Sari la conținut

Cum te simti azi

Vizitator 0ly

Postări Recomandate

• Oras:Bucuresti
  • Oras:Bucuresti

Nu ma simt bine deloc =(( ma inteapa ficatul, maine merg la medic sa-mi fac niste analize si o ecografie...oare sa fie de la anticonceptionale?!?! De la varsta??!? De la excesele si abuzurile din tinerete?!?!

Mai conteaza?!?! Sa treca este important! Daca mi-a spus tati ca trece daca-l ascult, pai inseamna ca asa este :)..deci REGIM scrie pe mine :( regim si pe forum, o sa ma duc sa stau in pat...ca babele  :cry2

Oricum mi-e frica! Nu-mi place sa ma doara, nu-mi place sa tin regim si nu-mi plac medicamentele...oare se poate sa-mi prescrie vreun tratament pe baza de "calciu maciucat"? :D

Link spre comentariu
  • Oras:La pescuit de pesti
  • Oras:La pescuit de pesti
@ Sorina ficatul nu doare, posibil sa ai gaze in intestinul gros...ai fost la nea Picon? ;)

:wallbash Ma dor oole :slap2 ...ajung s-o iau pe urmele nu nea vreascuri/coja de copac continentu, am stat cu ea sculata si m-am frecat cu una trei ore de s-a udat pana la genunghi, si-a racit-o de trei ori cu apa rece, dar n-a vrut sa se futa. :rant

Link spre comentariu
Vizitator Beraru
Reputație: 0

Inclin sa cred ca bila sau ficatul...aflu azi la ora 14:00 cand merg la doctor :)

Cunosc oferta pentru a ne simti bine impreuna. Poti face, te rog, si o oferta pentru a ne simti rau impreuna? Da' repede, pana nu ne revenim :).

Radem, glumim dar iti doresc multa sanatate! ... Si implinirea fanteziilor, cu sau fara Laura Popescu.

• Like 1
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...