Sari la conținut

Cum te simti azi

Vizitator 0ly

Postări Recomandate

Reputație: 9109
  • Oras:Bucuresti
  • Oras:Bucuresti

Woow-ceva in genul asta-am avut un Obiectiv-sa cunosc cei cativa oameni care vin la intalnirile de JOI seara-nu regret nimic deoarece am dedus o concluzie:suntem multi/multe in spatele tastaturii care ne exprimam parerile pro ci contra fata de diversele subiecte dezbatute pe forum zilnic/fata de persoane cu care interactionam doar VirtuaL-interesant e impactul,fata in fata,am eu o Vorba;limba toata lumea are,important e ceea ce lingi cu ea,precum si efectul dupa-FAPTE-,...Sa ai intotdeauna doua animale de Calarie:rabdarea si prudenta.Rabdarea te vesteste si prudenta te pazeste!... :) ;)

Link spre comentariu
Vizitator Beraru
Reputație: 0

asta spuneam si eu :)........irelevant 

Da, da' eu ti-am acordat sansa sa te-afisezi in public. Am fost un domn. ... O declaratie de dragoste nominala, un *gif c-un buchet de trandafiri, alea-alea.

Asa... esti unul, din cel putin o mie de p-aici, care traieste o dragoste neimpartasita.

Link spre comentariu
  • Oras:in paradis
  • Oras:in paradis

E un el sau o ea?sau si asta e irelevant? :)

bravo

Da, da' eu ti-am acordat sansa sa te-afisezi in public. Am fost un domn. ... O declaratie de dragoste nominala, un *gif c-un buchet de trandafiri, alea-alea.

Asa... esti unul, din cel putin o mie de p-aici, care traieste o dragoste neimpartasita.

cine a zis ca e neimpartasita :)

Link spre comentariu
Vizitator Beraru
Reputație: 0

cine a zis ca e neimpartasita :)

Ha! Vezi daca ma subestimezi?! Uite-asa am mai aflat eu ceva.

E o chestiune de timp pana oferi si-un nume. Gasesc eu cum sa te trag de limba.

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members and 7 guests

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...