Sari la conținut

Dana - 0728757810

Postări Recomandate

Postat

Craciun fericit Dana si sper sa ai parte de bucurie si sanate.

Cat pt restul 'amatorilor' va doresc multa sanatate si un Mos Craciun inbelsugat(sau Ms Craciunita mai bine.😋)

• Like 1
  • Oras:Bucharest
  • Oras:Bucharest
Postat

esti intre prieteni, poti sa recunosti ca te umilea nevasta-ta

nu am nevasta, cretinule!

• Minus 1
  • Oras:Bucuresti
  • Oras:Bucuresti
Postat

care e locatia actuala ca am ametit dupa ataea pagini citite? Biserica Alba?

Postat

m-am intors, pe fuga, pt o intalnire programata in graba si respectata.

locatia, comentata mai sus, ok, curata, dar tot cu lifturile acelea de provoaca spaima...

ea, tot frumoasa si vesela, cu ochi suuuperbi, si figura dupa care intorci capul, cu corp frumos, de 10

prestatia (precedata de un dus de improspatare si topire a ghetii de afara...)de aceasta data a fost NP in mai multe pozitii, unele secrete (nu le cer decat acelor fete care chiar ma intereseaza), precedat de mangaieri si fk intretinut, plus mici tachinari cu umor... am rezistat vreo 20 min si cu ea deasupra si cu ea sub mine, pana la urma am terminat glorios in preze... NP 10 pt mine. 

la pretul  de 100 / fin / 30-35 min nu prea mai exista versiuni la fel de bune...

de revenit de multe ori pt fata frumoasa, pt futaiul pe cinste, pt placerea de a intalni si a sporovai un pic cu o fata cu umor

merci!

• Like 2
  • Oras:bucuresti
  • Oras:bucuresti
Postat

Am reusit sa ajung si eu la domnișoara în cauză! Pot spune ca din punctul meu de vedere pozele o dezavantajeaza si arata mult mai bine in realitate! Locația se află pe calea victoriei in vecinătatea unui bar destul de cunoscut în bucurești!

Aspect 9

O.N 10

N.P 10

G.F.E 10

Locație 9 ( Ma sperie lifturile alea)

Pret 200 ron 1 ora!

Per total eu o sa mai revin

• Like 4

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...