Vizitator Reputație: 0 Postat Mai 26, 2017 Postat Mai 26, 2017 Vaaaaaai, ce bădăran...moooor =)) A fost prin surprindere! 2
anonna Reputație: 1930 Postat Mai 26, 2017 Telefon: [email protected] Oras:everywhere Telefon: [email protected] Oras:everywhere Postat Mai 26, 2017 am spus eu altfel ? dar ti-ar surade ochisorii visezi frumos
Vizitator Reputație: 0 Postat Mai 26, 2017 Postat Mai 26, 2017 Așa, Chișinău e altceva...de bulevard zic Socului,ce Chișinău...nu recunosc nici în fața marii adunări naționale 3
vanessa31 Reputație: -447 Postat Mai 26, 2017 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Mai 26, 2017 Mulțumesc Vanessa. ...vrei sa ne futem puțin? Mersi de întrebare, dar nu. Eu nu mă fut puțin de obicei. 3 4
dylanbuc Reputație: -1893 Postat Mai 26, 2017 Oras:Undeva Oras:Undeva Postat Mai 26, 2017 am ciocanit azi , deci da sunt. 2
pansacola77 Reputație: 108 Postat Mai 26, 2017 Oras:Europe Oras:Europe Postat Mai 26, 2017 am ciocanit azi , deci da sunt.Felicitari! Si recenzia?..
trollescoviciulos Reputație: 260 Postat Mai 26, 2017 Oras:pretutindeni Oras:pretutindeni Postat Mai 26, 2017 Felicitari! Si recenzia?..pe topicul cu lăbi....stai să-i dau link 1 3
dylanbuc Reputație: -1893 Postat Mai 26, 2017 Oras:Undeva Oras:Undeva Postat Mai 26, 2017 Multumesc! Nu-i nevoie de recenzie, am recenzat altadata, am mai fost. Bafta si tie!
pansacola77 Reputație: 108 Postat Mai 26, 2017 Oras:Europe Oras:Europe Postat Mai 26, 2017 Hm! Vizite repetate + fericire = Love is in the air!
picon Reputație: 1046 Postat Mai 26, 2017 Oras:Satu' cu ministri Oras:Satu' cu ministri Postat Mai 26, 2017 De data asta nu mai deschid un topic de "rahat" cum mi-a reprosat un coleg de forum, doar vreau sa va intreb daca voi va simtiti fericiti Eu sincer nu prea, strabat bulevardele singur in cautarea fericirii dar sfarsesc in prin a plati pentru o ora de atentie unei femei careia nu ii pasa decat de bacnotele din portofelul meu, cateodata ma destainui uneia sau alteia crezand in naivitatea mea ca imi poate oferi macar o idee despre cum sa nu mai merg singur pe aceleasi drumuri dar realitatea ma pocneste in fata de fiecare data cand ies pe usa apartamenului si imi continui drumul gandindu-ma la cat de singur sunt,Cui ii pasa ? Nimanui, sunt doar niste ganduri asternute pe un forum unde m-am refugiat si de unde imi doresc sa plec si sa nu ma mai intorc niciodata Fericirea nu se caută pe bulevarde. Oricum, fericirea nu există, ci doar momente de fericire, iar nefericit ești când ești bolnav tu, sau cei foarte dragi ție, ori când îi pierzi, nefericit ești când o duci foarte greu și abia te ajungi cu banii și trăiești la limită, nefericit ești când îți ia apa casa, când e război ori dictatură ... sunt multe motive pentru care poți fi nefericit, nu pentru că nu-ți găsești o fată. Trebuie doar să nu arăți ca dracu', să ai vorbele cu tine, să știi ce și cum să faci și puțintică răbdare. Ai impresia că noi, ăștia mai devreme născuți, pe vremea ciuruitului, nu futeam? Nu aveam prietene, în condițiile în care prostituția era extrem de redusă și oricum, controlată de "organe"? Mersul la fetițe vesele, ar trebui să fie, cel puțin la vârsta ta, o chestie la care apelezi rar, pentru un sex mai drăcos, nu singura soluție de rezolvare pentru golirea testiculelor. Am remarca faptul că mulți tineri sunt în această situație, care nu este deloc ok. Poate e de vină și excesul de stat la calculator în detrimentul socializării reale, poate și o lipsă a "școlii străzii" și poate și o mare comoditate, la modul: de ce plm să pierd timpul cu vrăjeală, lugu-lugu etc. , când pot da 200-300 lei și mă rezolv? Și uite așa, se pierde abilitatea de vânător!Părerea mea ... 9 2
miky77 Reputație: -1394 Postat Mai 26, 2017 Oras:In papuris ca sa ma chis Oras:In papuris ca sa ma chis Postat Mai 26, 2017 Socului,ce Chișinău...nu recunosc nici în fața marii adunări naționale Pe Socului se scuipa doar seminte .....la poarta ....sau se spala masini De mancat , ce se mai fute pe zona aceea ? Mai stau alea la bariera noaptea ? Sau le-a calcat trenul ? 5 13
miky77 Reputație: -1394 Postat Mai 26, 2017 Oras:In papuris ca sa ma chis Oras:In papuris ca sa ma chis Postat Mai 26, 2017 Mersul la fetițe vesele, ar trebui să fie, cel puțin la vârsta ta, o chestie la care apelezi rar, pentru un sex mai drăcos, nu singura soluție de rezolvare pentru golirea testiculelor. Am remarca faptul că mulți tineri sunt în această situație, care nu este deloc ok. Trimite-i la mine pe Topic .... http://nimfomane.com/forum/topic/83479-v-a-mancat-pizda-creierii/?do=findComment&comment=2501416 ca le scot eu gargaunii din cap 7 13
trollescoviciulos Reputație: 260 Postat Mai 26, 2017 Oras:pretutindeni Oras:pretutindeni Postat Mai 26, 2017 Pe Socului se scuipa doar seminte .....la poarta ....sau se spala masini De mancat , ce se mai fute pe zona aceea ? Mai stau alea la bariera noaptea ? Sau le-a calcat trenul ? Confunzi Socului cu Baicului 1 3
trollescoviciulos Reputație: 260 Postat Mai 26, 2017 Oras:pretutindeni Oras:pretutindeni Postat Mai 26, 2017 Fericirea nu se caută pe bulevarde. Oricum, fericirea nu există, ci doar momente de fericire, iar nefericit ești când ești bolnav tu, sau cei foarte dragi ție, ori când îi pierzi, nefericit ești când o duci foarte greu și abia te ajungi cu banii și trăiești la limită, nefericit ești când îți ia apa casa, când e război ori dictatură ... sunt multe motive pentru care poți fi nefericit, nu pentru că nu-ți găsești o fată. Trebuie doar să nu arăți ca dracu', să ai vorbele cu tine, să știi ce și cum să faci și puțintică răbdare. Ai impresia că noi, ăștia mai devreme născuți, pe vremea ciuruitului, nu futeam? Nu aveam prietene, în condițiile în care prostituția era extrem de redusă și oricum, controlată de "organe"? Mersul la fetițe vesele, ar trebui să fie, cel puțin la vârsta ta, o chestie la care apelezi rar, pentru un sex mai drăcos, nu singura soluție de rezolvare pentru golirea testiculelor. Am remarca faptul că mulți tineri sunt în această situație, care nu este deloc ok. Poate e de vină și excesul de stat la calculator în detrimentul socializării reale, poate și o lipsă a "școlii străzii" și poate și o mare comoditate, la modul: de ce plm să pierd timpul cu vrăjeală, lugu-lugu etc. , când pot da 200-300 lei și mă rezolv? Și uite așa, se pierde abilitatea de vânător!Părerea mea ... Ai vorbit ca un bătrân aicișa 4 3
picon Reputație: 1046 Postat Mai 26, 2017 Oras:Satu' cu ministri Oras:Satu' cu ministri Postat Mai 26, 2017 Ai vorbit ca un bătrân aicișa Păi dacă nu eu, cine? 5 2
obsedatul Reputație: -2024 Postat Mai 26, 2017 Oras:Here Oras:Here Postat Mai 26, 2017 Cine a mai ramas... 2
trollescoviciulos Reputație: 260 Postat Mai 26, 2017 Oras:pretutindeni Oras:pretutindeni Postat Mai 26, 2017 Cine a mai ramas... Păi, îi numărăm pe degete, zic 1 3
obsedatul Reputație: -2024 Postat Mai 26, 2017 Oras:Here Oras:Here Postat Mai 26, 2017 Si ne raman... 2
trollescoviciulos Reputație: 260 Postat Mai 26, 2017 Oras:pretutindeni Oras:pretutindeni Postat Mai 26, 2017 Si ne raman... Să știi că da 1 3
miky77 Reputație: -1394 Postat Mai 26, 2017 Oras:In papuris ca sa ma chis Oras:In papuris ca sa ma chis Postat Mai 26, 2017 Confunzi Socului cu Baicului Daaaa...asa-i , cu gandul la....
miky77 Reputație: -1394 Postat Mai 26, 2017 Oras:In papuris ca sa ma chis Oras:In papuris ca sa ma chis Postat Mai 26, 2017 visezi frumos Treaba ta ...nu stii ce pierzi....strange banii ca n-ai futut asa ceva in viata matale La sapa m-am lucrat asa ....doar sunt "taran"
anonna Reputație: 1930 Postat Mai 26, 2017 Telefon: [email protected] Oras:everywhere Telefon: [email protected] Oras:everywhere Postat Mai 26, 2017 Treaba ta ...nu stii ce pierzi....strange banii ca n-ai futut asa ceva in viata matale image2567851.jpg La sapa m-am lucrat asa ....doar sunt "taran" adica vrei sa zici asa ? )
miky77 Reputație: -1394 Postat Mai 26, 2017 Oras:In papuris ca sa ma chis Oras:In papuris ca sa ma chis Postat Mai 26, 2017 adica vrei sa zici asa ? ) Ejti barbat....mai nou ? : ma duc sa mai fac cateva patratele ....cand ai strans banii ma anunti
anonna Reputație: 1930 Postat Mai 26, 2017 Telefon: [email protected] Oras:everywhere Telefon: [email protected] Oras:everywhere Postat Mai 26, 2017 Ejti barbat....mai nou ? : ma duc sa mai fac cateva patratele ....cand ai strans banii ma anunti ziceai de muschi ) acum vrei tu sa scoti bani de la mine )) nu dau bani la barbati (cu putza mica) )
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum