Sari la conținut

Cum te simti azi

Vizitator 0ly

Postări Recomandate

• Oras:Satu' cu ministri
  • Oras:Satu' cu ministri
Postat

pai acum nu mai greșește și o sa.i facă ei

În Bucegi, Zărnești. 

• Like 1
  • Minus 3
  • Oras:cluj-napoca
Postat

Cu tot efortul depus de un/o scarnavie nimic si nimeni nu-mi poate strica Feng-Shui-ul :D

Ba da!!

Flocii!

=)) =))

• Like 1
  • Minus 4
Postat

Nu ... ii pastrez sa fac bici din ei sa te biciuesc pe tine, bicisnicule!

=)) =))

mai ai de asteptat,trebuie sa mai creasca sa ajunga la 15cm.

=)) =))

• Oras:bucuresti
  • Oras:bucuresti
Postat

=)) =))

mai ai de asteptat,trebuie sa mai creasca sa ajunga la 15cm.

=)) =))

Ejnebun? Vrei să pună poze cu codițe?

Nu-i mai da idei că înnebunește Amandina!

Postat

Ejnebun? Vrei să pună poze cu codițe?

Nu-i mai da idei că înnebunește Amandina!

Ba lass sa faca codite colegu,da sa fie macar de un jumate de metru!

=)) =))

• Oras:worldwide
Postat

deci e clar ca nu e bine. in momentul in care dentista ma intreaba 'esti nervoasa rau nu?' iti pui semne de intrebare. eu am si intrebat si mi-a zis ca ma uit la ea intr-un fel de parca vreau sa ii scot toti dintii ori sa o dau afara din cabinet. m-am potolit usor si am incercat sa nu ma mai uit direct la ea si mi-a pus desene pe disney chanel lol. bag 2 cesti de verbina sa ma exorcizez

• Oras:sud
Postat

deci e clar ca nu e bine. in momentul in care dentista ma intreaba 'esti nervoasa rau nu?' iti pui semne de intrebare. eu am si intrebat si mi-a zis ca ma uit la ea intr-un fel de parca vreau sa ii scot toti dintii ori sa o dau afara din cabinet. m-am potolit usor si am incercat sa nu ma mai uit direct la ea si mi-a pus desene pe disney chanel lol. bag 2 cesti de verbina sa ma exorcizez

du.te la biserica

Postat

du.te la biserica

asa era in plan dar sunt mult prea nervoasa . cand vorbesc cu Doamne Doamne imi place sa fiu mai asezata nu sa am ganduri f rele.din pacate am prins o faza cu probleme si nervi cam pe toate planurile inafara de munca, dar evident pana si munca mi-e afectata. asta e... e doar o faza si trece si asta . nu-s plangacioasa si nu imi place sa ma gandesc la pb. ori le rezolv ori le las cum a picat daca nu tin de mine sa schimb ceva si trec peste...... ijn rest problemele atrag probleme, nervii si mai multi nervi si tot asa. sunt putin cam avariata sa ma gandesc la chestii pozitive hence verbina care ma tranchilizeaza si ma ajuta sa ma odihnesc :)

Postat

ahahha ce gasculita toanta sunt. tocmai am dat de ochelari mei de monitor de care am uitatde mai bine de o luna . de aia dupa cateva ore nu ma vedeam bine pe monitor . ce ma inveselesc cand sunt asa bleaga  :laugh2

Postat

du.te la biserica

am reusit sa ma invelesc . ma rog sau sunt super tranchilizat ca ierburile alea . si-s verde peste tot caci fac  impachetari cu argila verde  :laugh2  :laugh2  :ellao  :ellao  :ellao  spa day lol pimp myself out de zici ca-s facuta din bucati sudate  :ellao  :ellao

Postat

am reusit sa ma invelesc . ma rog sau sunt super tranchilizat ca ierburile alea . si-s verde peste tot caci fac impachetari cu argila verde :laugh2 :laugh2 :ellao :ellao :ellao spa day lol pimp myself out de zici ca-s facuta din bucati sudate :ellao :ellao

mai bine insurubate

Postat

Ma simt rau..ma doare tot corpul. 

Oare am inceput de sfarsit?

u just need a good hug and some rest  :hug1

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members and 2 guests

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...