picon Reputație: 1046 Postat Octombrie 23, 2017 Oras:Satu' cu ministri Oras:Satu' cu ministri Partajează Postat Octombrie 23, 2017 Ofticus @puleaz.....tot eu ? Nu vezi ca te-am dresat atat de bine si te-am facut si fanul meu ? Csf , nu intodeauna poti fute si cu bani , ca scade bugetul ...restul timpului tot pe aici il petreci si o labaresti contrar scopului meu initial . Ba chiar te-ai si indragostit de anumite placeri efemere . Daca erai putin atent la anumite postari d'ale mele (ba chiar am si repetat inca o data sa te futa cainii de analfabet nebun. Cum pula mea repeti inca o data bai cretinule muist?) realizai cum este viata mea , toatal diferita de ceea ce crezi (adica a ta) . E DESTUL de agramat și DESTUL de prost. 4 12 Link spre comentariu
v-ships Reputație: 24 Postat Octombrie 24, 2017 Telefon: [email protected] Oras:Traind printre panarame si cretini fomisti fara pic de caracter. Telefon: [email protected] Oras:Traind printre panarame si cretini fomisti fara pic de caracter. Autor Partajează Postat Octombrie 24, 2017 Baa, voi sunteti sanatosi ??? De ce inghiti-v-ar/ineca-v-var slobozu' pulii lu' Hector v-am deschis topingul asta ?...tocmai si exact, deoarece si pentru ca sa nu mai deschideti o mie si una de topinge in in care sa va muitzi/mascaritzi, unii cu altii si cu altele nonstop. Ce barbat sanatos la cap, angajat, cu viata sociala activa are atata timp, energie, pasiune si apucaturi homosexuale sa se futa nonstop de atata timp cu alti homalai distrusi asemeni lui ? Am 1635 de postari in ultimii 3 ani jumate, intre timp am mai si navigat(vreo 8 luni-2 contracte), castigand aprox un apartament mediu comunist decomandat CF1 cu 2 camere, de oameni normali in orice oras din tara, sufrageria si bucataria cheltuindu-le/investindu-le pe fomei si dixtractii, asta fara a vinde femei ori a le inchiria ca pe vidanje (la ora ori pe cantitatea de handel/sloboz extras/supt/lins/inghitit), fara suge pula si fara a ma simti folosit, poate is eu mai nesimtit si nu mi-am dat seama, dixtractie REALA, bai martalogilor impaiati. Asa ca va mai intreb o data, voi sunteti sanatosi la capatanile alea, de unde ranitii vostri sa mai aveti timp bai secaturilor pamblicare si de REALITATE, de castigat bani, de femei si de dixtractie, daca voi sunteti nonstop aici ???..destul de multi muisti dintre voi mai si laudandu-se ca au familie, 90% dintre voi fiind semianalfabeti, ''iok sansa rambo'', va zic io, aveti mare noroc ca-i aproape moca netul, ca nici macar bani de seminte la coltu strazii/scara de bloc ori de o saniutza/rachie/pet de bere multi n-aveti, de unde stiu/simt asta ma parlitilor, tot din realitatea strazii/vietii. Strangeti din cur ori va futeti in cur o saptamana, ca sa aveti si voi 50-100 de lei amaratzi in buzunar ca sa va imbatati ca porcii intr-o seara de meci la bar, bagati un bilet de 2 lei cu 20 de meciuri din foame crezand ca o sa va imbogatiti, mancati cacat cu prietenii ce pizde imaginare ati mai futut voi, ajungeti manga si rupti in cur acasa, dandu-va apoi zmeii pulii-n cur p-acilea. Daca va mor rudele, mamele, tatii, sotiile/iubitele(pestite) care va hranesc/tin in carca, 95% dintre voi, ca la cat de handicapati ati demonstrat aici ca sunteti, e inimaginabil ca ati supravietui singuri in viata/libertate mai mult de juma de an. @ Pt subiectele la moda, BTS-uri, cum si in ce metoda o sa va iei dreaq de panarame inutile care multi dintre voi sunteti, recte cine crapa primu', bagaboanta sau soarecele/zmardoiul/onanistul de calculator/biblioteca/birou. Traiesc in realitatea vietii si mai ales a celei de noapte de vreo 20 de ani, putand pune pariu ca 3/4 dintre putzoii prezenti pe aici nici macar nu stiu cum miroase o pizda sanatoasa, si nu d-aia de prostituata banala ca majoritatea celor prezente aici, pestite, futut la norma/banda rulanta/taraba, expirate/explodate date cu creme si parfum, pline de candidoze, micoze si alte HPV-uri. Baaa tampitilor, orice pizda ...de pizda, ca de taraba, aprozar, gostat, garsonerie, bariera, strada, boscheti, se duce pulii de suflet dupa maximum juma de an de trafic intens, daca se spala prea mult, cum este si firesc - se duce pulii de suflet flora vaginala dezvoltand tot felul de rahaturi chiar daca partidele sunt 100% protejate, daca nu se spala, ca multe dintre nespalatele de la coada vacii, cu fizte de printzese dar speriate de moarte de apa si sapun, alta drama, is pline de toate bolile pamantului, asa ca alegeti de ce(si cum) dreaq vreti sa muriti/imbolnaviti, ca oricum sunteti inutili vietii pe pamant. ''A fi sau a nu fi'' ... sau cum este mai bine sa mori de hepatita, cu pula-n pizda ori cacat de beat pe sub mese/boscheti ? Daca iti cedeaza organele interne si neuronul de la prea multe halucinogene ori ca mananci/bei ca porcul/scroafa, o fi mai bine ? O sa va ieie dreaq pe toti, si nu ca asta ar fi un lucru rau, ca oricum sunteti complet inutili societatii si oricarei forme banuite de oarece semne de inteligenta utile unei societati moderne dezvoltate, inainte sa crapati de hepatita B, o sa va omoare foamea, bai valorosilor/milionarilor/miliardarilor de internet, cacatzi bolnavi pe batz mitomani si grandomani. Bai ''normalilor si implinitilor'', astia sunteti voi, REAL, AICI, virtualul si anonimatul dandu-va puterea/nepasarea de a fi/a va prezenta in toata splendoarea voastra, toate bubele, bolile, nevrozele, perversiunile si alte demente ascunse pe care in lumea reala nici celor mai intimi confidenti, popi, prieteni, psihiatri, psihologi nu ati aveti curajul sa vi le relevati. Astia sunteti voi cu adevarat, cei de aici, nu cei/mastile cu care incercati sa inselati realitatea cotidiana. Cat de idiot poti fi si de cate zeci de ori sa repet, ca femeile prezente aici si cele/altele de tipul lor(pe care il cunosc extrem de bine real), adica cele disperate de bani care spameaza online-ul cu anunturi(ca de foamea lor ori a proxenetilor/iubitilor), recte prostituatele de taraba, care se fut la ora, si care pentru pretul corect ar fute si-un maidanez ori alte mumii/mortaciuni umblatoare(gen piconanali, rafaellabari, obsegaozari, colerici si alti semicentenari olygofreni, limbisti si impotenti, impresariate/recenzate de garizii cibernetici prezenti(chiar si de cei mai sus mentionati) plus clonele/sagetile/novicii lor, s-au futut, se fut si se vor fute fara prezervativ, fara nicio problema. Vorbiti bai cacatilor pe bune, astia dintre voi care mai si futeti real, toti va doriti si marea majoritate dintre voi futeti chiar si baragladine uzate de ziar/net/tarba, recte centuriste de apartament/garsonerie, fara guma, bai bulangiilor, asa ca nu o mai ardeti la modul maxim ipocrit si propagandist ca este bun prezervativul, dar pentru altii, nu si pentru voi. Majoritatea labagiilor mancatori de cacat prezenti p-acilea, in frunte/capul pulii cu piconanal, sunteti niste bosorogi amaritzi de aproxinativ ''100 de kile in viu'', zbarciti si flescaitzi, over 50-60 de ani trecuti degeaba prin voi, care vai hemoroizii vostri abia daca mai aveti un zvac de semierectie din an in paste, asa ca nu mai faceti teoria spanacului/propaganda prezervativului, cand voua nici dupa juma de ora de supt, muls, resuscitat moasca/zgarciul flescait nu vi se mai scoala rama aia rablagita, ti-ai dreaq de cocosati burtosi balosi, care deja cu picior in groapa, cu popii si mustele/viermii ce va dau tarcoale, va credeti casanovele pulii-n cur in pampersi, de terminati penibili, senili si mincinosi care sunteti . Nici in sula nu ma doare sa aflu cine Marea Moarta a lu piconanal mai este este si bomba aia biologica de Carina, probabil ca una din multe altele bombe biologice bashite, mascarita/atacata acum de vreun client dezaxat ori de vreo trupa/stol de ciori adeverse de proxeneti ...dar avertizez prostii de buna credinta, sa o treaca la ''de evitat'' daca muistu' de piconanal si trupa de proxenenti de parcare/boscheti/bodega se agita in halul asta, sarindu-i in aparare facand atata valva creata prin prezentele fumigene diversioniste. Sa-mi baga toata pula-n toti creierii vostri prajiti, de handicapati semianalfabeti ce sunteti, ati transformat DG-ul exclusiv in muzichie de handicapati, fazane de oligofreni si topicuri de pederasti amatori de gang-bang, ti-ai dreaq de pensionari/infractori/asistati social dementi, limbisti, onanisti, scofalciti si tristi. Pot pune pariu, ca-mi tai pula si le-o arunc in ciorba amandorura, aia de fasole, recte de gheare, ca muistu misschinuit, mezzosoprana/vanatorul pulii-n cur si cvartetul sau de coarde/clone si alte personalitati multiple, este tot un proxenet dezaxat si bulanjiu, advers piconanalului si trupei acestuia, ca in zecile de mii de interventii/cacati mancati si alte relatii homofile intre cei 2 in ultimii 2 ani, nu l-am vazut o data sa zica ceva de proxeneti, proxenetism si cancerul pe care aceste grupari infractionale il reprezinta, pentru societate, formata si din zecile/sutele de mii de tinere fete/femei credule cu o viata/educatie precara, care cred ca orice zboara se mananca si ca rahatul asta de activitate este singura optiune in viata. @ Miss.chinuitule, tu ce pula calului cauti pe aici ba varule, daca femei nu-ti place sa futi(vezi dragostea ta intensa/homofila pe care ai dezvoltat-o exclusiv pentru useri/pamaramele site-ului de acelasi sex( asta daca nu esti ghei/hermafordit), topicele fetelor ai afirmat de o gramada de ori ca nu te intereseaza(eu macar le citesc, chiar daca nu mai am pasiune de focare cu ebola, este totusi bine sa fii la curent cu ceea ce misca/zboara/croncane p-aici) iar cand este vorba de proxeneti si proxenetism nu zici nimic, tacand ca cacatul in iarba, ia lamureste ma valorosule/eruditule( de google pictures, fabule, ''stiati ca'' si alte rezumate) opinia publica, care-i treaba ta pe aici, in afara orgiilor ghei pe care la faci nonstop de atata timp cu alti bulanjii rujati ai site-ului, ajutand/contribuind din plin si tu la transformarea forumului in hazna ??? Nu -s ipocrit, n-am stat sa te comentez/iau la pula si pe tine(chiar daca o meritai demult si din plin), te-am lasat in pace doar pentru faptul ca ai facut misto de handicapatii forumului, pe buna dreptate si pe alocuri chiar cu haz, neincurajandu-te cu reputatie, dialog sau altceva, dar bai varule esti/ai ajuns o placa d-aia veche care se invarte in gol/pe aceiasi linie. Si nici chestia asta nu m-ar fi deranjat prea tare, dar cand ai inceput sa-ti dezvolti personalitati multipe, gen vanatorul pulii-n cur, fasole si virgule si alte clone de handel prin care sa-ti duci frustarile la maxim atacand useri de buna credinta si ok, neavand curajul sa o faci de pe zecile/sutele de conturi cu miss.chinuit(de frustrari), mi-ai demonstrat ca esti afectat rau la cutia cu ganduri. Aaaa, si inca ceva, o curiozitate personala dar cred ca si de interes public, ai futut si tu macar o singura femeie reala in viata asta ta plina de impliniri si de neinteles, ai pula/putza/motzul cat butonul de lift al lui oly, esti impotent sau doar un bipolar mitoman si megaloman/grandoman ? Ati transformat/handelit/degradat forumul asta astfel incat niciun om sanatost la cap, indiferent ca-i femeie sau barbat, chiar daca ar fi amator de pizda/pula, moca, contracost, de necesitate, de placere sau de plictiseala, va pleca vomitant de aici. Cata rasa ma-tii de handicapat/barbat mioritic, care te crezi tu casanova virtuala la 50-60 de ani, cand media nationala a sperantei de viata iti arata clar, ca la vreo 68 de ani deja te mananca viermii ??? Traiasca proxenetzii si prostituatele lor handicapate ... plus vreo alte 4-5 fomiste ''independente'' care viseasa la fetzi frumosi/puli/stele verzi pe peretzi, dar care pentru ''pretzulul corect'' dat de mintile lor bolnave, ar fute si un cacat uscat de caine maidanez ori piconanali, rafaellabari si alti olygofreni pe care nici consoartele si nici chiar moartea nu i-ar fute/lua, ca d-aia le mai vedem cadavrele p-acilea. Fiinte multe, OAMENI putini, prosti si panarame cat cuprinde, dar chiar nu mi-am putut imagina ca se poate aduna atata scursura, infectie, mizerie si puroi laolalta, mai ales pe un site despre sex, sex care nu se rezuma doar la pretzul/piatza de proxenti si prostituatele lor, sex ce inca reprezinta in realitate, pentru oamenii sanatosi, o experienta si trairea unor senzatii extrem de intense si placute, din pacate, majoritatea afectiunilor psihice, severe sau mai putin, au ca principal simptom de diagnosticare, dorinta de cat mai mult sex, bani si alte ''valori'' inchipuite 2 2 Link spre comentariu
d e v i s Reputație: 630 Postat Octombrie 24, 2017 Telefon: 0707070707 Oras:$ U $ Telefon: 0707070707 Oras:$ U $ Partajează Postat Octombrie 24, 2017 Baa, voi sunteti sanatosi ??? De ce inghiti-v-ar/ineca-v-var slobozu' pulii lu' Hector v-am deschis topingul asta ?...tocmai si exact, deoarece si pentru ca sa nu mai deschideti o mie si una de topinge in in care sa va muitzi/mascaritzi, unii cu altii si cu altele nonstop. Ce barbat sanatos la cap, angajat, cu viata sociala activa are atata timp, energie, pasiune si apucaturi homosexuale sa se futa nonstop de atata timp cu alti homalai distrusi asemeni lui ? Am 1635 de postari in ultimii 3 ani jumate, intre timp am mai si navigat(vreo 8 luni-2 contracte), castigand aprox un apartament mediu comunist decomandat CF1 cu 2 camere, de oameni normali in orice oras din tara, sufrageria si bucataria cheltuindu-le/investindu-le pe fomei si dixtractii, asta fara a vinde femei ori a le inchiria ca pe vidanje (la ora ori pe cantitatea de handel/sloboz extras/supt/lins/inghitit), fara suge pula si fara a ma simti folosit, poate is eu mai nesimtit si nu mi-am dat seama, dixtractie REALA, bai martalogilor impaiati. Asa ca va mai intreb o data, voi sunteti sanatosi la capatanile alea, de unde ranitii vostri sa mai aveti timp bai secaturilor pamblicare si de REALITATE, de castigat bani, de femei si de dixtractie, daca voi sunteti nonstop aici ???..destul de multi muisti dintre voi mai si laudandu-se ca au familie, 90% dintre voi fiind semianalfabeti, ''iok sansa rambo'', va zic io, aveti mare noroc ca-i aproape moca netul, ca nici macar bani de seminte la coltu strazii/scara de bloc ori de o saniutza/rachie/pet de bere multi n-aveti, de unde stiu/simt asta ma parlitilor, tot din realitatea strazii/vietii. Strangeti din cur ori va futeti in cur o saptamana, ca sa aveti si voi 50-100 de lei amaratzi in buzunar ca sa va imbatati ca porcii intr-o seara de meci la bar, bagati un bilet de 2 lei cu 20 de meciuri din foame crezand ca o sa va imbogatiti, mancati cacat cu prietenii ce pizde imaginare ati mai futut voi, ajungeti manga si rupti in cur acasa, dandu-va apoi zmeii pulii-n cur p-acilea. Daca va mor rudele, mamele, tatii, sotiile/iubitele(pestite) care va hranesc/tin in carca, 95% dintre voi, ca la cat de handicapati ati demonstrat aici ca sunteti, e inimaginabil ca ati supravietui singuri in viata/libertate mai mult de juma de an. @ Pt subiectele la moda, BTS-uri, cum si in ce metoda o sa va iei dreaq de panarame inutile care multi dintre voi sunteti, recte cine crapa primu', bagaboanta sau soarecele/zmardoiul/onanistul de calculator/biblioteca/birou. Traiesc in realitatea vietii si mai ales a celei de noapte de vreo 20 de ani, putand pune pariu ca 3/4 dintre putzoii prezenti pe aici nici macar nu stiu cum miroase o pizda sanatoasa, si nu d-aia de prostituata banala ca majoritatea celor prezente aici, pestite, futut la norma/banda rulanta/taraba, expirate/explodate date cu creme si parfum, pline de candidoze, micoze si alte HPV-uri. Baaa tampitilor, orice pizda ...de pizda, ca de taraba, aprozar, gostat, garsonerie, bariera, strada, boscheti, se duce pulii de suflet dupa maximum juma de an de trafic intens, daca se spala prea mult, cum este si firesc - se duce pulii de suflet flora vaginala dezvoltand tot felul de rahaturi chiar daca partidele sunt 100% protejate, daca nu se spala, ca multe dintre nespalatele de la coada vacii, cu fizte de printzese dar speriate de moarte de apa si sapun, alta drama, is pline de toate bolile pamantului, asa ca alegeti de ce(si cum) dreaq vreti sa muriti/imbolnaviti, ca oricum sunteti inutili vietii pe pamant. ''A fi sau a nu fi'' ... sau cum este mai bine sa mori de hepatita, cu pula-n pizda ori cacat de beat pe sub mese/boscheti ? Daca iti cedeaza organele interne si neuronul de la prea multe halucinogene ori ca mananci/bei ca porcul/scroafa, o fi mai bine ? O sa va ieie dreaq pe toti, si nu ca asta ar fi un lucru rau, ca oricum sunteti complet inutili societatii si oricarei forme banuite de oarece semne de inteligenta utile unei societati moderne dezvoltate, inainte sa crapati de hepatita B, o sa va omoare foamea, bai valorosilor/milionarilor/miliardarilor de internet, cacatzi bolnavi pe batz mitomani si grandomani. Bai ''normalilor si implinitilor'', astia sunteti voi, REAL, AICI, virtualul si anonimatul dandu-va puterea/nepasarea de a fi/a va prezenta in toata splendoarea voastra, toate bubele, bolile, nevrozele, perversiunile si alte demente ascunse pe care in lumea reala nici celor mai intimi confidenti, popi, prieteni, psihiatri, psihologi nu ati aveti curajul sa vi le relevati. Astia sunteti voi cu adevarat, cei de aici, nu cei/mastile cu care incercati sa inselati realitatea cotidiana. Cat de idiot poti fi si de cate zeci de ori sa repet, ca femeile prezente aici si cele/altele de tipul lor(pe care il cunosc extrem de bine real), adica cele disperate de bani care spameaza online-ul cu anunturi(ca de foamea lor ori a proxenetilor/iubitilor), recte prostituatele de taraba, care se fut la ora, si care pentru pretul corect ar fute si-un maidanez ori alte mumii/mortaciuni umblatoare(gen piconanali, rafaellabari, obsegaozari, colerici si alti semicentenari olygofreni, limbisti si impotenti, impresariate/recenzate de garizii cibernetici prezenti(chiar si de cei mai sus mentionati) plus clonele/sagetile/novicii lor, s-au futut, se fut si se vor fute fara prezervativ, fara nicio problema. Vorbiti bai cacatilor pe bune, astia dintre voi care mai si futeti real, toti va doriti si marea majoritate dintre voi futeti chiar si baragladine uzate de ziar/net/tarba, recte centuriste de apartament/garsonerie, fara guma, bai bulangiilor, asa ca nu o mai ardeti la modul maxim ipocrit si propagandist ca este bun prezervativul, dar pentru altii, nu si pentru voi. Majoritatea labagiilor mancatori de cacat prezenti p-acilea, in frunte/capul pulii cu piconanal, sunteti niste bosorogi amaritzi de aproxinativ ''100 de kile in viu'', zbarciti si flescaitzi, over 50-60 de ani trecuti degeaba prin voi, care vai hemoroizii vostri abia daca mai aveti un zvac de semierectie din an in paste, asa ca nu mai faceti teoria spanacului/propaganda prezervativului, cand voua nici dupa juma de ora de supt, muls, resuscitat moasca/zgarciul flescait nu vi se mai scoala rama aia rablagita, ti-ai dreaq de cocosati burtosi balosi, care deja cu picior in groapa, cu popii si mustele/viermii ce va dau tarcoale, va credeti casanovele pulii-n cur in pampersi, de terminati penibili, senili si mincinosi care sunteti . Nici in sula nu ma doare sa aflu cine Marea Moarta a lu piconanal mai este este si bomba aia biologica de Carina, probabil ca una din multe altele bombe biologice bashite, mascarita/atacata acum de vreun client dezaxat ori de vreo trupa/stol de ciori adeverse de proxeneti ...dar avertizez prostii de buna credinta, sa o treaca la ''de evitat'' daca muistu' de piconanal si trupa de proxenenti de parcare/boscheti/bodega se agita in halul asta, sarindu-i in aparare facand atata valva creata prin prezentele fumigene diversioniste. Sa-mi baga toata pula-n toti creierii vostri prajiti, de handicapati semianalfabeti ce sunteti, ati transformat DG-ul exclusiv in muzichie de handicapati, fazane de oligofreni si topicuri de pederasti amatori de gang-bang, ti-ai dreaq de pensionari/infractori/asistati social dementi, limbisti, onanisti, scofalciti si tristi. Pot pune pariu, ca-mi tai pula si le-o arunc in ciorba amandorura, aia de fasole, recte de gheare, ca muistu misschinuit, mezzosoprana/vanatorul pulii-n cur si cvartetul sau de coarde/clone si alte personalitati multiple, este tot un proxenet dezaxat si bulanjiu, advers piconanalului si trupei acestuia, ca in zecile de mii de interventii/cacati mancati si alte relatii homofile intre cei 2 in ultimii 2 ani, nu l-am vazut o data sa zica ceva de proxeneti, proxenetism si cancerul pe care aceste grupari infractionale il reprezinta, pentru societate, formata si din zecile/sutele de mii de tinere fete/femei credule cu o viata/educatie precara, care cred ca orice zboara se mananca si ca rahatul asta de activitate este singura optiune in viata. @ Miss.chinuitule, tu ce pula calului cauti pe aici ba varule, daca femei nu-ti place sa futi(vezi dragostea ta intensa/homofila pe care ai dezvoltat-o exclusiv pentru useri/pamaramele site-ului de acelasi sex( asta daca nu esti ghei/hermafordit), topicele fetelor ai afirmat de o gramada de ori ca nu te intereseaza(eu macar le citesc, chiar daca nu mai am pasiune de focare cu ebola, este totusi bine sa fii la curent cu ceea ce misca/zboara/croncane p-aici) iar cand este vorba de proxeneti si proxenetism nu zici nimic, tacand ca cacatul in iarba, ia lamureste ma valorosule/eruditule( de google pictures, fabule, ''stiati ca'' si alte rezumate) opinia publica, care-i treaba ta pe aici, in afara orgiilor ghei pe care la faci nonstop de atata timp cu alti bulanjii rujati ai site-ului, ajutand/contribuind din plin si tu la transformarea forumului in hazna ??? Nu -s ipocrit, n-am stat sa te comentez/iau la pula si pe tine(chiar daca o meritai demult si din plin), te-am lasat in pace doar pentru faptul ca ai facut misto de handicapatii forumului, pe buna dreptate si pe alocuri chiar cu haz, neincurajandu-te cu reputatie, dialog sau altceva, dar bai varule esti/ai ajuns o placa d-aia veche care se invarte in gol/pe aceiasi linie. Si nici chestia asta nu m-ar fi deranjat prea tare, dar cand ai inceput sa-ti dezvolti personalitati multipe, gen vanatorul pulii-n cur, fasole si virgule si alte clone de handel prin care sa-ti duci frustarile la maxim atacand useri de buna credinta si ok, neavand curajul sa o faci de pe zecile/sutele de conturi cu miss.chinuit(de frustrari), mi-ai demonstrat ca esti afectat rau la cutia cu ganduri. Aaaa, si inca ceva, o curiozitate personala dar cred ca si de interes public, ai futut si tu macar o singura femeie reala in viata asta ta plina de impliniri si de neinteles, ai pula/putza/motzul cat butonul de lift al lui oly, esti impotent sau doar un bipolar mitoman si megaloman/grandoman ? Ati transformat/handelit/degradat forumul asta astfel incat niciun om sanatost la cap, indiferent ca-i femeie sau barbat, chiar daca ar fi amator de pizda/pula, moca, contracost, de necesitate, de placere sau de plictiseala, va pleca vomitant de aici. Cata rasa ma-tii de handicapat/barbat mioritic, care te crezi tu casanova virtuala la 50-60 de ani, cand media nationala a sperantei de viata iti arata clar, ca la vreo 68 de ani deja te mananca viermii ??? Traiasca proxenetzii si prostituatele lor handicapate ... plus vreo alte 4-5 fomiste ''independente'' care viseasa la fetzi frumosi/puli/stele verzi pe peretzi, dar care pentru ''pretzulul corect'' dat de mintile lor bolnave, ar fute si un cacat uscat de caine maidanez ori piconanali, rafaellabari si alti olygofreni pe care nici consoartele si nici chiar moartea nu i-ar fute/lua, ca d-aia le mai vedem cadavrele p-acilea. Fiinte multe, OAMENI putini, prosti si panarame cat cuprinde, dar chiar nu mi-am putut imagina ca se poate aduna atata scursura, infectie, mizerie si puroi laolalta, mai ales pe un site despre sex, sex care nu se rezuma doar la pretzul/piatza de proxenti si prostituatele lor, sex ce inca reprezinta in realitate, pentru oamenii sanatosi, o experienta si trairea unor senzatii extrem de intense si placute, din pacate, majoritatea afectiunilor psihice, severe sau mai putin, au ca principal simptom de diagnosticare, dorinta de cat mai mult sex, bani si alte ''valori'' inchipuite :(Ai si varianta scurta? M-am plictisit doar vazand cat de.mult ai scris...cred ca-i interesant dar imi e lene sa citesc 😂😂 2 Link spre comentariu
tendoi Reputație: -550 Postat Octombrie 24, 2017 Oras:Bucuresti-Periferie Oras:Bucuresti-Periferie Partajează Postat Octombrie 24, 2017 .. 1.837 de cuvinte. Aidepulamea E nevorbit )) Ai si varianta scurta? M-am plictisit doar vazand cat de.mult ai scris...cred ca-i interesant dar imi e lene sa citesc Varianta scurta are 1.256 de cuvinte )) :))) 2 6 Link spre comentariu
d e v i s Reputație: 630 Postat Octombrie 24, 2017 Telefon: 0707070707 Oras:$ U $ Telefon: 0707070707 Oras:$ U $ Partajează Postat Octombrie 24, 2017 1.837 de cuvinte. Aidepulamea E nevorbit )) Varianta scurta are 1.256 de cuvinte )) :)))Tu maci 4 mi 😂😂 2 Link spre comentariu
picon Reputație: 1046 Postat Octombrie 24, 2017 Oras:Satu' cu ministri Oras:Satu' cu ministri Partajează Postat Octombrie 24, 2017 A revenit nebunul! Fugiiiiiți! P.S. Marinare, du-te bă, în Marea Moartă, să te fută M(o)arta! 1 Link spre comentariu
miky77 Reputație: -1394 Postat Octombrie 24, 2017 Oras:In papuris ca sa ma chis Oras:In papuris ca sa ma chis Partajează Postat Octombrie 24, 2017 Adica ....tu Picoaie .....ia-ti nepotul (Dylanbuc) si nevasta (Pisarciasa) si bagati-va la somn 7 16 Link spre comentariu
dylanbuc Reputație: -1893 Postat Octombrie 24, 2017 Oras:Undeva Oras:Undeva Partajează Postat Octombrie 24, 2017 Adica ....tu Picoaie .....ia-ti nepotul (Dylanbuc) si nevasta (Pisarciasa) si bagati-va la somn Mai potoleste-te si lasa-ne cu stupizeniile tale. 2 9 Link spre comentariu
picon Reputație: 1046 Postat Octombrie 24, 2017 Oras:Satu' cu ministri Oras:Satu' cu ministri Partajează Postat Octombrie 24, 2017 Mai potoleste-te si lasa-ne cu stupizeniile tale.Lasă-l! El e Malone, din nou prăjit. 4 12 Link spre comentariu
made in miskin Reputație: 3 Postat Octombrie 25, 2017 Partajează Postat Octombrie 25, 2017 Baa, voi sunteti sanatosi ??? De ce inghiti-v-ar/ineca-v-var slobozu' pulii lu' Hector v-am deschis topingul asta ?...tocmai si exact, deoarece si pentru ca sa nu mai deschideti o mie si una de topinge in in care sa va muitzi/mascaritzi, unii cu altii si cu altele nonstop. Ce barbat sanatos la cap, angajat, cu viata sociala activa are atata timp, energie, pasiune si apucaturi homosexuale sa se futa nonstop de atata timp cu alti homalai distrusi asemeni lui ? Am 1635 de postari in ultimii 3 ani jumate, intre timp am mai si navigat(vreo 8 luni-2 contracte), castigand aprox un apartament mediu comunist decomandat CF1 cu 2 camere, de oameni normali in orice oras din tara, sufrageria si bucataria cheltuindu-le/investindu-le pe fomei si dixtractii, asta fara a vinde femei ori a le inchiria ca pe vidanje (la ora ori pe cantitatea de handel/sloboz extras/supt/lins/inghitit), fara suge pula si fara a ma simti folosit, poate is eu mai nesimtit si nu mi-am dat seama, dixtractie REALA, bai martalogilor impaiati. Asa ca va mai intreb o data, voi sunteti sanatosi la capatanile alea, de unde ranitii vostri sa mai aveti timp bai secaturilor pamblicare si de REALITATE, de castigat bani, de femei si de dixtractie, daca voi sunteti nonstop aici ???..destul de multi muisti dintre voi mai si laudandu-se ca au familie, 90% dintre voi fiind semianalfabeti, ''iok sansa rambo'', va zic io, aveti mare noroc ca-i aproape moca netul, ca nici macar bani de seminte la coltu strazii/scara de bloc ori de o saniutza/rachie/pet de bere multi n-aveti, de unde stiu/simt asta ma parlitilor, tot din realitatea strazii/vietii. Strangeti din cur ori va futeti in cur o saptamana, ca sa aveti si voi 50-100 de lei amaratzi in buzunar ca sa va imbatati ca porcii intr-o seara de meci la bar, bagati un bilet de 2 lei cu 20 de meciuri din foame crezand ca o sa va imbogatiti, mancati cacat cu prietenii ce pizde imaginare ati mai futut voi, ajungeti manga si rupti in cur acasa, dandu-va apoi zmeii pulii-n cur p-acilea. Daca va mor rudele, mamele, tatii, sotiile/iubitele(pestite) care va hranesc/tin in carca, 95% dintre voi, ca la cat de handicapati ati demonstrat aici ca sunteti, e inimaginabil ca ati supravietui singuri in viata/libertate mai mult de juma de an. @ Pt subiectele la moda, BTS-uri, cum si in ce metoda o sa va iei dreaq de panarame inutile care multi dintre voi sunteti, recte cine crapa primu', bagaboanta sau soarecele/zmardoiul/onanistul de calculator/biblioteca/birou. Traiesc in realitatea vietii si mai ales a celei de noapte de vreo 20 de ani, putand pune pariu ca 3/4 dintre putzoii prezenti pe aici nici macar nu stiu cum miroase o pizda sanatoasa, si nu d-aia de prostituata banala ca majoritatea celor prezente aici, pestite, futut la norma/banda rulanta/taraba, expirate/explodate date cu creme si parfum, pline de candidoze, micoze si alte HPV-uri. Baaa tampitilor, orice pizda ...de pizda, ca de taraba, aprozar, gostat, garsonerie, bariera, strada, boscheti, se duce pulii de suflet dupa maximum juma de an de trafic intens, daca se spala prea mult, cum este si firesc - se duce pulii de suflet flora vaginala dezvoltand tot felul de rahaturi chiar daca partidele sunt 100% protejate, daca nu se spala, ca multe dintre nespalatele de la coada vacii, cu fizte de printzese dar speriate de moarte de apa si sapun, alta drama, is pline de toate bolile pamantului, asa ca alegeti de ce(si cum) dreaq vreti sa muriti/imbolnaviti, ca oricum sunteti inutili vietii pe pamant. ''A fi sau a nu fi'' ... sau cum este mai bine sa mori de hepatita, cu pula-n pizda ori cacat de beat pe sub mese/boscheti ? Daca iti cedeaza organele interne si neuronul de la prea multe halucinogene ori ca mananci/bei ca porcul/scroafa, o fi mai bine ? O sa va ieie dreaq pe toti, si nu ca asta ar fi un lucru rau, ca oricum sunteti complet inutili societatii si oricarei forme banuite de oarece semne de inteligenta utile unei societati moderne dezvoltate, inainte sa crapati de hepatita B, o sa va omoare foamea, bai valorosilor/milionarilor/miliardarilor de internet, cacatzi bolnavi pe batz mitomani si grandomani. Bai ''normalilor si implinitilor'', astia sunteti voi, REAL, AICI, virtualul si anonimatul dandu-va puterea/nepasarea de a fi/a va prezenta in toata splendoarea voastra, toate bubele, bolile, nevrozele, perversiunile si alte demente ascunse pe care in lumea reala nici celor mai intimi confidenti, popi, prieteni, psihiatri, psihologi nu ati aveti curajul sa vi le relevati. Astia sunteti voi cu adevarat, cei de aici, nu cei/mastile cu care incercati sa inselati realitatea cotidiana. Cat de idiot poti fi si de cate zeci de ori sa repet, ca femeile prezente aici si cele/altele de tipul lor(pe care il cunosc extrem de bine real), adica cele disperate de bani care spameaza online-ul cu anunturi(ca de foamea lor ori a proxenetilor/iubitilor), recte prostituatele de taraba, care se fut la ora, si care pentru pretul corect ar fute si-un maidanez ori alte mumii/mortaciuni umblatoare(gen piconanali, rafaellabari, obsegaozari, colerici si alti semicentenari olygofreni, limbisti si impotenti, impresariate/recenzate de garizii cibernetici prezenti(chiar si de cei mai sus mentionati) plus clonele/sagetile/novicii lor, s-au futut, se fut si se vor fute fara prezervativ, fara nicio problema. Vorbiti bai cacatilor pe bune, astia dintre voi care mai si futeti real, toti va doriti si marea majoritate dintre voi futeti chiar si baragladine uzate de ziar/net/tarba, recte centuriste de apartament/garsonerie, fara guma, bai bulangiilor, asa ca nu o mai ardeti la modul maxim ipocrit si propagandist ca este bun prezervativul, dar pentru altii, nu si pentru voi. Majoritatea labagiilor mancatori de cacat prezenti p-acilea, in frunte/capul pulii cu piconanal, sunteti niste bosorogi amaritzi de aproxinativ ''100 de kile in viu'', zbarciti si flescaitzi, over 50-60 de ani trecuti degeaba prin voi, care vai hemoroizii vostri abia daca mai aveti un zvac de semierectie din an in paste, asa ca nu mai faceti teoria spanacului/propaganda prezervativului, cand voua nici dupa juma de ora de supt, muls, resuscitat moasca/zgarciul flescait nu vi se mai scoala rama aia rablagita, ti-ai dreaq de cocosati burtosi balosi, care deja cu picior in groapa, cu popii si mustele/viermii ce va dau tarcoale, va credeti casanovele pulii-n cur in pampersi, de terminati penibili, senili si mincinosi care sunteti . Nici in sula nu ma doare sa aflu cine Marea Moarta a lu piconanal mai este este si bomba aia biologica de Carina, probabil ca una din multe altele bombe biologice bashite, mascarita/atacata acum de vreun client dezaxat ori de vreo trupa/stol de ciori adeverse de proxeneti ...dar avertizez prostii de buna credinta, sa o treaca la ''de evitat'' daca muistu' de piconanal si trupa de proxenenti de parcare/boscheti/bodega se agita in halul asta, sarindu-i in aparare facand atata valva creata prin prezentele fumigene diversioniste. Sa-mi baga toata pula-n toti creierii vostri prajiti, de handicapati semianalfabeti ce sunteti, ati transformat DG-ul exclusiv in muzichie de handicapati, fazane de oligofreni si topicuri de pederasti amatori de gang-bang, ti-ai dreaq de pensionari/infractori/asistati social dementi, limbisti, onanisti, scofalciti si tristi. Pot pune pariu, ca-mi tai pula si le-o arunc in ciorba amandorura, aia de fasole, recte de gheare, ca muistu misschinuit, mezzosoprana/vanatorul pulii-n cur si cvartetul sau de coarde/clone si alte personalitati multiple, este tot un proxenet dezaxat si bulanjiu, advers piconanalului si trupei acestuia, ca in zecile de mii de interventii/cacati mancati si alte relatii homofile intre cei 2 in ultimii 2 ani, nu l-am vazut o data sa zica ceva de proxeneti, proxenetism si cancerul pe care aceste grupari infractionale il reprezinta, pentru societate, formata si din zecile/sutele de mii de tinere fete/femei credule cu o viata/educatie precara, care cred ca orice zboara se mananca si ca rahatul asta de activitate este singura optiune in viata. @ Miss.chinuitule, tu ce pula calului cauti pe aici ba varule, daca femei nu-ti place sa futi(vezi dragostea ta intensa/homofila pe care ai dezvoltat-o exclusiv pentru useri/pamaramele site-ului de acelasi sex( asta daca nu esti ghei/hermafordit), topicele fetelor ai afirmat de o gramada de ori ca nu te intereseaza(eu macar le citesc, chiar daca nu mai am pasiune de focare cu ebola, este totusi bine sa fii la curent cu ceea ce misca/zboara/croncane p-aici) iar cand este vorba de proxeneti si proxenetism nu zici nimic, tacand ca cacatul in iarba, ia lamureste ma valorosule/eruditule( de google pictures, fabule, ''stiati ca'' si alte rezumate) opinia publica, care-i treaba ta pe aici, in afara orgiilor ghei pe care la faci nonstop de atata timp cu alti bulanjii rujati ai site-ului, ajutand/contribuind din plin si tu la transformarea forumului in hazna ??? Nu -s ipocrit, n-am stat sa te comentez/iau la pula si pe tine(chiar daca o meritai demult si din plin), te-am lasat in pace doar pentru faptul ca ai facut misto de handicapatii forumului, pe buna dreptate si pe alocuri chiar cu haz, neincurajandu-te cu reputatie, dialog sau altceva, dar bai varule esti/ai ajuns o placa d-aia veche care se invarte in gol/pe aceiasi linie. Si nici chestia asta nu m-ar fi deranjat prea tare, dar cand ai inceput sa-ti dezvolti personalitati multipe, gen vanatorul pulii-n cur, fasole si virgule si alte clone de handel prin care sa-ti duci frustarile la maxim atacand useri de buna credinta si ok, neavand curajul sa o faci de pe zecile/sutele de conturi cu miss.chinuit(de frustrari), mi-ai demonstrat ca esti afectat rau la cutia cu ganduri. Aaaa, si inca ceva, o curiozitate personala dar cred ca si de interes public, ai futut si tu macar o singura femeie reala in viata asta ta plina de impliniri si de neinteles, ai pula/putza/motzul cat butonul de lift al lui oly, esti impotent sau doar un bipolar mitoman si megaloman/grandoman ? Ati transformat/handelit/degradat forumul asta astfel incat niciun om sanatost la cap, indiferent ca-i femeie sau barbat, chiar daca ar fi amator de pizda/pula, moca, contracost, de necesitate, de placere sau de plictiseala, va pleca vomitant de aici. Cata rasa ma-tii de handicapat/barbat mioritic, care te crezi tu casanova virtuala la 50-60 de ani, cand media nationala a sperantei de viata iti arata clar, ca la vreo 68 de ani deja te mananca viermii ??? Traiasca proxenetzii si prostituatele lor handicapate ... plus vreo alte 4-5 fomiste ''independente'' care viseasa la fetzi frumosi/puli/stele verzi pe peretzi, dar care pentru ''pretzulul corect'' dat de mintile lor bolnave, ar fute si un cacat uscat de caine maidanez ori piconanali, rafaellabari si alti olygofreni pe care nici consoartele si nici chiar moartea nu i-ar fute/lua, ca d-aia le mai vedem cadavrele p-acilea. Fiinte multe, OAMENI putini, prosti si panarame cat cuprinde, dar chiar nu mi-am putut imagina ca se poate aduna atata scursura, infectie, mizerie si puroi laolalta, mai ales pe un site despre sex, sex care nu se rezuma doar la pretzul/piatza de proxenti si prostituatele lor, sex ce inca reprezinta in realitate, pentru oamenii sanatosi, o experienta si trairea unor senzatii extrem de intense si placute, din pacate, majoritatea afectiunilor psihice, severe sau mai putin, au ca principal simptom de diagnosticare, dorinta de cat mai mult sex, bani si alte ''valori'' inchipuite :( Gogule, daca aflu cine e HSE la voi, ii spun sa scoata toti rumanii la interval si tare ma tem, ca o sa ramai singur la docuri, da-te-n doba de paranoic. Link spre comentariu
Vizitator Reputație: 0 Postat Octombrie 25, 2017 Partajează Postat Octombrie 25, 2017 Ceeeee??? )))Konfruntare intre Marinel si Paganel ) Ooooleoooo!!! ) Feriti! )https://i.imgur.com/q8ylA9m.gif 2 3 Link spre comentariu
Vizitator Reputație: 0 Postat Octombrie 25, 2017 Partajează Postat Octombrie 25, 2017 Gogule, daca aflu cine e HSE la voi, ii spun sa scoata toti rumanii la interval si tare ma tem, ca o sa ramai singur la docuri, da-te-n doba de paranoic. numae nevoie.am auzit ca vin asiaticii la munca-n rumunja. 1 3 Link spre comentariu
v-ships Reputație: 24 Postat Octombrie 25, 2017 Telefon: [email protected] Oras:Traind printre panarame si cretini fomisti fara pic de caracter. Telefon: [email protected] Oras:Traind printre panarame si cretini fomisti fara pic de caracter. Autor Partajează Postat Octombrie 25, 2017 Bai varule, voiam sa te citez, Dumnezeu sa te ierte, ca iara te-ai dus de tanar, dar tu pari scapat 100% dintre zevzecii aia onanisto-isterici si hiperactivi de pe CQ, ce s-au crezut si ei la randul lor niste ''burice'' ale pamantului amarate, si nu o ard la modul penibil ca sa zic ca anii trecuti prin viata/varsta inaintata ar fi un reper pentru inteligenta/cunoastere si bun simt, vezi exemplele si de acolo si de aici, vinul in rrromanica nu se transforma in cognac, ci in otet in marea majoritate a cazurilor, asa ca pula sanse ca sa mai gasesti bosorogi intelepti si inca sanatosi la cap in lumea asta de rahat virtuala, de cele mai multe ori intalnind numa' secaturi rablagite si senile, dar iti zic io, inteligenta si educatia nu constau doar in sintezele/search-ul Google/Wiki ori repetand ca papagalul sutele de mii de intrebari de pe CQ ..tu spre deosebire de mine, ai atacat aici femei de-a-n-pulea care nici macar nu te bagasera in seama, care pe mine unul, cele 3-4 zalude m-au hartuit(plictisit mai exact) destul destul de mult pana sa le violez in cutia limbii virtual, fapt de care nu-s mandru deloc, neavand inclinatii de violator/hartuitor ori homosexuale ca tine/voi, ajungand sa ma muiesc zilnic, nonstop de atatia ani cu bulanjii boshorogi consacrati(recenzori, promotori, proxeneti) ai forumului. Am uitat sa ti-l pomenesc pe bacovia, a cata personalitate a ta este oare, nici in pula nu ma doare, sau care pula mea era soarecele ala de calculator/birou/biblioteca, care incheia contracte notariale ca sa rupa capatini virtuale, baaa, tu/voi si alte personalitati pe care ti le-ai dezvoltat, voi sunteti sanatosi la cap ??? Simt in urina(si nu e paranoia, ci concluzii destul de lucide ale ipotezelor/rahatului pe care il mananci constant in ultimii 2 ani p-acilea, asta prin prisma zecilor de teste psihologice si psihiatrice la care am fost supus in ultimii 15 ani, jumatate din ele internationale sau pe standarde internationale, si nu bataia de joc din legislatia mioritica, scoala de shoferi si alte cacaturi) ca daca nu esti tu si ''The pula mea in gatzii lui boy nammed crow'' sau cum plm se intitula handicapatul ala autist, sigur ca esti un labagiu notoriu banal si arhicunoscut de internet, labagiu in cazul in care ai pula si e functionala, ca altfel, plm, ajung sa cred ca ca dracii, ura, frustarea si eneregia asta dementa care va bantuie pe toti, nici macar prin laba nu mai poate fi eliberata, asa ca ce pula calului rost mai are sa vorbim de femei sau alte bagaboante. Ba putza/pizda fripta, baga-ti...chestia aia(ce-oi avea tu acolo la tine inutil in chilotzi) in el de HSE, ca nu m-ai gasit, de obicei parasesc companiile dupa ce alti 2-3 muioritici sugatori de pula si mancatori de cacat incep sa bazaie langa mine, si asta nu inainte de a le transmite boss-ilor toate urarile de complezenta/clasice de bine/cordiale si cam ce secaturi au ei ca angajati prin companii, VSHIPS-ul, fiind una din companiile mititele, de la care am plecat din proprie initiativa tot din cauza de romani muisti. Incearca sa ma gasesti pe la primele 4-5 companii din lume(shipping/chartering/crewing), pe la care ma rotesc cu aceiasi atitudine ca si aici, care au minimum 300 de vapoare... sau mai bine cauta-ma dupa/la 3papuci, o sa ai sanse mai mari sa ma gasesti, handicapatii, genul tau, care au ajutat la inchiderea acelui site, au migrat probabil jumatate aici, in 2011-2013, asa ca cu dementi isterici si infractori, panarame mute/analfabete si inca vreo 4-5 gaini batrane si zapacite ce se lauda singure ca-s ''independente'', pa dracu, cand ele sunt sclavele banilor mai rau ca tutele alea violate, batute si legate de calorifer pe vremuri(90's), asa ca nu-i prevad un viitor indelungat acestui site. Dupa basinile, megalomania, mitomania, grandomania, mentalitatea si mentalul aduse in discutie aduci maxim la 30 de ani, asa ca incerc sa-ti gasesc o scuza, ca daca nu si esti mai puriu, la fel ca si piconanali, rafaellabari, obseuzati, petrici, pipicici si alti oly.gofreni, atunci chiar nu mai ai nicio scuza. @ Nea Katrane, vorbea(manca rahat) lumea p-acilea la-nceput de vara, ca am avut io ceva cu matale, cand am avut tupeul sa te trag destul de decent de urechi ca esti cam ...sa ma rezum doar la ''ciudat'', si io chiar zic ca ma pricep la sinonime , pai daca croncaneai in halul asta atunci, cred ca-ti zburau fulgii/penele, cu sisurilee lu' matale cu tot. Sper ca nu dirijezi cu mopul/matura sau cel pula mea faci matale cu creierii varza pe la companii de trafic aerian, da lasa in pace Qatar Airways-ul, in rest nici in pula nu ma doare, oricum nu aterizeaza avioane la baicoi/giurgiu/faltiseni sau pe unde or avea loc specimene d-astea ca matale cu 'radarul' afectat, personalitati si conturi multiple. @Oly, tu-ti rasa ta de zburatoare/croncanitoare, chiar nu poti sa te stapanesti, pe langa faptul ca esti exemplul clasic de sclav/indragostit/sensibil/submisiv (unde plm s-o mai fi vazut tzigan mic, pitic, aschilopat, tuciuriu, urat cu spume si romantic de balta alba ?) dar mai esti si bulanjiu masochist pe deasupra, chiar iti place cu pula mea in gura de 3 ani de zile si ti-am zis ca-s 100% hetero, mai bine fut o laba/gaini zapacite decat bulanjii cu rozeta sparta. Ai ajuns sa-mi copiezi/salvezi toate postarile/aberatiile in word, ca sa ce, sa-mi numeri cuvintele sau sa citezi/inveti din clasici ??? Baa tampitule, cred ca am peste un bulion de cuvinte/aberatii postate aici in ultimii 3 ani, despre ce plm mea vorbesti, sintetizeaza-le si scrie o carte, daca pe un site de matrimoniale aveam o caracterizare de vreo 100 de mii de cuvinte/caractere, unde ca sa-ti deschizi profil erau suficiente 25 de emoticoane ori ..., d-am atras numa babe/ profesoare, avocate si alte zapacite cu multe studii si facultati, da facultati psihice cam lipsa. V-ati futut bai casanovelor virtuale, bai terminatilor, vreodata complet relaxati, cu zambetul pe buze, privindu-va partenera in ochi si cu pula-n pizda, sa stati cu ea sculata chiar si juma de ora in pizda, sa vorbiti/aberati/discutati despre Australia, America de Sud, Nord, Singapore, Dubai, Abu Dhabi, Doha si alte locuri/statiuni exotice din Indian sau Caraibe(locuri prin care 99% din valorosii, miliardarii de net, fasbuci, goagal search si photoshop nu or sa ajunga in viata lor) ori alte chestii banale autohtone si cotidiene ???...va simt pe 95% dintre voi (useri, clienti, mai degraba pacienti) ca scapati din balamuc, cu ochii sticliti, bale la gura, ranjet zoofil, **spam editat**, gerontofil=animalic si la fel de incrancenati ca handicapatii aia din filmele alea zoofile/sifilitice de pe xhamster, mai ales cele ale ultimilor ani/a noilor tendinte cu mentiumea ca pula, va ramane ca media nationala de 13 cm in erectieca in multe cazuri reale, anonna fiind experta in estimarea dimensiunilor si vivacitatii pulii mioritice, dupa vreo 20 de ani de experienta dupa cum chiar ea s-a laudat p-acilea, o puteti intreba/vizita. . Aia(actorii) se uita(poti si citesti inteligenta in ochii lor) si se comporta exact ca si urangutanii, pai atunci vin si va(le) intreb, voi fetele/fomeile, care prestati in unul/altul dintre sectoarele industriei sexuale, sunteti sau nu, cumva doar niste maimutze atrase doar de sclipici si alti banutzi/monezi/fise stralucitoare??? Adica si cum ar veni, dupa ce ca aveti o bataie de joc in chiloti, majoritatea dintre voi, astia futarezele/futaricii/futalaii(sau fatalaii?) pamantului, mai e si mortaciune pe deasupra, ce plm, visul oricarui barbat in viata, chestii esentiale pentru a va intelege macar comportamentul/ psihologia masculina(cea feminina neexistand, cel putin in cazul meu, tind sa cred din propriile experiente/nebuloase din ultimii 20 de ani), chiar daca nu realizati, va explica in mod clar comportamentul si frustrarile. Macar de v-ati imbolnavi toti de hepatita, la cat va futeti in cur, dinti, gatzi, amigdale nonstop p-acilea, asa sa v-ajute Dumnezeu, ca oricum sunteti inutili societatii si chiar mai rau, propriilor familii, care si daca s-au nerorocit cu asemenea cretini ca voi pe cap. Hai gata ca va dati la barfa, ma mai gandesc, luna viitoare daca-mi mai pierd timpul cu paraziti, pederasti si alte sculamente virtuale... sa fi iubiti, in cur, vad ca va place nespus la buba. 5 2 Link spre comentariu
tigress Reputație: -475 Postat Octombrie 25, 2017 Oras:#nothere Oras:#nothere Partajează Postat Octombrie 25, 2017 Tu cam incurci bulionul cu maioneza. Asa-i la shaorma....Miskin nu are alte clone decat cele care contin miskin care de fapt nu-s clone, ci conturi noi ca i se da posting disabled pe fiecare cont. Sutn aproape sigura ca singurele sale clone au fost cele menite sa se trolleze singur, mai precis sa puna diverse poze cu obezi sau asemenea,afirmand ca este miskin ca sa vada ce reactie are stafful cu protectia datelor cu caracter personal si ceilalti membrii. Nu este vanatorul sunt persoane diferite. LA fel cum numai spune nu e nici vanatorul, nici miskin. Eu am avut 2 suspiciuni majore, dar am inclinat mereu si mai ales la sfarsit sa cred ca este copou userul numaispune.Bacovia e vipuska/domino playersi tot asa.... 1 4 Link spre comentariu
marta m Reputație: -4591 Postat Octombrie 25, 2017 Oras:BUCURESTI Oras:BUCURESTI Partajează Postat Octombrie 25, 2017 vad ca au fost sterse topiocele cu scripturi pt minusat, stii de ce? eu cred ca golaneala asta cu haitele de minusat si hartuit userii care cumpara conturi verzi, ar fi gonit alti potentiali cumparatori, care ar fi inteles ca sunt distractia , pe banii lor, a unor batranei dezaxatica pe langa personajul rozica cred ca esti si moderator, mereu cu ochii pe orice postare, 4 8 Link spre comentariu
miskin de miskin Reputație: 3 Postat Octombrie 25, 2017 Partajează Postat Octombrie 25, 2017 Bai varule, voiam sa te citez, Dumnezeu sa te ierte, ca iara te-ai dus de tanar, dar tu pari scapat 100% dintre zevzecii aia onanisto-isterici si hiperactivi de pe CQ, ce s-au crezut si ei la randul lor niste ''burice'' ale pamantului amarate, si nu o ard la modul penibil ca sa zic ca anii trecuti prin viata/varsta inaintata ar fi un reper pentru inteligenta/cunoastere si bun simt, vezi exemplele si de acolo si de aici, vinul in rrromanica nu se transforma in cognac, ci in otet in marea majoritate a cazurilor, asa ca pula sanse ca sa mai gasesti bosorogi intelepti si inca sanatosi la cap in lumea asta de rahat virtuala, de cele mai multe ori intalnind numa' secaturi rablagite si senile, dar iti zic io, inteligenta si educatia nu constau doar in sintezele/search-ul Google/Wiki ori repetand ca papagalul sutele de mii de intrebari de pe CQ ..tu spre deosebire de mine, ai atacat aici femei de-a-n-pulea care nici macar nu te bagasera in seama, care pe mine unul, cele 3-4 zalude m-au hartuit(plictisit mai exact) destul destul de mult pana sa le violez in cutia limbii virtual, fapt de care nu-s mandru deloc, neavand inclinatii de violator/hartuitor ori homosexuale ca tine/voi, ajungand sa ma muiesc zilnic, nonstop de atatia ani cu bulanjii boshorogi consacrati(recenzori, promotori, proxeneti) ai forumului. Am uitat sa ti-l pomenesc pe bacovia, a cata personalitate a ta este oare, nici in pula nu ma doare, sau care pula mea era soarecele ala de calculator/birou/biblioteca, care incheia contracte notariale ca sa rupa capatini virtuale, baaa, tu/voi si alte personalitati pe care ti le-ai dezvoltat, voi sunteti sanatosi la cap ??? Simt in urina(si nu e paranoia, ci concluzii destul de lucide ale ipotezelor/rahatului pe care il mananci constant in ultimii 2 ani p-acilea, asta prin prisma zecilor de teste psihologice si psihiatrice la care am fost supus in ultimii 15 ani, jumatate din ele internationale sau pe standarde internationale, si nu bataia de joc din legislatia mioritica, scoala de shoferi si alte cacaturi) ca daca nu esti tu si ''The pula mea in gatzii lui boy nammed crow'' sau cum plm se intitula handicapatul ala autist, sigur ca esti un labagiu notoriu banal si arhicunoscut de internet, labagiu in cazul in care ai pula si e functionala, ca altfel, plm, ajung sa cred ca ca dracii, ura, frustarea si eneregia asta dementa care va bantuie pe toti, nici macar prin laba nu mai poate fi eliberata, asa ca ce pula calului rost mai are sa vorbim de femei sau alte bagaboante. Ba putza/pizda fripta, baga-ti...chestia aia(ce-oi avea tu acolo la tine inutil in chilotzi) in el de HSE, ca nu m-ai gasit, de obicei parasesc companiile dupa ce alti 2-3 muioritici sugatori de pula si mancatori de cacat incep sa bazaie langa mine, si asta nu inainte de a le transmite boss-ilor toate urarile de complezenta/clasice de bine/cordiale si cam ce secaturi au ei ca angajati prin companii, VSHIPS-ul, fiind una din companiile mititele, de la care am plecat din proprie initiativa tot din cauza de romani muisti. Incearca sa ma gasesti pe la primele 4-5 companii din lume(shipping/chartering/crewing), pe la care ma rotesc cu aceiasi atitudine ca si aici, care au minimum 300 de vapoare... sau mai bine cauta-ma dupa/la 3papuci, o sa ai sanse mai mari sa ma gasesti, handicapatii, genul tau, care au ajutat la inchiderea acelui site, au migrat probabil jumatate aici, in 2011-2013, asa ca cu dementi isterici si infractori, panarame mute/analfabete si inca vreo 4-5 gaini batrane si zapacite ce se lauda singure ca-s ''independente'', pa dracu, cand ele sunt sclavele banilor mai rau ca tutele alea violate, batute si legate de calorifer pe vremuri(90's), asa ca nu-i prevad un viitor indelungat acestui site. Dupa basinile, megalomania, mitomania, grandomania, mentalitatea si mentalul aduse in discutie aduci maxim la 30 de ani, asa ca incerc sa-ti gasesc o scuza, ca daca nu si esti mai puriu, la fel ca si piconanali, rafaellabari, obseuzati, petrici, pipicici si alti oly.gofreni, atunci chiar nu mai ai nicio scuza. @ Nea Katrane, vorbea(manca rahat) lumea p-acilea la-nceput de vara, ca am avut io ceva cu matale, cand am avut tupeul sa te trag destul de decent de urechi ca esti cam ...sa ma rezum doar la ''ciudat'', si io chiar zic ca ma pricep la sinonime ;) , pai daca croncaneai in halul asta atunci, cred ca-ti zburau fulgii/penele, cu sisurilee lu' matale cu tot. Sper ca nu dirijezi cu mopul/matura sau cel pula mea faci matale cu creierii varza pe la companii de trafic aerian, da lasa in pace Qatar Airways-ul, in rest nici in pula nu ma doare, oricum nu aterizeaza avioane la baicoi/giurgiu/faltiseni sau pe unde or avea loc specimene d-astea ca matale cu 'radarul' afectat, personalitati si conturi multiple. @Oly, tu-ti rasa ta de zburatoare/croncanitoare, chiar nu poti sa te stapanesti, pe langa faptul ca esti exemplul clasic de sclav/indragostit/sensibil/submisiv (unde plm s-o mai fi vazut tzigan mic, pitic, aschilopat, tuciuriu, urat cu spume si romantic de balta alba ?) dar mai esti si bulanjiu masochist pe deasupra, chiar iti place cu pula mea in gura de 3 ani de zile si ti-am zis ca-s 100% hetero, mai bine fut o laba/gaini zapacite decat bulanjii cu rozeta sparta. Ai ajuns sa-mi copiezi/salvezi toate postarile/aberatiile in word, ca sa ce, sa-mi numeri cuvintele sau sa citezi/inveti din clasici ??? ;) Baa tampitule, cred ca am peste un bulion de cuvinte/aberatii postate aici in ultimii 3 ani, despre ce plm mea vorbesti, sintetizeaza-le si scrie o carte, daca pe un site de matrimoniale aveam o caracterizare de vreo 100 de mii de cuvinte/caractere, unde ca sa-ti deschizi profil erau suficiente 25 de emoticoane ori ..., d-am atras numa babe/ profesoare, avocate si alte zapacite cu multe studii si facultati, da facultati psihice cam lipsa. V-ati futut bai casanovelor virtuale, bai terminatilor, vreodata complet relaxati, cu zambetul pe buze, privindu-va partenera in ochi si cu pula-n pizda, sa stati cu ea sculata chiar si juma de ora in pizda, sa vorbiti/aberati/discutati despre Australia, America de Sud, Nord, Singapore, Dubai, Abu Dhabi, Doha si alte locuri/statiuni exotice din Indian sau Caraibe(locuri prin care 99% din valorosii, miliardarii de net, fasbuci, goagal search si photoshop nu or sa ajunga in viata lor) ori alte chestii banale autohtone si cotidiene ???...va simt pe 95% dintre voi (useri, clienti, mai degraba pacienti) ca scapati din balamuc, cu ochii sticliti, bale la gura, ranjet zoofil, **spam editat**, gerontofil=animalic si la fel de incrancenati ca handicapatii aia din filmele alea zoofile/sifilitice de pe xhamster, mai ales cele ale ultimilor ani/a noilor tendinte cu mentiumea ca pula, va ramane ca media nationala de 13 cm in erectieca in multe cazuri reale, anonna fiind experta in estimarea dimensiunilor si vivacitatii pulii mioritice, dupa vreo 20 de ani de experienta dupa cum chiar ea s-a laudat p-acilea, o puteti intreba/vizita. ;) . Aia(actorii) se uita(poti si citesti inteligenta in ochii lor) si se comporta exact ca si urangutanii, pai atunci vin si va(le) intreb, voi fetele/fomeile, care prestati in unul/altul dintre sectoarele industriei sexuale, sunteti sau nu, cumva doar niste maimutze atrase doar de sclipici si alti banutzi/monezi/fise stralucitoare??? :( Adica si cum ar veni, dupa ce ca aveti o bataie de joc in chiloti, majoritatea dintre voi, astia futarezele/futaricii/futalaii(sau fatalaii?) pamantului, mai e si mortaciune pe deasupra, ce plm, visul oricarui barbat in viata, chestii esentiale pentru a va intelege macar comportamentul/ psihologia masculina(cea feminina neexistand, cel putin in cazul meu, tind sa cred din propriile experiente/nebuloase din ultimii 20 de ani), chiar daca nu realizati, va explica in mod clar comportamentul si frustrarile. Macar de v-ati imbolnavi toti de hepatita, la cat va futeti in cur, dinti, gatzi, amigdale nonstop p-acilea, asa sa v-ajute Dumnezeu, ca oricum sunteti inutili societatii si chiar mai rau, propriilor familii, care si daca s-au nerorocit cu asemenea cretini ca voi pe cap. Hai gata ca va dati la barfa, ma mai gandesc, luna viitoare daca-mi mai pierd timpul cu paraziti, pederasti si alte sculamente virtuale... sa fi iubiti, in cur, vad ca va place nespus la buba. Gogule, ma obligi sa fiu nepoliticos cu tine.Si ma hotarasem sa nu mai fac alt cont pana maine dimineata. Eu refuz sa cred, ca unul ca tine, poate fi angajat de Mærsk, Cosco sau Evergreen.Stiu, ca danezii o sa stranga cureaua, dupa ce au pierdut un camp petrolifer in Qatar, insa nu credeam, ca sunt asa de disperati.Posibil ai ajuns pe unul din containerele lor trimis de un subcontractor.Nici aia de la Evergreen, nu cred ca fac rabat la angajari, dar in lumea shipping-ului sau offshore au aparut o gramada de subcontractori. Ai aceleasi manifestari, precum filipinezii, care stau si cate 6 luni pe un oil rig, iar cand vorbesc cu ei, bifeaza aproape toate casutele pentru tulburarile de personalitate OCD sau paranoica.Dupa cum si tu ai afirmat, esti o gramada de luni plecat, teleleu, pe vapor. Ca sa incheiem cu teste si alte minuni, eu vreau sa te asigur ca, daca ai fi fost examinat la un centru adevarat si de un HSE competent, erai consemnat, pe durata nedeterminata. Cat despre insinuarile tale paranoice, cum ca as fi, nu stiu ce useri, sa stii ca nu esti primul si nu am de gand sa infirm/confirm, pentru ca, daca omul e prost, de ce sa-l conving eu de altceva?Vreau totusi sa adaug ca au fost unii boschetari, care au afirmat ca eu as fi v-ships.Asa cum am scris mai sus, in mod normal, nu comentez, insa in acest caz, cred ca ar trebui sa le cer despagubiri morale, pentru ca mi se pare aberant sa fiu confundat cu un tembel pseudocalificat si paranoic, cum esti tu. Tu esti de genul izmanarilor, recte pulesteu sau pipilica.Daca astia dau ca surzii-n clopot, de toti banii, sa stie si ei, ca au cheltuit banii corect, tu esti genul de boschetar impresionist, slab de inger, mare salvator de baragladine si dusmanul ancestral al proxenetilor, cu valoare mare de 300 euro pentru un weekend.Trebuia sa-ti fi scris atunci, ca te duci de nebun pe campie, dar am zis sa nu ma bag. Sper sa stai bland, pentru ca esti amuzant, in paranoia ta, cel putin. Grija mare la urmatoarele teste. 1 Link spre comentariu
miskin de miskin Reputație: 3 Postat Octombrie 25, 2017 Partajează Postat Octombrie 25, 2017 Tu cam incurci bulionul cu maioneza. Asa-i la shaorma....Miskin nu are alte clone decat cele care contin miskin care de fapt nu-s clone, ci conturi noi ca i se da posting disabled pe fiecare cont. Sutn aproape sigura ca singurele sale clone au fost cele menite sa se trolleze singur, mai precis sa puna diverse poze cu obezi sau asemenea,afirmand ca este miskin ca sa vada ce reactie are stafful cu protectia datelor cu caracter personal si ceilalti membrii. Nu este vanatorul sunt persoane diferite. LA fel cum numai spune nu e nici vanatorul, nici miskin. Eu am avut 2 suspiciuni majore, dar am inclinat mereu si mai ales la sfarsit sa cred ca este copou userul numaispune.Bacovia e vipuska/domino playersi tot asa.... Ce faci, draga? 1 Link spre comentariu
miskin de miskin Reputație: 3 Postat Octombrie 25, 2017 Partajează Postat Octombrie 25, 2017 Uitasem, pana sa apara, imi bag perpulisul in neamul lor de taximetristi si mancatori de fasole. Link spre comentariu
tigress Reputație: -475 Postat Octombrie 25, 2017 Oras:#nothere Oras:#nothere Partajează Postat Octombrie 25, 2017 Ce faci, draga? Bine scumpi uite ma logam probabil in timp ce postai haha. Gand la gand cu bucurie. Si manc salata de vinete, nah ca sa-ti fe ciuda:)) uppps de fapt tu erai cu zacusca. am incurcat borcaneleDar de ce suni asa dreamy cu aceasta melodie? Te-ai indragostit? Zi ca da! :D 1 4 Link spre comentariu
miskin de miskin Reputație: 3 Postat Octombrie 25, 2017 Partajează Postat Octombrie 25, 2017 Bine scumpi uite ma logam probabil in timp ce postai haha. Gand la gand cu bucurie. Si manc salata de vinete, nah ca sa-ti fe ciuda:)) uppps de fapt tu erai cu zacusca. am incurcat borcaneleDar de ce suni asa dreamy cu aceasta melodie? Te-ai indragostit? Zi ca da! :D M-am hotarat sa-i scriu lui Ed.Vreau sa cante acest song, pentru mine si viitoarea mea sotie, la nunta noastra, anul viitor. 1 Link spre comentariu
pulesteu Reputație: 10787 Postat Octombrie 25, 2017 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Octombrie 25, 2017 Tu esti de genul izmanarilor, recte pulesteu sau pipilica.Daca pe mine ma bagi in categoria izmanarilor, tu poti lejer sa te incadrezi in categoria periilor de WC, servetelelor umede pline de sloboz si hartiei igienice online.Doar astfel se poate explica extazul cu care aluneci pe teava intr-un miros pestilential de fiecare data cand se trage apa pe nimfomane.ro.Exact ca si servetelele alea, stii bine ca te indrepti spre reciclare si iti vei indeplini rolul rusinos inca o data, cu aceeasi dedicare. 15 9 Link spre comentariu
tigress Reputație: -475 Postat Octombrie 25, 2017 Oras:#nothere Oras:#nothere Partajează Postat Octombrie 25, 2017 M-am hotarat sa-i scriu lui Ed.Vreau sa cante acest song, pentru mine si viitoarea mea sotie, la nunta noastra, anul viitor.Ce frumos! Si....ai gasit sosia/sotia? Link spre comentariu
pulesteu Reputație: 10787 Postat Octombrie 25, 2017 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Octombrie 25, 2017 M-am hotarat sa-i scriu lui Ed.Vreau sa cante acest song, pentru mine si viitoarea mea sotie, la nunta noastra, anul viitor.Iti multumim pentru acest detaliu absolut irelevant din viata ta privata total lipsita de vreun interes exterior. Vreau sa cante acest song 14 7 Link spre comentariu
miskin de miskin Reputație: 3 Postat Octombrie 25, 2017 Partajează Postat Octombrie 25, 2017 Ce frumos! Si....ai gasit sosia/sotia? Nu inca.Vreau sa-i cer sfatul lui V-Ships.El cauta la 300/weekend. Eu dau 300/ora. Link spre comentariu
pulesteu Reputație: 10787 Postat Octombrie 25, 2017 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Octombrie 25, 2017 Miskin se cearta cu v-ship. I-a tot zis DMX ca e clona lui, asa ca s-a gandit sa faca o schemuta pentru naivi. Vai, ce ne pacaleste. Asta in timp ce cauta viitoarea mama a copiiilor sai. 14 8 Link spre comentariu
Postări Recomandate