Sari la conținut

Andreea blonda sex total 0721942495

Postări Recomandate

• Membru Premium
  • Oras:Constanta
Postat

Lucrez zilnic de la ora 11:00/04:00,Sunt super usor de gasit pe whatsapp,pozele astept sa imi fie trimise de fotograf

Bine ar fi sa fie si asta programul !!!

Postat

Bine ar fi sa fie si asta programul !!!

Mai are si ea momente de "download" la wc inainte de anal ðŸ˜
Vizitator andreea blonda 69
Reputație: 0
Postat

Playmaker,vorbele tale mau excitat😂😂😂

• Like 1
Postat

Playmaker,vorbele tale mau excitat😂😂😂

A sunat cam urat, intr-adevar. Nu am avut nici o intentie in a te jigni. 😘

Postat

E uite ca nu m-am simțit jignită si nici nu m-am supărat am tratat totul ca atare m-am excitat😂😂😂Emilio2006 nu sti ca eu ma excit repede ca imi place sexulðŸ˜ðŸ˜

• Like 2
Postat

Fatah...io is cu tini in treba asta ! Si io ma iecscit cin ie vorba di cacare ! Ma incalzesc tooooaaata cand il simt cu iese lin.

:))))))))

• Like 3
Postat

Mai are si ea momente de "download" la wc inainte de anal

Auzi mah Frecatoruleee...da tu oi stat vrodata la curu lu Andreea sa vezi cind fasi ia download di vorbesti pacilea ?

Ia zi...oi fost la ia vrodata ???

• Like 2
  • Oras:Patagonia
Postat

Eu da am fost, chiar a fost prima fata a mea din constanta si lucreaza super bine daca macar s-ar muta la ceva mai frumos decat acolo pe la eugen dobrila ca nu mi a placut deloc apartamentul, am boala pe apartamente la parter si daca este si asa de ingesuit ca acolo  :cry2 inebunesc.

Andrea in rest lucreaza perfect.

Auzi mah Frecatoruleee...da tu oi stat vrodata la curu lu Andreea sa vezi cind fasi ia download di vorbesti pacilea ?

Ia zi...oi fost la ia vrodata ???

• Like 2
Postat

M-am mutat din acel apartament din luna mai,multi dintre voi stiti asta stau pe baba novac la bn-uri si ca naiba la etajul 9 noroc cu liftul cică modern ce mai scartie cand fac download la wc inainte de anal ii anunță pe vecini sa isi bage căștile în urechi😂😂😂😂😂

• Like 6
Postat

aha nu stiam ca sunt cam out am mult de lucru, deci etajul 9 este bine imi place facem sex la fereastra :D eu nu cer nici anal my love  :icecream  

M-am mutat din acel apartament din luna mai,multi dintre voi stiti asta stau pe baba novac la bn-uri si ca naiba la etajul 9 noroc cu liftul cică modern ce mai scartie cand fac download la wc inainte de anal ii anunță pe vecini sa isi bage căștile în urechi

• Like 2
Postat

Eu da am fost, chiar a fost prima fata a mea din constanta si lucreaza super bine daca macar s-ar muta la ceva mai frumos decat acolo pe la eugen dobrila ca nu mi a placut deloc apartamentul, am boala pe apartamente la parter si daca este si asa de ingesuit ca acolo :cry2 inebunesc.

Andrea in rest lucreaza perfect.

fura minibaru din spatiu si parea mai înghesuit...
  • Like 1
Postat

M-am mutat din acel apartament din luna mai,multi dintre voi stiti asta stau pe baba novac la bn-uri si ca naiba la etajul 9 noroc cu liftul cică modern ce mai scartie cand fac download la wc inainte de anal ii anunță pe vecini sa isi bage căștile în urechi😂😂😂😂😂

@andreea blonda 69 esti disponibila acum in momentul asta pentru o ora ?
  • Membru Premium
Postat

@andreea blonda 69 esti disponibila acum in momentul asta pentru o ora ?

Cred ca mai rapid incearca cu telefonul..pe WhatsApp

Postat

La acea oră eram ocupată de asta nu am putut răspunde

Postat

Trebuie să fac alte poze l-am sunat pe baiatul cu pozele mia zis ca i sa stricat calculatorul si a pierdut toate pozele

• Like 1
Postat

ce professionisti lucreaza fara backup pe originale, cat ati trebuie sa salvezi cateva poze un harddisk de 50€ nu au avut??? tzz tzz sper ca nu ai platit nici un leu

Trebuie să fac alte poze l-am sunat pe baiatul cu pozele mia zis ca i sa stricat calculatorul si a pierdut toate pozele

Postat

Nu,nu am am plătit dar sunt foarte supărată,va trebui să găsesc pe alt cineva sa imi faca poze

Postat

@>andreea blonda 69< incerc ce cateva zile bune sa dau de tine si de moment este imposibil....si chestia este ca pasarica ta ma dat pe spate si acum nu mai vreau altceva. Cum fac sa dau de tine scumpete?

• Oras:constanta
  • Oras:constanta
Postat

Sa vezi ce frumos e cand ajungi pana in fata blocului si dupa nu mai raspunde. De 2 ori miam luat teapa.

Postat

Sa vezi ce frumos e cand ajungi pana in fata blocului si dupa nu mai raspunde. De 2 ori miam luat teapa.

Merci de aviz.... deja ma reorientez si pe scumpetea asta mi-o scot din lista de capricii

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...