rozkendra Reputație: 10772 Postat Iulie 25, 2015 Oras:worldwide Oras:worldwide Postat Iulie 25, 2015 Omit, sau comit? e totuna... o omisiune voita inseamna o comisiune 2
klm112 Reputație: 5026 Postat Iulie 25, 2015 Oras:sud Oras:sud Postat Iulie 25, 2015 e totuna... o omisiune voita inseamna o comisiune nu e comision?
rozkendra Reputație: 10772 Postat Iulie 25, 2015 Oras:worldwide Oras:worldwide Postat Iulie 25, 2015 nu e comision?da-o dracu de comuniune
klm112 Reputație: 5026 Postat Iulie 25, 2015 Oras:sud Oras:sud Postat Iulie 25, 2015 da-o dracu de comuniune și ce sa facă ăla cu ea?
n-am.ce.face.acum Reputație: 1662 Postat Iulie 25, 2015 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Iulie 25, 2015 da-o dracu de comuniune Ma bucur sa te revad, ii trebuie o sedinta serioasa baiatului... sa nu te mai supere... Sa-mi ceva in caldura! Am visat aseara o caruta de "filme", printre care vroiam sa trec pe langa o groapa tinandu-ma de gardul de langa ea... se rupe gardul! M-am agatat de niste plase de la marginea gropii si am reusit sa ies...O fi de rau, de bine?
rozkendra Reputație: 10772 Postat Iulie 25, 2015 Oras:worldwide Oras:worldwide Postat Iulie 25, 2015 și ce sa facă ăla cu ea?cine e ala, kmm?
rozkendra Reputație: 10772 Postat Iulie 25, 2015 Oras:worldwide Oras:worldwide Postat Iulie 25, 2015 Ma bucur sa te revad, ii trebuie o sedinta serioasa baiatului... sa nu te mai supere... Sa-mi ceva in caldura! Am visat aseara o caruta de "filme", printre care vroiam sa trec pe langa o groapa tinandu-ma de gardul de langa ea... se rupe gardul! M-am agatat de niste plase de la marginea gropii si am reusit sa ies...O fi de rau, de bine? nu stiu cu plasele ... bunicul meu era apicultor avea zeci sute de stupi, si era si f salbatic. adica puteai sa ii oferi de baut bani multi pe vremea aia el se uita in sictir spunea nu si mergea sa bea singur. sau cu mine. adica el bea si mie imi lua suc. aveam noi 2 un acord plm ca si plasa la propriu nu am acceptat una in viata mea .......
klm112 Reputație: 5026 Postat Iulie 25, 2015 Oras:sud Oras:sud Postat Iulie 25, 2015 cine e ala, kmm?ala cu coarne care l.ai pomenit
rozkendra Reputație: 10772 Postat Iulie 25, 2015 Oras:worldwide Oras:worldwide Postat Iulie 25, 2015 Ma bucur sa te revad, ii trebuie o sedinta serioasa baiatului... sa nu te mai supere... Sa-mi ceva in caldura! Am visat aseara o caruta de "filme", printre care vroiam sa trec pe langa o groapa tinandu-ma de gardul de langa ea... se rupe gardul! M-am agatat de niste plase de la marginea gropii si am reusit sa ies...O fi de rau, de bine? din punct de vedere psiholigic visul/ele tale sunt asa usor de citit incast nici nu faci efort mai mare de 20 secunde. groapa. orice persoana profunda se afla intr-o gorapa. subterana. la nivelul solului sau plutind.... groapa in orice caz repezinta nu limitele tale pt ca fiind o persoana care a vazut multe le redefinesti din cand in cand fie si rar, ci spatiul tau personal. groapa sau spatiul tau nu te multumeste, de unde apare si gardul. simti nevoia de ceva mai mult ... faptul ca e un gard de care te tii inseamna ca ai fi dispusa sa faci si tu un efort sa te ridici pe tine. nu ti-a dat nimeni o scara si nimeni nu te-a tras in sus pe ea.. plase avem toti inceteaza sa crezi ca nu te intelege nimeni si nimeni nu are profunzimea ta daca ai intrebari iti stau la dispozitie
klm112 Reputație: 5026 Postat Iulie 25, 2015 Oras:sud Oras:sud Postat Iulie 25, 2015 Ma bucur sa te revad, ii trebuie o sedinta serioasa baiatului... sa nu te mai supere... Sa-mi ceva in caldura! Am visat aseara o caruta de "filme", printre care vroiam sa trec pe langa o groapa tinandu-ma de gardul de langa ea... se rupe gardul! M-am agatat de niste plase de la marginea gropii si am reusit sa ies... O fi de rau, de bine? daca ai scăpat e de bine. poate te asteapta mici cumpene 1
ciucurel Reputație: -294 Postat Iulie 25, 2015 Oras:cluj-napoca Oras:cluj-napoca Postat Iulie 25, 2015 Buna dimineata este tare greu azi!
picon Reputație: 1046 Postat Iulie 25, 2015 Oras:Satu' cu ministri Oras:Satu' cu ministri Postat Iulie 25, 2015 Io zic s-o întrebați pă Mama Omida cu ie cu visele!
ciucurel Reputație: -294 Postat Iulie 25, 2015 Oras:cluj-napoca Oras:cluj-napoca Postat Iulie 25, 2015 Io zic s-o întrebați pă Mama Omida cu ie cu visele! Am sunat-o dar inca doarme la ora asta!! 1 3
rozkendra Reputație: 10772 Postat Iulie 25, 2015 Oras:worldwide Oras:worldwide Postat Iulie 25, 2015 Buna dimineata este tare greu azi!parca aveai de rezzolvat ieri seara... nu ar trebui sa cantaresca asa mult 2
klm112 Reputație: 5026 Postat Iulie 25, 2015 Oras:sud Oras:sud Postat Iulie 25, 2015 Am sunat-o dar inca doarme la ora asta!!pă fix
n-am.ce.face.acum Reputație: 1662 Postat Iulie 25, 2015 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Iulie 25, 2015 din punct de vedere psiholigic visul/ele tale sunt asa usor de citit incast nici nu faci efort mai mare de 20 secunde. groapa. orice persoana profunda se afla intr-o gorapa. subterana. la nivelul solului sau plutind.... groapa in orice caz repezinta nu limitele tale pt ca fiind o persoana care a vazut multe le redefinesti din cand in cand fie si rar, ci spatiul tau personal. groapa sau spatiul tau nu te multumeste, de unde apare si gardul. simti nevoia de ceva mai mult ... faptul ca e un gard de care te tii inseamna ca ai fi dispusa sa faci si tu un efort sa te ridici pe tine. nu ti-a dat nimeni o scara si nimeni nu te-a tras in sus pe ea.. plase avem toti inceteaza sa crezi ca nu te intelege nimeni si nimeni nu are profunzimea ta daca ai intrebari iti stau la dispozitie Sunt sigura ca sunt si persoane care ma inteleg, altfel comunicarea ar fi imposibila... Groapa era in drumul meu, era cat pe ce sa cad in ea, dar m-am agatat de plasele respective si cu mare greu am iesit.Gardul care s-a rupt ma face sa cred ca ar trebui sa insemne o persoana care trebuia sa-mi ofere sprijinul sa trec pe langa groapa...Ma astept la niste probleme, peste care o sa trec singura.Apoi au mai fost "filme" cu oameni care tot incercau sa ma sperie ca o sa fiu arestata, eu le tot spuneam ca nu am de ce, dar au revenit a 2-a zi cu acelasi lucru... (da, am dormit in somn. )Am visat si niste bani imprastiati pe care ii strangeam si-i bagam in portofel, se poate interpreta ca-mi adun resursele... Overall, cred ca e un mic avertisment legat de cei din jur si faptul ca o sa mai urmeze niste probleme, m-am obisnuit cu ele. Tu cum esti azi?
ciucurel Reputație: -294 Postat Iulie 25, 2015 Oras:cluj-napoca Oras:cluj-napoca Postat Iulie 25, 2015 pă fixApai pula mea fixu nu-l am!oare asta ar fi...112?
rozkendra Reputație: 10772 Postat Iulie 25, 2015 Oras:worldwide Oras:worldwide Postat Iulie 25, 2015 ete pla cu arestu asta. nu suport rasa romana. injurati-mas, dar nu o suport! pe bune natie mai patetica si eu fiind parte din ea nu am vazut.... barfitoare, rautacoasa, niciodata gandind inpre propriul bine sau cel general. oameni cu masini mai scumpe decat casa sau stand in chirie loool. dar sunt sin gura persoana pe care o stiu care infara cand a auzit in fata chestii urate de romani am scuipat in fata un politist si am dat vreo 2 suturi nu spun nu . nu am primit nici macar o amenda, daramite cazier si am nadus o femeie politist de la vreo cateva sute de km sa ma perchezitioneze ca faceam urat in draci. nu ameda, nu cazier , scuze si cu niste diplome echilavalate cu asta m-am ales. si tot nu suport mentalitatea de Romanica. injurati-ma loool mi se rupe
ciucurel Reputație: -294 Postat Iulie 25, 2015 Oras:cluj-napoca Oras:cluj-napoca Postat Iulie 25, 2015 Buna dimineata Roz!
johnny&white Reputație: -438 Postat Iulie 25, 2015 Oras:Unde vreau Oras:Unde vreau Postat Iulie 25, 2015 Oare de la o alergare( 6 km) iese alcoolul de aseara? Care va pricepeti?
picon Reputație: 1046 Postat Iulie 25, 2015 Oras:Satu' cu ministri Oras:Satu' cu ministri Postat Iulie 25, 2015 Ce ți se rupe Roz?
ciucurel Reputație: -294 Postat Iulie 25, 2015 Oras:cluj-napoca Oras:cluj-napoca Postat Iulie 25, 2015 Ce ți se rupe Roz? cum ce?Făşu!
rozkendra Reputație: 10772 Postat Iulie 25, 2015 Oras:worldwide Oras:worldwide Postat Iulie 25, 2015 Ce ți se rupe Roz? am dilsouri elastice piconas )) e greu sa fie rupt ceva definitiv
rozkendra Reputație: 10772 Postat Iulie 25, 2015 Oras:worldwide Oras:worldwide Postat Iulie 25, 2015 Buna dimineata Roz!yolo Ciucurel
picon Reputație: 1046 Postat Iulie 25, 2015 Oras:Satu' cu ministri Oras:Satu' cu ministri Postat Iulie 25, 2015 am dilsouri elastice piconas )) e greu sa fie rupt ceva definitiv
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum