Sari la conținut

Cum te simti azi

Vizitator 0ly

Postări Recomandate

• Oras:Bucuresti
Postat

Nu îți pot viola teritoriul și strica monologul

Am pus mana pe un toping, nu neg, dar nu vorbesc chiar singura...

Raspund, chiar daca pare o pura nebunie.

Nu era cazul sa m faci sa ma simt mai prost, pentru mine am fost diplomata, ti-am dat optiuni la alegere...

Sa revin la nebunii?

Duci dorul mamei si te simti mizerabil de prea mult timp...

Stiu si eu sa joc murdar, mai rau ca tine. Sa-mi continui monologul atunci.

Postat

@worldofthanks, reflecta, incearca macar, daca punctele aveau o importanta, nu ma purtam altfel?

Nimic nu e necalculat. Prioritatile mele sunt putin altele, visatorule dupa ultimele jucarii pe piata.

Mai da un minus ca eu nu stiu in ce sa dau... :)

Postat

Nu t-am nimerit? Nu ai tndinta, nu? Ce stiu eu... cin sunt eu? Cu cat mai tampiti ajungti, cu atat mai umflati in pene...

Poate ma enervez intr-o zi si nu ma mai abtin.

• Like 1
Vizitator sarlatanu
Reputație: 0
Postat

Amada, inca n-ai terminat cu sarlatanu' ala? Te tine in tensiune?Da-i cu flit si cauta altul, ca nimfomane este plin de baieti buni.

Vizitator
Reputație: 0
Postat

N-am auzit soneria ceasului, n-am vazut meciul, dar e bine ca a batut Simona relativ usor !

Postat

Amada, inca n-ai terminat cu sarlatanu' ala? Te tine in tensiune?Da-i cu flit si cauta altul, ca nimfomane este plin de baieti buni.

Sa vina sa-l dau cheia. Abia asteapta sa revina, dar nu pentru mine, pentru putza lui si speranta ca mai pun eu botul...

Mi-am facut ficatul muci, zici ca nici nu am dormit.

Pai eu uit? Nu am mai baut... Sunt iubita< baga-mi-as straponul in gura lui, dar mi-e ca-i place!

M-a facut de rasu' curcilor, eu deschis despre sentimente... el pula, conteaza ce crede turma...

Ma tine in tensiune, acum acreala de-a lui... In ultime zile daca a scos cateva sarace propozitii. Cu cine ma maritam eu?

Vrea sa ascunda ce mie nu-mi scapa, mai bine taci decat sa ma minti, dar cand taci atat de mult inseamna ca totul e o minciuna.

Nu-mi trebuie in viata mea altul, am tras destul, o fi eu puternica, dar unu' nu s_a gandit ca nu pot ca o femeie pentru ca nici n_am avut cu cine.

El m-a tot dramatizat, de asta sunt pe butuci.

E o mica diferenta intre o femeie, sexul slab si un om distrus.

Asa mi s-a tot sgerat, asa am ajuns. Exact ce am facut cu bautura si greutatea...

Eu sunt de vina, el e un retardat, dar tot mi-e ciuda ca m-a lovit fara mila si eu cautam sa-l protejez...

Sa vina si plec.

• Like 1
  • Oras:CONSTANTA
  • Oras:CONSTANTA
Postat

N-am auzit soneria ceasului, n-am vazut meciul, dar e bine ca a batut Simona relativ usor !

Stai linistit! Nu avea cum sa piardă machidoanca. Cat timp baga în ea telemea de oaie, nu are rival pe pământ

• Oras:unde vrea pula mea
Postat

Sa vina sa-l dau cheia. Abia asteapta sa revina, dar nu pentru mine, pentru putza lui si speranta ca mai pun eu botul...

Mi-am facut ficatul muci, zici ca nici nu am dormit.

Pai eu uit? Nu am mai baut... Sunt iubita< baga-mi-as straponul in gura lui, dar mi-e ca-i place!

M-a facut de rasu' curcilor, eu deschis despre sentimente... el pula, conteaza ce crede turma...

Ma tine in tensiune, acum acreala de-a lui... In ultime zile daca a scos cateva sarace propozitii. Cu cine ma maritam eu?

Vrea sa ascunda ce mie nu-mi scapa, mai bine taci decat sa ma minti, dar cand taci atat de mult inseamna ca totul e o minciuna.

Nu-mi trebuie in viata mea altul, am tras destul, o fi eu puternica, dar unu' nu s_a gandit ca nu pot ca o femeie pentru ca nici n_am avut cu cine.

El m-a tot dramatizat, de asta sunt pe butuci.

E o mica diferenta intre o femeie, sexul slab si un om distrus.

Asa mi s-a tot sgerat, asa am ajuns. Exact ce am facut cu bautura si greutatea...

Eu sunt de vina, el e un retardat, dar tot mi-e ciuda ca m-a lovit fara mila si eu cautam sa-l protejez...

Sa vina si plec.

Amada pă sistem :laugh2

Să moară Borcea dă oftică

Postat

Amada pă sistem :laugh2

Să moară Borcea dă oftică

M-ai vazut on si te dai in stamba. :)

Iti trece ca nu nastem invatati.

Tu nu te insori, ha? Ce malc esti de la un timp... n-ai vesti bune, m-as fi bucurat, serios..

:hug1

Postat

M-ai vazut on si te dai in stamba. :)

Iti trece ca nu nastem invatati.

Tu nu te insori, ha? Ce malc esti de la un timp... n-ai vesti bune, m-as fi bucurat, serios..

:hug1

Ce sa fac?? pai ce io am băut gaz ca tine? :laugh2

Postat

Ce sa fac?? pai ce io am băut gaz ca tine? :laugh2

:laugh2 :laugh2 :laugh2

Al dracu' de nesimtit! :laugh2

Nu e gaz, m-a secat dragostea lor... Daca in 10 ani maxim nu te insori, te iau eu, dar stii ca am dreptul sa te fac snitzel inainte de toate. :laugh2

• Like 1
  • Oras:Satu' cu ministri
  • Oras:Satu' cu ministri
Postat

Păi ce să mai faci cu el dacă l-ai schnitzeluit?  :laugh2  :laugh2  :laugh2

• Oras:București
  • Oras:București
Postat

Pisi, iti tai coada, unde mi-au disparut mesajele de la notificari, mai am doar reply-urii...M-am uitat, nu o data, nu mai apar. :slap2

Spionii mami,spionii :P

Postat

:laugh2 :laugh2 :laugh2

Al dracu' de nesimtit! :laugh2

Nu e gaz, m-a secat dragostea lor... Daca in 10 ani maxim nu te insori, te iau eu, dar stii ca am dreptul sa te fac snitzel inainte de toate. :laugh2

:laugh2  :laugh2  :laugh2

A dreaq nebuna care esti tu

PS .zic pas,mi-e bine solo

Postat

:laugh2  :laugh2  :laugh2

A dreaq nebuna care esti tu

PS .zic pas,mi-e bine solo

:laugh2 Ca eu ma riscam cu propuneri din astea daca era vreo sansa. :laugh2

Mesajele nu apar decat la mesaje, neinspirat.

Fa ceva si cu mesaje necitite, sa apara (ramana) in notificari.

Dai un click, apoi cu valu' restul raman....

Un mic efort pentru pulimea care si treaza se uita tamp in monitor. :)

Postat

:laugh2 Ca eu ma riscam cu propuneri din astea daca era vreo sansa. :laugh2

Ai zis si tu la ză șto,este?

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members and 2 guests

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...