Sari la conținut

Cum te simti azi

Vizitator 0ly

Postări Recomandate

Vizitator
Reputație: 0
Postat

Greseala comunitatii gay in chestiunea adoptiilor este ca ei pun prea mult accent pe dreptul lor de a adopta uitand de fapt ca piconul,pardon,pionul principal este puradelul.

Cred ca Africa de Sud este singura tara(sau a fost prima) unde cuplurile de homosexuali au putut sa adopte copii,insa doar cei cu nevoi speciale.

Activistii au militat pentru dreptul neingradit de a adopta,de parca un copil cu nevoi speciale este mai putin dezirabil.Ori de categoria doua.

Vedeți cum sunt oamenii mari?

Merg la curve si vorbesc de decadenta.

Eu is om mic,ergo imi permit sa fiu echidistant.

:)

Bine ca nu m-am nascut moldovean.Nici macar rusinea pentru unele familii de musulmani de a avea prim nascut o fata nu se compara cu asa ceva.

• Oras:Satu' cu ministri
Postat

Toate civilizațiile au dispărut atunci când decadența și hedonismul au atins cote exagerate. 

Asta am spus, pentru cei ce nu au citit cu atenție. Se știu ei!

• Like 4
  • Minus 2
Vizitator
Postat

Cam slaba miscarea azi, in pula mea! :no2

e jale :(

Vizitator
Postat

e jale :(

Sarbatori bre, pregateste lumea bagaju pentru plecat la munte(Maldive/Bali/Argentina/Brazilia/Piramide)/masa de revelion, ocupati oamenii ! :laugh2 :laugh2

Vizitator
Postat

:thinking :thinking Hmm... cred ca imi iau o Drona Foto in 2016....

• Oras:Bucuresti
Postat

Toate civilizațiile au dispărut atunci când decadența și hedonismul au atins cote exagerate. 

Asta am spus, pentru cei ce nu au citit cu atenție. Se știu ei!

M-ai lovit fix in inima cu afirmatia asta. Eu traiesc pentru placere, sunt facuta din si pentru placere. 

Vizitator
Postat

M-ai lovit fix in inima cu afirmatia asta. Eu traiesc pentru placere, sunt facuta din si pentru placere. 

Da, dar ideea nu este de a cuantifica ceva personal/individual, ci de a cuantifica generalul, prin prisma reprezentativitatii la nivelul societatii (statistica aia care nu iti place :) ). Atunci cand la nivel macro, unul din parametri sociali are un maxim pozitiv sau negativ, sau are valori care nu concorda cu ceilalti parametri sociali, atunci este o grava problema !

• Like 2
Postat

Stiu...mi s-a inatmplat si mie sa pierd controlul de cateva ori ... si totusi exista placere si totusi exista blestem ...

• Minus 13
Vizitator
Postat

Il asteptam si pe Dobre. 

E cu noi  :laugh2

• Like 2
Postat

Stiu...mi s-a inatmplat si mie sa pierd controlul de cateva ori ... si totusi exista placere si totusi exista blestem ...

Erai pă mobră?  :laugh2

• Like 3
  • Minus 2
Postat

Roberto, tu lasă astea, spune mai bine cum a fost pe preș!  :laugh2  :laugh2  :laugh2

• Like 4
  • Minus 2
Postat

Roberto, tu lasă astea, spune mai bine cum a fost pe preș!  :laugh2  :laugh2  :laugh2

Ba, sincer...a fost a dreaq de bine...m-am trezit pe la 7 fara sa am vreo treaba si n-am mai reusit sa adorm din cauza...amintirilor de pe pres =))

Vizitator
Postat

Ba, sincer...a fost a dreaq de bine...m-am trezit pe la 7 fara sa am vreo treaba si n-am mai reusit sa adorm din cauza...amintirilor de pe pres =))

ce e cu preshu' ?

detalii pa pemeu :)

Postat

ce e cu preshu' ?

detalii pa pemeu :)

Am nervi, ma enerveaza Roberto... il uciiiid!!!  :rax2

De 2 ore ma cert cu el cu privire la homosexuali...nu am cu cine sa ma inteleg cand e vorba de homosexualitate frate. El i-ar omori pe toti. Degeaba incerc eu sa-i explic ca nu e treaba nimanui despre cum isi traiesc altii viata.  :no2

Sunt foarte revoltata fiindca muista de biserica iar isi baga nasul unde nu-i fierbe oala. Acum vor sa introduca in constitutie ca parteneriatul civil se face intre barbat si femeie si nu intre persoanele de acelasi sex...cum plm au atat de muuult tupeu hoardele astea de nenorociti cu sutane?!?! 

Cine plm I-A INVITAT sa-si dea cu parerea?!?! Ii invit eu sa ne suga pula!  :atm

Cam are dreptate Roberto, mai puțin treaba cu ucisul.  :rax2

...

P.S. Roberto, se pare că o să cam dormi pe preș în seara asta. :laugh2 Hai la o bere și apoi la fetițe, zic.  :laugh2  :laugh2  :laugh2

Hata...ca Roberto e vreun fraier...am pus presul in pat =))

L.E. Picoane...noi ne certam minim o data pe zi...altfel e ceva in neregula :D

Detaliile sunt...detalii =))

• Like 1
Vizitator
Postat

Detaliile sunt...detalii =))

a lasat preshu'n pat ? :)

• Like 1

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members and 1 guest

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...