barroso Reputație: 1372 Postat Martie 16, 2014 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Martie 16, 2014 ghini di tat
Vizitator Beraru Reputație: 0 Postat Martie 16, 2014 Postat Martie 16, 2014 Pentru mine, doar dimineata de luni este mai urata decat seara de duminica.
amada.dulcica Reputație: 514 Postat Martie 16, 2014 Telefon: amada.dulcica Oras:Bucuresti Telefon: amada.dulcica Oras:Bucuresti Postat Martie 16, 2014 Privirea aia de om beat adica, stii tu mai bine ) Confirma cineva ca tipa asta are oglinzi in casa sau le-a spart deja? )Amada, nu i asa ca te uiti in fundu sticlei cand vrei sa ti vezi moaca ? ) Chiar nu stiu cum e, dar se pare ca tu stii prea bine... incep sa te inteleg tot mai bine, de fapt, nu, tot nu-mi pasa...
sorina4u Reputație: 79 Postat Martie 16, 2014 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Martie 16, 2014 In seara asta ma simt extraordinar, dupa o saptamana extraordinara alaturi de un barbat extraordinar din toate punctele de vedere! Iti multumesc ca existi (ma repet, stiu ), ca esti (si) al meu si pentru toate momentele minunate (in special ) pe care m-ai facut sa le traiesc alaturi de tine...evident si pentru cele ce vor urma, stim noi care Sa stii baby, ca in felul meu, te iubesc! :
sit down comedy Reputație: 729 Postat Martie 16, 2014 Oras:Bucharest Oras:Bucharest Postat Martie 16, 2014 Daca nici tu nu vrei sa ti-o vezi, Iti dai seama ca nici eu nu vreau sa-ti vad moaca. Da' imi place sa te oftic )
sit down comedy Reputație: 729 Postat Martie 16, 2014 Oras:Bucharest Oras:Bucharest Postat Martie 16, 2014 Sorina, daca ai ramas fara credit, instaleaza cu incredere whatsapp si-i poti trimite mesaje 'iubitului' )
Avraam Reputație: 49 Postat Martie 16, 2014 Oras:Egipt Oras:Egipt Postat Martie 16, 2014 In seara asta ma simt extraordinar, dupa o saptamana extraordinara alaturi de un barbat extraordinar din toate punctele de vedere! Iti multumesc ca existi (ma repet, stiu ), ca esti (si) al meu si pentru toate momentele minunate (in special ) pe care m-ai facut sa le traiesc alaturi de tine...evident si pentru cele ce vor urma, stim noi care Sa stii baby, ca in felul meu, te iubesc! : Attat de interesati sunt barbatii de sorina, parol, mon cher
amada.dulcica Reputație: 514 Postat Martie 16, 2014 Telefon: amada.dulcica Oras:Bucuresti Telefon: amada.dulcica Oras:Bucuresti Postat Martie 16, 2014 Euflo,Daca la scris esti la fel de bun ca si la pat...Intuitia imi spune ca te pricepi la laba...Fiecare cu ce poate...Fa-ti una si culca-te. 1
TROLLEUS Reputație: 38 Postat Martie 16, 2014 Oras:Troia Oras:Troia Postat Martie 16, 2014 Sorina, daca ai ramas fara credit, instaleaza cu incredere whatsapp si-i poti trimite mesaje 'iubitului' )Pare mai interesanta in vazul lumii.Da' chiar,ce-a zis?eu am trecut-o la ignor )
Avraam Reputație: 49 Postat Martie 16, 2014 Oras:Egipt Oras:Egipt Postat Martie 16, 2014 prietene, am citit-o eu mai sus...
Avraam Reputație: 49 Postat Martie 16, 2014 Oras:Egipt Oras:Egipt Postat Martie 16, 2014 Euflo,Daca la scris esti la fel de bun ca si la pat...Intuitia imi spune ca te pricepi la laba...Fiecare cu ce poate...Fa-ti una si culca-te. Amandino, ti-am desenat ceva. Te rog sa imi traduci. Sunt curios sa vad cat de beata esti....
sit down comedy Reputație: 729 Postat Martie 16, 2014 Oras:Bucharest Oras:Bucharest Postat Martie 16, 2014 Euflo,Daca la scris esti la fel de bun ca si la pat...Intuitia imi spune ca te pricepi la laba...Fiecare cu ce poate...Fa-ti una si culca-te. Amada, esti buna doar sa-mi descarci bateria la telefon ca stau mereu sa-ti raspund si sa fuck misto de tine. In rest, pt mine esti o varza. Fiarta. Poate prea fiarta. Intuitie zici? Care intuitie? Aia care te-a tradat deja cand te ai pisat pe aici si ai zis ca pleci pe picioarele tale si iti faci nu stiu ce blog? Uite ca te-ai intors in 3-4 zile. Pula blog! Nu ai intuit ca o sa dai gres? Esti varza la intuitie. Esti varza la 'dat in bobi' ( parca ziceai ca ai talentE) ) . Ce sa mai, esti varza pe linie !Cat despre laba... Pai tu nici intr o laba de a mea nu ai loc... O mai comit si eu, dar imi imaginez in clipele alea femei adevarate. Plm, ca-i pula mea. Nu-mi bat joc de ea. O respect. Somn usor.
amada.dulcica Reputație: 514 Postat Martie 16, 2014 Telefon: amada.dulcica Oras:Bucuresti Telefon: amada.dulcica Oras:Bucuresti Postat Martie 16, 2014 @Euflo,Acum m-ai facut sa ma simt bine! De cand scriu pe forum, ti s-a parut ca ma rog sa fiu fututa in comparatie cu...?Scriu aici pt ca imi place, fie ca ma linisteste, fie ca ma agita...Ce faci tu pula ta, chiar nu ma intereseaza, nici nu vreau sa ma gandesc.Nici eu cand ma joc cu pasarica nu ma gandesc la cine m-a scos din sarite pe forum... Noapte buna!
beverlihils Reputație: 185 Postat Martie 16, 2014 Oras:Vancouver Oras:Vancouver Postat Martie 16, 2014 Dragilor e 00 si 32 min,ma bag la somn,noapte buna !
sit down comedy Reputație: 729 Postat Martie 16, 2014 Oras:Bucharest Oras:Bucharest Postat Martie 16, 2014 Nu te-ai rugat sa te futa cineva, adevarat ) in schimb ai facut ceva mai RAU : ai facut tot posibilul sa nu te futa aproape nimeni ) sau, ma rog, poate ai si tu futacii tai care stau pe invisible ))
amada.dulcica Reputație: 514 Postat Martie 16, 2014 Telefon: amada.dulcica Oras:Bucuresti Telefon: amada.dulcica Oras:Bucuresti Postat Martie 16, 2014 Nu-mi mai duce de grija, sunt mai mult decat satisfacuta...De la un timp, nu ma mai excit fara sa termin cu zilele, deci crede-ma sunt ok in toate privintele...Cine vrea sa vina la mine, nu trebuie sa dea raportul tie.Incearca sa dormi... Beverlihils,Somnic usor!
marian175 Reputație: 912 Postat Martie 17, 2014 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Postat Martie 17, 2014 fresh
Lubric Reputație: 707 Postat Martie 17, 2014 Oras:de peste tot si de nicaieri Oras:de peste tot si de nicaieri Postat Martie 17, 2014 Azi sunt vesel. De ce? Fara motiv! O fi grav?!?
Angel Reputație: 244 Postat Martie 17, 2014 Oras:caelum et infernus Oras:caelum et infernus Postat Martie 17, 2014 Usor cu marioara!
barroso Reputație: 1372 Postat Martie 17, 2014 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Martie 17, 2014 azi ma simt odihnit si fresh
doctor zhivago Reputație: 69 Postat Martie 17, 2014 Telefon: http://www.spital-obregia.ro/ Oras:Bucharest Telefon: http://www.spital-obregia.ro/ Oras:Bucharest Postat Martie 17, 2014 ook
Angel Reputație: 244 Postat Martie 17, 2014 Oras:caelum et infernus Oras:caelum et infernus Postat Martie 17, 2014 LEFTER! :|
Vizitator Beraru Reputație: 0 Postat Martie 17, 2014 Postat Martie 17, 2014 Ziua care, de dimineata, incepe cu doua beri este o zi excelenta.Imi place sa "trisez" saptamana in fiecare luni.
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum