mariusdanger Reputație: 1470 Postat Iulie 16, 2015 Telefon: [email protected] Oras:de gestiune Telefon: [email protected] Oras:de gestiune Partajează Postat Iulie 16, 2015 in ultima vreme prea multe sesiuni de SPH. nu imi place ca deja ma plictisesc. acelasi lucru din nou si din nou.Toata Terra are pl mica???Exista si activitati in domeniul tau care iti stimuleaza inteligenta? 1 Link spre comentariu
notnott Reputație: 224 Postat Iulie 16, 2015 Oras:Ici,Colo! Oras:Ici,Colo! Partajează Postat Iulie 16, 2015 Miroase a pizda...sniff sniff 1 Link spre comentariu
rozkendra Reputație: 10772 Postat Iulie 16, 2015 Oras:worldwide Oras:worldwide Partajează Postat Iulie 16, 2015 Exista si activitati in domeniul tau care iti stimuleaza inteligenta? da , multe . sa ma intrebi exact ceva anume e ca si cum mai intrebat ai vazut un film bun? am vazut multe daca ma iei asa nu-mi vine lol. in peincipiu trebuie sa inveti sa iti cunosti submisivii mai bine decat se cunosc ei insasi, ceea ce e mai dificil decat o relatie stabila de cuplu, ceea ce e f dificili cand lucrezi cu multi submisivi. . la ce ai citat tu nu prea ma plictisesc de obicei sunt f diferite si ma distreaza de multe ori. acu in ult zile s-au nimerit asa si tocmai ca nu-s repetitiva ma scot din sarite Link spre comentariu
sorina4u Reputație: 79 Postat Iulie 16, 2015 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Iulie 16, 2015 Nu ma simt bine....m-am saturat de durerile astea de stomac, m-am saturaaaaaaaaat. ((((((( M-am saturat de regim, m-am saturat sa stau fara cola, m-am saturat sa am restrictii. Eu sunt nascuta sa fiu libera fara restrictii dar .... plm...gastrita mea nu este de aceeasi parere. Nu mai vreaaaaaau!!!!!!!!!!!!!!!!! Cica nici sa fumez nu am voie...sper ca se refera la tutun 1 Link spre comentariu
phoenix Reputație: -585 Postat Iulie 16, 2015 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Iulie 16, 2015 Exista si activitati in domeniul tau care iti stimuleaza inteligenta? Pai trebuie sa aiba asa ceva in primul rand Link spre comentariu
n-am.ce.face.acum Reputație: 1662 Postat Iulie 16, 2015 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Iulie 16, 2015 Nu mai am chef de alcool, nu mai dorm cum trebuie...Se aduna oboseala si draci sa-i sparg craniul cuiva in perete. 1 Link spre comentariu
skyseven Reputație: 15269 Postat Iulie 17, 2015 Oras:- Oras:- Partajează Postat Iulie 17, 2015 Nu mai am chef de alcool, nu mai dorm cum trebuie...Se aduna oboseala si draci sa-i sparg craniul cuiva in perete. Iti trebuie mai mult sex ca sa te potolesti.. Link spre comentariu
rozkendra Reputație: 10772 Postat Iulie 17, 2015 Oras:worldwide Oras:worldwide Partajează Postat Iulie 17, 2015 coffee. thru weeks of emotional chaos finally some order and peace.my decision makes sense now Link spre comentariu
rozkendra Reputație: 10772 Postat Iulie 17, 2015 Oras:worldwide Oras:worldwide Partajează Postat Iulie 17, 2015 Nu mai am chef de alcool, nu mai dorm cum trebuie...Se aduna oboseala si draci sa-i sparg craniul cuiva in perete.baga si niste valeriana. nu stiu dar pe mine pe langa relax ma si excita. dar am obs ca numai la mine are efectul asta lol 2 Link spre comentariu
ciucurel Reputație: -294 Postat Iulie 17, 2015 Oras:cluj-napoca Oras:cluj-napoca Partajează Postat Iulie 17, 2015 ma simnt binesi beau cafeluta!(neata Roz) Link spre comentariu
rozkendra Reputație: 10772 Postat Iulie 17, 2015 Oras:worldwide Oras:worldwide Partajează Postat Iulie 17, 2015 ma simnt binesi beau cafeluta!(neata Roz)neata hon, cum iti place cafeaua ia sa vedem Link spre comentariu
ciucurel Reputație: -294 Postat Iulie 17, 2015 Oras:cluj-napoca Oras:cluj-napoca Partajează Postat Iulie 17, 2015 neata hon, cum iti place cafeaua ia sa vedem Potrivita,nici prea tare nici prea slaba si cu putina lapte! (laptele daca se poate sa fie de mama) =)) Link spre comentariu
rozkendra Reputație: 10772 Postat Iulie 17, 2015 Oras:worldwide Oras:worldwide Partajează Postat Iulie 17, 2015 Potrivita,nici prea tare nici prea slaba si cu putina lapte! (laptele daca se poate sa fie de mama) =))u pussy eu ditamai ceasca tarie asa incat sa zombifice morti fara zahar fara laptedaca tot e de mama serveste-l direct de la sursa Link spre comentariu
ciucurel Reputație: -294 Postat Iulie 17, 2015 Oras:cluj-napoca Oras:cluj-napoca Partajează Postat Iulie 17, 2015 u pussy eu ditamai ceasca tarie asa incat sa zombifice morti fara zahar fara laptedaca tot e de mama serveste-l direct de la sursa si eu mai beau cate odata cate o ceasca mai mare dar rar,am imi place asa mai normala sa nu fie foarte tare.da da si laptele o servesc eu ditect de la sursa,daca nu are ea atunci ii dau eu direct de la sursa! =)) 1 2 Link spre comentariu
rozkendra Reputație: 10772 Postat Iulie 17, 2015 Oras:worldwide Oras:worldwide Partajează Postat Iulie 17, 2015 si eu mai beau cate odata cate o ceasca mai mare dar rar,am imi place asa mai normala sa nu fie foarte tare.da da si laptele o servesc eu ditect de la sursa,daca nu are ea atunci ii dau eu direct de la sursa! =)) Link spre comentariu
ciucurel Reputație: -294 Postat Iulie 17, 2015 Oras:cluj-napoca Oras:cluj-napoca Partajează Postat Iulie 17, 2015 da printul ce face ca-l vad din ce in ce mai rar pe forum?are interdictie? Link spre comentariu
rozkendra Reputație: 10772 Postat Iulie 17, 2015 Oras:worldwide Oras:worldwide Partajează Postat Iulie 17, 2015 da printul ce face ca-l vad din ce in ce mai rar pe forum?are interdictie? printul si cu mine suntem despartiti definitiv, nu esti atent a revenit in forta cu o recezie facuta Panterei Link spre comentariu
ciucurel Reputație: -294 Postat Iulie 17, 2015 Oras:cluj-napoca Oras:cluj-napoca Partajează Postat Iulie 17, 2015 printul si cu mine suntem despartiti definitiv, nu esti atent a revenit in forta cu o recezie facuta Panterei upssss cand?stai sa ma uitintradevar zilele astea nu am intrat asa mult! Link spre comentariu
crystinutza Reputație: 7707 Postat Iulie 17, 2015 Telefon: [email protected] Oras:necunoscuta Telefon: [email protected] Oras:necunoscuta Partajează Postat Iulie 17, 2015 😔Ma simt fortata de starea psihica sa iau o pauza. Link spre comentariu
andreea91 Reputație: 34465 Postat Iulie 17, 2015 Telefon: - Oras:Oradea Telefon: - Oras:Oradea Partajează Postat Iulie 17, 2015 Mă simt dezamăgită 1 Link spre comentariu
Vizitator Reputație: 0 Postat Iulie 17, 2015 Partajează Postat Iulie 17, 2015 Pusca mea, vreau si eu sa folosesc jucaria mea noua Sigma DG de 70-300 mm da nu am doritoare de portrete Link spre comentariu
picon Reputație: 1046 Postat Iulie 17, 2015 Oras:Satu' cu ministri Oras:Satu' cu ministri Partajează Postat Iulie 17, 2015 printul si cu mine suntem despartiti definitiv, nu esti atent a revenit in forta cu o recezie facuta Panterei Frumoasă recenzie!Plm... eu am depășit vârsta maximă admisibilă de către Panteră! :wallbash 1 3 Link spre comentariu
ciucurel Reputație: -294 Postat Iulie 17, 2015 Oras:cluj-napoca Oras:cluj-napoca Partajează Postat Iulie 17, 2015 Frumoasă recenzie!Plm... eu am depășit vârsta maximă admisibilă de către Panteră! :wallbash =)) Link spre comentariu
picon Reputație: 1046 Postat Iulie 17, 2015 Oras:Satu' cu ministri Oras:Satu' cu ministri Partajează Postat Iulie 17, 2015 Nu te râdea de un om năcăjit! Link spre comentariu
ciucurel Reputație: -294 Postat Iulie 17, 2015 Oras:cluj-napoca Oras:cluj-napoca Partajează Postat Iulie 17, 2015 Nu te râdea de un om năcăjit!nu rad picoane doamne fereste! 1 2 Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum