rozkendra Reputație: 10772 Postat August 4, 2015 Oras:worldwide Oras:worldwide Postat August 4, 2015 Sunt al dracului,na:) asa te alegi cu arsuri 2
picon Reputație: 1046 Postat August 4, 2015 Oras:Satu' cu ministri Oras:Satu' cu ministri Postat August 4, 2015 pai acum nu mai greșește și o sa.i facă ei În Bucegi, Zărnești. 1 3
crystinutza Reputație: 7707 Postat August 5, 2015 Telefon: [email protected] Oras:necunoscuta Telefon: [email protected] Oras:necunoscuta Postat August 5, 2015 Astazi ma simt incantata ca am vazut-o p mamaita mea 1
anonna Reputație: 1930 Postat August 5, 2015 Telefon: [email protected] Oras:everywhere Telefon: [email protected] Oras:everywhere Postat August 5, 2015 Cu tot efortul depus de un/o scarnavie nimic si nimeni nu-mi poate strica Feng-Shui-ul
ciucurel Reputație: -294 Postat August 5, 2015 Oras:cluj-napoca Oras:cluj-napoca Postat August 5, 2015 Cu tot efortul depus de un/o scarnavie nimic si nimeni nu-mi poate strica Feng-Shui-ul Ba da!! Flocii! =)) 1 4
anonna Reputație: 1930 Postat August 5, 2015 Telefon: [email protected] Oras:everywhere Telefon: [email protected] Oras:everywhere Postat August 5, 2015 Ba da!! Flocii! =)) esti prost !
ciucurel Reputație: -294 Postat August 5, 2015 Oras:cluj-napoca Oras:cluj-napoca Postat August 5, 2015 esti prost !Crezi tu!
klm112 Reputație: 5026 Postat August 5, 2015 Oras:sud Oras:sud Postat August 5, 2015 Potenţialul creşte
anonna Reputație: 1930 Postat August 5, 2015 Telefon: [email protected] Oras:everywhere Telefon: [email protected] Oras:everywhere Postat August 5, 2015 Crezi tu! Nu doar eu
ciucurel Reputație: -294 Postat August 5, 2015 Oras:cluj-napoca Oras:cluj-napoca Postat August 5, 2015 Ti-ai tuns flocii?
anonna Reputație: 1930 Postat August 5, 2015 Telefon: [email protected] Oras:everywhere Telefon: [email protected] Oras:everywhere Postat August 5, 2015 Ti-ai tuns flocii? Nu ... ii pastrez sa fac bici din ei sa te biciuesc pe tine, bicisnicule!
ciucurel Reputație: -294 Postat August 5, 2015 Oras:cluj-napoca Oras:cluj-napoca Postat August 5, 2015 Nu ... ii pastrez sa fac bici din ei sa te biciuesc pe tine, bicisnicule! =))mai ai de asteptat,trebuie sa mai creasca sa ajunga la 15cm. =))
laurelian Reputație: 2012 Postat August 5, 2015 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Postat August 5, 2015 =))mai ai de asteptat,trebuie sa mai creasca sa ajunga la 15cm. =))Ejnebun? Vrei să pună poze cu codițe? Nu-i mai da idei că înnebunește Amandina!
ciucurel Reputație: -294 Postat August 5, 2015 Oras:cluj-napoca Oras:cluj-napoca Postat August 5, 2015 Ejnebun? Vrei să pună poze cu codițe? Nu-i mai da idei că înnebunește Amandina!Ba lass sa faca codite colegu,da sa fie macar de un jumate de metru! =))
rozkendra Reputație: 10772 Postat August 5, 2015 Oras:worldwide Oras:worldwide Postat August 5, 2015 deci e clar ca nu e bine. in momentul in care dentista ma intreaba 'esti nervoasa rau nu?' iti pui semne de intrebare. eu am si intrebat si mi-a zis ca ma uit la ea intr-un fel de parca vreau sa ii scot toti dintii ori sa o dau afara din cabinet. m-am potolit usor si am incercat sa nu ma mai uit direct la ea si mi-a pus desene pe disney chanel lol. bag 2 cesti de verbina sa ma exorcizez
klm112 Reputație: 5026 Postat August 5, 2015 Oras:sud Oras:sud Postat August 5, 2015 deci e clar ca nu e bine. in momentul in care dentista ma intreaba 'esti nervoasa rau nu?' iti pui semne de intrebare. eu am si intrebat si mi-a zis ca ma uit la ea intr-un fel de parca vreau sa ii scot toti dintii ori sa o dau afara din cabinet. m-am potolit usor si am incercat sa nu ma mai uit direct la ea si mi-a pus desene pe disney chanel lol. bag 2 cesti de verbina sa ma exorcizezdu.te la biserica
rozkendra Reputație: 10772 Postat August 5, 2015 Oras:worldwide Oras:worldwide Postat August 5, 2015 du.te la bisericaasa era in plan dar sunt mult prea nervoasa . cand vorbesc cu Doamne Doamne imi place sa fiu mai asezata nu sa am ganduri f rele.din pacate am prins o faza cu probleme si nervi cam pe toate planurile inafara de munca, dar evident pana si munca mi-e afectata. asta e... e doar o faza si trece si asta . nu-s plangacioasa si nu imi place sa ma gandesc la pb. ori le rezolv ori le las cum a picat daca nu tin de mine sa schimb ceva si trec peste...... ijn rest problemele atrag probleme, nervii si mai multi nervi si tot asa. sunt putin cam avariata sa ma gandesc la chestii pozitive hence verbina care ma tranchilizeaza si ma ajuta sa ma odihnesc
rozkendra Reputație: 10772 Postat August 5, 2015 Oras:worldwide Oras:worldwide Postat August 5, 2015 ahahha ce gasculita toanta sunt. tocmai am dat de ochelari mei de monitor de care am uitatde mai bine de o luna . de aia dupa cateva ore nu ma vedeam bine pe monitor . ce ma inveselesc cand sunt asa bleaga
crystinutza Reputație: 7707 Postat August 5, 2015 Telefon: [email protected] Oras:necunoscuta Telefon: [email protected] Oras:necunoscuta Postat August 5, 2015 Las ca e bn. Se putea mai rau.
klm112 Reputație: 5026 Postat August 5, 2015 Oras:sud Oras:sud Postat August 5, 2015 n.ar fi rău să fie bine
rozkendra Reputație: 10772 Postat August 5, 2015 Oras:worldwide Oras:worldwide Postat August 5, 2015 du.te la bisericaam reusit sa ma invelesc . ma rog sau sunt super tranchilizat ca ierburile alea . si-s verde peste tot caci fac impachetari cu argila verde spa day lol pimp myself out de zici ca-s facuta din bucati sudate
klm112 Reputație: 5026 Postat August 5, 2015 Oras:sud Oras:sud Postat August 5, 2015 am reusit sa ma invelesc . ma rog sau sunt super tranchilizat ca ierburile alea . si-s verde peste tot caci fac impachetari cu argila verde spa day lol pimp myself out de zici ca-s facuta din bucati sudate mai bine insurubate
johnny&white Reputație: -438 Postat August 5, 2015 Oras:Unde vreau Oras:Unde vreau Postat August 5, 2015 Ma simt rau..ma doare tot corpul. Oare am inceput de sfarsit?
rozkendra Reputație: 10772 Postat August 5, 2015 Oras:worldwide Oras:worldwide Postat August 5, 2015 Ma simt rau..ma doare tot corpul. Oare am inceput de sfarsit?u just need a good hug and some rest
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum