jili bombardieru Reputație: 6952 Postat Februarie 12, 2016 Oras:Bd. LibertăÅ£ii, nr.14, sector 5 Oras:Bd. LibertăÅ£ii, nr.14, sector 5 Postat Februarie 12, 2016 astept sa se umple cada ai ganduri? 3
n-am.ce.face.acum Reputație: 1664 Postat Februarie 12, 2016 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Februarie 12, 2016 ai ganduri? Mai tot timpul. De data asta aveam doar chef de sex. 1
Administrator pisicuts Reputație: 114583 Postat Februarie 12, 2016 Oras:La butoane Oras:La butoane Administrator Postat Februarie 12, 2016 Obosita dupa un drum de lokum in care nu am putut dormi si nici popas nu a fost sa mananci ceva...Telefonul a ramas fara baterie, laptopul a dat-o iar in figuri... In concluzie, totul functioneaza, am papat un mix de tocanite cu mamaliga si astept sa se umple cada, ce dor mi-a fost de ea! o sa pluteasca "galustile" langa tine in cada
n-am.ce.face.acum Reputație: 1664 Postat Februarie 12, 2016 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Februarie 12, 2016 o sa pluteasca "galustile" langa tine in cada As fi vrut eu! Un turist vizitează Spania. Plimbându-se pe străzile Madridului intră în cel mai arătos restaurant. Se aşează la masă şi studiază meniul. Se apropie chelnerul şi întreabă:- Domnul ce serveşte?- Vă rog să-mi aduceţi cea mai scumpă şi mai reprezentativă mâncare spaniolă.- Avem aşa ceva, dar o să vă coste binişor.- Nu contează. Dar vă rog să fie ceva exclusivist!- Imediat!Cam într-o oră vine chelnerul şi-i aduce un tacâm generos cu două găluşte cât pumnul, ornate cu cele mai deosebite ierburi şi cel mai scump sos. Clientul le savurează din plin. Mulţumit cere nota şi zice.- Să ştiţi că n-am mai mâncat nimic mai gustos. Cum se numeşte acest fel de mâncare?- “Corida”, domnule. Găluştele alea delicioase nu sunt altceva decât testiculele taurului sacrificat astăzi pe Plaza de Toros. Vă costă 5 mii de euro.Uimit de preţ, clientul achită, dar rămâne, totuşi, satisfăcut. Peste o lună iar vine în Spania, intră cu prima ocazie în acelaşi restaurant şi fără să aştepte meniul, strigă chelnerului cu un gest amical:- Prietene, “Corida”, te rog.Chelnerul dă din cap afirmativ şi solemn, după care îi aduce într-o oră tacâmul. De data asta găluştele erau minuscule, dar la fel de bogat ornate. Turistul nostru le-a mâncat şi a cerut nota.- 10 mii de euro!- Păi cum se poate una ca asta! se miră clientul. O lună în urmă mi-ai adus un tacâm generos şi acum îmi aduci chestia asta minusculă la un preţ dublu?- Ştiţi domnule, dumneavoastră aveţi un noroc deosebit: astăzi pe arenă a fost ucis toreadorul. 1
picon Reputație: 1046 Postat Februarie 12, 2016 Oras:Satu' cu ministri Oras:Satu' cu ministri Postat Februarie 12, 2016 Mai tot timpul. De data asta aveam doar chef de sex. Păi cine plm te-a pus să pleci?
machucambo Reputație: -974 Postat Februarie 12, 2016 Oras:Ucea Oras:Ucea Postat Februarie 12, 2016 Păi cine plm te-a pus să pleci? Face secs virtual. A învățat-o Kandeală cum vine treaba cu scaipu'
n-am.ce.face.acum Reputație: 1664 Postat Februarie 12, 2016 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Februarie 12, 2016 Face secs virtual. A învățat-o Kandeală cum vine treaba cu scaipu' Fac o laba diseara, acum doar ma incalzesc un pic... Maine.
machucambo Reputație: -974 Postat Februarie 12, 2016 Oras:Ucea Oras:Ucea Postat Februarie 12, 2016 Fac o laba diseara, acum doar ma incalzesc un pic... Maine. Labă virtuală sau personală? 1 2
n-am.ce.face.acum Reputație: 1664 Postat Februarie 12, 2016 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Februarie 12, 2016 Labă virtuală sau personală? Preludiu virtual si laba personala. Vorba vine laba, cand sunt singura am orgasm in maxim 2 minute si ma culc. 3
ciucurel Reputație: -294 Postat Februarie 12, 2016 Oras:cluj-napoca Oras:cluj-napoca Postat Februarie 12, 2016 Preludiu virtual si laba personala. Vorba vine laba, cand sunt singura am orgasm in maxim 2 minute si ma culc. Asa rapida esti?In doua minute??
n-am.ce.face.acum Reputație: 1664 Postat Februarie 12, 2016 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Februarie 12, 2016 Asa rapida esti?In doua minute?? Singura, altfel trag de timp. 2
l y n x Reputație: 1615 Postat Februarie 12, 2016 Oras:ARK OF THE COVENANT Oras:ARK OF THE COVENANT Postat Februarie 12, 2016 Obosita dupa un drum de lokum in care nu am putut dormi si nici popas nu a fost sa mananci ceva...Telefonul a ramas fara baterie, laptopul a dat-o iar in figuri... In concluzie, totul functioneaza, am papat un mix de tocanite cu mamaliga si astept sa se umple cada, ce dor mi-a fost de ea! zi si tu "ragout avec polenta" sa para mai gustos 1
picon Reputație: 1046 Postat Februarie 12, 2016 Oras:Satu' cu ministri Oras:Satu' cu ministri Postat Februarie 12, 2016 Singura, altfel trag de timp.
klm112 Reputație: 5026 Postat Februarie 12, 2016 Oras:sud Oras:sud Postat Februarie 12, 2016 Cum m-am simţit azi ?Nu v-aş dori aşa ceva...
machucambo Reputație: -974 Postat Februarie 12, 2016 Oras:Ucea Oras:Ucea Postat Februarie 12, 2016 Cum m-am simţit azi ?Nu v-aş dori aşa ceva...Dezvoltă...
klm112 Reputație: 5026 Postat Februarie 12, 2016 Oras:sud Oras:sud Postat Februarie 12, 2016 Dezvoltă... Poate altă dată...
machucambo Reputație: -974 Postat Februarie 12, 2016 Oras:Ucea Oras:Ucea Postat Februarie 12, 2016 Poate altă dată...Plm, venind de la tine, cred că e destul de nașpa... Baftă, ce să zic?!?!?
klm112 Reputație: 5026 Postat Februarie 12, 2016 Oras:sud Oras:sud Postat Februarie 12, 2016 Plm, venind de la tine, cred că e destul de nașpa... Baftă, ce să zic?!?!?
daddario Reputație: 960 Postat Februarie 12, 2016 Oras:danpulea Oras:danpulea Postat Februarie 12, 2016 Cum m-am simţit azi ?Nu v-aş dori aşa ceva... Iooouuuuuu, daca le aduni, zilele naspa is mai multe decat alea bune. Nu-ti pierde speranta ca iese "soarili" si "pa" strada "la" matale. Capul sus!
klm112 Reputație: 5026 Postat Februarie 12, 2016 Oras:sud Oras:sud Postat Februarie 12, 2016 Iooouuuuuu, daca le aduni, zilele naspa is mai multe decat alea bune. Nu-ti pierde speranta ca iese "soarili" si "pa" strada "la" matale. Capul sus!
daddario Reputație: 960 Postat Februarie 12, 2016 Oras:danpulea Oras:danpulea Postat Februarie 12, 2016 Si mai e o vorba - nu mor caii cand vor cainii!Oricat de naspa mi-a fost, numa' de-al dracu' am zambit, ca sa crape de invidie si de ciuda astia de mi-au vrut sau mi-au facut rau. 1
picon Reputație: 1046 Postat Februarie 12, 2016 Oras:Satu' cu ministri Oras:Satu' cu ministri Postat Februarie 12, 2016 Cum m-am simţit azi ?Nu v-aş dori aşa ceva... Curaj bre, toate trec! 3 11
klm112 Reputație: 5026 Postat Februarie 12, 2016 Oras:sud Oras:sud Postat Februarie 12, 2016 Curaj bre, toate trec! Dacă zici tu...
daddario Reputație: 960 Postat Februarie 12, 2016 Oras:danpulea Oras:danpulea Postat Februarie 12, 2016 Dacă zici tu... In plus, nimeni nu a iesit din viata intreg! 2
klm112 Reputație: 5026 Postat Februarie 12, 2016 Oras:sud Oras:sud Postat Februarie 12, 2016 In plus, nimeni nu a iesit din viata intreg! Corect.Măcar o măsea şi tot cade
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum