liviucla Reputație: 49 Postat Martie 8, 2018 Oras:Brasov Oras:Brasov Postat Martie 8, 2018 Buna Alina o programare maine dupa amiaza se poate?
alina dinu Reputație: 587 Postat Martie 8, 2018 Postat Martie 8, 2018 Buna liviu.Da se poate ramane sa ma suni sa stabilim o intalnire. Te pup.
aronita Reputație: 172 Postat Martie 9, 2018 Oras:Ghimbav Oras:Ghimbav Postat Martie 9, 2018 La multi ani !
mariusmarius12 Reputație: 334 Postat Martie 9, 2018 Postat Martie 9, 2018 Bine Alina! O sa te sun sambata pt confirmare si pt ptogramare. In cazul in care esti ocupata e ok sa dau msj sa-ti zic ca sunt de pe site?? Mersi
mariusmarius12 Reputație: 334 Postat Martie 9, 2018 Postat Martie 9, 2018 Scuze, azi o sa sun pt programare😂😂
alina dinu Reputație: 587 Postat Martie 9, 2018 Postat Martie 9, 2018 Buna marius! astept tel tau. Te pup!😘😚
Membru Premium baron58 Reputație: 26653 Postat Martie 10, 2018 Oras:Iasi Oras:Iasi Membru Premium Postat Martie 10, 2018 Se poate o programare astăzi în jurul orei 12-13? Chiar și atunci când vorbim despre alții, cuvintele vorbesc mereu despre noi. Ele ne spun cine suntem. Ne definesc. Astăzi nu avem timp... Mâine nu vom avea puteri... Iar poimâine nu vom mai fi... Nu amânați, trăiți acum!
koningdaniel Reputație: 969 Postat Martie 12, 2018 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Martie 12, 2018 Buna! Pana la ce ora esti deobicei? Merci
alina dinu Reputație: 587 Postat Martie 12, 2018 Postat Martie 12, 2018 Buna koning. Incep de la 12 pana la 23. Multumesc! 1
zerrcore Reputație: 852 Postat Martie 12, 2018 Telefon: fantoma de la opera .ro Oras:Germany~Belgium-France Telefon: fantoma de la opera .ro Oras:Germany~Belgium-France Postat Martie 12, 2018 Cum ar zice unii ... se apropie “ toamna “ cam ar ti bine sa se profite pana se Închide taraba ;)
alina dinu Reputație: 587 Postat Martie 12, 2018 Postat Martie 12, 2018 Asa e!! sa profite zerrcore cine stie cand se mai deschide taraba in Brasov!
koningdaniel Reputație: 969 Postat Martie 12, 2018 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Martie 12, 2018 Cu treaba in BV am spus sa ma relaxez, sa incerc sa ma relaxez. Nu am reusit prea mult, din cauza mea, nicidecum a ei. Dar, sa o iau de la inceput - programare facuta pe mesaj aici cu telefon inainte cu 10 minute pentru a ma ghida.Locatie ok, dar f nasol cu locurile de parcare, cu greu am gasit pe o straduta, fiind si pe la ora 18 cand banuiesc ca incepe lumea sa se adune pe acasa. Alina ok, inalta, par prins in coada, sani foarte frumosi, mari, m-a asteptat in ... ceva, sumar. Ii place foarte mult de ea, se admira in oglinda, e misto s-o privesti. Nu am foarte multe de povestit data fiind starea mea de extenuare fizica, as fi preferat un masaj, dar nu face...nici nu am intrebat inainte, deci ce pretentii si la mine. OP foarte bine executat, am fost nevoit s-o opresc ca terminam. Nu stiu de ce a fost protejat, pentru ca am citit ca face si ne- ...nu a intrebat cum il vreau (100% nu sunt probleme de igiena), nici eu nu am intrebat. S-a asezat deasupra si cat ai spune "Alina" am terminat. Concluzia - Alina fata foarte ok, corp frumos, eu am fost sub asteptari. 100 lei lasati pe noptiera. Notele nu-si prea au sensul, este de top (9 si 10, medie f buna). Recomand cu drag, poate si pentru mine, dupa 12 ore de somn.
alina dinu Reputație: 587 Postat Martie 12, 2018 Postat Martie 12, 2018 Multumesc pt recenzie data viitoare cu mai multa odihna va fi mai bine. Te pup, toate cele bune! 😊 1
victor_666 Reputație: 5 Postat Martie 13, 2018 Postat Martie 13, 2018 Salutare la toata lumea! Atras de pozele ei si de ceea cese discuta pe aici, m-am decis sa incerc pe propria piele o mica experienta cu Alina.Am sunat la numarul de telefon specificat in anunt, imi raspunde o voce foarte draguta si amabila, iar dupa ce am discutat cateva detalii m-am decis sa ma duc. Am ajuns in fata blocului, sun la interfon si intru in apartament unde ma astepta Alina. Am ramas impresionat de felul cum arata, de felul cum se comporta, de caracterul ei nebunatic si frumos, iar dupa cateva cuvinte ea se apropie de mine, ma atinge acolo unde trebuie si nu a mai ramas nimic de facut, decat sa incepem. Ea a mers la baie, si-a facut un dus si vine spre' camera plina de viata si parca nerabdatoare...A inceput cu atingeri fine, dupa cu un ON foarte bine executat si cu mare atentie la toate zonele. Ulterior am trecut la normal, iarasi m-am simtit foarte bine, deoarece se misca incantator si iti da impresia ca face totul pentru placerea ta (nu ca altele)... ceea ce ma incanta foarte mult, erau vorbele vulgare cum ar fi: "trage-ma in tine", "fute-ma tare", "atinge-ma pe tate", "fute-ma mai tare si mai tare, asa, asa", "imi place" etc.M-am simtit minunat si regret ca am stat doar o finalizare.In concluzie, Alina e o fata care e acolo pentru a da ce-i mai bun din ea si pentru a te excita la maxim Apartament:10Alina: 10+ON: 10 N: 10 Sincer mi s-a facut dor de trupul ei si sper sa-mi mai fac timp pentru ca se merita si nu pleci dezamagit!!!Sper sa nu se interpreteze intr-un mod ciudat aceasta postarea, deoarece e strict parerea mea, am descris ceea ce am simtit eu! 1
alina dinu Reputație: 587 Postat Martie 13, 2018 Postat Martie 13, 2018 Multumesc, victor si eu m am simtit bine cu tine, te mai astept si altadata cu mare drag! 😘😘
cdordea Reputație: 0 Postat Martie 14, 2018 Postat Martie 14, 2018 Buna alina am o fantezie cu secretarta ai putea sa imi faci pe plac
cdordea Reputație: 0 Postat Martie 14, 2018 Postat Martie 14, 2018 Si cind as putea sa te sun pt o peogramare vreau o ora
alina dinu Reputație: 587 Postat Martie 14, 2018 Postat Martie 14, 2018 Buna coreea, pot fi eu secretară ta!😆😆
cdordea Reputație: 0 Postat Martie 14, 2018 Postat Martie 14, 2018 Buna alina am o fantezie cu secretarta ai putea sa imi faci pe placBuna coreea, pot fi eu secretară ta! chiar? Mi-ai implini aceasta fantezie cit ar fi onorariu pt aceasta dorinta a mea si cind pot face o programare
cdordea Reputație: 0 Postat Martie 14, 2018 Postat Martie 14, 2018 Si un nr de tel te rog mult de tot
alina dinu Reputație: 587 Postat Martie 14, 2018 Postat Martie 14, 2018 Tel:0728384643 100 fin 200 ora.
cdordea Reputație: 0 Postat Martie 14, 2018 Postat Martie 14, 2018 Include si fantezia mea cea cu secretara
zerrcore Reputație: 852 Postat Martie 14, 2018 Telefon: fantoma de la opera .ro Oras:Germany~Belgium-France Telefon: fantoma de la opera .ro Oras:Germany~Belgium-France Postat Martie 14, 2018 Ultimele zile ai zis ????:(
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum