Sari la conținut

Cum te simti azi

Vizitator 0ly

Postări Recomandate

• Oras:Bucuresti
Postat

Nu te lega de rusi, te rog eu:) 

Tata era din Minsk, deci am tot dreptul sa ma fut in natia mea daca vreau. :laugh2

M-am suparat pentru ca am fost plecata prea mult timp si am trait cu impresia ca sunt mai buni...

Daca sunt uscaturi in padure, eu le gasesc prima. :laugh2 :slap2

• Like 1
  • Oras:worldwide
Postat

imi iubesc atat de mult cel mai bun prieten incat cuvintele ar fi prea putin sa imi exprim recunostiinta. reuseste intr-un simplu lunch break sa ma duca intr-un coltisor colorat, vesel, cozy si protejat. daca nu l-as avea in viata mea ar insemna sa resimt zilnic un gol pe care nu as putea sa-l definesc. :heart: you , u fucking angel you!

• Like 2
Postat

Tata era din Minsk, deci am tot dreptul sa ma fut in natia mea daca vreau. :laugh2

M-am suparat pentru ca am fost plecata prea mult timp si am trait cu impresia ca sunt mai buni...

toate natiile sunt mizerii daca nu iti selectezi atenta compania :)

• Like 3
Postat

toate natiile sunt mizerii daca nu iti selectezi atenta compania :)

Corect! :iagree

Cred ca m-am copt suficient pentru o relatie, cat am insistat ca vreau singura, dar parca mai trebuie cineva uneori ca sa nu o mai iau razna vorbind singura pe forum... :slap2 :blushing2

Imi regleaza pofta de mancare si e posibil sa dorm mai bine.

Mai stau cateva zile sa-i dau zdre... banii, desi nu merita, mi-a fost prea rau ca sa mai primesc pe cineva, apoi trebuie sa fac o schimbare majora, asa nu mai tine. :no2

Esti norocoasa sa ai un prieten adevarat, e un mare lucru in ziua de azi. :)

:hug1

• Like 2
Postat

Cred ca m-am copt suficient pentru o relatie, cat am insistat ca vreau singura, dar parca mai trebuie cineva uneori ca sa nu o mai iau razna vorbind singura pe forum... :slap2 :blushing2

Mai stau cateva zile sa-i dau zdre... banii, desi nu merita, mi-a fost prea rau ca sa mai primesc pe cineva, apoi trebuie sa fac o schimbare majora, asa nu mai tine. :no2

ma bucur ca ai ajuns fix in pct acela in care te scututri si iti mobilizezi ulimele eforturi, desi se vede clar ca  energetic stai precar pt a schimba situatia. da, daca nu l-as avea pe omu asta as amaneta tot ce am sa il obtin :)

• Like 2
Postat

Ce inseamna asta?

eh vorba vine, nu chiar ultime si ar fi mers mai bine, daca cauti sa ma certi pt exprimare mobilizarea resurselor, dar femeia e extenuata fizic si mental, asa incat nu e resursa in cazul ei, ci efort. dupa ce va face un mare efort sa-si puna viata la punct lucrurile se vor aseza altfel pe o baza normala si statornica :) in rest momente in care eram cu fundul pe pragul de jos am avut cu totii zic :)

• Oras:sud
Postat

Şi ăsta e un "talent" să-i găseşti

• Like 1
  • Telefon: 0731670030
  • Oras:București Herăstrău 0731670030
  • Disponibila
  • Disponibila
Postat

Aoileu... de ce am intrat oare sa citesc aici chiar acum ? :( :no2 :no2

Nu e bine Amada, draga fata, femeie, DOAMNA, OM, de ce esti asa de cruda cu tine inseti ? :(

De cand urmaresc ceea ce scrie Amada, nu a reiesit deloc din vorbele ei acel chin... ca daca s-ar lasa asa usor prins nu ar mai fi nici o poveste, ci pura intantamplare sau cum se zice acel frumos, prea frumos inexplicabil... inexplicabil de frumos. Deocamdata Amada este in acel prag al folosirii intamplarii, cand talentul ei sta pe tusa, si hilar e... ca el sta pe tusa si... aplauda. Apoi cand Amada nu va mai cauta usi sau usi deschise, cum o vrea... apoi incepe scoala, lucru.
  • Minus 1
Vizitator
Reputație: 0
Postat

Nu, chiar nu vreau sa lungesc discutiile pe tema respectiva... Important e faptul ca deocamdata, Amada pare sa fie cat de cat mai optimista si mai bine dispusa, asa ca hai sa ne bucuram cu totii de caldura, soare, mare, fete, dragoste, masini, motociclete, camere foto, calatorii, natura, ce-i doreste sufletelul fiecaruia dintre noi, bine ?  :hug1 ;)

• Disponibila
  • Disponibila
Postat

Nu, chiar nu vreau sa lungesc discutiile pe tema respectiva... Important e faptul ca deocamdata, Amada pare sa fie cat de cat mai optimista si mai bine dispusa, asa ca hai sa ne bucuram cu totii de caldura, soare, mare, fete, dragoste, masini, motociclete, camere foto, calatorii, natura, ce-i doreste sufletelul fiecaruia dintre noi, bine ? :hug1 ;)

Inteleg.

Chiar toti. Dragut peisaj :)

• Like 15
  • Minus 5
Vizitator
Postat

Inteleg.

Chiar toti. Dragut peisaj :)

Ahm... dap, ma rog :blushing2 aia cu caldura cred ca unii ma injura acum... ma rog, ce sa zic, pentru mine mai bine caldura de 40 de grade decat ger/viscol si atmosfera deprimanta :( (I HATE winter ! Bine... fotografic, nu am nimic de comentat, dar ca anotimp si dpdv meteo - HATE !)

• Oras:cluj-napoca
  • Oras:cluj-napoca
Postat

Lopix sa vezi ce priveliste si ce zone sunt cum treci Transalpina si pe acolo prin munti este bestiala zona.

:)

• Like 2
  • Minus 3
Vizitator
Postat

Lopix sa vezi ce priveliste si ce zone sunt cum treci Transalpina si pe acolo prin munti este bestiala zona.

:( nu invarti cutitu'n rana...

Da ia hai si tu pe aici, Cheile Dobrogei, ca e numai buna zona de off-road (Macin, Babadag-Niculitel, Tulcea, Enisala) :P :beex2

• Like 1
Postat

Nu, chiar nu vreau sa lungesc discutiile pe tema respectiva... Important e faptul ca deocamdata, Amada pare sa fie cat de cat mai optimista si mai bine dispusa, asa ca hai sa ne bucuram cu totii de caldura, soare, mare, fete, dragoste, masini, motociclete, camere foto, calatorii, natura, ce-i doreste sufletelul fiecaruia dintre noi, bine ?  :hug1 ;)

Şi , bineînţeles, fetele de băieţi

Postat

Amada whenever u need a friend imme a shout lol , dar nu prea tare sa nu surzesc  :laugh2

vrei sa te distrezi ia uite cine ne invata pe noi 2 meserie  :laugh2  :laugh2

http://nimfomane.com/forum/topic/46121-diva-anita-0736899044/page-2

• Like 2
Postat

Amada whenever u need a friend imme a shout lol , dar nu prea tare sa nu surzesc  :laugh2

vrei sa te distrezi ia uite cine ne invata pe noi 2 meserie  :laugh2  :laugh2

http://nimfomane.com/forum/topic/46121-diva-anita-0736899044/page-2

Am intrat fugitiv, revin mai pe seara, asta daca nu o sa ramana sa doarma pupaciosul la mine... :)

Exact ce-mi trebuia de pus la rana. :blushing2

• Like 1
  • Oras:Cluj
  • Oras:Cluj
Postat

Amada...suntem cu tine...eu te sustin :)

"Dacă este un lucru pe care l-am învățat de ceva vreme încoace, este acela că succesul se datorează unui factor pe care tindem să-l ignorăm:  moralul."

...ca sa iti readucem moralul pe plus...ai nevoie de un party numai pentru tine...adica distractie la maxim...cand ajung la Bucuresti pregateste-te :innocent

• Like 3
Postat

"Dacă este un lucru pe care l-am învățat de ceva vreme încoace, este acela că succesul se datorează unui factor pe care tindem să-l ignorăm:  moralul."

...ca sa iti readucem moralul pe plus...ai nevoie de un party numai pentru tine...adica distractie la maxim...cand ajung la Bucuresti pregateste-te :innocent

:blushing2

Fara sa o supar pe Rozy sper,

:kiss3

Merci frumos, conteaza, mult. :hug1

Nu a mai ramas sa doarma, s-a simtit ca e in plus pentru ca tot insista sa stau in pielea goala, imi place sa am macar un tricou, ma tot freca... Pana mea, dupa cativa ani de dormit singura, bleah, ai terminat, m-ai tot... stop. S-a suparat pentru ca m-a enervat si ma bucur ca s-a simtit sa plece.

Acum ma pot culca linistita, desi mi-as dori sa tin pe cineva in brate, cineva care nu mai sta cu mainile pe tzatze sau intre picioare... ce-i prea mult e prea mult. :)

Postat

:blushing2

Fara sa o supar pe Rozy sper,

:kiss3

Merci frumos, conteaza, mult. :hug1

Nu a mai ramas sa doarma, s-a simtit ca e in plus pentru ca tot insista sa stau in pielea goala, imi place sa am macar un tricou, ma tot freca... Pana mea, dupa cativa ani de dormit singura, bleah, ai terminat, m-ai tot... stop. S-a suparat pentru ca m-a enervat si ma bucur ca s-a simtit sa plece.

Acum ma pot culca linistita, desi mi-as dori sa tin pe cineva in brate, cineva care nu mai sta cu mainile pe tzatze sau intre picioare... ce-i prea mult e prea mult. :)

Roz nu se supara. sa vezi ce te distreaza diamond ca e cam nebun si petrecaret :D :P

Fiecare cu fixul ei mie imi place sa dorm si sa gatesc goala. daca e f cald numai goala as sta. de vreo luna injur putin inainte de fiecare sesiune ca tb sa ma imbrac  :laugh2  eu de obicei dorm f intim si si eu sunt dezvatata de a dormi cu cineva dar cand se intampla ori tinandu-ne de mana ori imbratisata ori crac peste tot corpul meu de simt ca am facut sala de dimi cand ma trezesc ori ghemuita la pieptul lui  de astea

• Like 2
  • Oras:Satu' cu ministri
  • Oras:Satu' cu ministri
Postat

Am mai spus, nu vreau sa stiu.

M-a sunat cand era cu tine si ma chema desi stia ca suntem in certuri...

Nu eram beata, eram in pat la film, asta m-a enervat.

Da-l pula mea, punct.

Dupa ce pizda asta nesimtita ieri nu m-a lasat la masa, azi m-a trezit cu telefonul ca vrea sa-i citesc contoarele...

Diseara plec si ma pis pe ea, imi ajunge.

In ce te priveste, nu am chef de cearta, am avut destule, sunt doar nervoasa, in orice caz, Scrat si cativa altii mai bine isi vad de treaba lor...

Nici eu nu am chef de ceartă, crede-mă!

Doar încercam să-ți spun că nu am avut niciun amestec în episodul ăla, decât că am fost acolo, cu el. 

Postat

Roz nu se supara. sa vezi ce te distreaza diamond ca e cam nebun si petrecaret :D :P

Fiecare cu fixul ei mie imi place sa dorm si sa gatesc goala. daca e f cald numai goala as sta. de vreo luna injur putin inainte de fiecare sesiune ca tb sa ma imbrac  :laugh2  eu de obicei dorm f intim si si eu sunt dezvatata de a dormi cu cineva dar cand se intampla ori tinandu-ne de mana ori imbratisata ori crac peste tot corpul meu de simt ca am facut sala de dimi cand ma trezesc ori ghemuita la pieptul lui  de astea

:laugh2 :laugh2  :laugh2 

Nici bombele nu ma speriau asa cum o facea el, adica nu ma speria la propriu, prea multe pupaturi, luari in brate... e normal, banuiesc, dar asa de ciudat pentru mine... :slap2

Apoi pana mea, obisnuita ca astia vin, se fut si pleaca... asta ma tot freca... :laugh2 :slap2  Am incercat sa-i spun sa ma mai lase, imi venea sa-i spun ca ma sufoca...

Pana la urma a vazut, s-a simtit si a plecat. Mai bine, o fi de treaba, dar nu ma intelege... :)

Nici eu nu am chef de ceartă, crede-mă!

Doar încercam să-ți spun că nu am avut niciun amestec în episodul ăla, decât că am fost acolo, cu el. 

Piconel, chiar nu ma mai intereseaza, a fost.

Ma doare in pula de plastic pentru ca daca realiza ca a gresit avea telefonul, mess-ul, etc... el m-a sunat dupa un an sa ma faca sa ma simt prost.

Basta.

Postat

Fiecare cu fixul ei mie imi place sa dorm si sa gatesc goala. daca e f cald numai goala as sta. de vreo luna injur putin inainte de fiecare sesiune ca tb sa ma imbrac :laugh2 eu de obicei dorm f intim si si eu sunt dezvatata de a dormi cu cineva dar cand se intampla ori tinandu-ne de mana ori imbratisata ori crac peste tot corpul meu de simt ca am facut sala de dimi cand ma trezesc ori ghemuita la pieptul lui de astea

daca nu m.ar lua miliția eu as umbla in pielea goală si pă stradă

• Like 1

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...