bulibasul Reputație: 45 Postat Iunie 22, 2017 Oras:Peste tot Oras:Peste tot Postat Iunie 22, 2017 Bine ai venitBine te-am gasit. Mo 1
Vizitator Reputație: 0 Postat Iunie 22, 2017 Postat Iunie 22, 2017 PS iti interzic categoric sa ma mai citezi vreodata. Esti risipa de tine, nu meriti o nanosecunda din atentia meahttps://www.youtube.com/watch?v=lyiYVOfMB6s 15
picon Reputație: 1046 Postat Iunie 22, 2017 Oras:Satu' cu ministri Oras:Satu' cu ministri Postat Iunie 22, 2017 Eu sunt gaborhttp://jurnalul.ro/thumbs/big/2015/05/14/imagini-scandaloase-doua-tinere-din-valcea-bruscate-de-politisti-18505317.JPG 6 7
Vizitator Reputație: 0 Postat Iunie 22, 2017 Postat Iunie 22, 2017 Eu sunt gabor vreau si io un cazan dă tzuica, platesc regulamentar ) 12
bulibasul Reputație: 45 Postat Iunie 23, 2017 Oras:Peste tot Oras:Peste tot Postat Iunie 23, 2017 vreau si io un cazan dă tzuica, platesc regulamentar )Acumșa
Vizitator Reputație: 0 Postat Iunie 23, 2017 Postat Iunie 23, 2017 https://www.facebook.com/Andreea.G.by.Anael/posts/1863294880659119 Andreea Gecse20 iunie la 01:39 · Vă rog să mă iertați anticipat. Numele meu de familie este Gecse, și îmi permit să-mi exprim o părere fără a fi bănuită de xenofobie. Că eu însămi sunt direct bozgoroaică.Tata-i ungur, și cu părinții lui (Dumnezeu să-i odihnească) - vorbea doar ungurește.La noi acasă - s-a vorbit româna. Pe principiul - în această țară trăim, această limbă trebe învățată dumnezeiește. Școală, muncă, viață socială, alea-alea.Tata, ungur cum e el - a terminat (cu 10 cred) o facultate grea la vremea aia - Politehnica.Eu am trăit și-n alte țări. În Grecia, și-n Spania.În Spania există comunități solide de români. Care vorbesc spaniolă peste tot. Din simplul motiv că au ales de bună-voie și nesiliți de nimeni - să trăiască în acea țară.În Grecia, țară preponderent axată pe turism, toate pancartele localităților sunt srise în greacă. Cu literele lor.Țara lor - literele lor. Seamănă cu niște manuscrise biblice, dar asta e. Uite că tot au turiști.Eu am lucrat la un resort care avea un contract exclusivist cu britanici. Lumea mea, că engleza pentru mine-i ca româna.Mai mult, șefii mei - o familie de greci cumsecade - au trăit mare parte a vieții lor în Australia.Vorbeau o australiană curată, fără accent grecesc. Și știu ce zic, că la engleză-s as.Am admirat asta la ei mai mult decât la oricine altcineva. Pentru că știu că grecii sunt fanatici naționaliști. Elenica e iubrea lor eternă.N-am avut absolut nicio problemă în comunicare, nici cu șefii mei, nici cu clienții - care erau britanici - nici pe la vreun magazin sau vreo terasă. Căci toată zona era destinată turiștilor.Totuși, am învățat greaca, cât să port conversații în fraze simple. Și greaca este o limbă grea.De ce am făcut asta?Din drag și respect față de oamenii care m-au primit în familia lor ca pe cineva apropiat, și față de țara care mă găzduia cu atâta ospitalitate.În țara lor am dorit să pot vorbi limba lor.Și-am reușit.Deși, am locuit acolo doar un an, nu toată viața.Ce vreau să zic:Indiferent de numărul de locuitori care vorbesc matern altă limbă - aceasta este o țară în care se vorbește și se scrie limba română. Căci e România.Așa cum în Italia - totul e pe italiană, în Spania - spaniolă, Franța - franceză, etc.....Toate țările au în sânul lor și oameni de alte naționalități. Care, dacă aleg să trăiască în acele țări - se conformează.First of all - ÎNVAȚĂ LIMBA.Ca să poată face școli, să poată munci, să-și poată face cumpărăturile, sau controale medicale.Nu înțeleg și nici nu doresc să am înțelegere pentru cei care doresc să se simtă ca-n Ungaria - în ROMÂNIA.De ce?E departe Ungaria?Nu te poți muta în țara a cărei limbă e singura în care dorești să vorbești?Pe bune?Nu cunoști limba română deși te-ai născut în ROMÂNIA? Ai nevoie de inscripționări în maghiară și de funcționari publici care să-ți vorbească ție limba?Păi mută-te-n Ungaria, ungure! Că-i lângă noi, nu călătorești peste ocean, și nu te ține nimeni prizonier aici.Vezi că pe la Szeged sunt case ieftine, mai ieftine ca-n România.Chiar atât de josnici să fim, să ajungem să facem negoț cu identitatea unei țări?...Îmi placeVezi mai multe reacţiiComenteazăDistribuie 3
pendulul lui miskin Reputație: 6 Postat Iunie 23, 2017 Postat Iunie 23, 2017 Zicea odata un istoric ca, dupa "marea unire" cu Regatul, cand au venit ragatenii-miticii-moldovenii, au disparut si draperiile de prin cladirile Statului in Ardeal. 1
picon Reputație: 1046 Postat Iunie 23, 2017 Oras:Satu' cu ministri Oras:Satu' cu ministri Postat Iunie 23, 2017 Zicea odata un istoric ca, dupa "marea unire" cu Regatul, cand au venit ragatenii-miticii-moldovenii, au disparut si draperiile de prin cladirile Statului in Ardeal.Istoricul ăla fiind cine? Roesler?
pendulul lui miskin Reputație: 6 Postat Iunie 23, 2017 Postat Iunie 23, 2017 Istoricul ăla fiind cine? Roesler?Stai bland, mos stafida.
picon Reputație: 1046 Postat Iunie 23, 2017 Oras:Satu' cu ministri Oras:Satu' cu ministri Postat Iunie 23, 2017 Stai bland, mos stafida.Poate matá!
pendulul lui miskin Reputație: 6 Postat Iunie 23, 2017 Postat Iunie 23, 2017 Picon-picoae-picoate. Trinitatea piconiana.
miky77 Reputație: -1394 Postat Iunie 23, 2017 Oras:In papuris ca sa ma chis Oras:In papuris ca sa ma chis Postat Iunie 23, 2017 DACA NU STIATI ... DAR MERGETI PE BURTA , NU STITI DE LA MINE :laugh2 CONDITION = GOLDENBERG = LEONIDASS = ADVANCED = ALEXANDRU69 = ... mai asteptam prostanacule homosexual (interesat de pula altora), pana atunci mai fa-ti cateva clone ca ti le deconspir si pe acelea Pana si ultimul concurs din trecut l-ai castigat NEBUNA MICA , TRISTA si SIFILITICA Ma tot intreb si acum cum dracu' ai ajuns la 50+ de ani atat de netrebnic mincinos si imbarligator :laugh2 http://nimfomane.com/forum/topic/73975-cel-mai-prost-user-varianta-pe-bune/page-4?mode=show PS 1 : Mai Pisic am ajuns sa facem trafic pe aici cu toti labagii sifilitici cu multiple personalitati ? Mai taie din ele d'ale dracu' ...de clone zic acuma PS2 : Picon asta e tovarasul tau adevarat caruia ii acordai vot de incredere . Sa nu zici ca nu stiai !? 7 14
rozkendra oficial Reputație: 94 Postat Iunie 23, 2017 Oras:whatever Oras:whatever Postat Iunie 23, 2017 DACA NU STIATI ... DAR MERGETI PE BURTA , NU STITI DE LA MINE :laugh2 TRANSPARENT = CONDITION = GOLDENBERG = LEONIDASS = ADVANCED = ALEXANDRU69 = ... mai asteptam prostanacule homosexual (interesat de pula altora), pana atunci mai fa-ti cateva clone ca ti le deconspir si pe acelea Pana si ultimul concurs din trecut l-ai castigat NEBUNA MICA , TRISTA si SIFILITICA Ma tot intreb si acum cum dracu' ai ajuns la 50+ de ani atat de netrebnic mincinos si imbarligator :laugh2 http://nimfomane.com/forum/topic/73975-cel-mai-prost-user-varianta-pe-bune/page-4?mode=show PS 1 : Mai Pisic am ajuns sa facem trafic pe aici cu toti labagii sifilitici cu multiple personalitati ? Mai taie din ele d'ale dracu' ...de clone zic acuma PS2 : Picon asta e tovarasul tau adevarat caruia ii acordai vot de incredere . Sa nu zici ca nu stiai !? Cum sa fii domne asa tamp si cu teoria conspiratie, acum te laudam,eoria plopului leganat de vant? breeeee pitipoanco #getalifeNu stiu ce face Alexandru la varsta lui dar tu de ce esti atat de stupid la 40 diva ostenita?Transparent e basz il cunoaste tot cluju'Leonidass e taman moldovean Tu vorbesi despre toti si esti pielea pulii, nu stii nici despre nimeniDar te tot zbai, pt ce oare doar tu stii...Doamne mare ti-e gradina si tare prostut esti 1 1
putzifer77 Reputație: 5755 Postat Iunie 23, 2017 Oras:bucharest Oras:bucharest Postat Iunie 23, 2017 Iart-o doamne ca nu stie ce zice...Si daca ai posibilitatea,indeparteaza-i si ovarele.Sti tu pentru ce..... 2
miky77 Reputație: -1394 Postat Iunie 23, 2017 Oras:In papuris ca sa ma chis Oras:In papuris ca sa ma chis Postat Iunie 23, 2017 Iart-o doamne ca nu stie ce zice...Si daca ai posibilitatea,indeparteaza-i si ovarele.Sti tu pentru ce..... crezi ca le mai are ...ma indoiesc 8 14
rozkendra oficial Reputație: 94 Postat Iunie 23, 2017 Oras:whatever Oras:whatever Postat Iunie 23, 2017 Iart-o doamne ca nu stie ce zice...Si daca ai posibilitatea,indeparteaza-i si ovarele.Sti tu pentru ce.....Bah mwe vrei sa iti iau fameleonu in pl? Vezi ca desi-s femeie si una f gratioasa intamplator am bilute mai de titan decat 99 la suta din membriiAici zis alaraieri ca de potolesti Te-am lasat in pace PEtre te-a lasat in pace. Toata lumea te-a lasat sa iti vezi de santierSi hop ce ai zis tu dupa 2 -5 peturi de beri hai sa incep din nou sau cum?Vezi debilule ca se pare ca nici tu nu stii despre ce este vorba? Si ce utilizatori cu vechime?Azi mai devreme e-ai asociat cu omudin padure sa comentezi la adresa mea un **spam editat** reputat cu state vechi pe forum tu'ti taranimea ma-tii,cu viziuni bolnave de necrofoli declarate in publicAcu pupi in pula in pulifrici care nu sie nimic despre nimeni si se ia de membrii vechi cu reputatie.PAi sa nu iti iau eu neamu in pl ca merge gura fara tine, fara rost,far' sa stii?taci cand vb cu mine in plm
putzifer77 Reputație: 5755 Postat Iunie 23, 2017 Oras:bucharest Oras:bucharest Postat Iunie 23, 2017 Bah mwe vrei sa iti iau fameleonu in pl? Vezi ca desi-s femeie si una f gratioasa intamplator am bilute mai de titan decat 99 la suta din membriiAici zis alaraieri ca de potolesti Te-am lasat in pace PEtre te-a lasat in pace. Toata lumea te-a lasat sa iti vezi de santierSi hop ce ai zis tu dupa 2 -5 peturi de beri hai sa incep din nou sau cum?Vezi debilule ca se pare ca nici tu nu stii despre ce este vorba? Si ce utilizatori cu vechime?Azi mai devreme e-ai asociat cu omudin padure sa comentezi la adresa mea un **spam editat** reputat cu state vechi pe forum tu'ti taranimea ma-tii,cu viziuni bolnave de necrofoli declarate in publicAcu pupi in pula in pulifrici care nu sie nimic despre nimeni si se ia de membrii vechi cu reputatie.PAi sa nu iti iau eu neamu in pl ca merge gura fara tine, fara rost,far' sa stii?taci cand vb cu mine in plmPai cum Putza mea sata,daca vorbesc cu tine...Bilutele iti sunt in creierul ala al tau de gaina...Am zis eu ca ma potolesc?...Am zis...Gata m-am linistit,si vorbeam cu Petre,nu cu tine sau la adresa ta...Nu-mi trebuie bautura,ca sa spun ce gandesc...Dar daca iti trebuie tie,iti recomand niste ipsoz...Nu am ajmucit pe nimeni catre tine si nici nu ma asociez cu nimeni sa vorbesc cu tine.Daca tu vrei sa-mi iei neamu-n pula,esti invitata mea...Dar vezi sa nu fie invers. Acum pe sfarsite,trage o liniuta de ipsoz,ca de alt ceva nu ai bani si mori in singuratate. 2
miky77 Reputație: -1394 Postat Iunie 23, 2017 Oras:In papuris ca sa ma chis Oras:In papuris ca sa ma chis Postat Iunie 23, 2017 Bah mwe vrei sa iti iau fameleonu in pl? Vezi ca desi-s femeie si una f gratioasa intamplator am bilute mai de titan decat 99 la suta din membriiAici zis alaraieri ca de potolesti Te-am lasat in pace PEtre te-a lasat in pace. Toata lumea te-a lasat sa iti vezi de santierSi hop ce ai zis tu dupa 2 -5 peturi de beri hai sa incep din nou sau cum?Vezi debilule ca se pare ca nici tu nu stii despre ce este vorba? Si ce utilizatori cu vechime?Azi mai devreme e-ai asociat cu omudin padure sa comentezi la adresa mea un **spam editat** reputat cu state vechi pe forum tu'ti taranimea ma-tii,cu viziuni bolnave de necrofoli declarate in publicAcu pupi in pula in pulifrici care nu sie nimic despre nimeni si se ia de membrii vechi cu reputatie.PAi sa nu iti iau eu neamu in pl ca merge gura fara tine, fara rost,far' sa stii?taci cand vb cu mine in plm Parca nu semeni a femeie ....am uitat esti doar o tentativa de zarzavagiu De care membri vechi cu reputatie vorbesti .? Daca iti seamna mai bine nu povesti 8 14
putzifer77 Reputație: 5755 Postat Iunie 23, 2017 Oras:bucharest Oras:bucharest Postat Iunie 23, 2017 Parca nu semeni a femeie ....am uitat esti doar o tentativa de zarzavagiu De care membri vechi cu reputatie vorbesti .? Daca iti seamna mai bine nu povesti Lasa ca acum e pierduta pe undeva prin dormitor,inconjurata de seringi si belite de peste 22-35 cm... 2
rozkendra oficial Reputație: 94 Postat Iunie 23, 2017 Oras:whatever Oras:whatever Postat Iunie 23, 2017 Pai cum Putza mea sata,daca vorbesc cu tine...Bilutele iti sunt in creierul ala al tau de gaina...Am zis eu ca ma potolesc?...Am zis...Gata m-am linistit,si vorbeam cu Petre,nu cu tine sau la adresa ta...Nu-mi trebuie bautura,ca sa spun ce gandesc...Dar daca iti trebuie tie,iti recomand niste ipsoz...Nu am ajmucit pe nimeni catre tine si nici nu ma asociez cu nimeni sa vorbesc cu tine.Daca tu vrei sa-mi iei neamu-n pula,esti invitata mea...Dar vezi sa nu fie invers. Acum pe sfarsite,trage o liniuta de ipsoz,ca de alt ceva nu ai bani si mori in singuratate.Prostea .. e priveste ce faci t ca dea ai inceput de mult sa te faci de maron singur si sa te dai in closetNu ma droghez si urasc drogatii. Cat despre bani,daca vreodata nu o sa ma descurc Cu un simplu elefon obtin mai mult decat casa a la negru si de 10 generaii de bataturi de 200 kStai pe pula ta O persoana ca mine, din pacate, nu e niciodata singura.Insaracimea ta mintala ti s-a pus pata si o tii pe a ta. Con tinua fraiere,dar sa sii ca oricine a inrat cu mine in un conflict virtual sau real,cu fara fara participarea mea activa a sfarsit sifonat rau Chiar si aiciDu-te tu de linge-l in cur pe feliciano si pe michaela care il minte pe coleric ca a avut cont acu 7 ani desi nu cunoase si habar n-are de nimeni. Ca e el asa intr-o dunga si mitoman si habar n-am sa mor in spume de ce face toate aceste eforturiDu-te cu Dumnezeu in familia ta de tamblagii ca nu stii prea multe
rozkendra oficial Reputație: 94 Postat Iunie 23, 2017 Oras:whatever Oras:whatever Postat Iunie 23, 2017 PAna la urma urmei putzifer gandeste-te ca pot sa te si ignor mult prea bine.Dar pentru simplu fapt ca te simti atzatzat de o muiere nu doar ca simti nevoia sa o ataci ceea ce nu se faci live sau online c barbat pe femeie e abuz,dar habar nu ai dspre ce e vorba. Nu ca spui ce gandesti cu sau fara alcool,vorbesti in necunostiinta de cauza si e agati de niste persoane f defecte. Crede-ma nu vrei sa fii aminit asa Ca despre droguri nu uzez si nu am incercat in viata mea,macar din curiozitateAcu nu mai gandi ca se pare ca la tine excesul de judecata stricta, crede-ma pe cuvant. Te bagi singur in cacat. Si intri in discutii care privesc membrii vechi pe care tu nu ii cunosti ca sa fii obraznic cu o simpla femeie.Nu e oare un gest idiot?Fa ce vrei , esti adult cu pedigree la casa ta nu o sa te educ eu acu
putzifer77 Reputație: 5755 Postat Iunie 24, 2017 Oras:bucharest Oras:bucharest Postat Iunie 24, 2017 Oare nu este un geswt idiot,ca te-ai nascut? Oare nu este un gest idiot,ca injuri de mame sau rude? Eu macar am pedigree...Tu esti fatata din pariniti corciti. 1
condition Reputație: 7276 Postat Iunie 24, 2017 Oras:undeva Oras:undeva Postat Iunie 24, 2017 Da,laba trista,is ungur.....Si ce?Chiar nu are rost sa te superi si sa te agiti pentru cateva elemente izolate. Am trait multe clipe frumoase alaturi de unguri, secui, sasi, etc. Noi, ca si oameni obosnuiti, nu avem nimic unul cu celalalt, politica este insa o curva, nu am spus-o eu dar cred ca este adevarat. Aveti si fete, demne de toata atentia, asa cum si noi avem. Chiar trebuie sa ne consumam energia cu prostii!?PS. Vezi ca mai nou, un idiot a afirmat ca esticlona mea. Nu il baga in seama, este atat de prost incat daca l-ar durea, ar fi oale si surcele. 12 1
miky77 Reputație: -1394 Postat Iunie 24, 2017 Oras:In papuris ca sa ma chis Oras:In papuris ca sa ma chis Postat Iunie 24, 2017 Bai Lisandrule mai scoate capul pe afara , ca ai inebunit de tot pe Nimfomane 7 14
rozkendra oficial Reputație: 94 Postat Iunie 24, 2017 Oras:whatever Oras:whatever Postat Iunie 24, 2017 Oare nu este un geswt idiot,ca te-ai nascut? Oare nu este un gest idiot,ca injuri de mame sau rude? Eu macar am pedigree...Tu esti fatata din pariniti corciti.Am ajuns la concluzia ca esti prea retard. Ai un handicap mintal. Cere pensie ca supliment la santier. Ca m-am nascut a fost alegerea lui Dumnezeu defectule, dupa logica ta Dumnezeu e idiot. Esti un cacat atat de bolnav ca esti bun numa de ignorNu iti dau valoare sa iti adresez cuvinte. Esti bun numa sa latri singur ca ma hartuiesti deja de catea zile hillbilly mutant si deviat psihic 1
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum