Sari la conținut

Pe vremea lu' Ceausescu...............

Postări Recomandate

• Oras:Europa
Postat

O soluție era, dacă aveai bani mai mulți și relații, să marchezi la dansatoarele de bar, de la Teatrul de Revistă și manechinuitele lui Zina. Astea știau și să se fută și să facă să te simți bine, plus că arătau bine, îngrijite și haladite.

Nomenclaturistii aveau acces la nivelul acesta.

Postat

Prin anii '87, '88 se futeau muierile cu macelarii, pentru citeva kile de carne saptaminal.

• Oras:Bucuresti
Postat

Ce vremuri ... se spunea ca la Melody Bar de la Patria era curvasaraie pe fata. Multe din fostele vedete da zi au fost prestatoare in local.

• Like 4
  • Minus 12
  • Oras:Satu' cu ministri
Postat

Nomenclaturistii aveau acces la nivelul acesta.

Nu numai, se putea și dacă erai prieten cu vreun cântăreț cunoscut, sau te mai învârteai prin lumea din ... show-bizu', să-i spun așa, acelot vremuri. . Dar se intra greu în cercul ăsta.

• Like 6
  • Minus 11
Postat

Nu conta numai banu atunci...am cunoscut un sef de aprozar plin de bani care rupea Melody Bar in fiecare simbata. Si se plingea ca nu fute si el nimic de acolo.

Si era un barbat bine, stilat, elegant...armean de origine.

Probabil ca pestii de acolo ii dadusera interdictie la fete.

• Like 3
Postat

Unde puneau anunț?

In constanta toata lumea stia de poarta 6 si hotel Intim-e drept asta era plin de Secu.Eu aveam 8 ani si deja stiam de la aia de 20 de ani unde se duceau sa futa sambata.in timpul sezonului era deja ful de tarancute, dansatoare si cantarete la terase.Melody era ptr nomenclatura totusi

Postat

Pe vremea impuscatului, puteai practica fara teama curilingus oricarei curve, pentru ca nu exista frica de BTS-uri.

In ziua de azi, dai peste orice putoare care ofera sex normal neprotejat contra unei sume modice de 500-600 lei

Postat

Pe vremea impuscatului, puteai practica fara teama curilingus oricarei curve, pentru ca nu exista frica de BTS-uri.

In ziua de azi, dai peste orice putoare care ofera sex normal neprotejat contra unei sume modice de 500-600 lei

stai chill ca pe vremea lu "prematur impuscatului" nici nu aveai la dispozitie prezervative. Se dadeau cu "reteta medicala". Sexul oral era ceva normal ca si analul (ca sapun Cheia se gasea fara probleme)

De aici si reclama: Folositi sapunul Cheia sa innebuniti femeia! 

• Like 4
  • Minus 12
Postat

stai chill ca pe vremea lu "prematur impuscatului" nici nu aveai la dispozitie prezervative. Se dadeau cu "reteta medicala". Sexul oral era ceva normal ca si analul (ca sapun Cheia se gasea fara probleme)

De aici si reclama: Folositi sapunul Cheia sa innebuniti femeia!

Pina prin anii 80 prezervativele se gaseau la tutungerii. Daca mi aduc bine aminte se numeau Protex.

• Like 2
  • Oras:belgravistan
  • Oras:belgravistan
Postat

Pina prin anii 80 prezervativele se gaseau la tutungerii. Daca mi aduc bine aminte se numeau Protex.

....şi aveau pudră de talc în loc de lubrifiant.

Senzaţii, tată..

• Like 3
  • Minus 1
Postat

Senzaţii, tată..

Corect !!

Le umpleam cu apa si aruncam cu ele dupa fete !

• Like 2
Postat

Am eu o teorie in ceia ce priveste scientific discoveries and innovations.

Cred ca un stat relativ non-corrupt si democratic, intr-o natiune formata din indivizi cat de cat educati ( cum sunt in tarile nordice ), ar fi cu mult mai eficient decat un sistem de scientific discovery/innovation ce este driven de acel 'profit incentive' din capitalism.

Tovarasi, un capitalist pe topic!

Am si eu o idee. Sa vorbim romaneste. Parol!  :laugh2

Postat

De acord. Intr-un fel...zic si eu.

Pe vremea lui Ceausila daca te cunosteam si faceam sex cu tine as fi zis si eu mmmmm ce misto e sexul cu fete de 18 ani)))) :laugh2  :laugh2  (PS - nu pune la suflet, e un pamflet. Tu ai fost si ramai o dulce romantica si atunci si acum) :slap2

• Like 1
Postat

Sau Dermatina nimimax/

Senzaţii, tată..

... și erau groase, de parcă erau mănuși de spălat vase.  :laugh2

Mai erau alea chinezești, Butterfly. Erau cât-de-cât mai acceptabile și era bătaie pe ele, când se găseau.

• Like 6
  • Minus 12
Postat

Cele chinezesti erau cam mici... =))

Mai ales pentru Afriq.

• Like 8
  • Minus 12
  • Oras:Bucharest
  • Oras:Bucharest
Postat

Eu nu am apucat vremea sa fut in comunism la revolutie eram cu alte preocupari,fluierat gagici dupa tricicleta.Singurul om cu care o mai dam pe curvasareli la un spritz e unchiul meu cu care vb intre patru ochi smenuri dinastea.

Ei bine,va zic ce imi zice si el:

-se futeau femeile pe o pereche de colanti,daca erau lycra si luceau era mega fita - cu astea cica a avut mare noroc,avea un marinar supplier

-fripturistele - agatate pe nushtu unde le duceai la restaurant cu friptura cartofi prajiti si salata de varza adiacenta plus un vin cabernet

-colegele de la IP3 care o mai sugeau la cinema la un film indian lacrimogen

-muncitoarele de la uzina care se futeau de plictiseala 

Dar toate care ar fi fost,cica nu erau niciunele ca asistentele din spital.Asistentele(era sofer de ambulanta :P )care la garzi se futeau de mama focului - nu contra cost - altele erau interesele erau din spusele lui cele mai perverse,avantajele ca lucrau totusi cu doctori le dadea un strop de siguranta fie chiar si daca ramaneau insarcinate sa nu mai zic de vistiera de antibiotice.Desi el imi spune ca pana in 90 nu a luat nimic de la niciuna si nici o secunda nu i-a fost frica.

Sustine ca tot de la tiristii turcii cu care romancele se futeau pe rupte din '92 incoace s-a luat HIV si alte minunatii.Acum nu stiu daca pe timpu' lu' ceasca exista boala in ro habar n-am.

Partea buna si vad ca s-a mai scris se facea oral dar nu toate erau foarte confortabile cu ideea,in schimb normal cu mega precautie - metoda calendarului - si anal cam doar daca era pe stop.

Cu toate astea,mi-a zis ca niciodata nu a platit bani pentru sex,pe vremea aia nu contau atat de mult banii ca oricum toti aveau si nu prea aveau ce face cu ei.

LE:daca aveti si voi povesti dinastea sunt bucuros sa le citesc,mai ales povesti de bucuresti.

• Like 4
  • Minus 4

Vizitator
Reputație: 0
Postat

Eu nu am apucat vremea sa fut in comunism la revolutie eram cu alte preocupari,fluierat gagici dupa tricicleta.Singurul om cu care o mai dam pe curvasareli la un spritz e unchiul meu cu care vb intre patru ochi smenuri dinastea.

Ei bine,va zic ce imi zice si el:

-se futeau femeile pe o pereche de colanti,daca erau lycra si luceau era mega fita - cu astea cica a avut mare noroc,avea un marinar supplier

-fripturistele - agatate pe nushtu unde le duceai la restaurant cu friptura cartofi prajiti si salata de varza adiacenta plus un vin cabernet

-colegele de la IP3 care o mai sugeau la cinema la un film indian lacrimogen

-muncitoarele de la uzina care se futeau de plictiseala 

Dar toate care ar fi fost,cica nu erau niciunele ca asistentele din spital.Asistentele(era sofer de ambulanta :P )care la garzi se futeau de mama focului - nu contra cost - altele erau interesele erau din spusele lui cele mai perverse,avantajele ca lucrau totusi cu doctori le dadea un strop de siguranta fie chiar si daca ramaneau insarcinate sa nu mai zic de vistiera de antibiotice.Desi el imi spune ca pana in 90 nu a luat nimic de la niciuna si nici o secunda nu i-a fost frica.

Sustine ca tot de la tiristii turcii cu care romancele se futeau pe rupte din '92 incoace s-a luat HIV si alte minunatii.Acum nu stiu daca pe timpu' lu' ceasca exista boala in ro habar n-am.

Partea buna si vad ca s-a mai scris se facea oral dar nu toate erau foarte confortabile cu ideea,in schimb normal cu mega precautie - metoda calendarului - si anal cam doar daca era pe stop.

Cu toate astea,mi-a zis ca niciodata nu a platit bani pentru sex,pe vremea aia nu contau atat de mult banii ca oricum toti aveau si nu prea aveau ce face cu ei.

LE:daca aveti si voi povesti dinastea sunt bucuros sa le citesc,mai ales povesti de bucuresti.

exista pe vremea lui ceasca cazuri de hiv. iti spun pt ca in 88 eram ei internata la babes pt hepatita..si se barfea...ca dincolo de o usa cu grilaj sunt bolnavi de sida..deci erau cazuri inainte de 89

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...