leonidas Reputație: 719 Postat Ianuarie 13, 2013 Oras:near Elm Street Oras:near Elm Street Partajează Postat Ianuarie 13, 2013 Buna seara si la multi ani pe 2013 tuturor forumistilor si forumistelor... Considerand ca am incheiat foarte bine anul nimfoman 2012 impreuna cu domnisoara Corina, m-am gandit sa incep si anul nimfoman 2013 tot cu ea ! Si asa am si facut ! Ne-am intalnit azi si m-am simtit foarte bine cu ea ! Acum va urma o recenzie conform regulamentului :- Locatia - outcall- Modalitatea de contact - PM- Detalii despre intalnirea efectiva - ne-am reintalnit, ne-am deplasat la hotel si am urcat in camera. Am intrat primul la dus, dupa care a intrat si Corina. Am pregatit patul si am inceput cu un FK, Corina a trecut apoi la un oral soft, foarte placut, specialitatea ei, cu mare atentie la oo, am continuat eu cu sarutari pe gat, sani (are niste sfarcuri micute, dulci si foarte excitabile), abdomen, zonele adiacente ‘fructului oprit’, la care am si ajuns in final, zabovind ceva vreme acolo, si va pot spune ca este apetisant, dulce si frumos mirositor (cred/sper ca i-a placut si Corinei ce i s-a intamplat … a gemut frumos si s-a unduit pe timpul activitatii prestate de mine … ). Dupa ce am terminat eu, a revenit Corina la un oral de asemenea soft si placut, cu mare atentie la oo, eu terminand cu mare presiune in gurita ei. Dupa ce am trecut amandoi pe la dus, am stat putin de vorba in pat sub plapuma, ne-am mangaiat si am trecut la partea a doua, unde ‘principalul beneficiar’ al actiunii a primit din nou un oral bun din partea Corinei, dar in momentul in care am hotarat sa trecem la normal, am constatat ca ‘respectivul’ a trecut in zodia racului si a inceput sa dea inapoi in momentul in care l-am imbracat in ‘armura’ si a trebuit sa il trec din nou la oral. Bineinteles ca si-a revenit imediat si dupa un timp am pus preze si am trecut repede la normal pe la spate. Nu a durat mult si si-a dat seama ca l-am pacalit, revenind la starea initiala. Vazand ca este setat pe oral, m-am asezat in pat pe spate si Corina a inceput sa-l resusciteze, dar a fost foarte reticent dupa ce l-am pacalit inainte. I-am promis ca il las sa primeasca ce doreste, adica oral, m-am ridicat in picioare langa pat iar Corina i-a oferit un oral foarte bun, atat de bun incat s-a umflat in pene imediat, s-a bucurat enorm de oferta primita si s-a eliberat cu mare forta in gurita Corinei (multumesc Corina pentru rabdarea pe care ai avut-o cu ‘respectivul’). Constatand ca trecuse ceva peste timpul alocat intalnirii, am trecut pe la dus amandoi, ne-am imbracat si i-am oferit elegant Corinei ‘cadoul’. Am plecat de la hotel, am condus-o pana la un moment dat, ne-am pupat si ne-am despartit cu promisiunea de a ne reintalni. - Aspectul fizic - miniona, draguta, sani micuti si frumosi, fundulet bestial, pasarica dulce, curata, epilata- Detalii despre servicii - sex oral fara prezervativ/CIM, sex normal, FK, GFE- Programul de lucru - conform spuselor Corinei - ‘de cateva ori pe saptamana’, datorita programului incarcat pe care il are- Tarifare - 350 lei, 1 ora si jumatate- Note - GFE - 9.5, FK - 9, OWO/CIM - 9, Normal - 9, Atitudine - 9,5- Concluzia finala - o recomand cu caldura tuturor 10 Link spre comentariu
hiram Reputație: 0 Postat Ianuarie 13, 2013 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Ianuarie 13, 2013 buna seara! Am devenit de astazi membru al forumului, deci nu sunt asa familiarizat. am incercat sa ii trimit mail, dar nu am primit un raspuns. o rog pe corina, daca poate sa imi dea un mesaj, nu stiu sa ii dau eu mesaj privat.imi cer scuze daca gresesc cu ceva. Multumesc! Link spre comentariu
picon Reputație: 1046 Postat Ianuarie 13, 2013 Oras:Satu' cu ministri Oras:Satu' cu ministri Partajează Postat Ianuarie 13, 2013 Inainte de a posta,citeste regulamentul. 1 Link spre comentariu
hiram Reputație: 0 Postat Ianuarie 13, 2013 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Ianuarie 13, 2013 nu vreau sa fac offtopic, dar am citit regulamentul, insa am cerut putin ajutor aici. sper ca voi fi si eu folositor pe viitor pt forum. multumesc pt intelegere Ai noroc ca te-ai inscris azi! A. Link spre comentariu
mapower1 Reputație: -15 Postat Ianuarie 14, 2013 Oras:bucharest Oras:bucharest Partajează Postat Ianuarie 14, 2013 Back...deranjez...? Citez ce am scris mai sus... Sal'TARE! Avand in vedere ca de pe acest topic au fost colectate si mutate la DG aproape TREI PAGINI PLINE DE OFF-TOPIC, avertizez pe aceasta cale ca urmatoarele postari off-topic de aici vor fi penalizate cu 10 zile suspendare fara nici un fel de indulgenta!Asa ca... 10 zile off de la bun inceput!!! A. 5 Link spre comentariu
mapower1 Reputație: -15 Postat Ianuarie 14, 2013 Oras:bucharest Oras:bucharest Partajează Postat Ianuarie 14, 2013 deranjez...?imi cer scuze .. dar sunt nou pe aici ... cum te contactez?? 6 Link spre comentariu
queue Reputație: 3 Postat Ianuarie 15, 2013 Oras:Altele Oras:Altele Partajează Postat Ianuarie 15, 2013 Buna ziua. Este că Sophia? https://nimfomane.com/forum/topic/4272-sofia-0734514140-ym-sophiaarrakis-outcall/ 5 Link spre comentariu
catar Reputație: -7 Postat Ianuarie 15, 2013 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Partajează Postat Ianuarie 15, 2013 Corina, iti tot scriu mesaje pe mail, cum mai dam de tine?Pe mess esti permanent offline. 7 Link spre comentariu
manuelpuladefier Reputație: 60 Postat Ianuarie 18, 2013 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Ianuarie 18, 2013 waw, trebuie sa incerc si eu 6 Link spre comentariu
anton777 Reputație: -5 Postat Ianuarie 20, 2013 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Partajează Postat Ianuarie 20, 2013 incerc sa o contactez pe Corina si nu reusesc.. aveti un nr de tel? 5 Link spre comentariu
dr.am Reputație: 78 Postat Ianuarie 20, 2013 Oras:spitalul 9 Oras:spitalul 9 Partajează Postat Ianuarie 20, 2013 Salutari de pe fornt iubiti frati de Fu-thai,Dupa o lunga perioada de pauza din recenzii am hotarat (Snoop Dog - drop it like its hot pe fundal) sa va scriu o recenzie despre dameza de companie a carui thread este in permanenta bombardat cu off topic din toate punctele cardinale, si anume Corina.Intervederea a fost astazi si Modalitea de contact a fost straight forward si anume pe Private Message aici pe forum, si inainte de inturnire pe telefon, pe ambele cai am discutat toate detaliile necesare.Cand ajunge ma roaga sa cobor sa o iau de jos... un element de protectie necesar si foarte firesc,, profi.Locatia a fost la mine pe care punctez cu 9, avand toate conditiile de hotel.... .Intra si o inspectez mai bine si observ ca e "micuta" pt mine avand in vedere ca are solduri inguste, oricum ca aspect are 9 avand in vedere ca este bine proportionata , e draguta si la fata si la character, putin timida la inceput, impresie de " te masor si te verific" si da fratilor este nefumatoare, am incercat sa ii ofer o cafea si o tigara apa suc, a refuzat tot spunand ca nu fumeaza " doar apa", de apreciat pt ca asa nu am fumat nici eu si eram amandoi fresh pt. FK din belsuuuuuuuuug, chiar il cerea.Dus si la futut, eh baieti ce sa va zic ?Ca se misca bine? Ca face oral bun si cu atentie la tot cu tentative deep? Si ca la normal e o placere pura ca lumina ce lumineaza intunericul si tu te afli in acel gram de lumina pe aceasta planeta si o iei in brate o saruti o penetrezi in toate directiile si pozitii, in afara de anal, si explodezi in ea de fericire si orgasm complet?Da fratilor, ea fiind frageda de varsta te indeamna sa ai grija de ea , cred ca ii place ceea ce face, la al doila orgazm sa mirat ca eram tare ca prima data ,ii am impartasit fantezia sa conformat si mia oferit un oral asa cum il doream ghidand-o prin labirintul placerii mele.Nu ma intrebat daca sa imi puna prez. Dar o vad ca intinde mana si hop top e pe mine, finalizez in ea dupa cateva momente de popasit in lumina aia magica.Si acuma la note:Oral 8 bun, dar se poate si mai bineNormal 9 ma-m simtit foarte bine, stramta si chiar nu a comentat la nici o pozitie si mai mult nu sa plans o secunda ca sunt prea mareIgiena 9 curat si frumos mirositor.Ascpect 9, ochi belea si cand te gandesti la varsta si factorul de teen come to fuck you up need i say more?Anal nu am incercat.GFE 9 foarte misto FK mult balos si cu feeling biniditat!Cim nu am cerut maybe next time Halat/ Prosop sau taxa de trecere a fost de 350 ron doua fin. O ora juma door to doorRecomand cu caldura.Sper ca recenzia sa va fie FutillaAl vostru Dr.am 9 Link spre comentariu
fanebabane Reputație: -446 Postat Ianuarie 20, 2013 Telefon: [email protected] Oras:Bucuresti Telefon: [email protected] Oras:Bucuresti Partajează Postat Ianuarie 20, 2013 Nu ma intrebat daca sa imi puna prez. Dar o vad ca intinde mana si hop top e pe mine, finalizez in ea dupa cateva momente de popasit in lumina aia magica.Ce ai vrut sa spui? Se poate intelege ca face neprotejat. Link spre comentariu
Vizitator oly Reputație: 0 Postat Ianuarie 20, 2013 Partajează Postat Ianuarie 20, 2013 Nu ma intrebat daca sa imi puna prez. Dar o vad ca intinde mana si hop top e pe mine, finalizez in ea dupa cateva momente de popasit in lumina aia magica. @fane..." Dar o vad ca intinde mana "... ( e clar ca dupa prezervativ). Cel putin eu asa inteleg.Mai citeste si tu o data. 1 Link spre comentariu
baby.blue1804 Reputație: 487 Postat Ianuarie 20, 2013 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Autor Partajează Postat Ianuarie 20, 2013 @fanebabane si @toti: NU FAC SEX NEPROTEJAT! ESTE DOAR O NEINTELEGERE! Dr.AM poate confirma!Si, v-am rugat in ultimul meu post sa intelegeti k eu sunt una singura si voi 500! Nu pot raspunde la toate propunerile de intalnire! Incerc in putinul timp pe care il am sa ma vad cu cativa dintre voi!Aveti rabdare! Voi ati dat si ati luat bac-ul!Eu inca nu ) 6 Link spre comentariu
dr.am Reputație: 78 Postat Ianuarie 20, 2013 Oras:spitalul 9 Oras:spitalul 9 Partajează Postat Ianuarie 20, 2013 Deci scriu de pe tableta si se pare ca la pasajul cu intinde mana sa sters partea cu intinde mana spre prezervativ ma imbraca cu caciulita si hop top pe mine, ambele numere au fost cu prezervativ, oralul neprotejat, am postat off topicul asta la cerea Corinei.Sper sa vi fost lamurita situatia Noapte buna. Link spre comentariu
Vizitator euflo96 Reputație: 0 Postat Ianuarie 20, 2013 Partajează Postat Ianuarie 20, 2013 Eu zic ca fata asta ar trebui clonata! Daca nu se poate, macar sa-si angajeze o secretara sa ii raspunda la mailuri, imi inchipui cate cereri are tinand cont de oftopic-ul asta....Tare pustoaica Link spre comentariu
fanebabane Reputație: -446 Postat Ianuarie 21, 2013 Telefon: [email protected] Oras:Bucuresti Telefon: [email protected] Oras:Bucuresti Partajează Postat Ianuarie 21, 2013 @fane..." Dar o vad ca intinde mana "... ( e clar ca dupa prezervativ). Cel putin eu asa inteleg.Mai citeste si tu o data. Bula la ora de biologie. Profesoara intreaba: - Ce este verde si sare pe campie? Raspuns din clasa: - Broasca! Profesoara: - Corect, dar putea fi si o lacusta. Ce este maro si alearga prin padure? Raspuns din clasa: - Caprioara! Profesoara: - Corect, dar putea fi si un urs. Bula cere permisiunea de a pune si el o intrebare similara: - Ce este tare cand se baga in gura, dar moale si lipicioasa cand se scoate? Profesoara, ofensata, ii trage doua perechi de palme lui Bula, care zice: - Corect, dar putea fi si o guma de mestecat. Pe sistemul asta zic si eu: corect Oly, dar putea s-o intinda si dupa pula. Link spre comentariu
fanebabane Reputație: -446 Postat Ianuarie 21, 2013 Telefon: [email protected] Oras:Bucuresti Telefon: [email protected] Oras:Bucuresti Partajează Postat Ianuarie 21, 2013 +" finalizez in ea dupa cateva momente de popasit in lumina aia magica" Nu zice ca finalizeaza in cauciuc. Link spre comentariu
Vizitator euflo96 Reputație: 0 Postat Ianuarie 21, 2013 Partajează Postat Ianuarie 21, 2013 @fane, omul a explicat pe threadul fetei ce s-a intamplat....probabil a ramas cu gandul la ea si si-a mai tras-o odata(singur) cand scria recenzia si a sarit randul...Cu asa pustoaica il inteleg pe domnul Dr AM. Link spre comentariu
fanebabane Reputație: -446 Postat Ianuarie 21, 2013 Telefon: [email protected] Oras:Bucuresti Telefon: [email protected] Oras:Bucuresti Partajează Postat Ianuarie 21, 2013 @fane, omul a explicat pe threadul fetei ce s-a intamplat....probabil a ramas cu gandul la ea si si-a mai tras-o odata(singur) cand scria recenzia si a sarit randul...Cu asa pustoaica il inteleg pe domnul Dr AM. Da, e de inteles. Probabil i-a sarit pula instant din pantaloni cand recenza, a dat cu ea peste tableta de i-a aruncat-o pe jos si in momentul ala i-a sarit randul. Am vazut raspunsul acum. Merci. Link spre comentariu
dr.am Reputație: 78 Postat Ianuarie 21, 2013 Oras:spitalul 9 Oras:spitalul 9 Partajează Postat Ianuarie 21, 2013 azi am dat peste comentariile off topic.... nu am de zis decat ca sunt niste oameni cu o maturitate emotionala a unui copil de 5 ani care nu privesc in ansamblu situatia si sa aprecieze timpul si efortul depus pt. a recenza, mai ales ca este vorba de faptul ca fiecare are serviciu , sef, parinti, prieteni, nevasta, copii .... de care te feresti cand faci asemenea lucruri, numai a face timp pt intalnire e efort in sine daramite sa stai sa recenzezi, sa scrii si sa postezi. nu am venit din orgoliu sa va arat ca "fut bine si pana la gat" sau din alt motiv de lipsa de maturitate emotionala ce determina un om sa se simta bine cu el insumi coborand nivelul celorlati din jurul lui la nivelul in care se afla. vreau sa impartasesc din experientele mele, vreau sa beneficieze fiecare din putinul care il stiu, ca si eu la randul meu sa invat de la voi. un copac da umbra indiferent ce fel de om sta sub el sa se odihneasca. si asta a fost o lectie. o seara placuta, Dr.am Link spre comentariu
Vizitator fentaX Reputație: 0 Postat Ianuarie 21, 2013 Partajează Postat Ianuarie 21, 2013 Dr AM, Daca esti intr-adevar doctor, atunci stii ca masturbarea este benefica. Daca as fi doctor as recomanda-o, dar fara laptop in poala ca am citit ca se incalzeste sperma si nu e a buna.Daca nu esti doctor, sa stii ca o gluma cu omoara pe nimeni.As vrea sa mai am si eu 5 ani Respectus. Sent from my iPhone using Tapatalk Link spre comentariu
baby.blue1804 Reputație: 487 Postat Ianuarie 22, 2013 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Autor Partajează Postat Ianuarie 22, 2013 Pentru ca nu mai am "doritori" de intalniri de cand am postat ca voi lucra cu Sofia (sofia.arrakis) - GLUMESC - va anunt ca de maine pana la inceputul lunii februarie (8-9 februarie 2013) nu voi fi disponibila, plecand din localitate intr-o tabara scolara! Nu voi disparea din peisaj, doar nu voi fi in preajma! Sper ca ma intelegeti! Va multumesc! 2 Link spre comentariu
urby007 Reputație: 5 Postat Ianuarie 22, 2013 Oras:brasov Oras:brasov Partajează Postat Ianuarie 22, 2013 Daca ai chef in timpul liber sa te distrezi cu o pustoaica de 18 ani la domiciliul tau sau la hotel eu sunt ceea ce cauti. Programul meu este insa unul restrans. Doar dupa-amiaza ma poti gasi, intre 15-18, sau in weekenduri de la pranz pana spre seara. Daca esti interesat haide sa ne cunoastem. 2 finalizari 350 lei o ora jumate (sex oral, sex normal, sex anal, finalizare in gura, finalizare pe fata) Puteti sa ma contactati astfel:PM (Personal Message - aici pe forum)MAIL : [email protected] (prefer acesta cale de comunicare)telefon: editatcum te pot contacta? 1 8 Link spre comentariu
dromaderu Reputație: 411 Postat Ianuarie 23, 2013 Telefon: dromaderu_cocosat Oras:Bucuresti Telefon: dromaderu_cocosat Oras:Bucuresti Partajează Postat Ianuarie 23, 2013 on topic: fata e majoră! 1 1 Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum