danadana123 Reputație: 15072 Postat Februarie 7, 2018 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Februarie 7, 2018 Buna ziua, Sunt disponibila astazi si pentru inca cateva zile dupa care o sa plec din Bucuresti pentru o perioada nedeterminata. Daca o fi sa ma reintorc am sa anunt aici. Va multumesc frumos. :ellao :callyou -> 0736046128 16
pansacola77 Reputație: 108 Postat Februarie 7, 2018 Oras:Europe Oras:Europe Postat Februarie 7, 2018 Daca pleci, ia-ma si pe mine! :)Daca nu, fa-mi, te rog, o favoare: alege tu cum sa ma sinucid! :cry2 2
Vizitator tehnix Reputație: 0 Postat Februarie 7, 2018 Postat Februarie 7, 2018 Nuuuuuuuuuu.... Pleaca bercicosenia... nuuuuuu...... nu! Pansacola fi atent, te duci in orice bloc la ultimul etaj incerci sa ajungi pe terasa acestuia.. si te arunci. 1
panoramic Reputație: -1920 Postat Februarie 7, 2018 Oras:Bucharest Oras:Bucharest Postat Februarie 7, 2018 Unde-s facute minunatiile astea de fotografii? 2
panoramic Reputație: -1920 Postat Februarie 7, 2018 Oras:Bucharest Oras:Bucharest Postat Februarie 7, 2018 Nuuuuuuuuuu....Pleaca bercicosenia... nuuuuuu...... nu!Pansacola fi atent, te duci in orice bloc la ultimul etaj incerci sa ajungi pe terasa acestuia.. si te arunci.Ce-ntelegi prin " bercicosenie "?? 2
Vizitator descartes833 Reputație: 0 Postat Februarie 7, 2018 Postat Februarie 7, 2018 Damn, chiar planuiam o vizita la tine saptamana viitoare... C'est la vie.Iti urez tot succesul din lume si placeri supreme!!
Vizitator thermopile Reputație: 0 Postat Februarie 7, 2018 Postat Februarie 7, 2018 Buna ziua, Sunt disponibila astazi si pentru inca cateva zile dupa care o sa plec din Bucuresti pentru o perioada nedeterminata. Daca o fi sa ma reintorc am sa anunt aici. Va multumesc frumos. :ellao :callyou -> 0736046128 Dar ce ti-a venit tanara domnita sa pleci din capitala rumanurilor ? Bucarestenilor nu e ok ? Ntz / ntz Sfinte tare..Sfinte fara de moarte.. Fa o minunatie Sfinte si schimba decizia aceasta absurda a acestei domnisoare.. ..... CA NU STIE CE FACE.. Sfinteee Dragi utilizatori ai acestei comunitati de nimforumanurilor, In speranta ca am sa schimb aceasta decizie, am sa fac ceea ce urmeaza in urmatoarea poza. 2
Vizitator thermopile Reputație: 0 Postat Februarie 7, 2018 Postat Februarie 7, 2018 Daca pleci, ia-ma si pe mine! :)Daca nu, fa-mi, te rog, o favoare: alege tu cum sa ma sinucid! :cry2 Mai, Mai nuu.. nu te sinucide omulee.. mai bine canti si tu PARAM PAM PAM, poate ai voce suava si se razgandeste.. sau fi atent.. e simplu, colegul de mai sus a scris sa te arunci de pe un bloc.. E si asta o varianta, e simplu si in regula.. SAU Ia uite ce simplu ar fi si asa.. fi atent. 1
pansacola77 Reputație: 108 Postat Februarie 7, 2018 Oras:Europe Oras:Europe Postat Februarie 7, 2018 Nu mai veniti voi cu tot felul de solutii,nu au farmec!Daca modalitatea de incetare a vietii e data chiar de Dana, deja e un privilegiu si face pedeapsa o bucurie!De exemplu, Dana m-ar putea executa chiar ea sarutandu-ma ”dulce-dulce/Pana la sange”.. ;)Zic! 1
fakeaccount Reputație: 2232 Postat Februarie 7, 2018 Oras:Error 404: Not found. Oras:Error 404: Not found. Postat Februarie 7, 2018 Dar ce ti-a venit tanara domnita sa pleci din capitala rumanurilor ? Bucarestenilor nu e ok ? Ntz / ntz Sfinte tare..Sfinte fara de moarte.. Fa o minunatie Sfinte si schimba decizia aceasta absurda a acestei domnisoare.. ..... CA NU STIE CE FACE.. Sfinteee Dragi utilizatori ai acestei comunitati de nimforumanurilor, In speranta ca am sa schimb aceasta decizie, am sa fac ceea ce urmeaza in urmatoarea poza. :laugh2 1
fakeaccount Reputație: 2232 Postat Februarie 7, 2018 Oras:Error 404: Not found. Oras:Error 404: Not found. Postat Februarie 7, 2018 Vizitat fata. inteleg de ce plange lumea pe aici, e foarte simpatica si ca fizic si ca atitudine.Sa spunem ca nici eu nu am avut o noapte grozava si nici ea, dar chiar si asa a fost foarte bine.Mie imi dau direct un 4/10, cu neglijenta. M-a asteptat intr-o rochita sexy neagra, care cred ca a spala-o de prea multe ori ca "intrase la apa," era foarte scurta. Am facut un dus scurt, am schimbat cateva vorbe si am trecut la actiune. Aparamentul: nu este chiar usor de gasit, intrebati adresa din timp sa o cautati pe google. Ca dotari este ok, singura chestie este ca scartie patul si asta iti cam taie din elan.GFE+Atitudine: implicata, sarutari, FK, mangaieri , imbratisari. Nimic de reprosat.Oral: Face un oral bun, cu DT, dar un pic mai dur, in sensul ca simti putin dintii. Dar cat timp nu musca nu ma deranjeaza. Prima finalizare a fost un CIM foarte tare.Normal: am facut foarte putin, nu pot nota, dar pare deschisa orice la pozitii si s-a implicat cat a durat. 2
danadana123 Reputație: 15072 Postat Februarie 8, 2018 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Februarie 8, 2018 Buna ziua, Sunt disponibila astazi! O zi frumoasa va doresc! :callyou -> 0736046128 1
tehnicianu Reputație: 47 Postat Februarie 8, 2018 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Februarie 8, 2018 Salutare, Vazand ieri ca Dana a anuntat ca o sa paraseasca Bucurestiul, am zis ca trebuie sa mai fac inca o vizita la ea.. nu se putea altfel.Hop intr-un final aseara m-am prezentat la ea.Actiunea de fiecare data a fost peste asteptarile mele.. nu stiu cum face asa ceva.Acu ceva vreme am mai scris o recenzie aici deci o sa prezint decat notele care dupa parerea mea reflecta in totalitate lucrurile care s-au intamplat. Oral - 10 Normal - 9,5Igiena -10 GFE - 10 Halat - 200 ron Dana multa fericire iti doresc! Multumesc frumos. Numai bine. 3
danadana123 Reputație: 15072 Postat Februarie 8, 2018 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Februarie 8, 2018 Nu mai veniti voi cu tot felul de solutii,nu au farmec!Daca modalitatea de incetare a vietii e data chiar de Dana, deja e un privilegiu si face pedeapsa o bucurie!De exemplu, Dana m-ar putea executa chiar ea sarutandu-ma ”dulce-dulce/Pana la sange”.. ;)Zic! Mai.. :hug1 2
pansacola77 Reputație: 108 Postat Februarie 8, 2018 Oras:Europe Oras:Europe Postat Februarie 8, 2018 Ti-ar placea sa devii criminala... :gifs_ojos 1
danadana123 Reputație: 15072 Postat Februarie 8, 2018 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Februarie 8, 2018 Ti-ar placea sa devii criminala... :gifs_ojosMai nu te ucid.. Repede.. asa.. O fac incet ca sa vezi placerile clipei.. 3
pansacola77 Reputație: 108 Postat Februarie 8, 2018 Oras:Europe Oras:Europe Postat Februarie 8, 2018 Mai dulce mi-ar fi moartea dacă privirea mea ar avea ca ultim orizont, chipul tău... şi dacă ar fi aşa, de mii de ori aş vrea să mă mai nasc, să pot muri de mii de ori apoi. 1
panoramic Reputație: -1920 Postat Februarie 9, 2018 Oras:Bucharest Oras:Bucharest Postat Februarie 9, 2018 Mai nu te ucid.. Repede.. asa.. O fac incet ca sa vezi placerile clipei..N-ai prea raspuns la tel " disponibilo "!! 2
panoramic Reputație: -1920 Postat Februarie 9, 2018 Oras:Bucharest Oras:Bucharest Postat Februarie 9, 2018 Si n-ai mentionat pana cand ramai exact in buc? 2
danadana123 Reputație: 15072 Postat Februarie 9, 2018 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Februarie 9, 2018 Buna dimineata, Astazi voi fi disponibila dupa ora 12. Saptamana viitoare 2,3 zile dupa care am sa plec din Bucuresti.In weekend nu am sa lucrez. O zi placuta si weekend minunat va doresc. 3
danadana123 Reputație: 15072 Postat Februarie 9, 2018 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Februarie 9, 2018 :) 15
panoramic Reputație: -1920 Postat Februarie 9, 2018 Oras:Bucharest Oras:Bucharest Postat Februarie 9, 2018 Mochetuta de prezentare?! 2
Vizitator thermopile Reputație: 0 Postat Februarie 9, 2018 Postat Februarie 9, 2018 Buna dimineata, Astazi voi fi disponibila dupa ora 12. Saptamana viitoare 2,3 zile dupa care am sa plec din Bucuresti.In weekend nu am sa lucrez. O zi placuta si weekend minunat va doresc.Dana.. nu.. Saptamana viitoare cumva trebuie sa ma programezi.. e musai gen.. nu accept refuz.. Daca nu.. o sa te bantui.. Te sun luni. Weekend placut. 1
danadana123 Reputație: 15072 Postat Februarie 9, 2018 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Februarie 9, 2018 Mai dulce mi-ar fi moartea dacă privirea mea ar avea ca ultim orizont, chipul tău... şi dacă ar fi aşa, de mii de ori aş vrea să mă mai nasc, să pot muri de mii de ori apoi.Dragul meu, dar tu ai numai ganduri mortuare. In mare parte ai putea sa te uiti la o poza cu mine, o sa iti faca ziua mai frumoasa si noaptea mai tumultoasa. Acestea fiind zise iti doresc in aceasta seara sa ai parte de vise care se vor termina cu o polutie..:))) 4
pansacola77 Reputație: 108 Postat Februarie 9, 2018 Oras:Europe Oras:Europe Postat Februarie 9, 2018 Multpreafrumoasa Dana, e firesc sa fiu bantuit de ganduri negre afland ca faptura-ti mirifica va fi foarte curand departe de mine si pierduta pe vecie mi-a speranta de-a te tine in brate... :fuckCat despre atat de cruda invitatie la polutie, ma tem ca varsta nu imi mai permite o astfel de-aventura...Marinimia ce cred ca te caracterizeaza ar trebui sa te indemne sa cauti o modalitate de a ne intalni si tu insati sa ma ajuti in sensul respectiv... ;)La randu-mi, iti doresc o seara vegheata de steaua iubirii!.. 1
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum