Sari la conținut

Cum te simti azi

Vizitator 0ly

Postări Recomandate

• Administrator
Reputație: 114293
  • Oras:La butoane
  • Oras:La butoane

O sa iau o pauza de la forum, am luat-o razna de fac zilnic acelasi lucru de atata timp... :)

In ce priveste parerea celorlalti, pe unii nu reusesc sa ma supar, indiferent ce spun, pe altii nu-i diger chiar daca vorbesc frumos, dincolo de cuvinte lumea arata altfel...

Daca se simt ofensati, e problema lor.

O zi frumoasa!

:kiss3

pre_1432813320__not-a-single-fuck-was-gi

• Like 1

large.xxxxx.gif.e9e57a37567b71fee318ced754364ca4.gif

Link spre comentariu
Reputație: 1046
  • Oras:Satu' cu ministri
  • Oras:Satu' cu ministri

Nici nu stiu cum sunt! Bucuros ca a castigat Steaua campionatul - nu rusinos nene Bagabontuxxx, ca nu a facut manarii,din contra, dar nemeritat dupa cum a jucat in retur, sau trist ca a plecat Amada, chiar si pentru o perioada.Fara Amada, viata e pustiu.Am zis! :laugh2

Link spre comentariu
  • Oras:Bucuresti

Nici nu stiu cum sunt! Bucuros ca a castigat Steaua campionatul - nu rusinos nene Bagabontuxxx, ca nu a facut manarii,din contra, dar nemeritat dupa cum a jucat in retur, sau trist ca a plecat Amada, chiar si pentru o perioada.Fara Amada, viata e pustiu.Am zis! :laugh2

Ce faci bre?Ma iei cu Steaua ca sa ajungi acolo unde te doare?E clar...o iubesti ! :-)...pe Amada,ca pe Steaua stiu ! :-)

• Like 2
Link spre comentariu
Reputație: 9109

:blushing2

• Like 1
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members and 2 guests

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...