Sari la conținut

Cum te simti azi

Vizitator 0ly

Postări Recomandate

in ultima vreme prea multe sesiuni de SPH. nu imi place ca deja ma plictisesc. acelasi lucru din nou si din nou.Toata Terra are pl mica???

Exista si activitati in domeniul tau care iti stimuleaza inteligenta?

• Like 1
Link spre comentariu
  • Oras:worldwide

Exista si activitati in domeniul tau care iti stimuleaza inteligenta?

da , multe . sa ma intrebi exact ceva anume e ca si cum mai intrebat ai vazut un film bun? am vazut multe daca ma iei asa nu-mi vine lol. in peincipiu trebuie sa inveti sa iti cunosti submisivii mai bine decat se cunosc ei insasi, ceea ce e mai dificil decat o relatie stabila de cuplu, ceea ce e f dificili cand lucrezi cu multi submisivi.   :). la ce ai citat tu nu prea ma plictisesc de obicei sunt f diferite si ma distreaza de multe ori. acu in ult zile s-au nimerit asa si tocmai ca nu-s repetitiva ma scot din sarite

Link spre comentariu
  • Oras:Bucuresti
  • Oras:Bucuresti

Nu ma simt bine....m-am saturat de durerile astea de stomac, m-am saturaaaaaaaaat. :(((((((( M-am saturat de regim, m-am saturat sa stau fara cola, m-am saturat sa am restrictii. Eu sunt nascuta sa fiu libera fara restrictii dar .... plm...gastrita mea nu este de aceeasi parere. 

Nu mai vreaaaaaau!!!!!!!!!!!!!!!!! 

Cica nici sa fumez nu am voie...sper ca se refera la tutun  :slap2

• Like 1
Link spre comentariu

Nu mai am chef de alcool, nu mai dorm cum trebuie...

Se aduna oboseala si draci sa-i sparg craniul cuiva in perete.

baga si niste valeriana. nu stiu dar pe mine pe langa relax ma si excita. dar am obs ca numai la mine are efectul asta lol

• Like 2
Link spre comentariu

Potrivita,nici prea tare nici prea slaba si cu putina lapte! (laptele daca se poate sa fie de mama)

=)) =))

u pussy  :laugh2  :laugh2  eu ditamai ceasca tarie asa incat sa zombifice morti fara zahar fara lapte

daca tot e de mama serveste-l direct de la sursa  :laugh2

Link spre comentariu
  • Oras:cluj-napoca
  • Oras:cluj-napoca

u pussy :laugh2 :laugh2 eu ditamai ceasca tarie asa incat sa zombifice morti fara zahar fara lapte

daca tot e de mama serveste-l direct de la sursa :laugh2

si eu mai beau cate odata cate o ceasca mai mare dar rar,am imi place asa mai normala sa nu fie foarte tare.

da da si laptele o servesc eu ditect de la sursa,daca nu are ea atunci ii dau eu direct de la sursa!

=)) =))

• Like 1
  • Minus 2
Link spre comentariu

si eu mai beau cate odata cate o ceasca mai mare dar rar,am imi place asa mai normala sa nu fie foarte tare.

da da si laptele o servesc eu ditect de la sursa,daca nu are ea atunci ii dau eu direct de la sursa!

=)) =))

:laugh2  :laugh2

Link spre comentariu
  • Oras:Satu' cu ministri
  • Oras:Satu' cu ministri

printul si cu mine suntem despartiti definitiv, nu esti atent a revenit in forta cu o recezie facuta Panterei :)

Frumoasă recenzie!

Plm... eu am depășit vârsta maximă admisibilă de către Panteră!  :wallbash

• Like 1
  • Minus 3
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...