Sari la conținut

Lorena 0727546523

Postări Recomandate

• Oras:Focsani
Postat

ai aceeasi atitudine ca aia, semeni cu ea

o dama profesionista nu se compromite cu un lb de mahala

Scumpule , una e atitudinea ,alta e treabă . De semănat nu prea cred ,doar daca o fi fost tata pe la maicasa ,dar în rest ,dacă ți trimit o poza cu mine e diferența de la cer la pamant. Dacă nu intelegi diferența dintre aceste două elemente e clar .
  • Oras:......
  • Oras:......
Postat

Hepatica dracu care ești ,pai tu sa mi bagi mie sloboz auzi? Fă panaramo care te futi fara prezervativ ,stai cumințica acolo ,că te plimbi cu RATB-ul inca ești nebună la cap ? Și hai sa ți dau și o replica demna de tine . Sa mi iei sângele de pe tampon in gura și să faci gargara cu el . Folosește prezervativul întâi ,și după deschide gura.

cat romantism
  • Like 1
Vizitator
Reputație: 0
Postat

A dracu satrareasa...hai dute in pulile mele neprotejate sa le sugi..nu msi vorbi cu slobozu in gura...tu ti.ai cautat.o cu mine taranco...tu esti si taranca si cioara...eu sunt doar cioara..pt tine..intruchiparea satrei..nici la usa cortului nu o sa vezi ce o sa.mi iasa mie din gura catre tine daca nu.ti iei limba din pizda mea

Vizitator
Postat

Huuuiiiduuuuuu dupa tine ..te vezi vreo printesa?

.tot inghittoare de puli esti si tu...dracu in pula mea s.o sugi

• Oras:pretutindeni
Postat

A dracu satrareasa...hai dute in pulile mele neprotejate sa le sugi..nu msi vorbi cu slobozu in gura...tu ti.ai cautat.o cu mine taranco...tu esti si taranca si cioara...eu sunt doar cioara..pt tine..intruchiparea satrei..nici la usa cortului nu o sa vezi ce o sa.mi iasa mie din gura catre tine daca nu.ti iei limba din pizda mea

Vino cu probe, de sloboaze neprotejate suntem sătui😠

• Like 2
  • Minus 14
  • Oras:Splaiul Unirii
Postat

Ce limbaj academic 😂😂😂

• Like 4
Postat

Pe asta nu o baneza nimeni !? :slap2

• Like 2
Vizitator
Postat

Ehh... in naivitatea mea... credeam ca.... :(

Credeam... (da stiu, prost :( sunt)...

Credeam... sunt...

• Like 1
Postat

Boachetaro care n ai bani de mâncare ești nebună la cap ? Cu mine ți ai găsit sa te joci cu dumele ? Stai dracu cuminte în banca ta , ghetoisto care esti . Te bate foamea cu 3-0 și tu ești tare in gura. Lasă să fiu eu sugatoare de puli ,asta e ,eu macar nu mă plimb cu rata.Tu îți usuci parul pe calorifer și aduni chiștoace din fata blocului sa fumezi ești nebună la cap? Ești o bomba cu ceas care oricând poți exploda ,așa că pune mana și mai slăbește că ai să faci spume la pizda , nespălata dracu ce ești . Plus că mai ești și o analfabeta de nota 10. Vezi ți de copilul pe care l ai ,poate îl calcă mașină ,sau îi e foame cretino împuțită care ești.Nu te mai caca pe tine pe aici că deja ai inceput sa puti. Bagi zeci de puli in tine ,poate persoanele alea sunt bolnave imbecilo ,sau tu ești ,și se duce omul cu boala la nevasta și copil . Fă mare handicapată ești . Păcat că ești scurta in banda .
Postat

Mai zi ceva ca imediat iti bag sloboz in gat..daca nu ti.a bagat nimeni azi

Probe...

Probe...

Probe...

Probe...

Probe...

Probe...

Și iar...probe...afectato, care ești tu afectată😠😠😠

• Like 1
  • Minus 14
  • Oras:Bucuresti
  • Oras:Bucuresti
Postat

Bună seara ,țin să precizez două aspecte ; Săptămâna trecută am vorbit cu Bianca la telefon ( marți ) si spunea că vrea să plece din cauza unora dintre voi ,,am intrebat când si a spus că Duminică și pleacă cu Opelul albastru .I-am sugerat să plece cu avionul și să lase mașina în România ,chiar am insistat .,Munchen nu este Brasov sau Constanta .De atunci nu mai știu nimic de ea .Astăzi am vorbit cu băiatul ei Edy și acesta nu știe nimic ,doar că a plecat în Germania cu mașina ( curios este că în fața casei unde locuiește **spam editat**ul cu bunica lui era parcată o mașină de aceeași marcă și culoare cu cea a Lorenei ),posibil coincidență ...Vreau să ne spună această Adina cu cine din familia ei a vorbit și când ,,Mulțumesc anticipat ..revin mâine cu alte informații pentru că am întins niște antene ..Sper să nu fie așa ,Lorena are buletin pe adresa mea și cred că până la această oră dacă se întâmpla nenorocirea eram informat ..Să fiți iubiți  :snap  :snap

Care opel albastru ... isi cumparase recent un hyundai 2003 sport rosu din Ploiesti. Cred ca te-a pacalit ...

Vizitator
Postat

In 2 randuri am vrut sa evit conflictul cu tine..dar daca esti satrareasa asta e...hai sa ne tiganim acum...de ce ti.ai cautat.o cu mine tu stii..repet...fa.ti talentu...si scrie ce vrei..nici la 10 metri de pizda nu ma doare...da vezi ca daca sari calu.

Nu garantez ca nu mai sar la gatu tau. Ca ma fut eu neprotejat..ma fut in pizda mea nu in gura ta.

Postat

In 2 randuri am vrut sa evit conflictul cu tine..dar daca esti satrareasa asta e...hai sa ne tiganim acum...de ce ti.ai cautat.o cu mine tu stii..repet...fa.ti talentu...si scrie ce vrei..nici la 10 metri de pizda nu ma doare...da vezi ca daca sari calu.

Nu garantez ca nu mai sar la gatu tau. Ca ma fut eu neprotejat..ma fut in pizda mea nu in gura ta.

Stai liniștită acolo,că nu ți doresc sa ne intersectam vreodată . Ai grija de copil ,și stai cumințica ,lasă prostiile . Pupiciii
  • Oras:Acolo unde se da ora exacta
  • Oras:Acolo unde se da ora exacta
Postat

Sã vie inspectorii Clouseau si Columbo pã toping sa elucideze cazul Bicutz!!😃😃

• Like 6
  • Minus 10
  • Telefon: 021 352 8632
  • Oras:'' suntem peste tot acasa ''
  • Telefon: 021 352 8632
  • Oras:'' suntem peste tot acasa ''
Postat

Circ! Continuați:)

• Like 3
  • Minus 8
  • Oras:In papuris ca sa ma chis
  • Oras:In papuris ca sa ma chis
Postat

Ehh... in naivitatea mea... credeam ca.... :(

Credeam... (da stiu, prost :( sunt)...

Credeam... sunt...

:laugh2  :laugh2  :laugh2  sa moara Cipri ai crezut ca e  vreo ,,,,,,,matusa? stai chill  ca inca nu si-a expus intreaga valoare

asta era doar incalzirea :)

• Oras:nairobi
  • Oras:nairobi
Postat

Imi place acest plot twist. Hai dobre la capela la inmormantarea lu bicut sa mi o sugi tu cu adina in spate la altar ca faceti neprotejat amandoua. Va dau 5 ron!!

Postat

Imi place acest plot twist. Hai dobre la capela la inmormantarea lu bicut sa mi o sugi tu cu adina in spate la altar ca faceti neprotejat amandoua. Va dau 5 ron!!

Leșin 😂😂😂

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members and 2 guests

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...