Sari la conținut

Attraction Club Massage 0734766416, 0737709719, 0770363188

Postări Recomandate

• Oras:Bucharest
  • Oras:Bucharest

Salutare! multumit de prestatiile fetelor de pe Gura Fagetului si datorita faptului ca acesta s-a mutat in zona Giurgiului, am facut o programare pe Agricultori 16. Aici am ales-o pe Adina. Am ajuns la locatie, am decartat 260 de lei pentru "reciproc". Am mers in camera si aici, maseuza era statica. A incercat sa ma termine repede...de doua ori am oprit-o! I-am cerut sa ii fac reciproc ca pentru asta am platit, nu a acceptat!

Avea o pasiune sa mi-o frece si sa scape cag mai repede! Mentionez ca frecventez locatii de masaj dar asta a fost cea mai proasta experienta!

• Like 1
Link spre comentariu
  • Oras:bucuresti
  • Oras:bucuresti

Salut baietii, dupa 3 experiente neplacute in trecut astazi am fost din nou in locatia din litoralului 1 si am ramas surprins sa vad schimbari notabile: locatia este mult mai curata(mocheta curatata,prosoape totul pus la punct), fetele au un aspect mult mai ingrijit incepand de la manichiura par curat,lenjerie provocatoare iar cea mai mare surpriza :timpul s-a respectat in totalitate. o ora dupa ceas plina de “surprize” .de data asta recomand cu drag, am plecat placut surprins .

Link spre comentariu
Vizitator tudor_88
Reputație: 0

Salut baietii, dupa 3 experiente neplacute in trecut astazi am fost din nou in locatia din litoralului 1 si am ramas surprins sa vad schimbari notabile: locatia este mult mai curata(mocheta curatata,prosoape totul pus la punct), fetele au un aspect mult mai ingrijit incepand de la manichiura par curat,lenjerie provocatoare iar cea mai mare surpriza :timpul s-a respectat in totalitate. o ora dupa ceas plina de “surprize” .de data asta recomand cu drag, am plecat placut surprins .

Nu te cred....cat ai luat pt reclama?
Link spre comentariu
  • Oras:Bucuresti

Deplasări la hotel in Otopeni?

Nu iti recomand salonul si nici fetele. Serviciile sunt extrem de slabe, masajul door-to-door nu dureaza niciodata mai mult de 30 de min cu dus inclus. Masajul de asa zisa relaxare dureaza 5 min. Masajul erotic se rezuma la o laba trista si rapida. Atitudinea este ok pana cand intri in camera. Dupa, incep basinile, atitudinea jegoasa, cauta sa te termine cat mai repede. 

Plus de asta au obiceiul de a trimite constant mesaje clientilor cu "oferte". S-a tot scris pe diverse topice despre ei. Sunt DE EVITAT categoric!

• Like 2
Link spre comentariu

Așa este, trimiteau nesimțitele mesaje într-una că te-așteaptă fete speciale, frumoase, etc. Minciuni. S-au potolit doar după ce le-am răspuns că vin peste ele și le rup capu' dacă mai trimit sms-uri. E un salon de tot rahatul.

• Like 1
Link spre comentariu

buna colegi, dupa ce am descoperit acest site am zis sa las si eu o recenzie (ca asa este la moda acum), am fost de curand la Attraction cel de pe agricultori 16 la care in urma cu ceva timp am avut repetate experiente neplacute cu fetele dar mai ales cu nerespectarea timpului propriu-zis in masaj si am ramas usor surprins desi inca sceptic...am  ales-o pe Eliza...la ea mergeam si inainte si am constatat din  momentul in care a inceput masajul s-a respectat in totalitate ora de masaj,..... surprins am intrebat-o direct ce s a intamplat de acum stau altfel lucrurile si am aflat de la ea ca au un alt regulament acum, zicea ceva de penalizari daca nu respecta ora in cap.,,,, sincer nu stiu cat va dura aceasta schimbare, daca este doar de moment dar cel putin acum este totul schimbat….fetele respecta timpul in totalitaate, muult mai ingrijite, si cu p atitudine schimbata considerabil fata de clienti! sa speram ca se va pastra pe termen lung pt a reveni mereu cu placere...daca in trecut nu as fii recomandat acest salon, dupa experienta de ieri intradevar fetele au nota 9,5 de la mine (10 ii dau doar sotiei:)))) si recomand cu drag!

Link spre comentariu

Doi penibili cu cate 1 singur post care fac recenzii superlative acestei bude de salon, si ambii folosesc acelasi font non-standard. Ba tampitule, ai uitat sa schimbi telefonul. E o mizerie de salon cu receptionere obraznice si meltence care te mint in fata si te injura daca le spui ceva ce nu le convine. Majoritatea fetelor arata de parca au venit de pe centura din cate am vazut. Exista alternative mult mai bune, culmea unii cu preturi mai mici.

• Like 3
Link spre comentariu

Dacă nu mai mergem în respectivele saloane ceva trebuie sa se schimbe. Ori închid ori se iau masurile necesare. Sincer, cred ca singurul salon cu preturi cât de cât ok încă e fantasy, restul sunt pe repede înainte,au ora prea scurtaðŸ˜

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...