Sari la conținut

Rusine Simona Halep!

Postări Recomandate

• Oras:Satu' cu ministri
Postat

Nea Picoane, nu am contestat calitatile ei, am tinut cu ea inclusiv la mecoiul cu Garcia, dar pulamea, chiar asa sa fim noi, romanii astia, sa nu stim sa ne bucuram pana la capat ? Cu acest turneu castigat, imediat dupa ce a devenit nr. 1, inchidea multe guri, asa, nu a facut decat sa confirme ce destul de multi banuiau.

In fine, merita felicitari, dar fara coronita.

Mai berarule, pui o intrebare de clasa a 2 a....

Toate au pizda.zic.

Edit, Daca una dintre ele avea coaie, castiga un GS. :)

Bre, așa-i în tenis! Era să zic, în penis.
  • Minus 1
  • Oras:Bucuresti
  • Oras:Bucuresti
Postat

:clapp :clapp  :clapp 

Acum serios, cine a mai vazut numarul 1 fara sa castige un turneu de mare slem?? E adevarat ca punctele se aduna incet incet, dar parca ... totusi  :thinking

• Oras:Europa
  • Oras:Europa
Postat

Nu m-a interesat catusi de putin finala de astazi. Miza era doar pentru ea. M-am bucurat cel mai mult la revansele cu Sharapova si Ostapenko.

Am o intrebare, pentru cunoscatori.

Ce are in comun Simona cu urmatoarele colege:

- Jelena Janković

- Dinara Safina

- Caroline Wozniacki

- Karolína Plíšková

?

pizda

• Like 1
Postat

pizda

Au fost și la băieți, dar nu îmi aduc acum aminte, cine.

• Minus 1
  • Oras:Curacao
Postat

Care a meritat sa mearga mai departe, a mers, Svitolina care nu mai avea nici o sansa i-a dat o muie de plecare.

Vizitator
Reputație: 0
Postat

Dupa vizionarea meciului nu am decat doua cuvinte de apus : BRAVO SIMONA.

• Like 2
Postat

pentru? :))

Pentru cum a luptat pe parcursul întregului turneu, în ciuda problemelor fizica. 

• Minus 12
Vizitator
Postat

Pentru cum a luptat pe parcursul întregului turneu, în ciuda problemelor fizica. 

Ma uit acum si o vad pe Wozniaki tinand Cupa in brate.

Trebuie sa fim drastici,cand trebuie.

Nu putem sa dam in ea cand castiga,nu?Nu putem sa dam in ea cand se retrage,sau inainte sa joace tenis.Dar cand sa dam in ea,daca nu in momentele,meciurile cu miza mare,cand o face de oaie?Si-a batut Ostapenka racheta de ea anul trecut,acum pierde lamentabil,dupa ce ia 3-0 in primul set,ca o amatoare.Ultimul set l-a tratat cam cu superficialitate,a avut meciul ​in racheta. ​La nivelul ei,nu avea voie sa rateze Turneul.

Wozniaki n-a fost mai buna.

Un amic,fost jucator de handbal imi explica - ​nu exista portar bun,doar jucator prost.

PS - ​isi mai aminteste cineva de Steaua 88-89? Nu.Doar de AC Milan :)

Postat

Greseli si ratari penibile care la Wozniacki nu s-au vazut.

Nu mai vede sponsor de top ca Nike sau Adidas, nu vrea nimeni sa se asocieze cu ratarea si dezechilibrul psihic.

Postat

Daca rateaza in situatii in care 9 /10 jucatoare de top 100 puncteaza, nu poatea avea pretentii de grand slam.

Postat
Ma uit acum si o vad pe Wozniaki tinand Cupa in brate.

Trebuie sa fim drastici,cand trebuie.

Nu putem sa dam in ea cand castiga,nu?Nu putem sa dam in ea cand se retrage,sau inainte sa joace tenis.Dar cand sa dam in ea,daca nu in momentele,meciurile cu miza mare,cand o face de oaie?Si-a batut Ostapenka racheta de ea anul trecut,acum pierde lamentabil,dupa ce ia 3-0 in primul set,ca o amatoare.Ultimul set l-a tratat cam cu superficialitate,a avut meciul ​in racheta. ​La nivelul ei,nu avea voie sa rateze Turneul.

Wozniaki n-a fost mai buna.

Un amic,fost jucator de handbal imi explica - ​nu exista portar bun,doar jucator prost.

PS - ​isi mai aminteste cineva de Steaua 88-89? Nu.Doar de AC Milan :)

Nu mai vede sponsor de top ca Nike sau Adidas, nu vrea nimeni sa se asocieze cu ratarea si dezechilibrul psihic.[/quote

Scuze, dar comentariile voastre sunt penibile!

• Like 1
  • Minus 11
Vizitator
Postat

Nu mai vede sponsor de top ca Nike sau Adidas, nu vrea nimeni sa se asocieze cu ratarea si dezechilibrul psihic.[/quote

Scuze, dar comentariile voastre sunt penibile!

Uite aici Picon.Asculta cu rabdare.  :)

De la in jurnalist care se ocupa din 97 cu sportul.  ;)

Postat

Uite aici Picon.Asculta cu rabdare. :)

De la in juurnalist care se ocupa din 97 cu sportul. ;)

Scuză-mă, dar dacă il iei pe Banciu ca etalon, m-am lamurit! De ce nu pe CTP, cate este pasionat de tenis, joacă mult tenis, este pasiunea lui și mănâncă tenis pe pâine?

Dacă argumentăm zicerile noastre prin zicerilor jurnaliștilor, e grav mon cher! Grav.

• Like 1
  • Minus 11
Vizitator caproshu
Postat

Tot citesc postarile voastre si stau si ma intreb cati dintre cei care scriu p-aici au facut sport...de performanta sau macar stiu cu ce se mananca...din pacate nu putem/stim decat sa aruncam cu noroi in toate valorile noastre...probabil avem ceva in ADN...oricum,pe Halep chiar o doare in basca de voi si de ineptiile voastre care le debitati aici !!!

Vizitator caproshu
Postat

Tot citesc postarile voastre si stau si ma intreb cati dintre cei care scriu p-aici au facut sport...de performanta sau macar stiu cu ce se mananca...din pacate nu putem/stim decat sa aruncam cu noroi in toate valorile noastre...probabil avem ceva in ADN...oricum,pe Halep chiar o doare in basca de voi si de ineptiile voastre care le debitati aici !!!

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...