mihaitgv Reputație: -312 Postat August 20, 2017 Oras:Romania Oras:Romania Postat August 20, 2017 )))) uofff s a suparat baiatu' ? taci dq..
lulu666 Reputație: 149 Postat August 20, 2017 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat August 20, 2017 Mama ta am auzit ca o suge bine taree
lulu666 Reputație: 149 Postat August 20, 2017 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat August 20, 2017 Te ai facut super premium sa te asiguri ca nu iti iei ban?!! Si cu super pula asta tot a fraier mirosi ,mirosul de grajd nu prea iese usor )
mihaitgv Reputație: -312 Postat August 20, 2017 Oras:Romania Oras:Romania Postat August 20, 2017 Esti mai zdreanta decat presu` matii de la intrare ..Daca toate caprele ar fi ca tine, ar paste pe asfalt!Hai sifonSo calaresc pe mataNu spune prostii mereu, ci doar cand deschide gura. Ai terminat de vorbit sau mai trebuie sa dorm?mi-ar fi placut sa fii la TV ca sa te inchid....cand vorbesti cu mine sa taci din gura ! daca te fac prost ar fi o insulta adresata oamenilor prosti...mai iubesti natura, chiar dupa ce ti-a facut?..ai nevoie de licenta ca sa fii asa de urata? orice fata are dreptul sa fii urata, dar tu abuzezi de acest drept...hai spune-ne tot ce stii. o sa iti ia doar 10 secunde....cred ca ai un creier ca si nou, avand in vedere ca nu l-ai folosit niciodata...jegu dq...te bagi in certa cu mine ....pentu o curva care vorbeste prosti frustrat a dq..de ce am zis eu de denisa ...am zis ...si zik...cum ?? te duci la una care este urmarita penal in doua dosare ...1 trafic de **spam editat**....peste sta in fata blocului!!si pe topik la ea face pe toti oameni fara ""viata sociala""...2 o pestea pe aida ....stiu ca nu esti prostul nimanui... dar cineva o sa te adopte odata si odata...ieri, te-am admirat toata ziua, la zoo.felicitari pentru noua ta prietena... pacat ca nu o place nimeni! de obicei e nebun, dar are si clipe de luciditate cand e doar idiot, ai o voce frumoasa, de ce o irosesti vorbind? suferi de boala aia de a te baga in treburile oamenilor.cum de doi oameni asa de frumosi ca voi... au un copil asa de urat? cred ca e cazul sa te tii de promisiune.Suntem prieteni de mult timp... ce ai zice sa renuntam?
lulu666 Reputație: 149 Postat August 20, 2017 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat August 20, 2017 ))))))))))))))) mai, cand mai copiezi sa te uiti in plm sa corectezi sexul persoanei . Bai bulanule nu te da cine nu esti ca te cunosc personal. ..ma faci sa ma repet ,in spatele tastaurii esti zmeu darrrr tu si eu stim ca se ineaca lumea de praf in urma ta.tu nu stii cu cine vorbesti dar eu stiu .
mihaitgv Reputație: -312 Postat August 20, 2017 Oras:Romania Oras:Romania Postat August 20, 2017 Mama ta am auzit ca o suge bine taree copil facut din icre!!!
mihaitgv Reputație: -312 Postat August 20, 2017 Oras:Romania Oras:Romania Postat August 20, 2017 ))))))))))))))) mai, cand mai copiezi sa te uiti in plm sa corectezi sexul persoanei . Bai bulanule nu te da cine nu esti ca te cunosc personal. ..ma faci sa ma repet ,in spatele tastaurii esti zmeu darrrr tu si eu stim ca se ineaca lumea de praf in urma ta.tu nu stii cu cine vorbesti dar eu stiu . prost ,retard, scriu de pe tel....bat apropo si la tine si la curva de eva alexa ...spune un indiciu ca tu sti!!
lulu666 Reputație: 149 Postat August 20, 2017 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat August 20, 2017 Stii ce ?!! Tu pe mine ma amuzi maxim ,nu am scris niciodata la postarile tale ,dar m am amuzat pe cinste...crezi ca daca injuri ma afecteaza in vreun fel ?!! Pe tine vad ca da )))) am reusit sa te supar putin si sa iti tulbur linistea .
burgman4 Reputație: 1810 Postat August 20, 2017 Oras:. Oras:. Postat August 20, 2017 Denis , unde esti bro ??
lulu666 Reputație: 149 Postat August 20, 2017 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat August 20, 2017 prost ,retard, scriu de pe tel....bat apropo si la tine si la curva de eva alexa ...spune un indiciu ca tu sti!! aici ?!! Nuuu ,o sa stii la momentul potrivit !
mihaitgv Reputație: -312 Postat August 20, 2017 Oras:Romania Oras:Romania Postat August 20, 2017 ma pis pe tine ...vorbe? ...vomit!
mihaitgv Reputație: -312 Postat August 20, 2017 Oras:Romania Oras:Romania Postat August 20, 2017 Denis , unde esti bro ??la politie...da cu batu!
burgman4 Reputație: 1810 Postat August 20, 2017 Oras:. Oras:. Postat August 20, 2017 la politie...da cu batu!Da ce a patit ?
mihaitgv Reputație: -312 Postat August 20, 2017 Oras:Romania Oras:Romania Postat August 20, 2017 nu stiu ce sa intamplat...asa am auzit!
mihaitgv Reputație: -312 Postat August 20, 2017 Oras:Romania Oras:Romania Postat August 20, 2017 o fi intrat mascati ....cum a intrat peste denisa !!
burgman4 Reputație: 1810 Postat August 20, 2017 Oras:. Oras:. Postat August 20, 2017 Denno fi intrat mascati ....cum a intrat peste denisa !!Denisa este acasa ! Fara mascati ! Deci ?!
burgman4 Reputație: 1810 Postat August 20, 2017 Oras:. Oras:. Postat August 20, 2017 Aaa , acum am vazut , nu mai este activ cel mai mare copy/paste de pe Publi24 ! Pacat , mai aducea si el carne proaspata pe "taraba" !
mihaitgv Reputație: -312 Postat August 20, 2017 Oras:Romania Oras:Romania Postat August 20, 2017 Denn Denisa este acasa ! Fara mascati ! Deci ?!Nu esti informat! 1
burgman4 Reputație: 1810 Postat August 20, 2017 Oras:. Oras:. Postat August 20, 2017 Nu esti informat!Spun ce stiu , la momentul respectiv ,! Daca era la ' bulau' , cum sustii tu , nu posta pe forum acum cateva zile !
pulesteu Reputație: 10794 Postat August 20, 2017 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat August 20, 2017 Aleessandra +alexa= eva ,astea s-a implicat in toate scandalurile de cand si-a facut cont. E tata, e mahalagioaica, e tare in gura cand ar trebui sa taca. E in plus.[/size]E tata, e mahalagioaica, e tare in gura cand ar trebui sa taca. E in plus.Tu esti ceva troll. Nu m-as mira sa fie unul dintre trolli mai vechi ai forumului. 13 9
Vizitator Reputație: 0 Postat August 20, 2017 Postat August 20, 2017 Cum sa mao aduc plusvaloare forumului daca toate curvele vor sa elimine concurenta ? Wtf...o sa devin legenda..))) 2
picon Reputație: 1046 Postat August 20, 2017 Oras:Satu' cu ministri Oras:Satu' cu ministri Postat August 20, 2017 Cum sa mao aduc plusvaloare forumului daca toate curvele vor sa elimine concurenta ? Wtf...o sa devin legenda.. )))Și Claudiu Răducanu a devenit legendă. 5 11
fenrirone Reputație: 95 Postat August 20, 2017 Postat August 20, 2017 Cum sa mao aduc plusvaloare forumului daca toate curvele vor sa elimine concurenta ? Wtf...o sa devin legenda..)))Ce-ai facut Bobitza? Il ciuruira pe saracu' Imparior, bine ca ai apucat sa-i salvezi prima poza de la avatar :-(. 1
fenrirone Reputație: 95 Postat August 20, 2017 Postat August 20, 2017 Și Claudiu Răducanu a devenit legendă. Pentru astia mai tineri, Raducu e geniul care n-a gasit iesirea din Gara de Nord si a ratat convocarea la nationala de tineret... Printre alte ispravi unice. 2
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum