Sari la conținut

Postări Recomandate

• Oras:Peste tot si nicaieri
Postat

Toate femeile sunt inselate mai devreme sau mai tarziu

• Like 7
  • Minus 1
  • Oras:Bucuresti
Postat

Dupa ce futi la ea o perioada mai lunga nu o mai vezi asa buna.

• Like 2
  • Minus 5
Postat

Are fata de tarfa . Poti sa ai cea mai frumoasa femeie dupa planeta, dupa un timp tot te saturi. Tot ai da un nr la una de 50 de lei finzlizarea :))). Poate sa ai una super muista si cu pizda uneia de 13, 14 ani :)))

• Like 1
  • Minus 1
Postat

Dupa ce futi la ea o perioada mai lunga nu o mai vezi asa buna.

Am crezut ca daca o fata e frumoasa si are de toate iubitul nu are cum sa gaseasca sau sa-si doareasca ceva mai bun

Postat

Are fata de tarfa . Poti sa ai cea mai frumoasa femeie dupa planeta, dupa un timp tot te saturi. Tot ai da un nr la una de 50 de lei finzlizarea :))). Poate sa ai una super muista si cu pizda uneia de 13, 14 ani :)))

Tu cat ai da pentru o ora?

Postat

Buna baieti! Ati insela asemenea fata? Daca v-ar fi iubita

Daca nu o suge sau are libidoul unui stalp dc plm n-ai insela o femeie frumoasa ?

Doar sa fi dobitoc de mandru ca te vede lumea la brat cu o bunaciune  si din pacate sunt destui de curge bale dastia care stau pres in fata lor.

• Like 4
  • Minus 7
Postat

Daca nu o suge sau are libidoul unui stalp dc plm n-ai insela o femeie frumoasa ?

Doar sa fi dobitoc de mandru ca te vede lumea la brat cu o bunaciune  si din pacate sunt destui de curge bale dastia care stau pres in fata lor.

Cum ar trebui sa fie iubita ta sau ce ar trebui sa faca sa nu o inseli?
Postat

Tu cat ai da pentru o ora cu ea?

• Oras:BUCURESTI
  • Oras:BUCURESTI
Postat

cred ca Deceiver ar lua-o de nevasta pe loc, pt ochii aia ca jarul  :laugh2

Vizitator
Reputație: 0
Postat

Dacă nu face total ..

Da

• Minus 1
  • Oras:Satu' cu ministri
  • Oras:Satu' cu ministri
Postat

..nu as platii asa ceva. Sunt altele mult mai bune

Cum ar fi cea, căreia i-ai pus pozele oe topicul care te-a consacrat? 

• Oras:.
  • Oras:.
Postat

Buna baieti! Ati insela asemenea fata? Daca v-ar fi iubita

Niciodata nu te face sa inseli o femeie aspectul acesteia , cand inseli , cauti ce iti lipseste acasa !!!

• Like 3
Postat

Cum ar trebui sa fie iubita ta sau ce ar trebui sa faca sa nu o inseli?

Nu sunt prea pretentios (oral si normal) la partea sexuala. Partea fizica obligatoriu tate mari , naturale  si sa aiba si o talie ( si uite  ca la partea fizica se gasesc prea putine care sa aiba aceste calitati ). Cat priveste partea cu frumusetea , vb din experienta ca am avut parte (nu de multe ) de femei frumoase , insa  partea de libidou sau sex oral lipsea cu defavarsire . Nu cereti detalii , ca nu dau, puteti sa va imaginati ce vreti.

PS . Nu stiu, da mie mi se pare ca esti femeie , de pui intrebari dastea de revista

• Like 3
  • Minus 5
Postat

Nu sunt prea pretentios (oral si normal) la partea sexuala. Partea fizica obligatoriu tate mari , naturale  si sa aiba si o talie ( si uite  ca la partea fizica se gasesc prea putine care sa aiba aceste calitati ). Cat priveste partea cu frumusetea , vb din experienta ca am avut parte (nu de multe ) de femei frumoase , insa  partea de libidou sau sex oral lipsea cu defavarsire . Nu cereti detalii , ca nu dau, puteti sa va imaginati ce vreti.

PS . Nu stiu, da mie mi se pare ca esti femeie , de pui intrebari dastea de revista

Clar ca este una din femeile radar care umbla prin tel curvarillor.

Cand un barbat sau o femeie inseala inseamna ca ceva lipseste din relatie sexuala. Frumusetea nu are nici o treaba cu sexul. Degeaba esti frumoasa daca nu stii sa iti satisfaci barbatul si invers.

Clar ca nu putem sa stam langa cineva foarte urat dar in ziua de azi majoritatea suntem frumosi pe din afara dar foarte urati pe interior

• Like 5
  • Minus 1
  • Oras:prin oras
Postat

Niciodata nu te face sa inseli o femeie aspectul acesteia , cand inseli , cauti ce iti lipseste acasa !!!

Da-mi voie sa te contrazic

Postat

Nu neaparat. Exista mai multe situatii, futi pentru ca se poate, pentru ca iti place, pentru ca vrei sau pentru ca iti lipseste ceva acasa. Eu pana acum am ales primele variante, fără a amesteca aceste parti cu cea am acasă. Casa e casa, futaiul e futai. Am considerat mereu ca daca pot fute o femeie frumoasa sau interesanta sau mai stiu eu ce, sa nu imi refuz aceasta plăcere. Am si avem o valabilitate si cred ca unele chestii trebuiesc făcute pana sa devenim niste mosi libidinosi. Nu suntem toti Columbeanu. Iar treaba asta cu inselatul...mi se pare aiurea. Daca te descarci undeva si povestea se oprește cand iesi pe usa mi se pare ok, daca te implici, nu mai stii de capul tau si nu iti mai arde de "casa", atunci da, se numeste inselat

• Oras:intr-un beci
  • Oras:intr-un beci
Postat

Scrie 'pitipoanca' pe ea.

Ai vrea tu sa poti macar sa o atingi pe ,,pitipoanca,, asta :X

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...