melumelu Reputație: 2 Postat Iunie 17, 2017 Postat Iunie 17, 2017 Buna! Ai liber la 12? Sau pana in 12 ?
robert323 Reputație: -142 Postat Iunie 17, 2017 Postat Iunie 17, 2017 Buna! Ai liber la 12? Sau pana in 12 ?Am intrebat si eu cam la fel. Din pacate raspunul nu a fost ce mi-am dorit eu. Acum fetele acetea dorm, lucreaza pana tarziu si de aceea incep prg dupa ora 12 zilnic.
burgman4 Reputație: 1810 Postat Iunie 17, 2017 Oras:. Oras:. Postat Iunie 17, 2017 Mai lucrezi lavi?Ai citit si tu un pic in urma inainte sa postezi ?
Vizitator pion325 Reputație: 0 Postat Iunie 18, 2017 Postat Iunie 18, 2017 Salut. Doar ce i-am facut o vizita Laviniei mai devreme si m-am gandit ca doar de puturos sa nu fac si o recenzie. Locatia-10 (bloc nou si usor de gasit, apartamentul modern, frumos mobilat si baia curata cu tot ce trebuie) Aspect-9.5 (frumoasa la fața, m-a asteptat incalcata in platforme cu toc si era aproape cat mine de inalta ceea ce mi-a placut mult, arata mai bine ca in pozele postate aici) Igiena-10+ (a facut dus inainte si mirosea foarte frumos) Oral-nu am vrutNormal-9 (am avut niste pozitii interesante) Anal-nu am intrebatGfe-9 (a fost mai greu la inceput pana ne-am gasit un subiect ca nu sunt genul vorbaret dar pana la urma a facut ea sa iesim din starea aia. chiar mi-a placut cum s-a implicat) De revenit!
pustanu87 Reputație: 1431 Postat Iunie 18, 2017 Oras:Comuna unde am terenuri de vanzare Oras:Comuna unde am terenuri de vanzare Postat Iunie 18, 2017 Salut. Doar ce i-am facut o vizita Laviniei mai devreme si m-am gandit ca doar de puturos sa nu fac si o recenzie. Locatia-10 (bloc nou si usor de gasit, apartamentul modern, frumos mobilat si baia curata cu tot ce trebuie) Aspect-9.5 (frumoasa la fața, m-a asteptat incalcata in platforme cu toc si era aproape cat mine de inalta ceea ce mi-a placut mult, arata mai bine ca in pozele postate aici) Igiena-10+ (a facut dus inainte si mirosea foarte frumos) Oral-nu am vrutNormal-9 (am avut niste pozitii interesante) Anal-nu am intrebatGfe-9 (a fost mai greu la inceput pana ne-am gasit un subiect ca nu sunt genul vorbaret dar pana la urma a facut ea sa iesim din starea aia. chiar mi-a placut cum s-a implicat) De revenit! Mălai nu ai dat ? Se vede că nu citiți regulamentul.
burgman4 Reputație: 1810 Postat Iunie 18, 2017 Oras:. Oras:. Postat Iunie 18, 2017 Azi a fost moca ! 1
picon Reputație: 1046 Postat Iunie 18, 2017 Oras:Satu' cu ministri Oras:Satu' cu ministri Postat Iunie 18, 2017 Am fost la Lavinia, vă recomand sa fiu sincer este una din cele mai misto aparții din ultimul timp Atat am avut de zisCam laconic mon cher, cam laconic! Fă și tu un mic efort!
trollescoviciulos Reputație: 260 Postat Iunie 18, 2017 Oras:pretutindeni Oras:pretutindeni Postat Iunie 18, 2017 Cam laconic mon cher, cam laconic! Fă și tu un mic efort! Serios acu', să zică pentru cine? A spus un user, și chiar a spus bine, a recenzat și n-a primit mai mult de trei puncte de reputație per recenzie...aici chiar nu se pune problema de pus botul la punctele de reputație, problema este că nu se mai citesc recenzii...trist dar adevărat Recenzezi prea detaliat, ești considerat promovatorul fetei în cauză, recenzezi mai la o ză şto, ești considerat ca și fals recenzator...nu recenzezi deloc, ești considerat ca și atârnător și ca și sustrăgător de informații și ești tras în secunda doi de miliţienii forumului direct în poolă(se știu ei)............. 5
trollescoviciulos Reputație: 260 Postat Iunie 18, 2017 Oras:pretutindeni Oras:pretutindeni Postat Iunie 18, 2017 https://nimfomane.com/forum/topic/396-sugestii-aprecieri-sfaturi/page-144
Vizitator Reputație: 0 Postat Iunie 18, 2017 Postat Iunie 18, 2017 Dă când s-a dat drumul masiv la off-topic... nimeni nu mai fute curve... Toți o lăbesc pă forum. 2
trollescoviciulos Reputație: 260 Postat Iunie 18, 2017 Oras:pretutindeni Oras:pretutindeni Postat Iunie 18, 2017 Dă când s-a dat drumul masiv la off-topic... nimeni nu mai fute curve... Toți o lăbesc pă forum. Sau fut în gând...pe muteşte, ca să zic așa
tevezis Reputație: 1052 Postat Iunie 18, 2017 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Postat Iunie 18, 2017 Dă când s-a dat drumul masiv la off-topic... nimeni nu mai fute curve... Toți o lăbesc pă forum. ca bine zici :laugh2
picon Reputație: 1046 Postat Iunie 18, 2017 Oras:Satu' cu ministri Oras:Satu' cu ministri Postat Iunie 18, 2017 Serios acu', să zică pentru cine? A spus un user, și chiar a spus bine, a recenzat și n-a primit mai mult de trei puncte de reputație per recenzie...aici chiar nu se pune problema de pus botul la punctele de reputație, problema este că nu se mai citesc recenzii...trist dar adevărat Recenzezi prea detaliat, ești considerat promovatorul fetei în cauză, recenzezi mai la o ză şto, ești considerat ca și fals recenzator...nu recenzezi deloc, ești considerat ca și atârnător și ca și sustrăgător de informații și ești tras în secunda doi de miliţienii forumului direct în poolă(se știu ei)............. Hai bre, că nu-i chiar așa! Topicul ăsta începe cu recenzia lui Sangre, care a strâns 41 de puncte! A urmat cea a lui Bătrânul George, cu 18 și încă una a altui user cu 12. Despre ce vorbim? Că sunt și din ăia care se cacă pe ei și comentează aiurea, de acord, dar nici să ne ascundem după scuza asta, nu e ok! Părerea mea ... 1
trollescoviciulos Reputație: 260 Postat Iunie 18, 2017 Oras:pretutindeni Oras:pretutindeni Postat Iunie 18, 2017 Hai bre, că nu-i chiar așa! Topicul ăsta începe cu recenzia lui Sangre, care a strâns 41 de puncte! A urmat cea a lui Bătrânul George, cu 18 și încă una a altui user cu 12. Despre ce vorbim? Că sunt și din ăia care se cacă pe ei și comentează aiurea, de acord, dar nici să ne ascundem după scuza asta, nu e ok! Părerea mea ... Urma să-ți detaliez fenomenul dar m-a intrerupt ROZETA...breee, să fim serioși, recenziile superextramega apreciate, sunt acelea făcute de către userii ştate vechi p-aicişa...astea făcute de către novici, au mai puține puncte de reputație decât un comm de-al meu în care dau bună ziua pe topicul 'cum te simți azi'...repet, e trist, dar ăsta-i adevărul 1
picon Reputație: 1046 Postat Iunie 18, 2017 Oras:Satu' cu ministri Oras:Satu' cu ministri Postat Iunie 18, 2017 Urma să-ți detaliez fenomenul dar m-a intrerupt ROZETA...breee, să fim serioși, recenziile superextramega apreciate, sunt acelea făcute de către userii ştate vechi p-aicişa...astea făcute de către novici, au mai puține puncte de reputație decât un comm de-al meu în care dau bună ziua pe topicul 'cum te simți azi'...repet, e trist, dar ăsta-i adevărul Ai tu ceva dreptate, dar novicii ăia de care spui tu (unii dintre ei, nu toți), ori fac recenzii de 10 pe linie, ori demolatoare. Unii nu sunt novici de loc, sunt rebranduiți ce au polițe de plătit, ori pur și simplu fac recenzii false, așa că, mulți useri privesc cu prudență acele recenzii. Dacă recenziile sunt complete, echilibrate și nu "put", sunt punctate. Acum vreo 2 săptămâni, am văzut la un user o recenzie din aia de 10, dar citind și alte recenzii ale lui, am remarcat că erau de 6-7. I-au sărit unii în cap, au ieșit ceva scântei, am intervenit și eu (îmi era clar că era doar novice), i-am explicat pe larg și omul a înțeles, mi-a mulțumit și a zis că ba ține cont de sfaturile mele. Nu spun asta ca să mă laud, ci ca să demonstrez că se poate.A propos de novici: de ăia care sar imediat cu morți și mame. la orice întrebare, la cea mai mică remarcă, ce zici? 3
trollescoviciulos Reputație: 260 Postat Iunie 18, 2017 Oras:pretutindeni Oras:pretutindeni Postat Iunie 18, 2017 Hai bre, că nu-i chiar așa! Topicul ăsta începe cu recenzia lui Sangre, care a strâns 41 de puncte! A urmat cea a lui Bătrânul George, cu 18 și încă una a altui user cu 12. Despre ce vorbim? Că sunt și din ăia care se cacă pe ei și comentează aiurea, de acord, dar nici să ne ascundem după scuza asta, nu e ok! Părerea mea ... Uite, na, două exemple recente 3
picon Reputație: 1046 Postat Iunie 18, 2017 Oras:Satu' cu ministri Oras:Satu' cu ministri Postat Iunie 18, 2017 Uite, na, două exemple recente Tu știi părerea mea despre recenziile de 10 pe linie, mi-a fost nu știu cum, să intervin, nevoind ca Roberta să creadă că am ceva cu ea, ținând cont de ce s-a întâmplat cu ceva timp în urmă! Iar Gangbang, e un user vechi, care i-a dat lui Betty nemțoaica 10 așa, la global. 3
trollescoviciulos Reputație: 260 Postat Iunie 18, 2017 Oras:pretutindeni Oras:pretutindeni Postat Iunie 18, 2017 Tu știi părerea mea despre recenziile de 10 pe linie, mi-a fost nu știu cum, să intervin, nevoind ca Roberta să creadă că am ceva cu ea, ținând cont de ce s-a întâmplat cu ceva timp în urmă! Iar Gangbang, e un user vechi, care i-a dat lui Betty nemțoaica 10 așa, la global. Plm, or vedea pizda altfel 3
Vizitator pion325 Reputație: 0 Postat Iunie 18, 2017 Postat Iunie 18, 2017 Mălai nu ai dat ? Se vede că nu citiți regulamentul.A fost 150/ora.Au mai fost persoane care au postat pretul si am crezut ca nu are rost sa-l repet si eu.
trollescoviciulos Reputație: 260 Postat Iunie 18, 2017 Oras:pretutindeni Oras:pretutindeni Postat Iunie 18, 2017 Tu știi părerea mea despre recenziile de 10 pe linie, mi-a fost nu știu cum, să intervin, nevoind ca Roberta să creadă că am ceva cu ea, ținând cont de ce s-a întâmplat cu ceva timp în urmă! Iar Gangbang, e un user vechi, care i-a dat lui Betty nemțoaica 10 așa, la global. Vorbim vorbe...recenziile adevărate circulă pă privată, am zis 3
picon Reputație: 1046 Postat Iunie 18, 2017 Oras:Satu' cu ministri Oras:Satu' cu ministri Postat Iunie 18, 2017 Plm, or vedea pizda altfel Adică orizontală, ca POS-ul. 2
picon Reputație: 1046 Postat Iunie 18, 2017 Oras:Satu' cu ministri Oras:Satu' cu ministri Postat Iunie 18, 2017 Vorbim vorbe...recenziile adevărate circulă pă privată, am zis Din păcate, zic!
Vizitator Reputație: 0 Postat Iunie 18, 2017 Postat Iunie 18, 2017 Uite, na, două exemple recente astia sunt dezechilibrati hormonal sau le-a mancat pizda capu`. PS - acu` pe bune , e misto Lavi, fac recenzia in pemeu ptr prieteni, am fost de doua ori si mai urmeaza )) 4
trollescoviciulos Reputație: 260 Postat Iunie 18, 2017 Oras:pretutindeni Oras:pretutindeni Postat Iunie 18, 2017 Adică orizontală, ca POS-ul. Dacă-ți trimit o recenzie nouă, caldă, te dezintegrezi Mă aPţiu că țiu la matale 3
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum