Sari la conținut

Te simti fericit ?

Postări Recomandate

Vizitator
Reputație: 0
Postat

Vaaaaaai, ce bădăran...moooor =)) =)) =))

A fost prin surprindere!

• Like 2
Vizitator
Postat

Așa, Chișinău e altceva...de bulevard zic :)

Socului,ce Chișinău...nu recunosc nici în fața marii adunări naționale :)

• Like 3
  • Oras:Bucuresti
  • Oras:Bucuresti
Postat

Mulțumesc Vanessa. ...vrei sa ne futem puțin? :)

Mersi de întrebare, dar nu. Eu nu mă fut puțin de obicei.

• Like 3
  • Minus 4
Vizitator
Postat

Ooooooleoooooo :)

• Oras:Undeva
  • Oras:Undeva
Postat

Multumesc! Nu-i nevoie de recenzie, am recenzat altadata, am mai fost. Bafta si tie!

Reputație: 1046
  • Oras:Satu' cu ministri
Postat

De data asta nu mai deschid un topic de "rahat" cum mi-a reprosat un coleg de forum, doar vreau sa va intreb daca voi va simtiti fericiti :shy:

Eu sincer nu prea, strabat bulevardele singur in cautarea fericirii dar sfarsesc in prin a plati pentru o ora de atentie unei femei careia nu ii pasa decat de bacnotele din portofelul meu, cateodata ma destainui uneia sau alteia crezand in naivitatea mea ca imi poate oferi macar o idee despre cum sa nu mai merg singur pe aceleasi drumuri dar realitatea ma pocneste in fata de fiecare data cand ies pe usa apartamenului si imi continui drumul gandindu-ma la cat de singur sunt,

Cui ii pasa ? Nimanui, sunt doar niste ganduri asternute pe un forum unde m-am refugiat si de unde imi doresc sa plec si sa nu ma mai intorc niciodata :)

Fericirea nu se caută pe bulevarde. Oricum, fericirea nu există, ci doar momente de fericire, iar nefericit ești când ești bolnav tu, sau cei foarte dragi ție, ori când îi pierzi, nefericit ești când o duci foarte greu și abia te ajungi cu banii și trăiești la limită, nefericit ești când îți ia apa casa, când e război ori dictatură ... sunt multe motive pentru care poți fi nefericit, nu pentru că nu-ți găsești o fată. Trebuie doar să nu arăți ca dracu', să ai vorbele cu tine, să știi ce și cum să faci și puțintică răbdare. Ai impresia că noi, ăștia mai devreme născuți, pe vremea ciuruitului, nu futeam? Nu aveam prietene, în condițiile în care prostituția era extrem de redusă și oricum, controlată de "organe"? Mersul la fetițe vesele, ar trebui să fie, cel puțin la vârsta ta, o chestie la care apelezi rar, pentru un sex mai drăcos, nu singura soluție de rezolvare pentru golirea testiculelor. Am remarca faptul că mulți tineri sunt în această situație, care nu este deloc ok. Poate e de vină și excesul de stat la calculator în detrimentul socializării reale, poate și o lipsă a "școlii străzii" și poate și o mare comoditate, la modul: de ce plm să pierd timpul cu vrăjeală, lugu-lugu etc. , când pot da 200-300 lei și mă rezolv? Și uite așa, se pierde abilitatea de vânător!

Părerea mea ... 

• Like 9
  • Minus 2
Reputație: -1394
  • Oras:In papuris ca sa ma chis
Postat

Socului,ce Chișinău...nu recunosc nici în fața marii adunări naționale :)

Pe Socului  se scuipa doar seminte .....la poarta  :laugh2 ....sau se spala masini 

De mancat , ce se mai fute pe zona aceea ?  Mai stau alea la bariera noaptea ? Sau le-a calcat trenul ?  :laugh2

• Like 5
  • Minus 13
Postat

Mersul la fetițe vesele, ar trebui să fie, cel puțin la vârsta ta, o chestie la care apelezi rar, pentru un sex mai drăcos, nu singura soluție de rezolvare pentru golirea testiculelor. Am remarca faptul că mulți tineri sunt în această situație, care nu este deloc ok.

Trimite-i la mine pe Topic ....

http://nimfomane.com/forum/topic/83479-v-a-mancat-pizda-creierii/?do=findComment&comment=2501416

ca le scot eu gargaunii din cap  :laugh2

• Like 7
  • Minus 13
  • Oras:pretutindeni
Postat

Pe Socului  se scuipa doar seminte .....la poarta  :laugh2 ....sau se spala masini 

De mancat , ce se mai fute pe zona aceea ?  Mai stau alea la bariera noaptea ? Sau le-a calcat trenul ?  :laugh2

Confunzi Socului cu Baicului :(

• Like 1
  • Minus 3
Postat

Fericirea nu se caută pe bulevarde. Oricum, fericirea nu există, ci doar momente de fericire, iar nefericit ești când ești bolnav tu, sau cei foarte dragi ție, ori când îi pierzi, nefericit ești când o duci foarte greu și abia te ajungi cu banii și trăiești la limită, nefericit ești când îți ia apa casa, când e război ori dictatură ... sunt multe motive pentru care poți fi nefericit, nu pentru că nu-ți găsești o fată. Trebuie doar să nu arăți ca dracu', să ai vorbele cu tine, să știi ce și cum să faci și puțintică răbdare. Ai impresia că noi, ăștia mai devreme născuți, pe vremea ciuruitului, nu futeam? Nu aveam prietene, în condițiile în care prostituția era extrem de redusă și oricum, controlată de "organe"? Mersul la fetițe vesele, ar trebui să fie, cel puțin la vârsta ta, o chestie la care apelezi rar, pentru un sex mai drăcos, nu singura soluție de rezolvare pentru golirea testiculelor. Am remarca faptul că mulți tineri sunt în această situație, care nu este deloc ok. Poate e de vină și excesul de stat la calculator în detrimentul socializării reale, poate și o lipsă a "școlii străzii" și poate și o mare comoditate, la modul: de ce plm să pierd timpul cu vrăjeală, lugu-lugu etc. , când pot da 200-300 lei și mă rezolv? Și uite așa, se pierde abilitatea de vânător!

Părerea mea ... 

Ai vorbit ca un bătrân aicișa =))

• Like 4
  • Minus 3
Reputație: 1046
Postat

Ai vorbit ca un bătrân aicișa =))

Păi dacă nu eu, cine?  =))

• Like 5
  • Minus 2
Postat

Confunzi Socului cu Baicului :(

Daaaa...asa-i , cu gandul la....:)

Postat

visezi frumos =))

Treaba  ta ...nu stii ce pierzi....strange banii ca n-ai futut asa ceva in viata matale :rax2

post-194745-0-22814300-1495820249_thumb.jpg

La sapa m-am lucrat asa ....doar sunt "taran" :)

Postat

adica vrei sa zici asa ? =)))

Ejti barbat....mai nou ? : :wink2

ma duc sa mai fac cateva patratele ....cand ai strans banii ma anunti :)

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...