Sari la conținut

Dana - 0728757810

Postări Recomandate

• Oras:Bucuresti
  • Oras:Bucuresti

Astazi am revizitat-o si eu pe domnisoara, dupa aproximativ un an. Am fost surprins sa constat ca arata cu mult mai bine decat prima vizita de anul trecut si parca si mult mai zambitoare si dulce. Am ramas doar o finalizare din lipsa de timp.

Actiunea: doar oral cu finalizare orala.

Oralul foarte foarte bun, mai bun decat data trecuta, fata are o tehnica misto, soft, dar te si asculta daca ai anumite dorinte legate de desfasurarea actiunii.

Notele:

Domnisoara: 9,5

Oral: 9,5

Normal: n/a

Am achitat 100 lei/finalizare

Eu unul o recomand si voi reveni la ea cand o sa mai am ocazia.

• Like 3
Link spre comentariu
  • Membru Premium
  • Oras:Pa peste tot unde am "nevoie", si sunt "primit"

'na dimineata la lume,

(Re)intalnit Dana ieri.

Fata de recenzia de la inceputul lui noiembrie si vizita (trecuta sub tacere) de la sfarsitul aceleiasi luni nu as avea multe de adaugat, dar....eu si paharul de palinca n-avem somn, si ne frunzarim pe-aici...

Note/Informatii:

Modalitate contact: sms/wsp/tel. Eu mereu m-am programat/reconfirmat prin wsp si am sunat pentru "intrare"

Locatie: 9; Biserica Alba (atentie: nu in ea! vis-a-vis ... ca poate s-or gasi unii sa-l intrebe pe popa unde e Dana :rax2 ), garsoniera curata, aerisita, perfecta scopului declarat. Pentru interesati: dushul e akm in perfecta stare :laugh2 

Dana: 10; Piele fina, parfumata discret...poponetz mai rotund ca ultima oara, sanii (parca) mai plini. Ea shuparata ca n-a ramas la fel de slim ca in decembrie, eu ....mai bucuros; ca mie mi-a placut mai mult asa, cu putin mai multa carnita.

In alta ordine de idei, poate a fost de vina lumina, poate machiajul, poate sprancenele sau poate dispozitia mea...insa ochii sunt mai frumosi ca niciodata; iar boticul... :maninlove 

Atitudine: 10; atenta la tine, converseaza usor, rasete (molipsitoare) din belsug, relaxanta.

GFE: ce naiba sa pun aici?. Daca imi aduc aminte bine aminte prima vizita, as merge pe un 7-8 ca am fost amandoi cam "stangaci". Dar acum, orice in afara de "10" e obsolete.....sunt la a 5 a vizita, si chiar ma gandesc data viitoare sa o intreb daca n-are nevoie de ceva de la mega (sau sa ii cer o cheie, sa nu mai sun la interfon :laugh2 )

OP(my choice): 9; marca patentata. Ultra-extra, dar daca e "10" mi-e ca se lasa pe tanjeala :laugh2

NP: 10; stramta, umezire naturala, participa maxim

Cado': 200/h; pusi de la inceput pe masa, sa ma scap de grija....nu i-a cerut si nici nu i-a invrednicit cu vreo privire; sper sa ii fi luat de acolo, pana a venit urmatorul :rax2

Povestioara:

Luat, cam "din scurt", legatura cu titulara pe wsp, gasit din fericire disponibilitate la ora respectiva si prezentat, dupa portia obligatorie de adrenalina - excursia cu liftul blocului, in fata usii...zambete/rasete si pupaceli de bun venit, trecut la masa pentru fumat/chat si drinkuit o gura de cafea. Dupa up-date cu ce-am mai facut unul si altul si cum ne mai simtim (de-aia ziceam ca nush ce sa pun la GFE in afara de maxim), mai scurt decat de obicei ca ma cam grabeam, trecut la dush. Primit prosp curat/uscat si, la locul faptei, notat imbunatatirea (ultima oara para de dush era ca si inexistenta, parca). Revenit in camera, caprioara ma astepta in pat, in lejeria rosie de prin pozele puse pe topic....strecurat langa (fara probleme de navigatie de data asta) si inceput dixtractia. Pupaceli, mangaieri, aia-aia , pana a fost al' mic gata sa imbrace mantia, si trecut la OP. Nice, strans, fara ostenire, inclusiv adiacente; cum sunt bajat finut, dupa ceva timp am zis sa o las si pe ea sa mai "respire" asa ca am luat initiativa la NP, cu misionar...imbratisari, pupaturi care pe unde ajungea, mangaieri. Dar cum nici eu nu sunt de cursa lunga, re-pus Dana in drepturi, cu LOT si, pe final, sa fiu tot eu "la carma", trecut la caprita.

Recunosc ca am cam muncit-o, de eram amandoi cam fleashca la final....ceea ce a facut-o sa-si jure ca trece iar la dieta; cica si-a pierdut suflul :rax2

Dushat iar, fumat iar, imbracat, pupat iar si..."exit"

De recomandat: da....eu unul mai revin, sa-mi ating norma de 2xDana/luna :laugh2

• Like 10

Fetelor...sa stiti ca accept si "banii inapoi", daca voi considerati ca nu ati fost in forma, si puteti "mai bine"!!!

Trebuie doar sa-mi propuneti 😂

Promit sa ii folosesc in acelasi scop, la aceeasi "casierie"...poate o fi mai bine, data viitoare😜

Link spre comentariu
  • Membru Premium

Mi-am adus aminte....si mie mi-a zis ca ar vrea sa plece pentru o perioada, la sfarsitul lunii.... :cry2

• Like 1

Fetelor...sa stiti ca accept si "banii inapoi", daca voi considerati ca nu ati fost in forma, si puteti "mai bine"!!!

Trebuie doar sa-mi propuneti 😂

Promit sa ii folosesc in acelasi scop, la aceeasi "casierie"...poate o fi mai bine, data viitoare😜

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...