sit down comedy Reputație: 729 Postat Februarie 9, 2014 Oras:Bucharest Oras:Bucharest Partajează Postat Februarie 9, 2014 Sunt chiar posesor de imagini HOTI IN ACTIUNE ! Dar fix 12 secunde nu se vede nimic ! Faza lunga in camera si pa pa ) Link spre comentariu
bambuchaa Reputație: 2201 Postat Februarie 9, 2014 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Februarie 9, 2014 Sunt chiar posesor de imagini HOTI IN ACTIUNE ! Dar fix 12 secunde nu se vede nimic ! Faza lunga in camera si pa pa ) Sa te consideri fericit , mie cand mie le-au furat, le-au luat cu totul , nu s-au multumit doar cu sticla.Noroc ca am si casco. Link spre comentariu
picon Reputație: 1046 Postat Februarie 9, 2014 Oras:Satu' cu ministri Oras:Satu' cu ministri Partajează Postat Februarie 9, 2014 Vedeti ce bun e un Trabant? Cine dracu' sa fure ? Link spre comentariu
sorina4u Reputație: 79 Postat Februarie 9, 2014 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Februarie 9, 2014 romanu' este hot prin definitie. Nu conteaza ca nu are nevoie, el le ia ca "amintire" ) Cu husa mea ce ar fi putut face? Care a trebuit sa fie taiata pentru a o putea da jos, fiindca era bagata prin antifurt... Asadar, nu te baza ca nu are nimeni nevoie de .....carton On topic: Azi ma simt supeeeeer, de vreo trei zile astept ziua asta Link spre comentariu
BASZOKBELE Reputație: 65 Postat Februarie 9, 2014 Oras:. Oras:. Partajează Postat Februarie 9, 2014 Obosit si c-o durere de cap. Note to self: Nu mai bea ca porcu'! http://www.napiszar.hu/Thumbnails/17090.w-301.h0.q100.jpg Link spre comentariu
silvy_pisicutza Reputație: 62 Postat Februarie 9, 2014 Oras:Banatu'i fruncea Oras:Banatu'i fruncea Partajează Postat Februarie 9, 2014 oobosita...daar....cu un chef nebun de sex,sau ce.o fi numai sa intre ceva morcovi,castraveti,ardei gras etc 1 Link spre comentariu
tzaranu Reputație: 1095 Postat Februarie 9, 2014 Partajează Postat Februarie 9, 2014 nefutut. dar nefutut rau. si preocupat de o saptamana care se anunta groaznic de plina de munca si fara pasarica... Link spre comentariu
silvy_pisicutza Reputație: 62 Postat Februarie 9, 2014 Oras:Banatu'i fruncea Oras:Banatu'i fruncea Partajează Postat Februarie 9, 2014 nefutut. dar nefutut rau. si preocupat de o saptamana care se anunta groaznic de plina de munca si fara pasarica...mmmm suuuuna destul de bn k si io am aceeasi senzatie,numai k vreau sa fiu fuu.....ta. te bagi? sau mai bn zis intra odata 2 Link spre comentariu
tzaranu Reputație: 1095 Postat Februarie 9, 2014 Partajează Postat Februarie 9, 2014 mmmm suuuuna destul de bn k si io am aceeasi senzatie,numai k vreau sa fiu fuu.....ta. te bagi? sau mai bn zis intra odata frumusete, suntem in cartiere diferite. pana ajung la tine s-ar putea sa imi treaca... Link spre comentariu
yka Reputație: 9109 Postat Februarie 9, 2014 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Februarie 9, 2014 nefutut. dar nefutut rau. si preocupat de o saptamana care se anunta groaznic de plina de munca si fara pasarica...Auuu,ce-mi aud urechile?tu ne.....?trebuiesc luate masuri de urgenta,nu se poate pierde asa bunatate din pat. 1 Link spre comentariu
tzaranu Reputație: 1095 Postat Februarie 9, 2014 Partajează Postat Februarie 9, 2014 :clapp :clapp :clapp :clapp ... si daca stiu ca cineva chiar mi-ar trage-o, din suflet si cu placere, deja ma simt mai bine... 1 Link spre comentariu
yka Reputație: 9109 Postat Februarie 9, 2014 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Februarie 9, 2014 :clapp :clapp :clapp :clapp ... si daca stiu ca cineva chiar mi-ar trage-o, din suflet si cu placere, deja ma simt mai bine...chiar ma faci sa ma intorc,nu te las in suferinta,sunt eu impulsiva si nu prea stiu sa zambesc uneori (nu intentionat,asa sunt de la natura),dar de apreciat oamenii care merita,intotdeauna o recunosc.Sper sa iti schimb parerea,pentru toata saptamana.ce zici pot? Link spre comentariu
joseph_bavaria Reputație: 1479 Postat Februarie 9, 2014 Oras:Catania Oras:Catania Partajează Postat Februarie 9, 2014 NF de saptamani intregi, urmeaza inca o saptamana grea de munca (ca deh, unii dintre noi mai trebuie sa prestam si munca altora, in timp ce respectivii isi iau pauze de tigara, precum pauzele din meciurile de baschet - sfertul 1, sfertul 2, sfertul 3 etc...), fetele de calitate care lucreaza in weekend sunt tot mai putin disponibile, incepand cu orele 8 sau 9... sau sunt deja ocupate Messi needs to score Link spre comentariu
silvy_pisicutza Reputație: 62 Postat Februarie 9, 2014 Oras:Banatu'i fruncea Oras:Banatu'i fruncea Partajează Postat Februarie 9, 2014 frumusete, suntem in cartiere diferite. pana ajung la tine s-ar putea sa imi treaca... eeeeee pofta se face mancand,las'k viu io la tn Link spre comentariu
joseph_bavaria Reputație: 1479 Postat Februarie 10, 2014 Oras:Catania Oras:Catania Partajează Postat Februarie 10, 2014 eh, acum ma simt mai bine!! micutul a marcat ... cativa copii calzi Link spre comentariu
Lubric Reputație: 707 Postat Februarie 10, 2014 Oras:de peste tot si de nicaieri Oras:de peste tot si de nicaieri Partajează Postat Februarie 10, 2014 Baszokbele, te rog, sterge poza postata mai sus; n-ai acordul meu s-o publici pe acest forum. In alta oridine de idei, azi ma simt cu chef de viata si in stare sa iau weekendul de la inceput. Link spre comentariu
Vizitator Beraru Reputație: 0 Postat Februarie 10, 2014 Partajează Postat Februarie 10, 2014 In reconstructie. Link spre comentariu
Administrator pisicuts Reputație: 114266 Postat Februarie 10, 2014 Oras:La butoane Oras:La butoane Administrator Partajează Postat Februarie 10, 2014 Link spre comentariu
sorina4u Reputație: 79 Postat Februarie 10, 2014 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Februarie 10, 2014 Aia nu este pisica ta Link spre comentariu
yka Reputație: 9109 Postat Februarie 10, 2014 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Februarie 10, 2014 Exact cum e si vremea astazi. ...iar pentru azi:Cel mai curajos lucru este,inca,sa gandesti singur.Si cu voce tare! Link spre comentariu
asterica Reputație: 7304 Postat Februarie 10, 2014 Oras:Romania Oras:Romania Partajează Postat Februarie 10, 2014 Aia nu este pisica ta este ala ce ii tine contabilitatea la firma.... Link spre comentariu
sorina4u Reputație: 79 Postat Februarie 10, 2014 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Februarie 10, 2014 Adica contabilul doarme pe banii sefului? On topic: Nerabdatoare sa vina joi Link spre comentariu
sit down comedy Reputație: 729 Postat Februarie 10, 2014 Oras:Bucharest Oras:Bucharest Partajează Postat Februarie 10, 2014 Pisicuts are pisica ??? Suna tare gay . Link spre comentariu
azi nu Reputație: 1103 Postat Februarie 10, 2014 Oras:Galati Oras:Galati Partajează Postat Februarie 10, 2014 Link spre comentariu
beverlihils Reputație: 185 Postat Februarie 10, 2014 Oras:Vancouver Oras:Vancouver Partajează Postat Februarie 10, 2014 Obosit,acum am ajuns de la capitala,dar imi revin dimi cu o cafea 1 Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum