leanasicostel Reputație: -122 Postat Aprilie 5, 2016 Postat Aprilie 5, 2016 Lu' Dobrica ii place carnea,pana nu pune lorena o poza cu pizda nu e entuziasmat ))Ati facut prea mare caz pe seama lui.Daca era barbat isi vedea de treaba lui nu plangea nonstop ca nu il mai lasa lorena sa o linga in pizda,,pe bune acuma.Ia dat cu flit si face scandal degeaba. Tind sa cred ca e doar un job pt ea si nimic mai mult .nu ii mai sariti in cap atat pentru simplul fapt ca plange unul dupa ea.ce vina are ea ca sa indragostit ala de ea?el nu stia ca merge doar la futut credea ca se si insoara de acum:)))si mai incepe si cu faze ca are copil lorena si ca nu are grija de el sau ceva.eu cred ca exagereaza doar pt ai face rau atata tot nu e treaba nimanui cu cine se fute ea .La ea mergi sa o futi nu mergi la ''Nora pentru mama'' )O femeie ca ea credeti ca sta dupa unul ca Dobre? )))au stat 5 ani
danteluv25 Reputație: 590 Postat Aprilie 5, 2016 Oras:ploiesti Oras:ploiesti Postat Aprilie 5, 2016 Unde-i Dobrică? Făr' de el, topingu' e pustiu...în poola mea Mare adevar ai spus ! 1
Administrator pisicuts Reputație: 114572 Postat Aprilie 5, 2016 Oras:La butoane Oras:La butoane Administrator Postat Aprilie 5, 2016 e ca nunta fara lautari fara el aici 3
alex stomatologul Reputație: -300 Postat Aprilie 5, 2016 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Aprilie 5, 2016 ....sau ca un squirt fara partz 1 2
alex stomatologul Reputație: -300 Postat Aprilie 5, 2016 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Aprilie 5, 2016 Asta vis a vis de discutiile ample avute de d soara Bettyblue cu forumul...la un moment dat !se mai scapa lumea de...rautaciosilor.Nu era nevoie sa postez neaparat dar mi am adus aminte si situatia era chiar hilara. 2
ghost 01 Reputație: 2247 Postat Aprilie 5, 2016 Oras:... Oras:... Postat Aprilie 5, 2016 http://www.tube8.com/mature/fakeagent-mature-brunette-takes-anal-in-casting/9690991 In filmul asta a fost ok pana i-a bagat-o ala in cur.Cred ca a durut-o,ca de atunci a stricat toata scena!
jico3301 Reputație: 2 Postat Aprilie 5, 2016 Oras:Bucharest Oras:Bucharest Postat Aprilie 5, 2016 Dear Lorena,I want to meet with you, too many time I called your phone (0724 838 617), but you did not replay. Do you have any other nr or contact skypee, messenger, v.s. how I can rich you. Kiss
chavez Reputație: 0 Postat Aprilie 5, 2016 Postat Aprilie 5, 2016 au stat 5 aniAu stat nu am zis ca nu dar acum el plange dupa ea nu invers.
futdes Reputație: 65 Postat Aprilie 5, 2016 Oras:Timișoara Oras:Timișoara Postat Aprilie 5, 2016 Lorena draga...mai postezi si tu ceva nou? Inca o data oferta sa stim.ca e valabila...eventual niste poze noi? Ma tot gandesc sa te vizitez...dar lipsa ta de interes imi da de gandit. Schimba-mi parerea cu o postare si o sa ti fac o vizita curand. Futi/nu futi,vremea puli trece!
ghost 01 Reputație: 2247 Postat Aprilie 6, 2016 Oras:... Oras:... Postat Aprilie 6, 2016 Are numar de vodafone cu tarif normal.Am sunat-o eu pentru o programare si nu am fost taxat suplimentar nici de reteaua de telefonie,nici de Lorena.
ghost 01 Reputație: 2247 Postat Aprilie 6, 2016 Oras:... Oras:... Postat Aprilie 6, 2016 Sursa A.T. 3
leanasicostel Reputație: -122 Postat Aprilie 6, 2016 Postat Aprilie 6, 2016 Se crede vedeta cred sau ceva de genul, dar are fata de curva. sa puna la corp ca doar lumea nu fute buzele alea oribile false
futdes Reputație: 65 Postat Aprilie 6, 2016 Oras:Timișoara Oras:Timișoara Postat Aprilie 6, 2016 Eu o intrebam ce mai are in meniu...si la cati au inceput sa ii ia locul lu dobrica...vreau sa mai aud ceva si de la ea...ma intereseaza program ,meniu si tarif. Nu pierd nici eu timp vorbind la tel nici ea dand detalii la fiecare in parte. Win-win
leanasicostel Reputație: -122 Postat Aprilie 7, 2016 Postat Aprilie 7, 2016 Dobre a trecut mai departe. curva asta nu o sa mai gaseasca in veci barbat ca dobre. sau despartit ca prostii cand puteau sa isi rezolve neintelegerile. dobre mai gaseste femei calumea dar curva asta o sa aiba parte numai de profitori si o sa imbatraneasca singura si trista. acum neaga ca ar fi as dar asa va fi. curvo, pune mana si impacate cu dobre ca te iubeste si nimeni nu o va face cum te iubeste el. repede pana nu i se ia de tine, incearca dai un telefon.
p_morris Reputație: 1076 Postat Aprilie 7, 2016 Oras:București Oras:București Postat Aprilie 7, 2016 Fai Lorenooo,sa moară fffetili mele de nu zici ca esti păpușa Chuky
Administrator pisicuts Reputație: 114572 Postat Aprilie 8, 2016 Oras:La butoane Oras:La butoane Administrator Postat Aprilie 8, 2016 unde e dobre?s-a dat batut pana la urma in fata lui bikut ? 4
undying Reputație: 24 Postat Aprilie 8, 2016 Postat Aprilie 8, 2016 Se pare ca bikutz l-a dovedit pe dobrica ... cred ca s-a intors pe balcon dobrica ... 1
giancarlogirri Reputație: 12240 Postat Aprilie 8, 2016 Oras:Bucharest Oras:Bucharest Postat Aprilie 8, 2016 unde e dobre?s-a dat batut pana la urma in fata lui bikut ?Dobre e la cârciumă! I-ai dat un ''BAN'' si s-a dus sa-l bea! Apare el...dupa ce se trezeste! 5
Vizitator Reputație: 0 Postat Aprilie 8, 2016 Postat Aprilie 8, 2016 Dobre e la cârciumă! I-ai dat un ''BAN'' si s-a dus sa-l bea! Apare el...dupa ce se trezeste!...daca se mai trezeste 4
ghost 01 Reputație: 2247 Postat Aprilie 9, 2016 Oras:... Oras:... Postat Aprilie 9, 2016 As vizita-o si eu pe Lorena,dar nu mai am citit o recenzie la ea de anul trecut,sa stim si noi cum mai se misca in pat si ce servicii mai ofera.Pare buna la corp.
pulifer Reputație: 870 Postat Aprilie 9, 2016 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Aprilie 9, 2016 In pat nu s-a miscat bine niciodata, asa ca mi-e greu sa cred ca acum s-ar misca mai bine. Singura diferenta de cand a revenit e ca a mai taiat din servicii fara sa scada pretul si si-a dat pe fata cresterea de mahala. 1
futdes Reputație: 65 Postat Aprilie 10, 2016 Oras:Timișoara Oras:Timișoara Postat Aprilie 10, 2016 Am încercat de câteva ori să o sun pe lore insa telefonul este închis.Mai activează?
ghost 01 Reputație: 2247 Postat Aprilie 11, 2016 Oras:... Oras:... Postat Aprilie 11, 2016 E greu de prins.Pregateste un show pacatos cu Dobre.
danteluv25 Reputație: 590 Postat Aprilie 11, 2016 Oras:ploiesti Oras:ploiesti Postat Aprilie 11, 2016 Fara Dobre, viata e pustie pe aici ! 1
marco_kiss Reputație: 7 Postat Aprilie 11, 2016 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Postat Aprilie 11, 2016 o poza ceva new????????
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum