picon Reputație: 1046 Postat Octombrie 9, 2017 Oras:Satu' cu ministri Oras:Satu' cu ministri Postat Octombrie 9, 2017 Nea Picoane, nu am contestat calitatile ei, am tinut cu ea inclusiv la mecoiul cu Garcia, dar pulamea, chiar asa sa fim noi, romanii astia, sa nu stim sa ne bucuram pana la capat ? Cu acest turneu castigat, imediat dupa ce a devenit nr. 1, inchidea multe guri, asa, nu a facut decat sa confirme ce destul de multi banuiau.In fine, merita felicitari, dar fara coronita. Mai berarule, pui o intrebare de clasa a 2 a.... Toate au pizda.zic.Edit, Daca una dintre ele avea coaie, castiga un GS. Bre, așa-i în tenis! Era să zic, în penis. 1
keyser söze Reputație: -1833 Postat Octombrie 9, 2017 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Octombrie 9, 2017 :clapp :clapp :clapp Acum serios, cine a mai vazut numarul 1 fara sa castige un turneu de mare slem?? E adevarat ca punctele se aduna incet incet, dar parca ... totusi
obsidian Reputație: 1866 Postat Octombrie 9, 2017 Oras:Europa Oras:Europa Postat Octombrie 9, 2017 Nu m-a interesat catusi de putin finala de astazi. Miza era doar pentru ea. M-am bucurat cel mai mult la revansele cu Sharapova si Ostapenko. Am o intrebare, pentru cunoscatori.Ce are in comun Simona cu urmatoarele colege:- Jelena Janković- Dinara Safina- Caroline Wozniacki- Karolína Plíšková? pizda 1
picon Reputație: 1046 Postat Octombrie 9, 2017 Oras:Satu' cu ministri Oras:Satu' cu ministri Postat Octombrie 9, 2017 pizdaAu fost și la băieți, dar nu îmi aduc acum aminte, cine. 1
curacao Reputație: 25 Postat Octombrie 25, 2017 Oras:Curacao Oras:Curacao Autor Postat Octombrie 25, 2017 Rusine !
picon Reputație: 1046 Postat Octombrie 25, 2017 Oras:Satu' cu ministri Oras:Satu' cu ministri Postat Octombrie 25, 2017 Iar ai apărut, oxiurule? 1
curacao Reputație: 25 Postat Octombrie 27, 2017 Oras:Curacao Oras:Curacao Autor Postat Octombrie 27, 2017 Rusine! 1 1
curacao Reputație: 25 Postat Octombrie 27, 2017 Oras:Curacao Oras:Curacao Autor Postat Octombrie 27, 2017 E praf si pulbere saraca, se face de ras cu orice ocazie.
curacao Reputație: 25 Postat Octombrie 27, 2017 Oras:Curacao Oras:Curacao Autor Postat Octombrie 27, 2017 Care a meritat sa mearga mai departe, a mers, Svitolina care nu mai avea nici o sansa i-a dat o muie de plecare.
killbill1313 Reputație: 254 Postat Octombrie 28, 2017 Oras:Da, am ! Oras:Da, am ! Postat Octombrie 28, 2017 Unii mai bine raman la fotbal !
curacao Reputație: 25 Postat Ianuarie 27, 2018 Oras:Curacao Oras:Curacao Autor Postat Ianuarie 27, 2018 Rusine! 1 1
marian cristescu Reputație: 253681 Postat Ianuarie 27, 2018 Oras:Acolo unde trebuie Oras:Acolo unde trebuie Postat Ianuarie 27, 2018 Rusine!Ai văzut meciul...sau l-ai ascultat la radio șanț ? 1
Vizitator Reputație: 0 Postat Ianuarie 27, 2018 Postat Ianuarie 27, 2018 Dupa vizionarea meciului nu am decat doua cuvinte de apus : BRAVO SIMONA. 2
picon Reputație: 1046 Postat Ianuarie 27, 2018 Oras:Satu' cu ministri Oras:Satu' cu ministri Postat Ianuarie 27, 2018 pentru? :))Pentru cum a luptat pe parcursul întregului turneu, în ciuda problemelor fizica. 12
Vizitator Reputație: 0 Postat Ianuarie 27, 2018 Postat Ianuarie 27, 2018 Pentru cum a luptat pe parcursul întregului turneu, în ciuda problemelor fizica. Ma uit acum si o vad pe Wozniaki tinand Cupa in brate. Trebuie sa fim drastici,cand trebuie.Nu putem sa dam in ea cand castiga,nu?Nu putem sa dam in ea cand se retrage,sau inainte sa joace tenis.Dar cand sa dam in ea,daca nu in momentele,meciurile cu miza mare,cand o face de oaie?Si-a batut Ostapenka racheta de ea anul trecut,acum pierde lamentabil,dupa ce ia 3-0 in primul set,ca o amatoare.Ultimul set l-a tratat cam cu superficialitate,a avut meciul in racheta. La nivelul ei,nu avea voie sa rateze Turneul.Wozniaki n-a fost mai buna. Un amic,fost jucator de handbal imi explica - nu exista portar bun,doar jucator prost. PS - isi mai aminteste cineva de Steaua 88-89? Nu.Doar de AC Milan :)
curacao Reputație: 25 Postat Ianuarie 27, 2018 Oras:Curacao Oras:Curacao Autor Postat Ianuarie 27, 2018 Greseli si ratari penibile care la Wozniacki nu s-au vazut.Nu mai vede sponsor de top ca Nike sau Adidas, nu vrea nimeni sa se asocieze cu ratarea si dezechilibrul psihic.
curacao Reputație: 25 Postat Ianuarie 27, 2018 Oras:Curacao Oras:Curacao Autor Postat Ianuarie 27, 2018 ?
curacao Reputație: 25 Postat Ianuarie 29, 2018 Oras:Curacao Oras:Curacao Autor Postat Ianuarie 29, 2018 Daca rateaza in situatii in care 9 /10 jucatoare de top 100 puncteaza, nu poatea avea pretentii de grand slam.
picon Reputație: 1046 Postat Ianuarie 29, 2018 Oras:Satu' cu ministri Oras:Satu' cu ministri Postat Ianuarie 29, 2018 Ma uit acum si o vad pe Wozniaki tinand Cupa in brate. Trebuie sa fim drastici,cand trebuie.Nu putem sa dam in ea cand castiga,nu?Nu putem sa dam in ea cand se retrage,sau inainte sa joace tenis.Dar cand sa dam in ea,daca nu in momentele,meciurile cu miza mare,cand o face de oaie?Si-a batut Ostapenka racheta de ea anul trecut,acum pierde lamentabil,dupa ce ia 3-0 in primul set,ca o amatoare.Ultimul set l-a tratat cam cu superficialitate,a avut meciul in racheta. La nivelul ei,nu avea voie sa rateze Turneul.Wozniaki n-a fost mai buna. Un amic,fost jucator de handbal imi explica - nu exista portar bun,doar jucator prost. PS - isi mai aminteste cineva de Steaua 88-89? Nu.Doar de AC Milan :)Greseli si ratari penibile care la Wozniacki nu s-au vazut.Nu mai vede sponsor de top ca Nike sau Adidas, nu vrea nimeni sa se asocieze cu ratarea si dezechilibrul psihic.[/quote Scuze, dar comentariile voastre sunt penibile! 1 11
Vizitator Reputație: 0 Postat Ianuarie 29, 2018 Postat Ianuarie 29, 2018 Greseli si ratari penibile care la Wozniacki nu s-au vazut.Nu mai vede sponsor de top ca Nike sau Adidas, nu vrea nimeni sa se asocieze cu ratarea si dezechilibrul psihic.[/quote Scuze, dar comentariile voastre sunt penibile! Uite aici Picon.Asculta cu rabdare. :)De la in jurnalist care se ocupa din 97 cu sportul. ;)
picon Reputație: 1046 Postat Ianuarie 29, 2018 Oras:Satu' cu ministri Oras:Satu' cu ministri Postat Ianuarie 29, 2018 Uite aici Picon.Asculta cu rabdare. :)De la in juurnalist care se ocupa din 97 cu sportul. ;)Scuză-mă, dar dacă il iei pe Banciu ca etalon, m-am lamurit! De ce nu pe CTP, cate este pasionat de tenis, joacă mult tenis, este pasiunea lui și mănâncă tenis pe pâine? Dacă argumentăm zicerile noastre prin zicerilor jurnaliștilor, e grav mon cher! Grav. 1 11
Vizitator caproshu Reputație: 0 Postat Ianuarie 29, 2018 Postat Ianuarie 29, 2018 Tot citesc postarile voastre si stau si ma intreb cati dintre cei care scriu p-aici au facut sport...de performanta sau macar stiu cu ce se mananca...din pacate nu putem/stim decat sa aruncam cu noroi in toate valorile noastre...probabil avem ceva in ADN...oricum,pe Halep chiar o doare in basca de voi si de ineptiile voastre care le debitati aici !!!
Vizitator caproshu Reputație: 0 Postat Ianuarie 29, 2018 Postat Ianuarie 29, 2018 Tot citesc postarile voastre si stau si ma intreb cati dintre cei care scriu p-aici au facut sport...de performanta sau macar stiu cu ce se mananca...din pacate nu putem/stim decat sa aruncam cu noroi in toate valorile noastre...probabil avem ceva in ADN...oricum,pe Halep chiar o doare in basca de voi si de ineptiile voastre care le debitati aici !!!
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum