Sari la conținut

Cum te simti azi

Vizitator 0ly

Postări Recomandate

• Telefon: Hapciuuu
  • Oras:Muntenia România
Postat
1 oră în urmă, fratelo 1968 a spus:

Azi sunt supărat🤭🤭🤭nu am futut nimic 🤣🥂🥂🥂mi-am futut nervi🤣🤣🤣

Norocosule   Bine că ți.ai futut TU nervii......si nu ți i.a futut nevasta.....ai scăpat ușor fată de mine...

• Like 1
Vizitator scorpion1970
Reputație: 0
Postat
1 oră în urmă, fratelo 1968 a spus:

Azi sunt supărat🤭🤭🤭nu am futut nimic 🤣🥂🥂🥂mi-am futut nervi🤣🤣🤣

Asta, sa fie problema ta... Că mâine, este o alta zi!!! 😉

• Oras:Ushuaia - la capătul lumii
  • Oras:Ushuaia - la capătul lumii
Postat
La 04.04.2023 la 14:09, MacArthur a spus:

Ce zici, @Fane_Mahomed?  🙈

🙈

🤷🏻

Crezi că Trump ăsta e un caz singular ? 

Azi l-au săltat și pă Dan Diaconescu tot pt un scandal sexual. 

Și la Trump și la DD direct e vorba de fapte întâmplate în trecut, mai apropiat sau îndepărtat. Cum stai tu așa liniștit și citești ce scriu eu p-aicișea...te gândești la ce cordaci din ăștia își fac talentul chiar acum ? În țărișoară sau pe plan internațional ? Poate că multe lucruri sau comportamente aparent inexplicabile dîn istorie își au de fapt "de ce-ul" în niscaiva șantaje rămase nedescoperite pe vecie 🙆🏻

Cine știe în ce "capodopere" om fi și noi protagoniști ? 😂🙊🙈🙉

• Oras:Tg-Mures
  • Oras:Tg-Mures
Postat
10 hours ago, Fane_Mahomed said:

🤷🏻

Crezi că Trump ăsta e un caz singular ? 

Azi l-au săltat și pă Dan Diaconescu tot pt un scandal sexual. 

Și la Trump și la DD direct e vorba de fapte întâmplate în trecut, mai apropiat sau îndepărtat. Cum stai tu așa liniștit și citești ce scriu eu p-aicișea...te gândești la ce cordaci din ăștia își fac talentul chiar acum ? În țărișoară sau pe plan internațional ? Poate că multe lucruri sau comportamente aparent inexplicabile dîn istorie își au de fapt "de ce-ul" în niscaiva șantaje rămase nedescoperite pe vecie 🙆🏻

Cine știe în ce "capodopere" om fi și noi protagoniști ? 😂🙊🙈🙉

Sincer mi se pare cam prostie treaba. Desigur, nu trebuie trecut cu vederea, dar nici o sansa sa faca inchisoare pt asa ceva.

El trebuia condamnat pt ce a facut acum vreo 2 ani, dupa ce a pierdut alegerile.

Dupa aceste 2 cazuri totusi sper sa nu mai revina la putere.

Daca el era presedinte (a spus el) Rusia nu ataca Ucraina. Sigur, i-ar fi zis ucrainenilor, "de la noi ajutor nu primiti, cedati o treime din tara, si cu asta basta", dar oare ce facea cand peste 1-2-3 ani Rusia cerea iar o bucata?

Si cum am zis mai demult, mai intai sa dea inapoi Texasul Mexicului, si dupa aia sa vina cu asemenea idei.

• Like 2
  • Membru Premium
  • Oras:Bucuresti
Postat

E soare afara... si miroase a weekend 😎!

• Like 5
  • Inimioara 1

Trateaza-ma ca o curva cand iti dau limbi si iubeste-ma cand ne futem pentru ca asa te voi trata si eu!

• Telefon: 0748405863
  • Indisponibila
  • Indisponibila
Postat
Acum 2 minute, MisterX a spus:

E soare afara... si miroase a weekend 😎!

Vreau la plajaaaaa🤣

• Like 2
  • Membru Premium
Postat
Chiar acum, evaforyou a spus:

Vreau la plajaaaaa🤣

Si eu 🥹......dar pana atunci merge si un Therme sau o plimbare la munte 😊, sau un Veliko...

• Like 5

Trateaza-ma ca o curva cand iti dau limbi si iubeste-ma cand ne futem pentru ca asa te voi trata si eu!

Postat
Acum 1 minut, MisterX a spus:

Si eu 🥹......dar pana atunci merge si un Therme sau o plimbare la munte 😊, sau un Veliko...

Sincer niciodată nu a fost Bulgaria pe placul meu .🤭🤐👍

• Indisponibila
  • Indisponibila
Postat
Acum 2 minute, MisterX a spus:

Mergeee... Dupa Pasti! 

• Like 2
  • Confuz 1
  • Membru Premium
Postat
Acum 2 minute, silverlion a spus:

Bun, asta este vibe-ul de care avem nevoie! 😉🥂

Vibe-ul de weekend e contagios...la mine s-a cronicizat, nu mai am nici un chef de treaba azi 😂

• Like 5
  • Haha 2

• Membru Premium
Postat
Acum 5 minute, fratelo 1968 a spus:

Sincer niciodată nu a fost Bulgaria pe placul meu .🤭🤐👍

Mie imi place mult in Veliko, merge de weekend, restaurante misto, shopping, atmosfera faina seara pe stradute, ai ce vizita ziua. E pestera aia Devitashka aproape, e misto de vizitat daca nu ai fost:

https://en.m.wikipedia.org/wiki/Devetashka_cave

Mai este un parc natural mare la vreo 50 km dar imi scapa numele, e Arbanassi langa. Ai ce face. Iti recomand daca nu ai fost sa te cazezi la Hotel Yantra

• Like 5

Postat

Azi am chef de găurică...    sa o bag la caldurică... vedem ce oferte sunt pe bursă.😁😁😁

• Haha 3
Vizitator scorpion1970
Postat

leri seară am început dieta lichidă şi am făcut și puțină mişcare. Adică?

- Am băut 2 sticle de vin şi am căzut pe scări.🙈

Postat
Acum 4 minute, MisterX a spus:

Mie imi place mult in Veliko, merge de weekend, restaurante misto, shopping, atmosfera faina seara pe stradute, ai ce vizita ziua. E pestera aia Devitashka aproape, e misto de vizitat daca nu ai fost:

https://en.m.wikipedia.org/wiki/Devetashka_cave

Mai este un parc natural mare la vreo 50 km dar imi scapa numele, e Arbanassi langa. Ai ce face. Iti recomand daca nu ai fost sa te cazezi la Hotel Yantra

Frățioare am bătut Bulgaria de la N-S E-V sincer nu mi-a plăcut nimic.Dute in Spania Palma Barcelona Turcia 

• Membru Premium
Postat
Acum 1 minut, fratelo 1968 a spus:

Frățioare am bătut Bulgaria de la N-S E-V sincer nu mi-a plăcut nimic.Dute in Spania Palma Barcelona Turcia 

E mai frumos acolo categoric, dar nu e de mers in weekend.

• Like 4

• Membru Premium
Postat
Acum 5 minute, fratelo 1968 a spus:

Daca ar fi sa ma stabilesc in alt oras decat Bucuresti, Barcelona ar fi ala. E orasul perfect din punctul meu de vedere

Edit: din cele pe care le-am vizitat. Sunt convins ca  mai sunt si altele frumoase.

• Like 5

Postat
Acum 1 minut, MisterX a spus:

E mai frumos acolo categoric, dar nu e de mers in weekend.

Poți pleca de acum     să ajungi weekendul următor...... 👍

De azi dimineață au încercat de 2 ori sa mi spargă contul de aici.      Voi ați pățit să vă fie atacat contul ?     Mare cont ce am..    măcar nu are euro pe el

• Like 1
Vizitator scorpion1970
Postat

Pentru o viaţă liniştită, curăţa

mess.ul si whatsapp.ul ... până sa ajungi in casă. 😏

• Membru Premium
Postat
Acum 16 minute, amoreamore a spus:

Poți pleca de acum     să ajungi weekendul următor...... 👍

De azi dimineață au încercat de 2 ori sa mi spargă contul de aici.      Voi ați pățit să vă fie atacat contul ?     Mare cont ce am..    măcar nu are euro pe el

Daca te referi la un mesaj de genul Xulescu s-a inregistrat folosind linkul tau de referinta, da, il primesc si eu destul de des, uneori chiar zilnic. Dar cred ca sunt useri noi care isi fac cont, nu ca ar vrea cineva sa sparga contul. Nu stiu, poate ma insel. 

• Like 3

Vizitator scorpion1970
Postat
Acum 3 minute, MisterX a spus:

Daca te referi la un mesaj de genul Xulescu s-a inregistrat folosind linkul tau de referinta, da, il primesc si eu destul de des, uneori chiar zilnic. Dar cred ca sunt useri noi care isi fac cont, nu ca ar vrea cineva sa sparga contul. Nu stiu, poate ma insel. 

Nu ești singurul, și eu primesc mesajul de genul menționat de tine. 😏 

Postat
Acum 3 minute, MisterX a spus:

Nuuu....am primit email de la pisic    ca au fost încercări de logare eșuate cu parola din Suedia.....si până nu imi schimb parola.....nu îmi deblochează contul....  confirmare....email.. etc.. etc

• Like 1

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members and 2 guests

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...