Sari la conținut

Motane, esti un gunoi!

Postări Recomandate

• Oras:Acolo unde se da ora exacta
  • Oras:Acolo unde se da ora exacta

<p>sfantu parinte pipilicasfantu parinte pipilicaexorcizatorul

• photo-243757.jpg?_r=1504015996
  • VIP Member
  • 5stars.gif
  • 1439 Postari:
  • Inscris la:29 August 2017
  • Reputatie: 3067
Postat Astazi, 13:26marta m, on 14 Oct 2017 - 1:05 PM, said:snapback.pngImi vine sa ma pup singur cand vad ce idei geniale am. :laugh2 :laugh2 :laugh2V-am facut creierii svaiter cu cele doua conturi SP la care au acces cei 18 membri ai Cosiliului Suprem al Pulimii.Oare cine scrie acum cu contul Lingaudecurve?Dar ieri? :thinkingMOTANE,ASTA NU MAI E OK, CAND HARTUIREA E IN GRUP ORGANIZAT, SI TU TE FACI CA N`AUDE , NU VEDE , SI UITE ASA ,AI VANDUT 1 CONT VERDE LA 18 OAMENI :laugh2 :laugh2 :laugh2 :laugh2 :laugh2
Ai de pwla mea.....Cucoană,isi bate joc Pipilica de tine și-n sculare și-n culcare

N-ar fi mai bine sa te ocupi doar de masajul pe care-l promovezi p’acilea?

Nu crezi ca este contra-productiv sa te certi de dimineața pana seara cu membrii/potențiali clienți pe aici?

• Like 8
  • Minus 12
Link spre comentariu
  • Telefon: 0731670030
  • Oras:București Herăstrău 0731670030
  • Disponibila
  • Disponibila

sfantu parinte pipilica

sfantu parinte pipilica

exorcizatorul

• photo-243757.jpg?_r=1504015996
  • VIP Member
  • 5stars.gif
  • 1439 Postari:
  • Inscris la:29 August 2017
  • Reputatie: 3067
Postat Astazi, 13:26

marta m, on 14 Oct 2017 - 1:05 PM, said:snapback.png

Imi vine sa ma pup singur cand vad ce idei geniale am. :laugh2  :laugh2  :laugh2

V-am facut creierii svaiter cu cele doua conturi SP la care au acces cei 18 membri ai Cosiliului Suprem al Pulimii.

Oare cine scrie acum cu contul Lingaudecurve?Dar ieri? :thinking

MOTANE,ASTA NU MAI E  OK,  CAND HARTUIREA E IN GRUP ORGANIZAT, SI TU TE FACI CA N`AUDE , NU VEDE , SI UITE ASA ,

AI VANDUT 1 CONT VERDE LA 18 OAMENI :laugh2  :laugh2  :laugh2  :laugh2  :laugh2

Marta sunt situații în mediul virtual când oamenii care se manifestă asa, sunt plătiți pentru să o facă în mod organizat...iar aici, numai o rețea de proxeneți îsi poate depune candidatura pentru astfel de fapte. Chiar m-as mira să nu fie asa...

Dacă vrei, îți caut un link care să descrie fenomenul si îmi aduc aminte că acest subiect a mai fost pus pe tapet, aici la discutii generale.

• Like 8
  • Minus 17
Link spre comentariu
  • Oras:BUCURESTI
  • Oras:BUCURESTI

MOTANE,,
AI VANDUT 1 CONT VERDE LA 18 OAMENI :laugh2  :laugh2  :laugh2  :laugh2  :laugh2

Ai de pwla mea.....Cucoană,isi bate joc Pipilica de tine și-n sculare și-n culcare
N-ar fi mai bine sa te ocupi doar de masajul pe care-l promovezi p’acilea?
Nu crezi ca este contra-productiv sa te certi de dimineața pana seara cu membrii/potențiali clienți pe aici?

sfantu parinte pipilica

Imi vine sa ma pup singur cand vad ce idei geniale am

doua conturi SP la care au acces cei 18 membri ai Cosiliului Suprem al Pulimii

Motane, dai faliment cu saracii astia , :laugh2  :laugh2  :laugh2  :laugh2  :laugh2 

• Like 8
  • Minus 9
Link spre comentariu
  • Oras:FALASTOACA

Marta sunt situații în mediul virtual când oamenii care se manifestă asa, sunt plătiți pentru să o facă în mod organizat...iar aici, numai o rețea de proxeneți îsi poate depune candidatura pentru astfel de fapte. Chiar m-as mira să nu fie asa...

Dacă vrei, îți caut un link care să descrie fenomenul si îmi aduc aminte că acest subiect a mai fost pus pe tapet, aici la discutii generale.

Basitura afumata,cand Consiliul Suprem al Pulimii a decis sa te baneze,eu i-am oprit la -350.Din porunca mea mai ai contul asta.

Daca imi mai acuzi enoriasii de proxenetism si alte tampenii debitate de mintea ta imbibata in sperma,o sa le dau liber la minusat pana ce contul tau ajunge la cosul de gunoi.

• Like 10
  • Minus 11
Link spre comentariu
  • Disponibila
  • Disponibila

Basitura afumata,cand Consiliul Suprem al Pulimii a decis sa te baneze,eu i-am oprit la -350.Din porunca mea mai ai contul asta.

Daca imi mai acuzi enoriasii de proxenetism si alte tampenii debitate de mintea ta imbibata in sperma,o sa le dau liber la minusat pana ce contul tau ajunge la cosul de gunoi.

Eu am zis mereu ca ești prost, dar sincer...nu mă asteptam să îmi confirmi teoriile cu atâta promptitudine!
  • Like 8
  • Minus 17
Link spre comentariu
  • Oras:Romania
  • Oras:Romania

Numai eu i am dat -60 de puncte la nebuna asta . Am crezut ca face cineva o pomana si i mai da la lepadatura -50 . Dar nu e asa de proasta handicapata , si si - a pus lacheii sa -i dea +2500 de puncte . Fmm de javra , vistantric

• Like 2
  • Minus 5
Link spre comentariu

Numai eu i am dat -60 de puncte la nebuna asta . Am crezut ca face cineva o pomana si i mai da la lepadatura -50 . Dar nu e asa de proasta handicapata , si si - a pus lacheii sa -i dea +2500 de puncte . Fmm de javra , vistantric

Cand era la -350 puteam s-o banez in max 2 min,dar mi-a fost mila de ea.Acum zdreanta a prins glas,ca deh...are 2500 de puncte.Cretina nu stie ca alea pot zbura in doar o ora de minusat pe 2 conturi SP.

• Like 9
  • Minus 11
Link spre comentariu
  • Disponibila
  • Disponibila

V-ati gândit ca agresivitatea voastră o sa fie mai grăitoare decat faptul ca mi-ati luat de la reputație mii de puncte, care erau acolo pentru că anumiți oameni au apreciat in decursul a celor trei ani, activitatea mea pe forum. Prostutilor, ganditi-va ca nu va luptati cu mine...ci cu placerea altora, luata in sens general, dar nici macar asa nu puteti pricepe voi ideea. Aveti chef sa va golaniti...dar mai mult vă rătăciți printre concepte. Nu-i asa ca obisnuiati sa vorbiti in acest mod, acelor fete care le numeati in trecut centuriste?...Si care acum sunt din ce in ce mai greu de gasit si umilit, pentru că fetele si-au luat "locatie" si au un statut acum. Cei buni au de castigat din această situație, clar...iar voi rătăciți ca turbatii inventând povesti care sa va susțină murdăria!

• Like 8
  • Minus 17
Link spre comentariu

Mai poti sa-i dai 5000 de minusuri.Din partea mea ai liber si tu si toti enoriasi mei.

• Like 9
  • Minus 11
Link spre comentariu

V-ati gândit ca agresivitatea voastră o sa fie mai grăitoare decat faptul ca mi-ati luat de la reputație mii de puncte, care erau acolo pentru că anumiți oameni au apreciat in decursul a celor trei ani, activitatea mea pe forum. Prostutilor, ganditi-va ca nu va luptati cu mine...ci cu placerea altora, luata in sens general, dar nici macar asa nu puteti pricepe voi ideea. Aveti chef sa va golaniti...dar mai mult vă rătăciți printre concepte. Nu-i asa ca obisnuiati sa vorbiti in acest mod, acelor fete care le numeati in trecut centuriste?...Si care acum sunt din ce in ce mai greu de gasit si umilit, pentru că fetele si-au luat "locatie" si au un statut acum. Cei buni au de castigat din această situație, clar...iar voi rătăciți ca turbatii inventând povesti care sa va susțină murdăria!

Consiliul Suprem al Pulimii a decis.Contul tau v-a fii banat,dar mai intai lasam sclavii sa vedem cate plusuri pot sa-ti dea.

• Like 9
  • Minus 11
Link spre comentariu
  • Disponibila
  • Disponibila

Consiliul Suprem al Pulimii a decis.Contul tau v-a fii banat,dar mai intai lasam sclavii sa vedem cate plusuri pot sa-ti dea.

Nu vezi ca abia poți lega două cuvinte si nu ai pic de melodicitate in vorba. Abia cand înjuri si jignesti oameni simti ca ai sens pe lumea asta, săracul de tine!

• Like 9
  • Minus 17
Link spre comentariu

Saptamana urmatoare sunt invitat la la un spritz de un amic care locuieste in berceni. I-am zis ca accept doar daca ma invita la linconto, in cartierul vostru, si numai dupa orele 20.00. Tinand cont de importanta care ti-o dai si de faptul ca cinezi zilnic in acea locatie, la orele 21.00, sigur esti o persoana cunoscuta. Sunt tare nerabdator sa-ti vad fata. Pe curand !

• Like 2
  • Minus 2
Link spre comentariu

Saptamana urmatoare sunt invitat la la un spritz de un amic care locuieste in berceni. I-am zis ca accept doar daca ma invita la linconto, in cartierul vostru, si numai dupa orele 20.00. Tinand cont de importanta care ti-o dai si de faptul ca cinezi zilnic in acea locatie, la orele 21.00, sigur esti o persoana cunoscuta. Sunt tare nerabdator sa-ti vad fata. Pe curand !

Intrebi orice ospatar de "Parintelul" 

Bafta!

• Like 8
  • Minus 12
Link spre comentariu
Vizitator
Reputație: 0

Ce e cu tine de îți imaginezi astfel de faze? E subiectul acela in care am descris niste fenomene neobisnuite care se petrec in creierasul lui dmx si care să explice nevoia sa de agresiune. Că altfel puteam să imaginez doar faptul ca dmx are fantezii de sclav, care-si cauta stăpân/a.

Astea-s proaspete :)))

https://i.imgur.com/VTBNGVW.gif

Link spre comentariu
  • Disponibila
  • Disponibila

Astea-s proaspete :)))

https://i.imgur.com/VTBNGVW.gif

Am înțeles, esti într-o perioada de reinventare proprie! 😆
  • Like 9
  • Minus 17
Link spre comentariu

• Oras:Satu' cu ministri
  • Oras:Satu' cu ministri

Nu ... va rog sa nu o banati pe Vis. E singura persoana care reuseste sa scrie un text, pe care daca il citesc de mai multe ori, de fiecare data inteleg altceva.  :laugh2 E un fenomen al literaturii.

Mai degrabă, o eroare a naturii.

• Like 6
  • Minus 21
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...