Sari la conținut

Mai exista prietenii adevarate?

Vizitator

Mai exista prietenii adevarate?  

39 membri au votat

1. 1. Mai exista prietenii adevarate

• DA
      28
    • NU
      11

Postări Recomandate

• Oras:bucuresti
  • Oras:bucuresti

ora 4.30 dimineata...

da si tu un sms la toata agenda din tel:

"am avut un accident de masina"

VEZI CATI TE SUNA INAPOI...

dupa aceea numeste i prieteni. :)

ora 4,30 dimineata...                                                                                                                                                                                       da si tu un sms la toata agenda din tel                                                                                                                                                            am castigat la loz in plic                                                                                                                                                                                 VEZI CATI TE SUNA INAPOI                                                                                                                                                                           dupa aceea numeste i prieteni

• Like 3
  • Minus 3
Link spre comentariu
Vizitator izabellasex&bdsm
Reputație: 0

Exista prietenii si prieteni "adevarati". Cei mai buni prieteni ai mei care au fost si sunt mereu alaturi de mine, sunt parintii mei. M-au iubit neconditionat si sustinut in orice problema. Sunt un copil norocos sa am astfel de parinti, pt ca nu in orice familie exista o astfel de relatie de prietenie.

Cat despre prieteni la modul general, mereu am fost cu bagare de seama. Poate sunt eu mai paranoica, dar gandesc ca prietenii pot fi cei mai mari dusmani pt ca iti cunosc slabiciunile, problemele si asta te poate face vulnerabil in situatia in care se strica acea prietenie. Cu toate astea, mi-am luat-o mereu la "muie" multumita prietenilor, pt ca inca mai am incredere in oameni si sper ca nu toti suntem niste jigodii.

• Like 24
Link spre comentariu
  • Oras:In papuris ca sa ma chis

Iar daca este ceva de lins gratis  CAPATANA  (fost Lisandru., in vremuri demult apuse, am uitat sa specific) este primul din coloana....se stie !!! :laugh2

Dar asta doar la recomandarea sfatosului de Picon

• Like 1
  • Minus 13
Link spre comentariu

22 de voturi pro si zece minus, pana acum! E bine.

Cum ai votat ? .....ca nu se vede  :)

PS: pana la urma ramane ala cu ala , prieteni  ....sau aici e care  pe care  ?

• Like 1
  • Minus 13
Link spre comentariu
Vizitator gvbolovan

22 de voturi pro si zece minus, pana acum! E bine.

Evident ca mai exista prietenii adevarate! Eu am doi prieteni adevarati care sunt femei  :laugh2  (imi sunt friends, nu girlfriends si-mi sunt suficienti :)). Eu intodeauna m-am inteles mai bine cu femeile decat cu barbatii...

Link spre comentariu
  • Telefon: 0731670030
  • Oras:București Herăstrău 0731670030
  • Disponibila
  • Disponibila

Evident ca mai exista prietenii adevarate! Eu am doi prieteni adevarati care sunt femei  :laugh2  (imi sunt friends, nu girlfriends si-mi sunt suficienti :)). Eu intodeauna m-am inteles mai bine cu femeile decat cu barbatii...

Oamenii de stiinta spun ca "suficienti" ni-s 50 de prieteni... si cică la mai mult de-atât nu putem preta atentie. Si apropo de numere...iar ma anunță ca tre' sa ma limitez la încă doua postari. Deci si "in concluzie" nu doresc o continuitate la aceasta discutie.

Link spre comentariu
  • Disponibila
  • Disponibila

Conform statisticilor un om pe parcursul vietii are unul maxim doi prieteni, asa ca nu prea e loc de prietenii.

Pe care ii poate alege, da...

Link spre comentariu
  • Oras:icisa
  • Oras:icisa

Iar daca este ceva de lins gratis  CAPATANA  (fost Lisandru., in vremuri demult apuse, am uitat sa specific) este primul din coloana....se stie !!! :laugh2

La cat de idiot si analfabet esti, este normal sa iti dai seama ca esti penibil. Mai lingau decat tine nu eete nimeni pe aici. In afara de faptul ca ewti handicapat, mai 3sti si las. Iti este frica de o confruntar3 pe argumente. Tie, nu iti convine de cineva care posteaza impotriva ta, pac l-ai banat. Asta dovedeste prostia ta si faptul ca ai un cacat in loc de creier, basca mai esti si bulangiu!

Dar asta doar la recomandarea sfatosului de Picon

• Like 2
  • Minus 10
Link spre comentariu

Credeti ca mai exista prietenii adevarate? Sau doar iluzii ? Pe principiul prietenul la nevoie se cunoaste,constatam  de a lungul timpului ca desi credem ca avem prieteni,ei de fapt nu ne sunt deloc prieteni,iar confirmarea acestor ganduri vine cu fiecare gest sau vorba mincinoase din partea celor pe care ii credem prieteni: se pot ivi situatii in care ni se demonstreaza faptul ca nu suntem o prioritate,ci oricine altcineva sau oricare alta situatie marunta reprezinta o prioritate ,.dar nu noi. Si toate astea se intampla uneori sub umbra faptului ca inca au nevoie de noi si totusi au nesimtirea de a ne arata ca nu contam..pt ca ne.au prins slabiciunea si stiu ca suntem iertatori ..deci prosti.

Aveti sau ati avut astfel de prieteni?..care v-au aratat cu nesimtire ca nu erati o prioritate desi depindeau de voi cu ceva? v-ati folosit de acest lucru si le-ati taiat craca de sub picioare ca sa-i "pedepsiti" si sa le aratati ca nu sunteti prosti..?

Numai astfel de prieteni am avut. N-am dorit sa ma razbun pe nimeni care nu mi-a apreciat ajutorul, niciodata. Am ajutat din placerea, imi facea placere sa ofer... Chiar astazi am ajuns intr-un moment in care mi-am suspectat singurul prieten pe care il am de >1 deceniu de o actiune tampita si ticaloasa; mai rau decat atata, am blocat nr. de telefon si am trimis un mesaj foarte urat si altei persoane pe care o iubesc foarte mult si fata de care am incercat sa fiu alaturi in ultimii ani, pur si simplu pentru ca nu mai doream sa cunosc pe nimeni; m-am dezamagit profund - nu imi imaginam ca refuzurile constante si lipsa de perspectiva din viata mea sa ma fi marcat atat de rau...

Link spre comentariu

Vizitator

Numai astfel de prieteni am avut. N-am dorit sa ma razbun pe nimeni care nu mi-a apreciat ajutorul, niciodata. Am ajutat din placerea, imi facea placere sa ofer... Chiar astazi am ajuns intr-un moment in care mi-am suspectat singurul prieten pe care il am de >1 deceniu de o actiune tampita si ticaloasa; mai rau decat atata, am blocat nr. de telefon si am trimis un mesaj foarte urat si altei persoane pe care o iubesc foarte mult si fata de care am incercat sa fiu alaturi in ultimii ani, pur si simplu pentru ca nu mai doream sa cunosc pe nimeni; m-am dezamagit profund - nu imi imaginam ca refuzurile constante si lipsa de perspectiva din viata mea sa ma fi marcat atat de rau...

idem ..nu am luat nici o masura punitiva,dar nu pot sa spun ca nu m-am gandit la asta in acele momente in care eram suparata pt ca observasem niste aspecte.

• Like 5
  • Minus 1
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...