money_talks Reputație: -236 Postat Octombrie 14, 2017 Oras:Acolo unde se da ora exacta Oras:Acolo unde se da ora exacta Partajează Postat Octombrie 14, 2017 <p>sfantu parinte pipilicasfantu parinte pipilicaexorcizatorulVIP Member1439 Postari:Inscris la:29 August 2017Reputatie: 3067Locatie:FALASTOACAPostat Astazi, 13:26marta m, on 14 Oct 2017 - 1:05 PM, said:Imi vine sa ma pup singur cand vad ce idei geniale am. :laugh2V-am facut creierii svaiter cu cele doua conturi SP la care au acces cei 18 membri ai Cosiliului Suprem al Pulimii.Oare cine scrie acum cu contul Lingaudecurve?Dar ieri? :thinkingMOTANE,ASTA NU MAI E OK, CAND HARTUIREA E IN GRUP ORGANIZAT, SI TU TE FACI CA N`AUDE , NU VEDE , SI UITE ASA ,AI VANDUT 1 CONT VERDE LA 18 OAMENI Ai de pwla mea.....Cucoană,isi bate joc Pipilica de tine și-n sculare și-n culcare N-ar fi mai bine sa te ocupi doar de masajul pe care-l promovezi p’acilea?Nu crezi ca este contra-productiv sa te certi de dimineața pana seara cu membrii/potențiali clienți pe aici? 8 12 Link spre comentariu
vistantric Reputație: -3413 Postat Octombrie 14, 2017 Telefon: 0731670030 Oras:București Herăstrău 0731670030 Disponibila Telefon: 0731670030 Oras:București Herăstrău 0731670030 Disponibila Partajează Postat Octombrie 14, 2017 sfantu parinte pipilica sfantu parinte pipilicaexorcizatorul VIP Member1439 Postari:Inscris la:29 August 2017Reputatie: 3067Locatie:FALASTOACAPostat Astazi, 13:26 marta m, on 14 Oct 2017 - 1:05 PM, said: Imi vine sa ma pup singur cand vad ce idei geniale am. V-am facut creierii svaiter cu cele doua conturi SP la care au acces cei 18 membri ai Cosiliului Suprem al Pulimii.Oare cine scrie acum cu contul Lingaudecurve?Dar ieri? MOTANE,ASTA NU MAI E OK, CAND HARTUIREA E IN GRUP ORGANIZAT, SI TU TE FACI CA N`AUDE , NU VEDE , SI UITE ASA ,AI VANDUT 1 CONT VERDE LA 18 OAMENI Marta sunt situații în mediul virtual când oamenii care se manifestă asa, sunt plătiți pentru să o facă în mod organizat...iar aici, numai o rețea de proxeneți îsi poate depune candidatura pentru astfel de fapte. Chiar m-as mira să nu fie asa... Dacă vrei, îți caut un link care să descrie fenomenul si îmi aduc aminte că acest subiect a mai fost pus pe tapet, aici la discutii generale. 8 17 Link spre comentariu
marta m Reputație: -4591 Postat Octombrie 14, 2017 Oras:BUCURESTI Oras:BUCURESTI Partajează Postat Octombrie 14, 2017 MOTANE,,AI VANDUT 1 CONT VERDE LA 18 OAMENI Ai de pwla mea.....Cucoană,isi bate joc Pipilica de tine și-n sculare și-n culcareN-ar fi mai bine sa te ocupi doar de masajul pe care-l promovezi p’acilea?Nu crezi ca este contra-productiv sa te certi de dimineața pana seara cu membrii/potențiali clienți pe aici?sfantu parinte pipilicaImi vine sa ma pup singur cand vad ce idei geniale am doua conturi SP la care au acces cei 18 membri ai Cosiliului Suprem al Pulimii Motane, dai faliment cu saracii astia , 8 9 Link spre comentariu
remus jack Reputație: 1443 Postat Octombrie 14, 2017 Oras:un satuc din china numit pu lan'g kwr Oras:un satuc din china numit pu lan'g kwr Partajează Postat Octombrie 14, 2017 bai frate...cum dracu sa scrii ceva si sa-ti dai like singur ? e ca o laba...tot sex ,dar de unul singur !! @marta... 2 2 Link spre comentariu
marta m Reputație: -4591 Postat Octombrie 14, 2017 Oras:BUCURESTI Oras:BUCURESTI Partajează Postat Octombrie 14, 2017 bai frate...cum dracu sa scrii ceva si sa-ti dai like singur ? e ca o laba...tot sex ,dar de unul singur !! @marta... pt tine ar fi orgasmic sa iei minusuri de la 18 ,precis 8 9 Link spre comentariu
remus jack Reputație: 1443 Postat Octombrie 14, 2017 Oras:un satuc din china numit pu lan'g kwr Oras:un satuc din china numit pu lan'g kwr Partajează Postat Octombrie 14, 2017 pt tine ar fi orgasmic sa iei minusuri de la 18,preciscui dracu ii pasa de minusurile tale ? 2 1 Link spre comentariu
sfantu parinte pipilica Reputație: -828 Postat Octombrie 14, 2017 Oras:FALASTOACA Oras:FALASTOACA Partajează Postat Octombrie 14, 2017 Marta sunt situații în mediul virtual când oamenii care se manifestă asa, sunt plătiți pentru să o facă în mod organizat...iar aici, numai o rețea de proxeneți îsi poate depune candidatura pentru astfel de fapte. Chiar m-as mira să nu fie asa...Dacă vrei, îți caut un link care să descrie fenomenul si îmi aduc aminte că acest subiect a mai fost pus pe tapet, aici la discutii generale.Basitura afumata,cand Consiliul Suprem al Pulimii a decis sa te baneze,eu i-am oprit la -350.Din porunca mea mai ai contul asta.Daca imi mai acuzi enoriasii de proxenetism si alte tampenii debitate de mintea ta imbibata in sperma,o sa le dau liber la minusat pana ce contul tau ajunge la cosul de gunoi. 10 11 Link spre comentariu
vistantric Reputație: -3413 Postat Octombrie 14, 2017 Telefon: 0731670030 Oras:București Herăstrău 0731670030 Disponibila Telefon: 0731670030 Oras:București Herăstrău 0731670030 Disponibila Partajează Postat Octombrie 14, 2017 Basitura afumata,cand Consiliul Suprem al Pulimii a decis sa te baneze,eu i-am oprit la -350.Din porunca mea mai ai contul asta.Daca imi mai acuzi enoriasii de proxenetism si alte tampenii debitate de mintea ta imbibata in sperma,o sa le dau liber la minusat pana ce contul tau ajunge la cosul de gunoi.Eu am zis mereu ca ești prost, dar sincer...nu mă asteptam să îmi confirmi teoriile cu atâta promptitudine! 8 17 Link spre comentariu
tk2xxx Reputație: -531 Postat Octombrie 14, 2017 Oras:Romania Oras:Romania Partajează Postat Octombrie 14, 2017 Basitura afumata,cand Consiliul Suprem al Pulimii a decis sa te baneze,eu i-am oprit la -350.Din porunca mea mai ai contul asta.Daca imi mai acuzi enoriasii de proxenetism si alte tampenii debitate de mintea ta imbibata in sperma,o sa le dau liber la minusat pana ce contul tau ajunge la cosul de gunoi. Numai eu i am dat -60 de puncte la nebuna asta . Am crezut ca face cineva o pomana si i mai da la lepadatura -50 . Dar nu e asa de proasta handicapata , si si - a pus lacheii sa -i dea +2500 de puncte . Fmm de javra , vistantric 2 5 Link spre comentariu
sfantu parinte pipilica Reputație: -828 Postat Octombrie 14, 2017 Oras:FALASTOACA Oras:FALASTOACA Partajează Postat Octombrie 14, 2017 Numai eu i am dat -60 de puncte la nebuna asta . Am crezut ca face cineva o pomana si i mai da la lepadatura -50 . Dar nu e asa de proasta handicapata , si si - a pus lacheii sa -i dea +2500 de puncte . Fmm de javra , vistantricCand era la -350 puteam s-o banez in max 2 min,dar mi-a fost mila de ea.Acum zdreanta a prins glas,ca deh...are 2500 de puncte.Cretina nu stie ca alea pot zbura in doar o ora de minusat pe 2 conturi SP. 9 11 Link spre comentariu
sfantu parinte pipilica Reputație: -828 Postat Octombrie 14, 2017 Oras:FALASTOACA Oras:FALASTOACA Partajează Postat Octombrie 14, 2017 Eu am zis mereu ca ești prost, dar sincer...nu mă asteptam să îmi confirmi teoriile cu atâta promptitudine!Un WC-u public nu poate judeca un om. 10 11 Link spre comentariu
vistantric Reputație: -3413 Postat Octombrie 14, 2017 Telefon: 0731670030 Oras:București Herăstrău 0731670030 Disponibila Telefon: 0731670030 Oras:București Herăstrău 0731670030 Disponibila Partajează Postat Octombrie 14, 2017 V-ati gândit ca agresivitatea voastră o sa fie mai grăitoare decat faptul ca mi-ati luat de la reputație mii de puncte, care erau acolo pentru că anumiți oameni au apreciat in decursul a celor trei ani, activitatea mea pe forum. Prostutilor, ganditi-va ca nu va luptati cu mine...ci cu placerea altora, luata in sens general, dar nici macar asa nu puteti pricepe voi ideea. Aveti chef sa va golaniti...dar mai mult vă rătăciți printre concepte. Nu-i asa ca obisnuiati sa vorbiti in acest mod, acelor fete care le numeati in trecut centuriste?...Si care acum sunt din ce in ce mai greu de gasit si umilit, pentru că fetele si-au luat "locatie" si au un statut acum. Cei buni au de castigat din această situație, clar...iar voi rătăciți ca turbatii inventând povesti care sa va susțină murdăria! 8 17 Link spre comentariu
sfantu parinte pipilica Reputație: -828 Postat Octombrie 14, 2017 Oras:FALASTOACA Oras:FALASTOACA Partajează Postat Octombrie 14, 2017 Numai eu i am dat -60 de puncte la nebuna asta . Am crezut ca face cineva o pomana si i mai da la lepadatura -50 . Dar nu e asa de proasta handicapata , si si - a pus lacheii sa -i dea +2500 de puncte . Fmm de javra , vistantricMai poti sa-i dai 5000 de minusuri.Din partea mea ai liber si tu si toti enoriasi mei. 9 11 Link spre comentariu
sfantu parinte pipilica Reputație: -828 Postat Octombrie 14, 2017 Oras:FALASTOACA Oras:FALASTOACA Partajează Postat Octombrie 14, 2017 V-ati gândit ca agresivitatea voastră o sa fie mai grăitoare decat faptul ca mi-ati luat de la reputație mii de puncte, care erau acolo pentru că anumiți oameni au apreciat in decursul a celor trei ani, activitatea mea pe forum. Prostutilor, ganditi-va ca nu va luptati cu mine...ci cu placerea altora, luata in sens general, dar nici macar asa nu puteti pricepe voi ideea. Aveti chef sa va golaniti...dar mai mult vă rătăciți printre concepte. Nu-i asa ca obisnuiati sa vorbiti in acest mod, acelor fete care le numeati in trecut centuriste?...Si care acum sunt din ce in ce mai greu de gasit si umilit, pentru că fetele si-au luat "locatie" si au un statut acum. Cei buni au de castigat din această situație, clar...iar voi rătăciți ca turbatii inventând povesti care sa va susțină murdăria!Consiliul Suprem al Pulimii a decis.Contul tau v-a fii banat,dar mai intai lasam sclavii sa vedem cate plusuri pot sa-ti dea. 9 11 Link spre comentariu
vistantric Reputație: -3413 Postat Octombrie 14, 2017 Telefon: 0731670030 Oras:București Herăstrău 0731670030 Disponibila Telefon: 0731670030 Oras:București Herăstrău 0731670030 Disponibila Partajează Postat Octombrie 14, 2017 Consiliul Suprem al Pulimii a decis.Contul tau v-a fii banat,dar mai intai lasam sclavii sa vedem cate plusuri pot sa-ti dea.Nu vezi ca abia poți lega două cuvinte si nu ai pic de melodicitate in vorba. Abia cand înjuri si jignesti oameni simti ca ai sens pe lumea asta, săracul de tine! 9 17 Link spre comentariu
christiano_29 Reputație: 72588 Postat Octombrie 14, 2017 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Octombrie 14, 2017 Consiliul Suprem al Pulimii a decis.Contul tau v-a fii banat,dar mai intai lasam sclavii sa vedem cate plusuri pot sa-ti dea.ANALfabetule... 17 21 Link spre comentariu
christiano_29 Reputație: 72588 Postat Octombrie 14, 2017 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Octombrie 14, 2017 Mai poti sa-i dai 5000 de minusuri.Din partea mea ai liber si tu si toti enoriasi mei.La cat esti de prost mai ai si enoriasi...vai de pula lorðŸ˜ðŸ˜ 16 21 Link spre comentariu
skopelos Reputație: -407 Postat Octombrie 14, 2017 Partajează Postat Octombrie 14, 2017 Consiliul Suprem al Pulimii a decis.Contul tau v-a fii banat,dar mai intai lasam sclavii sa vedem cate plusuri pot sa-ti dea.Saptamana urmatoare sunt invitat la la un spritz de un amic care locuieste in berceni. I-am zis ca accept doar daca ma invita la linconto, in cartierul vostru, si numai dupa orele 20.00. Tinand cont de importanta care ti-o dai si de faptul ca cinezi zilnic in acea locatie, la orele 21.00, sigur esti o persoana cunoscuta. Sunt tare nerabdator sa-ti vad fata. Pe curand ! 2 2 Link spre comentariu
sfantu parinte pipilica Reputație: -828 Postat Octombrie 14, 2017 Oras:FALASTOACA Oras:FALASTOACA Partajează Postat Octombrie 14, 2017 Saptamana urmatoare sunt invitat la la un spritz de un amic care locuieste in berceni. I-am zis ca accept doar daca ma invita la linconto, in cartierul vostru, si numai dupa orele 20.00. Tinand cont de importanta care ti-o dai si de faptul ca cinezi zilnic in acea locatie, la orele 21.00, sigur esti o persoana cunoscuta. Sunt tare nerabdator sa-ti vad fata. Pe curand !Intrebi orice ospatar de "Parintelul" Bafta! 8 12 Link spre comentariu
Vizitator Reputație: 0 Postat Octombrie 14, 2017 Partajează Postat Octombrie 14, 2017 Ce e cu tine de îți imaginezi astfel de faze? E subiectul acela in care am descris niste fenomene neobisnuite care se petrec in creierasul lui dmx si care să explice nevoia sa de agresiune. Că altfel puteam să imaginez doar faptul ca dmx are fantezii de sclav, care-si cauta stăpân/a. Astea-s proaspete ))https://i.imgur.com/VTBNGVW.gif Link spre comentariu
vistantric Reputație: -3413 Postat Octombrie 14, 2017 Telefon: 0731670030 Oras:București Herăstrău 0731670030 Disponibila Telefon: 0731670030 Oras:București Herăstrău 0731670030 Disponibila Partajează Postat Octombrie 14, 2017 Astea-s proaspete ))https://i.imgur.com/VTBNGVW.gifAm înțeles, esti într-o perioada de reinventare proprie! 😆 9 17 Link spre comentariu
Vizitator Reputație: 0 Postat Octombrie 15, 2017 Partajează Postat Octombrie 15, 2017 Am înțeles, esti într-o perioada de reinventare proprie! https://i.imgur.com/MZ3fLdR.gif Link spre comentariu
picon Reputație: 1046 Postat Octombrie 15, 2017 Oras:Satu' cu ministri Oras:Satu' cu ministri Partajează Postat Octombrie 15, 2017 Consiliul Suprem al Pulimii a decis.Contul tau v-a fii banat,dar mai intai lasam sclavii sa vedem cate plusuri pot sa-ti dea.Și noi, de cine ne mai batem pula? Link spre comentariu
keyser söze Reputație: -1833 Postat Octombrie 15, 2017 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Octombrie 15, 2017 Nu ... va rog sa nu o banati pe Vis. E singura persoana care reuseste sa scrie un text, pe care daca il citesc de mai multe ori, de fiecare data inteleg altceva. E un fenomen al literaturii. 2 5 Link spre comentariu
picon Reputație: 1046 Postat Octombrie 15, 2017 Oras:Satu' cu ministri Oras:Satu' cu ministri Partajează Postat Octombrie 15, 2017 Nu ... va rog sa nu o banati pe Vis. E singura persoana care reuseste sa scrie un text, pe care daca il citesc de mai multe ori, de fiecare data inteleg altceva. E un fenomen al literaturii.Mai degrabă, o eroare a naturii. 6 21 Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum