Sari la conținut

Postări Recomandate

• Oras:Bucuresti
  • Oras:Bucuresti

Salutare, vineri dupa amiaza am ajuns si eu la Catalina. Programarea am facut-o la telefon, respectata de ambele parti. Am ajuns in locatie si am fost intampinat de fata si de catelul ei simpatic. Catalina este o fata slim, 1,60 fara tocuri sani micuti nr. 2 si sensibili. Draguta la fata, stie sa zambeasca si sa te primeasca bine. Fund micut si frumos, curata, parfumata, m-a asteptat pe niste tocuri stileto cu bikini si sutien, obiecte de care a scapat foarte repede. Dupa dus am inceput actiunea in picioare cu imbratisari, sarutari, dupa care m-am intins pe pat, fata mi-a montat caciulita, la cererea me si a inceput oralul, care este placut, executat intr-un stil lent, pe toata lungimea organului, fara atentie la zonele adiacente si cu putina presiune.

La normal fata a venit deasupra mea, se misca bine, este foarte mobila si asta favorizeaza penetrarea. Am schimbat apoi in lingurita si in final in pozitia doggie unde am si capitulat.

La doggie are o pozitie interesanta, mobilitatea ei practic o ajuta sa se lipeasca de cearceaf cu picioarele sub ea, astfel ca imersia este completa. Mie mi-a placut.

Si acum notele:

Locatie 8,5

Fata aspect 9,00

Igiena 10,00

Oral 7,5

Normal 9,00

GFE 9,00

Cadou 100 lei/1fin

Eu am sa revin, o experienta placuta

• Like 3
Link spre comentariu
Vizitator
Reputație: 0

Bai frate, ce atata confuzie.

Topicul de la sugestii, ala de mai jos e cu tipa care face NP, are si alt nume, si alte numere de telefon.

google a gresit,,,sa.mi bag pula!

Link spre comentariu
Vizitator
Reputație: 0

google a gresit,,,sa.mi bag pula!

Nu o sa stau acum sa explic cum functioneaza google-ul, dar postarea mea de pe pagina fetei care face NP ramane valabila.

In cateva zile vei vedea ca daca dai o cautare pe google de pe numerele ei (Lory), atunci va aparea chiar topicul creat de mine. Sunt mai multe variabile in joc. 

Gata, hai sa ne oprim cu off-topicu'

• Like 1
Link spre comentariu
  • Oras:Romania
  • Oras:Romania

super hot fata: slim si relativ tanara. sanii un pic cam mici in schimb, dar fundul bestial. de revenit.

are un mini catzel un pic cam gelos care iti sta un pic in drum, dar na... inteleg de ce.

aspect corp: 9

aspect fata: 8 (destul de ok, dar nu e tipul meu)

Oral: nu am incercat

NP: nu prea am avut timp sa-mi dau seama, privelistea si stramtoarea m-au dat gata

GFE: 8 (friendly, dar prea putin timp sa-mi dau seama).

locatia: 8 (bloc diagonal opus de zepter bd unirii, apartament mare, relativ curat, nu's prea multe de spus)

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members and 2 guests

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...