Sari la conținut

Cum te simti azi

Vizitator 0ly

Postări Recomandate

• Oras:Satu' cu ministri
  • Oras:Satu' cu ministri
Postat

Mie mi-a placut de Picon...vorbea cu mine dar, in loc sa se uite in ochii mei, el se uita la tzatze...plm, cred ca el cu ele vorbea de fapt, eu eram in plus. =))

Așa sunt boșorogii ăștia ... perverși.  :laugh2  :laugh2  :laugh2

• Like 6
  • Minus 2
  • Oras:worldwide
  • Oras:worldwide
Postat

Așa sunt boșorogii ăștia ... perverși.  :laugh2  :laugh2  :laugh2

de astea faci Piconash? apoi zici ca-s al drq daca nu te primesc cu colindu sau capra sau cu ce coci tu sa imi prezinti

Vizitator
Reputație: 0
Postat

Phui, deci cat sunt eu de rabdator, am terminat doar partea de sus (dintr-un puzzle cu 1000 bucati). M-am dus la Carrefour cu alte treburi, si pe langa alea tzac-pac, ia sa trec pe la puzzle-uri. Si ales unul obisnuit, Hong-Kong, de la D-Toys Pitesti.

Am zis ia sa fac eu mai intai chenarul, ca e mai usor, are partile laterale, de sus si de jos drepte. Ete' sanchi, pula usor ! :blushing2 :laugh2 :slap2 Il las balta momentan, oricum am alte trebi si ma dispera ! :slap2 :slap2

• Like 1
  • Oras:Bucuresti
Postat

Phui, deci cat sunt eu de rabdator, am terminat doar partea de sus (dintr-un puzzle cu 1000 bucati). M-am dus la Carrefour cu alte treburi, si pe langa alea tzac-pac, ia sa trec pe la puzzle-uri. Si ales unul obisnuit, Hong-Kong, de la D-Toys Pitesti.

Am zis ia sa fac eu mai intai chenarul, ca e mai usor, are partile laterale, de sus si de jos drepte. Ete' sanchi, pula usor ! :blushing2 :laugh2 :slap2 Il las balta momentan, oricum am alte trebi si ma dispera ! :slap2 :slap2

Ai pisica? :)

post-109659-0-96975100-1449848491_thumb.jpg

• Like 1
  • Minus 1
  • Telefon: 021 352 8632
  • Oras:'' suntem peste tot acasa ''
  • Telefon: 021 352 8632
  • Oras:'' suntem peste tot acasa ''
Postat
:)

post-3169-0-51792600-1449851278_thumb.jpg

• Like 3
  • Minus 1
Postat

Aloooooo....cum adica ai si terminat partea de sus?!?! Eu cred ca tu trisezi. =))

Eu am o mare problema cu puzzle-ul pe care il am la munca...nu am reusit sa-i fac nici macar marginile. Este imens, are 4000 de piese, nu mi-am dat seama cand l-am cumparat ce inseamna 4000 de piese. Problema este ca, in loc de 4 colturi, eu am 6 colturi si ca anumite portiuni sunt identice de vreo 6-7cm, se repeta si nu prea mai seamana cu ce este in poza.

Ce fac in aceasta situatie? 

Am si acasa unul de 1500 de piese caruia i-am terminat deja marginile. Lucrez stereo.

• Like 2
  • Minus 13
Vizitator stau de sase
Postat

:laugh2 Au venit zapacitii, asa mai merge. :laugh2

Maine bag anunturi pe 5 site-uri sa-mi rup pizda, nu mai stau asa... :no2 :laugh2

Poti sa le rupi si tu lor pizda.

Esti Fefeleaga moderna, jur. Doar ca nu esti baba si n-ai (avut) copii. Aaa, si tu vorbesti infinit mai mult :))

• Like 2
Postat

Lasa Sorina,ca eu esti femeE inteligenta si le dai de cap pana la Oormă :P

Daca nu le dau pe geam, probabil ca le dau de cap. :D

• Like 2
  • Minus 13
Postat

Poti sa le rupi si tu lor pizda.

Esti Fefeleaga moderna, jur. Doar ca nu esti baba si n-ai (avut) copii. Aaa, si tu vorbesti infinit mai mult :))

:laugh2 :laugh2 :laugh2

Eu am cautat sa iau un barbat si sa fac apoi copilul, nu sa iau barbat-copil. :laugh2

Lasa ca si tie iti place, nu ma tragi de limba degeaba. :rax2 :)

• Minus 1
Vizitator
Postat

Ai pisica? :)

:laugh2 :laugh2 Din fericire, nu ! :hug1

• Like 1
Vizitator
Postat

Aloooooo....cum adica ai si terminat partea de sus?!?! Eu cred ca tu trisezi. =))

Eu am o mare problema cu puzzle-ul pe care il am la munca...nu am reusit sa-i fac nici macar marginile. Este imens, are 4000 de piese, nu mi-am dat seama cand l-am cumparat ce inseamna 4000 de piese. Problema este ca, in loc de 4 colturi, eu am 6 colturi si ca anumite portiuni sunt identice de vreo 6-7cm, se repeta si nu prea mai seamana cu ce este in poza.

Ce fac in aceasta situatie? 

Am si acasa unul de 1500 de piese caruia i-am terminat deja marginile. Lucrez stereo.

Aoileu... 4000 piese.... :slap2 Am facut unul pe PC, era o varianta cu 50 de puzzle-uri de la 100 piese la 5000 piese. Cred ca l-am terminat in...undeva :thinking 3 luni parca, ma exasperase... cautam ca boul uneori 2-3 ore o bucatica... :slap2 Deocamdata sa-l termin pe asta si mai vedem dupa... =)) =)) :laugh2

• Like 1

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...