constantin44 Reputație: 122 Postat Octombrie 25, 2019 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Octombrie 25, 2019 da Link spre comentariu
sexualdreamer Reputație: 1 Postat Martie 1, 2020 Oras:Bucharest Oras:Bucharest Partajează Postat Martie 1, 2020 Salutare! multumit de prestatiile fetelor de pe Gura Fagetului si datorita faptului ca acesta s-a mutat in zona Giurgiului, am facut o programare pe Agricultori 16. Aici am ales-o pe Adina. Am ajuns la locatie, am decartat 260 de lei pentru "reciproc". Am mers in camera si aici, maseuza era statica. A incercat sa ma termine repede...de doua ori am oprit-o! I-am cerut sa ii fac reciproc ca pentru asta am platit, nu a acceptat! Avea o pasiune sa mi-o frece si sa scape cag mai repede! Mentionez ca frecventez locatii de masaj dar asta a fost cea mai proasta experienta! 1 Link spre comentariu
mastercatali Reputație: 0 Postat Iulie 10, 2020 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Partajează Postat Iulie 10, 2020 Salut baietii, dupa 3 experiente neplacute in trecut astazi am fost din nou in locatia din litoralului 1 si am ramas surprins sa vad schimbari notabile: locatia este mult mai curata(mocheta curatata,prosoape totul pus la punct), fetele au un aspect mult mai ingrijit incepand de la manichiura par curat,lenjerie provocatoare iar cea mai mare surpriza :timpul s-a respectat in totalitate. o ora dupa ceas plina de “surprize” .de data asta recomand cu drag, am plecat placut surprins . Link spre comentariu
Vizitator tudor_88 Reputație: 0 Postat Iulie 11, 2020 Partajează Postat Iulie 11, 2020 Salut baietii, dupa 3 experiente neplacute in trecut astazi am fost din nou in locatia din litoralului 1 si am ramas surprins sa vad schimbari notabile: locatia este mult mai curata(mocheta curatata,prosoape totul pus la punct), fetele au un aspect mult mai ingrijit incepand de la manichiura par curat,lenjerie provocatoare iar cea mai mare surpriza :timpul s-a respectat in totalitate. o ora dupa ceas plina de “surprize” .de data asta recomand cu drag, am plecat placut surprins .Nu te cred....cat ai luat pt reclama? Link spre comentariu
didinebunu Reputație: 155 Postat Iulie 11, 2020 Oras:Ora exactă Oras:Ora exactă Partajează Postat Iulie 11, 2020 Nu te cred....cat ai luat pt reclama? Felicitări colegu 2 Link spre comentariu
Vizitator nofucknofun Reputație: 0 Postat Iulie 13, 2020 Partajează Postat Iulie 13, 2020 Deplasări la hotel in Otopeni? Link spre comentariu
dddcon Reputație: 33 Postat Iulie 14, 2020 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Iulie 14, 2020 Deplasări la hotel in Otopeni?Nu iti recomand salonul si nici fetele. Serviciile sunt extrem de slabe, masajul door-to-door nu dureaza niciodata mai mult de 30 de min cu dus inclus. Masajul de asa zisa relaxare dureaza 5 min. Masajul erotic se rezuma la o laba trista si rapida. Atitudinea este ok pana cand intri in camera. Dupa, incep basinile, atitudinea jegoasa, cauta sa te termine cat mai repede. Plus de asta au obiceiul de a trimite constant mesaje clientilor cu "oferte". S-a tot scris pe diverse topice despre ei. Sunt DE EVITAT categoric! 2 Link spre comentariu
martel Reputație: -33 Postat Iulie 15, 2020 Partajează Postat Iulie 15, 2020 Așa este, trimiteau nesimțitele mesaje într-una că te-așteaptă fete speciale, frumoase, etc. Minciuni. S-au potolit doar după ce le-am răspuns că vin peste ele și le rup capu' dacă mai trimit sms-uri. E un salon de tot rahatul. 1 Link spre comentariu
goodlsave Reputație: 0 Postat Iulie 29, 2020 Partajează Postat Iulie 29, 2020 buna colegi, dupa ce am descoperit acest site am zis sa las si eu o recenzie (ca asa este la moda acum), am fost de curand la Attraction cel de pe agricultori 16 la care in urma cu ceva timp am avut repetate experiente neplacute cu fetele dar mai ales cu nerespectarea timpului propriu-zis in masaj si am ramas usor surprins desi inca sceptic...am ales-o pe Eliza...la ea mergeam si inainte si am constatat din momentul in care a inceput masajul s-a respectat in totalitate ora de masaj,..... surprins am intrebat-o direct ce s a intamplat de acum stau altfel lucrurile si am aflat de la ea ca au un alt regulament acum, zicea ceva de penalizari daca nu respecta ora in cap.,,,, sincer nu stiu cat va dura aceasta schimbare, daca este doar de moment dar cel putin acum este totul schimbat….fetele respecta timpul in totalitaate, muult mai ingrijite, si cu p atitudine schimbata considerabil fata de clienti! sa speram ca se va pastra pe termen lung pt a reveni mereu cu placere...daca in trecut nu as fii recomandat acest salon, dupa experienta de ieri intradevar fetele au nota 9,5 de la mine (10 ii dau doar sotiei:)))) si recomand cu drag! Link spre comentariu
da da da Reputație: 363 Postat Iulie 29, 2020 Partajează Postat Iulie 29, 2020 Doi penibili cu cate 1 singur post care fac recenzii superlative acestei bude de salon, si ambii folosesc acelasi font non-standard. Ba tampitule, ai uitat sa schimbi telefonul. E o mizerie de salon cu receptionere obraznice si meltence care te mint in fata si te injura daca le spui ceva ce nu le convine. Majoritatea fetelor arata de parca au venit de pe centura din cate am vazut. Exista alternative mult mai bune, culmea unii cu preturi mai mici. 3 Link spre comentariu
eagle77 Reputație: 2 Postat August 7, 2020 Partajează Postat August 7, 2020 Oare ne maturizam? Link spre comentariu
andrei5555 Reputație: 0 Postat August 18, 2020 Partajează Postat August 18, 2020 SalutȘtie cineva ceva despre Sabrina?Unde este acum? Link spre comentariu
eagle77 Reputație: 2 Postat Septembrie 3, 2020 Partajează Postat Septembrie 3, 2020 complet dezamagit de experienta, feriti-va 1 Link spre comentariu
cezariulius Reputație: 145 Postat Septembrie 29, 2020 Partajează Postat Septembrie 29, 2020 CIne face sex oral in acest salon? Link spre comentariu
john55555 Reputație: 25 Postat Septembrie 30, 2020 Oras:București Oras:București Partajează Postat Septembrie 30, 2020 Eliza... am fost eu, dar nu este de revenit. Link spre comentariu
cezariulius Reputație: 145 Postat Septembrie 30, 2020 Partajează Postat Septembrie 30, 2020 Eliza... am fost eu, dar nu este de revenit.Face cu prezervativ sau fara?cat cere pentruoral? Link spre comentariu
dddcon Reputație: 33 Postat Octombrie 1, 2020 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Octombrie 1, 2020 DE EVITAT! Link spre comentariu
cezariulius Reputație: 145 Postat Octombrie 1, 2020 Partajează Postat Octombrie 1, 2020 DE EVITAT!salut!ti-am scris pe mail.uita te te rog! Link spre comentariu
cezariulius Reputație: 145 Postat Octombrie 9, 2020 Partajează Postat Octombrie 9, 2020 DE EVITAT!Salut! am ceva important sa ti spun. intra pe [email protected] Link spre comentariu
andrei catalin Reputație: 64 Postat Octombrie 29, 2020 Partajează Postat Octombrie 29, 2020 Cel mai prost salon de masaj AttractionÎn toate cele 3 locatiiVrăjeală multă la telefonDar fetele au implicare 0 Și am fost cu multe în toate cele 3 locatiiMasaj de relaxare nota 3 Masaj erotic nota 0Doar laba. Ora are 45 minDe evitat 1 2 Link spre comentariu
cccpccap Reputație: 7 Postat Octombrie 29, 2020 Oras:word Oras:word Partajează Postat Octombrie 29, 2020 zine ceva nou Link spre comentariu
andrei catalin Reputație: 64 Postat Octombrie 30, 2020 Partajează Postat Octombrie 30, 2020 Cei de la Attraction vor răspunde vreodată aici?Vor spune ce masuri se vor lua pentru îmbunătățirea calității masajului?Ca la telefon ca să te facă sa mergi îți spun vrute și nevruteIar după ce pleci asta este, am mai păcălit un fraier 2 2 Link spre comentariu
cccpccap Reputație: 7 Postat Octombrie 30, 2020 Oras:word Oras:word Partajează Postat Octombrie 30, 2020 numai mergi simplu 1 Link spre comentariu
cezariulius Reputație: 145 Postat Octombrie 30, 2020 Partajează Postat Octombrie 30, 2020 Nu au ce masuri sa ia. Fetele pleaca si nu au ce sa faca. Astazi cu atat mai putin.Cele mai multe saloane se lupta sa supravietuiasca. Crede cineva ca penalizarile sau alte masuri le vor face sa presteze un masaj mai bun?eu ma indoiesc Link spre comentariu
gabriel2110 Reputație: 115 Postat Octombrie 30, 2020 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Octombrie 30, 2020 Dacă nu mai mergem în respectivele saloane ceva trebuie sa se schimbe. Ori închid ori se iau masurile necesare. Sincer, cred ca singurul salon cu preturi cât de cât ok încă e fantasy, restul sunt pe repede înainte,au ora prea scurta😠Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum