ghifor Reputație: 150 Postat Iunie 26, 2017 Telefon: ionescoion Oras:oriunde ne este bine Telefon: ionescoion Oras:oriunde ne este bine Postat Iunie 26, 2017 jaroslav hasekconstantin chiritathomas mannmark twainclaudia golea 1
alexqwerty1234 Reputație: -395 Postat Iunie 26, 2017 Oras:pa Oras:pa Postat Iunie 26, 2017 Stai in chill ca tre sa te reincarnezi vreo 7 vieti pisicesti bai pseudo-valoare si sa multiplici valoarea intre vieti ca sa atingi mai putin de juma din nivelul cultural al sociopatului numit de tine.Generatie de carton ce esti fast fuck, fast food, fast forward thinking parca te derulezi prin viata tuPe tine cine te-a bagat in seama? 4 2
rozkendra oficial Reputație: 94 Postat Iunie 26, 2017 Oras:whatever Oras:whatever Postat Iunie 26, 2017 Si Jules Verne, o sa ma incante la orice varsta. 2
copilulurozkendra Reputație: 2137 Postat Iunie 26, 2017 Telefon: [email protected] Oras:sincity Telefon: [email protected] Oras:sincity Postat Iunie 26, 2017 Ba mai bine cu Fiore di virtu sa fii tu a dreaq , unde se aduna toti prostii lu muieskin, hop si tu , treci acas 5 4
copilulurozkendra Reputație: 2137 Postat Iunie 26, 2017 Telefon: [email protected] Oras:sincity Telefon: [email protected] Oras:sincity Postat Iunie 26, 2017 Numai intelectuali pe aici ie culti in cap , si cand se duc la wc o rup pe playboy si hustler 3 4
rozkendra oficial Reputație: 94 Postat Iunie 26, 2017 Oras:whatever Oras:whatever Postat Iunie 26, 2017 Pe tine cine te-a bagat in seama?Ti-e ciuda ca te-am palmuit )Dar tu cand latri la mine din senin din nou si din nou si din nou cum e?Asa meriti, te-am pedepsit.Si o sa iti dau si o steluta la profil
putzifer77 Reputație: 5755 Postat Iunie 26, 2017 Oras:bucharest Oras:bucharest Postat Iunie 26, 2017 Mama,cata inteligenta pe acest topic... Bravo bravo!!!
putzifer77 Reputație: 5755 Postat Iunie 26, 2017 Oras:bucharest Oras:bucharest Postat Iunie 26, 2017 Marc Docel... Raul Cristian... 5
Vizitator Reputație: 0 Postat Iunie 26, 2017 Postat Iunie 26, 2017 Mama,cata inteligenta pe acest topic... Bravo bravo!!!Da cumsanu.. Bubuie inteligenta... Vom avea epidemie de inteligenta în tara pe la pagina 16Ba și culmea,pleacă și de la VasluiRomânia,tara tuturor posibilităților 2
pansacola77 Reputație: 108 Postat Iunie 26, 2017 Oras:Europe Oras:Europe Postat Iunie 26, 2017 Serghei Esenin, Jules Verne, Jack London, Vlad Musatescu, Borges, Archibald Cronin, Marin Preda s.a.
putzifer77 Reputație: 5755 Postat Iunie 26, 2017 Oras:bucharest Oras:bucharest Postat Iunie 26, 2017 Mia Khalifa... Lisa Ann... Madison Ivy... Asa Akira... Kim Kardashian... Brandi Love... August Ames... Sunny Leone... Sasha Grey... Alexis Texas... 4
kensei Reputație: 579 Postat Iunie 26, 2017 Postat Iunie 26, 2017 Putzifer, tie iti recomand sa citesti ceva nuvele de Felix Aderca.inca se mai fac productii XXX dupa scenariile lui.Cat despre mineam avut mai multe faze ale cititului, in copilarie Dumas, Verne, Twain, London de fapt doar Colt Alb mai exact si tot felul de mitologii.La liceu, Frank Herbert, Umberto Eco, Sven Hassel, Dostoievski, Nietzsche, Camus mai precis Exilul si Imparatia+ toata colectia de premii Hugo.La facultate am dat de Marquez, Mario Llosa si restul boom-lui sud american mai putin Coelho pe care il detest, Amelie Nothomb si restul premiilor Goncourt.Totodata tin sa precizez ca militez ptr desfiintarea premilui Nobel ptr literatura care este o gluma mai proasta decat Eurovision 1
raffaello Reputație: -6838 Postat Iunie 26, 2017 Telefon: raffaello1709 Oras:Terra Telefon: raffaello1709 Oras:Terra Postat Iunie 26, 2017 Murakami, nu e vreo muratura japoneza, bre RaffaeloDostoievskiPamuk, jucator la Genclerbirligi, pentru RaffaeloBukowskiTolstoiOrwell, de fapt Eric Arthur BlairAtwood, marca de anvelopeIrvine Welsh Coite, pana nu te-nfigi tu cu limba-n curu' meu, nu te simti bine. Tot frustrat si penibil ai ramas. Gaozare, ai terminat lista de vinuri scumpe si nu mai ai acces la poze cu mancaruri exotice de ai trecut la scriitori?Sa-ti spun un secret: Poti sa fii poleit cu aur, sa bei cele mai scumpe bauturi, sa tii in mana cele mai rare si mai interesate opere ca tu, Kinuitule, tot o zdreanta de om ramai.Crezi ca daca insir o lista de scriitori imi creste valoarea? Si unde?! Pe un forum de curvasarie!!! Ba, esti prost? 5 3
picon Reputație: 1046 Postat Iunie 26, 2017 Oras:Satu' cu ministri Oras:Satu' cu ministri Postat Iunie 26, 2017 Coite, pana nu te-nfigi tu cu limba-n curu' meu, nu te simti bine. Tot frustrat si penibil ai ramas. Gaozare, ai terminat lista de vinuri scumpe si nu mai ai acces la poze cu mancaruri exotice de ai trecut la scriitori?Sa-ti spun un secret: Poti sa fii poleit cu aur, sa bei cele mai scumpe bauturi, sa tii in mana cele mai rare si mai interesate opere ca tu, Kinuitule, tot o zdreanta de om ramai.Crezi ca daca insir o lista de scriitori imi creste valoarea? Si unde?! Pe un forum de curvasarie!!! Ba, esti prost? Este. 7 7
raffaello Reputație: -6838 Postat Iunie 26, 2017 Telefon: raffaello1709 Oras:Terra Telefon: raffaello1709 Oras:Terra Postat Iunie 26, 2017 Este. Stiam. Dar speram ca ma insel. 1 4
Vizitator Reputație: 0 Postat Iunie 26, 2017 Postat Iunie 26, 2017 Coite, pana nu te-nfigi tu cu limba-n curu' meu, nu te simti bine. Tot frustrat si penibil ai ramas. Gaozare, ai terminat lista de vinuri scumpe si nu mai ai acces la poze cu mancaruri exotice de ai trecut la scriitori?Sa-ti spun un secret: Poti sa fii poleit cu aur, sa bei cele mai scumpe bauturi, sa tii in mana cele mai rare si mai interesate opere ca tu, Kinuitule, tot o zdreanta de om ramai.Crezi ca daca insir o lista de scriitori imi creste valoarea? Si unde?! Pe un forum de curvasarie!!! Ba, esti prost? E ca baba aia care a stat 4 ore la liturghie,și-a rupt genunchii și coloana la mătănii,când a ieșit de pe ușa bisericii se credea mare sfântă, până la-a văzut pe primu punkist ce fuma în poarta bisericii și și-a zis" ai dracu de bagabonti "Asta înseamnă că s-a cacat pe ea. 6
pansacola77 Reputație: 108 Postat Iunie 26, 2017 Oras:Europe Oras:Europe Postat Iunie 26, 2017 London de fapt doar Colt Alb”Colt Alb” e mai mult pentru adolescenti...Romanul lui cel mai valoros, in opinia mea, este ”Martin Eden”. 1
dylanbuc Reputație: -1893 Postat Iunie 26, 2017 Oras:Undeva Oras:Undeva Postat Iunie 26, 2017 ”Colt Alb” e mai mult pentru adolescenti...Romanul lui cel mai valoros, in opinia mea, este ”Martin Eden”.mai ai timp si de citit?
fatwa against miskin Reputație: 28 Postat Iunie 26, 2017 Autor Postat Iunie 26, 2017 Picon ðŸ˜ðŸ˜™ðŸ‘©â€â¤ï¸â€ðŸ‘©ðŸ’•ðŸ‘…👅👅👅👅💋💋💋💋💞ðŸ–ðŸ–ðŸ·ðŸŒ·âš˜ðŸ¥€ðŸ¥•ðŸ¥•ðŸ¥•ðŸ¥•ðŸ¥•ðŸ¦ðŸ¦ðŸ¦ðŸŽ€â™¥ï¸Raffaelo
fatwa against miskin Reputație: 28 Postat Iunie 26, 2017 Autor Postat Iunie 26, 2017 Mor ceacanaii de ciuda.Le sta-n gat Babanu' cu Borsec.
fatwa against miskin Reputație: 28 Postat Iunie 26, 2017 Autor Postat Iunie 26, 2017 Whiskey se bea "neat".Sau cu putina apa. Niciodata cu bauturi energizante. Vezi, d-aia unii mai citesc sau isi iau parfumuri scumpe.Este alt nivel.
Vizitator Reputație: 0 Postat Iunie 26, 2017 Postat Iunie 26, 2017 Whiskey se bea "neat".Sau cu putina apa.Niciodata cu bauturi energizante.Vezi, d-aia unii mai citesc sau isi iau parfumuri scumpe.Este alt nivel. http://i.imgur.com/MRyDSnJ.gif Nu ma nerva,da?
fatwa against miskin Reputație: 28 Postat Iunie 26, 2017 Autor Postat Iunie 26, 2017 http://i.imgur.com/MRyDSnJ.gif Nu ma nerva,da?Stai bland.Nu existi pentru mine.Eu am incercat sa te mai cizelez.
Vizitator Reputație: 0 Postat Iunie 26, 2017 Postat Iunie 26, 2017 Stai bland.Nu existi pentru mine.Eu am incercat sa te mai cizelez. http://i.imgur.com/lz5LDqc.gif
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum