extraterestru78 Reputație: 108863 Postat Noiembrie 8, 2022 Oras:Brasov Oras:Brasov Postat Noiembrie 8, 2022 Acum 41 minute, sngro a spus: Pe mine m-au umplut de plusuri asa ca nu ma plang Dupa posts/rating sunt cel mai bun baiat de pe forum. Ma simt admirat ca o femeie frumoasa Daca nu o gadileam pe @KimInLove sa-mi dea cateva minusuri aveam scor perfect. Poate tot tu ești și cu contul ala și atunci e normal sa iei like uri😈 1
sngro Reputație: 1294 Postat Noiembrie 8, 2022 Oras:Botosani Oras:Botosani Postat Noiembrie 8, 2022 Acum 18 minute, extraterestru78 a spus: Poate tot tu ești și cu contul ala și atunci e normal sa iei like uri😈 M-ai prins 2
Vizitator marcus6 Reputație: 0 Postat Noiembrie 8, 2022 Postat Noiembrie 8, 2022 Acum 53 minute, extraterestru78 a spus: Am vazut și eu ca dădea like uri smile uri... le dădea la vrăjeala ca să nu fie ca da doar minusuri... ce să-i faci, oameni bolnavi psihic...pe ăștia doar lutul ii mai schimba A plecat .
sngro Reputație: 1294 Postat Noiembrie 8, 2022 Oras:Botosani Oras:Botosani Postat Noiembrie 8, 2022 Acum 24 minute, extraterestru78 a spus: Poate tot tu ești și cu contul ala și atunci e normal sa iei like uri😈 Acu serios. Vad ca unele din conturile alea au un an de zile de cand sunt create si au inviat de curand. 1
extraterestru78 Reputație: 108863 Postat Noiembrie 8, 2022 Oras:Brasov Oras:Brasov Postat Noiembrie 8, 2022 Chiar acum, marcus6 a spus: A plecat . Da..... Trebuia sa plece demult... oricum mai sunt sunt din ăștia care stau în stand by și abia așteaptă sa se activeze sau reactiveze... Oricum, jos pălăria la admin ca nu l-a iertat! ✌️
Vizitator marcus6 Reputație: 0 Postat Noiembrie 8, 2022 Postat Noiembrie 8, 2022 Chiar acum, extraterestru78 a spus: Da..... Trebuia sa plece demult... oricum mai sunt sunt din ăștia care stau în stand by și abia așteaptă sa se activeze sau reactiveze... Oricum, jos pălăria la admin ca nu l-a iertat! ✌️ M ai sunt ,sunt încă doi ce m au minusat pe mine numai ca nu au întrat demult.
sngro Reputație: 1294 Postat Noiembrie 8, 2022 Oras:Botosani Oras:Botosani Postat Noiembrie 8, 2022 Acum 1 minut, extraterestru78 a spus: Da..... Trebuia sa plece demult... oricum mai sunt sunt din ăștia care stau în stand by și abia așteaptă sa se activeze sau reactiveze... Oricum, jos pălăria la admin ca nu l-a iertat! ✌️ Au creat mai multe conturi acu un an si le tin in stand-by?
Membru Premium elprofesoare Reputație: 61473 Postat Noiembrie 8, 2022 Oras:Outcall Oras:Outcall Membru Premium Postat Noiembrie 8, 2022 9 2 1
MacArthur Reputație: 4237 Postat Noiembrie 8, 2022 Oras:Tg-Mures Oras:Tg-Mures Postat Noiembrie 8, 2022 47 minutes ago, marcus6 said: A plecat . Problema e ca acum vreo 2 zile am observat la lista de vizitatori recenti a profilului meu ca deja si-a facut cont nou😂 https://nimfomane.com/forum/profile/379514-dorel2022/ Inca nu-i Super Premium, dar... 1
MacArthur Reputație: 4237 Postat Noiembrie 8, 2022 Oras:Tg-Mures Oras:Tg-Mures Postat Noiembrie 8, 2022 1 hour ago, sngro said: Au creat mai multe conturi acu un an si le tin in stand-by? Dracu stie tot adevarul, dar de cand a fost marea curatenie de acum 2 luni si un pic, am vazut o multi useri care mi-au vizitat profilul ,useri care si-au facut conturi acum ceva ani, si de ani de zile nici n-au postat nimic nou, dar in ultimele 2 luni iar au inceput sa posteze de pe acele conturi. 😏 Poate e doar coincidenta 🙈
andrei825 Reputație: 2202 Postat Noiembrie 8, 2022 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Noiembrie 8, 2022 48 minutes ago, MacArthur said: Problema e ca acum vreo 2 zile am observat la lista de vizitatori recenti a profilului meu ca deja si-a facut cont nou😂 https://nimfomane.com/forum/profile/379514-dorel2022/ Inca nu-i Super Premium, dar... Da, poate ne ajuta @pisicuts sa ne lamureasca cum de a revenit @dorel2022 asa de repede si nu are inca dunga. 😈 5 1 1
sngro Reputație: 1294 Postat Noiembrie 8, 2022 Oras:Botosani Oras:Botosani Postat Noiembrie 8, 2022 Acum 1 minut, andrei825 a spus: Da, poate ne ajuta @pisicuts sa ne lamureasca cum de a revenit @dorel2022 asa de repede si nu are inca dunga. 😈 Pentru ca era dorel2021 A schimbat anul. 1
andrei825 Reputație: 2202 Postat Noiembrie 8, 2022 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Noiembrie 8, 2022 7 minutes ago, sngro said: Pentru ca era dorel2021 A schimbat anul. sa curga like-urile si dislike-urile 🤣 5 1
bic.c Reputație: -1560 Postat Noiembrie 8, 2022 Oras:. Oras:. Postat Noiembrie 8, 2022 Acum 1 oră, marcus6 a spus: M ai sunt ,sunt încă doi ce m au minusat pe mine numai ca nu au întrat demult. Cu toții stim al cui era dorel, păcat că a plecat, eu abia incepusem să mă distrez. ... si s-a mai dus o sută, da' nu-i problemă, unde s-au dus câteva mii parca ar mai merge una, are motanul loc in portofel gârlă. Pentru pedepsirea dușmanilor să fie, fără număr...! 2 2
andrei825 Reputație: 2202 Postat Noiembrie 8, 2022 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Noiembrie 8, 2022 1 hour ago, sngro said: Au creat mai multe conturi acu un an si le tin in stand-by? sunt multe clone platinium, albastru si galben perioada 2012-2017 folosite la concursul de poze, vezi Andreea Rebeka pe ultimele 4 luni si te prinzi cine este in spatele lor....a boy named crowley, stie @derwall mai multe , si unde il gasesti la Zepter 💔 5 1
sngro Reputație: 1294 Postat Noiembrie 8, 2022 Oras:Botosani Oras:Botosani Postat Noiembrie 8, 2022 Chiar acum, andrei825 a spus: sunt multe clone platinium, albastru si galben perioada 2012-2017 folosite la concursul de poze, vezi Andreea Rebeka pe ultimele 4 luni si te prinzi cine este in spatele lor....a boy named crowly, stie @derwall mai multe , si unde il gasesti la Zepter 💔 Dar cati bani e premiul, ca sa se merite sa futi alti bani si timp?
MacArthur Reputație: 4237 Postat Noiembrie 8, 2022 Oras:Tg-Mures Oras:Tg-Mures Postat Noiembrie 8, 2022 4 minutes ago, bic.c said: Cu toții stim al cui era dorel, păcat că a plecat, eu abia incepusem să mă distrez. Instinctul imi spune ca The Punisher, zelensky, red_alert si dorel erau the same person, dar cine stie...😏
andrei825 Reputație: 2202 Postat Noiembrie 8, 2022 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Noiembrie 8, 2022 3 minutes ago, sngro said: Dar cati bani e premiul, ca sa se merite sa futi alti bani si timp? Premiul pentru pinned, pai cu ce crezi ca se ocupa a bow named crowley? nu pierde nimica de moment ce foloseste scripturi 🤪 Ti-am raspuns si la cealalta postare , dar apare cu hidden, nu stiu care e faza https: //ibb.co/k1n5JzH 5 1
Membru Premium derwall Reputație: 682 Postat Noiembrie 8, 2022 Oras:București Oras:București Membru Premium Postat Noiembrie 8, 2022 Acum 25 minute, bic.c a spus: Cu toții stim al cui era dorel, păcat că a plecat, eu abia incepusem să mă distrez. ... si s-a mai dus o sută, da' nu-i problemă, unde s-au dus câteva mii parca ar mai merge una, are motanul loc in portofel gârlă. Pentru pedepsirea dușmanilor să fie, fără număr...! 😄😄😄 5
MacArthur Reputație: 4237 Postat Noiembrie 8, 2022 Oras:Tg-Mures Oras:Tg-Mures Postat Noiembrie 8, 2022 2 hours ago, extraterestru78 said: Poate tot tu ești și cu contul ala și atunci e normal sa iei like uri😈 Dar vezi ca dorelica a plusat-o (sau cel putin a "hahauit-o) si pe Eva.😜 Eva: vrei sa spui ca eu am ceva legatura cu minusurile tale recente?😁 Daca aveam ceva problema cu tine, imi luam zborul catre Tg-Mures cu o matura (adica matura o puneam in portbagaj, doar nu sunt una dintre Vrajitoarele din Eastwick 😁 ) cu care-ti faceam o colonoscopie, confuzule.😁😁 Dar nici vorba de asa ceva ca-mi esti drag (de obicei cu g 😁 )
andrei825 Reputație: 2202 Postat Noiembrie 8, 2022 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Noiembrie 8, 2022 💦 5 1
Vizitator scorpion1970 Reputație: 0 Postat Noiembrie 9, 2022 Postat Noiembrie 9, 2022 -De unde stii ca o femeie are pantalonii prea stramti ? -I se citeste pe buze !!!😏
Vizitator _potrivitu Reputație: 0 Postat Noiembrie 9, 2022 Postat Noiembrie 9, 2022 Acum 20 ore, extraterestru78 a spus: Am vazut și eu ca dădea like uri smile uri... le dădea la vrăjeala ca să nu fie ca da doar minusuri... ce să-i faci, oameni bolnavi psihic...pe ăștia doar lutul ii mai schimba Știi de ce mai pot apărea specimene gen dorel2021, Mistery , misteryo.... Pentru că și în viața de zi cu zi , oamenii sunt lași , se ascund când apare răul sau un alt om este hărțuit . Dacă mă bați non stop , refuz să înțeleg cum de jupuiți ăștia aici pot face așa ceva. Cea mai urâtă vorbă auzită de mine din gura unora care îi consideram prietenii , a fost. " O fi javră cu alți ( tine) 😏 dar cu mine s-a purtat frumos . " Păi din secunda doi , acel prieten " , ori ce poate fi , da nu aproapele meu.
Membru Premium elprofesoare Reputație: 61473 Postat Noiembrie 9, 2022 Oras:Outcall Oras:Outcall Membru Premium Postat Noiembrie 9, 2022 stors de toată seva, nebunatice moldovencele noatre, să le dea Dumnezeu sănătate 13 1 1
Vizitator _potrivitu Reputație: 0 Postat Noiembrie 9, 2022 Postat Noiembrie 9, 2022 Săracu 🤣☝. E campeonul nostru la futut cu bani jos ....trezește-te șo 🤣
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum