Sari la conținut

Lorena 0727546523

Postări Recomandate

• Oras:pe forum
Postat

ce nu vrei ba amaratule....esti un sclav al pizdiii....ce sa faci tu cu fata asta daca nici puta nu ai...termina in mortii matii

Tu ce vrei  ? de ce te-ai bagat ca musca in curu calului ? Esti paralel de tot dar scri ca prostu sa te afli in treaba 

• Oras:Ma kk pe voi de ratati
Postat

Dobre-prostu pulii 😂😂😂

post-67071-0-07299600-1458162517_thumb.png

• Oras:CCCP
Postat

salut!

​ am citit aceasta super telenovela de la a la z.. si e a 3 a si ultima oara cand mai scriu pe postul asta ca mi sa facut scarba

​ lorena..eu am fost la tine in locatie in ianuarie si aveai un caine maro mic...dobre asta....uneori nu minte

​ 2..chiar faci neprotejat pentru 1 mil in plus..si asta o stiu ca mi ai propus si mie si de alti clienti de ai tai prieteni de ai mei ..asta o zic PUBLIC ca sa stie colegii de aici...nu ma intereseaza nea dobre.

​ 3. tu cu gura ta mi ai zis de barbatatu din spania..si de ce a aflat ala de tine ca esti cea mai tare la anal pe bucuresti...si altele

​ 4.dobre..nici tu nu ai toate tiglele pe casa

​ 5.se pare ca nu e admin pe site ul asta.sau e site de scandal si tiganeala....daca se permite sa se ajunga pana aici

​ 6 am 3 COMMENTURI aici pe postul lorenei..... trebuia sa zica cineva si adevarul....

AM votat initiativa colegului meu de a se sterge acest post ....sunt curios cati au mai votat

Ceea ce am scris este adevarat 100% si nu am jignit sau ofensat prin limaj pe nimeni...asta daca mai ​CONTEAZA ~!

• Like 2
Postat

salut!

​ am citit aceasta super telenovela de la a la z.. si e a 3 a si ultima oara cand mai scriu pe postul asta ca mi sa facut scarba

​ lorena..eu am fost la tine in locatie in ianuarie si aveai un caine maro mic...dobre asta....uneori nu minte

​ 2..chiar faci neprotejat pentru 1 mil in plus..si asta o stiu ca mi ai propus si mie si de alti clienti de ai tai prieteni de ai mei ..asta o zic PUBLIC ca sa stie colegii de aici...nu ma intereseaza nea dobre.

​ 3. tu cu gura ta mi ai zis de barbatatu din spania..si de ce a aflat ala de tine ca esti cea mai tare la anal pe bucuresti...si altele

​ 5.se pare ca nu e admin pe site ul asta.sau e site de scandal si tiganeala....daca se permite sa se ajunga pana aici

​ 6 am 3 COMMENTURI aici pe postul lorenei..... trebuia sa zica cineva si adevarul....

AM votat initiativa colegului meu de a se sterge acest post ....sunt curios cati au mai votat

Ceea ce am scris este adevarat 100% si nu am jignit sau ofensat prin limaj pe nimeni...asta daca mai ​CONTEAZA ~!

Salut acel cățel era al meu pentru ca boarfa m-a sunat plângând sa mă mut la ea.Am făcut greșeală și am pus botul. Am stat la ea 2 săptămâni cu bagaj , cu cățel. În acest timp i-am cumpărat haine boarfei și bani împrumut.
Postat

Lorena doar pentru 100 de lei în plus face sex total neprotejat.E mult pana ia vreun ceva și duce acasă apoi sa vezi veselie.O sa spună ca a luat din alta parte la cât e de nebună Mars pe centura curva expirata și nebuna

Postat

salut!

cand scarba ai venit tu la mine javra ordinară si ti.Am propus eu neprotejat sau ti.Am zis ca fac anal?. Esti o jigodie imputita la fel ca dobre...doi nefericiți care muriti in laba la pozele mele...Nu sunt cea mai tare pe anal pt ca nu mai fc de un an anal. Si neprotejat nu fac si pt sănătatea mea si pt ca nu mai iau pastile contraceptive demult...asa ca sa ti.o iei la muie. Dar ca fac anal si neprotejat doar cu iubitul meu...asta e adevarat...doar cu iubitul meu in speranța ca raman gravida. Doar cu iubitul meu fac de toate. Ca de aia e iubitul meu. Asa ca sa ii sugi pula lui dobre si dobre tie. Labagiilor infecti.
Postat

Salut acel cățel era al meu pentru ca boarfa m-a sunat plângând sa mă mut la ea.Am făcut greșeală și am pus botul. Am stat la ea 2 săptămâni cu bagaj , cu cățel. În acest timp i-am cumpărat haine boarfei și bani împrumut.

ma plictiseam ingrozitor.si am luat tot sirul de la a la z ...am citit tot .nu zic ca esti foarte cu tiglele pe casa da macar nu minti....

ce ai pus pe aici e cam negru pe alb...deci...

Postat

cand scarba ai venit tu la mine javra ordinară si ti.Am propus eu neprotejat sau ti.Am zis ca fac anal?. Esti o jigodie imputita la fel ca dobre...doi nefericiți care muriti in laba la pozele mele...Nu sunt cea mai tare pe anal pt ca nu mai fc de un an anal. Si neprotejat nu fac si pt sănătatea mea si pt ca nu mai iau pastile contraceptive demult...asa ca sa ti.o iei la muie. Dar ca fac anal si neprotejat doar cu iubitul meu...asta e adevarat...doar cu iubitul meu in speranța ca raman gravida. Doar cu iubitul meu fac de toate. Ca de aia e iubitul meu. Asa ca sa ii sugi pula lui dobre si dobre tie. Labagiilor infecti.

daca ma mai jignesti...atentie in coditiile in care eu nu te am jignit....ai mare grija ce scrie aici : http://www.cjo.ro/question/codul-penal/

2 la mana ..nu ma face sa dau 2-3 tel sa scrie si altii de asta..

3 .ai supt o tu lui dobre,...eu nu o fac cu barbati..doar cu femei..

4 cu placer pt recenziile bune care ti le am dat....

5..n am eu treaba nici cu dobre nici cu iubitul tau...reciteste..ca poate cu rabdare si calm realizezi

6 iti scriu acum report la admin pt jigniri..cand eu nu te am jignit

7 fa mult anal...asa sigur o sa ramai gravida

• Like 1
  • Oras:Satu' cu ministri
  • Oras:Satu' cu ministri
Postat

Lorena, știi prea bine ce scandal a ieșit cu vreo 3 ani în urmă pe tema analului neprotejat! Nu știu dacă îți amintești că eu am spus că dacă e așa ( personal nu aveam de unde să știu), trebuie să fii trecută la "de evitat". Și poate că îți amintești de faptul că ai fost susținută puternic de către un moderator, motiv pentru care m-am și certat cu el atunci. În general, nu iese fum fără foc.

Pe de altă parte, nebunia lui Dobre este pur-și-simplu intolerabilă, cum la fel de intolerabilă este și reația ta. Ați făcut amândoi o mahala, o țigănie revoltătoare.Să vă fie rușine!

Gata, vă las! Distracție plăcută, deși ar fi preferabil ca topicul să fie închis și voi, banați. Banați în continuare dacă vă reînscrieți, până veți ajunge la o ,minimă decență.

• Like 4
  • Minus 2
Vizitator
Reputație: 0
Postat

Pfuii, ca am dat cu plus Lorenei in loc sa apas pe minus ! :slap2 :slap2

Banati pana cand vor ajunge la o minima decenta... imposibil, irealizabil ! :slap2 :slap2 :no2 :slap2

• Like 1
  • Oras:ploiesti
  • Oras:ploiesti
Postat

salut!

Colegul @iepulila,la fel ca si tine,am postat si eu o parere personala legata de tunsoarea domnisoarei,care lasa loc de interpretari vis a vis de ce a afirmat acest dobre.

Reactia domnisoarei a fost la fel de prompta ca si in cazul tau,doar ca a folosit un limbaj mult mai civilizat.

Eu zic sa ii lasam in pace si sa nu mai intervenim in niciun fel in aceasta disputa a lor.

Iti zic dintr-o vasta experienta tocmai in domeniul pe care il tot invoca dl.dobre si la care a facut referire si colegul @siam, CA ADEVARUL ESTE INTOTDEAUNA UNDEVA LA JUMATATE.

Fiecare iti prezinta adevarul care ii place lui.

Asa ca,sincer,hai sa ii lasam sa se spele pe cap reciproc si sa nu mai intervenim absolut deloc.

MULTA BAFTA !

Postat

Colegul @iepulila,la fel ca si tine,am postat si eu o parere personala legata de tunsoarea domnisoarei,care lasa loc de interpretari vis a vis de ce a afirmat acest dobre.

Reactia domnisoarei a fost la fel de prompta ca si in cazul tau,doar ca a folosit un limbaj mult mai civilizat.

Eu zic sa ii lasam in pace si sa nu mai intervenim in niciun fel in aceasta disputa a lor.

Iti zic dintr-o vasta experienta tocmai in domeniul pe care il tot invoca dl.dobre si la care a facut referire si colegul @siam, CA ADEVARUL ESTE INTOTDEAUNA UNDEVA LA JUMATATE.

Asa ca,sincer,hai sa ii lasam sa se spele pe cap reciproc si sa nu mai intervenim absolut deloc.

MULTA BAFTA !

complet deacord cu tine!

Postat

Pfuii, ca am dat cu plus Lorenei in loc sa apas pe minus ! :slap2 :slap2

Banati pana cand vor ajunge la o minima decenta... imposibil, irealizabil ! :slap2 :slap2 :no2 :slap2

Lopix te văd destul de inteligent sa-ți dai seama ca eu nu scriam aici dacă nu eram jignit de aceasta femeie ușoară. Știu ca ai urmărit tot circul de la început și cred ca poți sa apreciezi bine cum stau lucrurile.Nimeni nu cred ca suporta ca cineva sa spun minciuni despre el sau sa facă fel de fel de falsuri grosolane. Cineva care are toate pârghiile la îndemână poate sa facă dreptate,însă nu vrea.
Postat

Lorena, știi prea bine ce scandal a ieșit cu vreo 3 ani în urmă pe tema analului neprotejat! Nu știu dacă îți amintești că eu am spus că dacă e așa ( personal nu aveam de unde să știu), trebuie să fii trecută la "de evitat". Și poate că îți amintești de faptul că ai fost susținută puternic de către un moderator, motiv pentru care m-am și certat cu el atunci. În general, nu iese fum fără foc.

Pe de altă parte, nebunia lui Dobre este pur-și-simplu intolerabilă, cum la fel de intolerabilă este și reația ta. Ați făcut amândoi o mahala, o țigănie revoltătoare.Să vă fie rușine!

Gata, vă las! Distracție plăcută, deși ar fi preferabil ca topicul să fie închis și voi, banați. Banați în continuare dacă vă reînscrieți, până veți ajunge la o ,minimă decență.

Pai cum sa faca dreptate celalat admin daca la Ciocan te referi cand ii era client fidel Lorenei ? Sau Marius de la DDC ,sau Gotti.Asta o stiu chiar de la boarfa ....

• Oras:Acolo unde se da ora exacta
Postat

Să vină Lazarus pă toping...

Si aia de la Antena 3 in frunte cu Gadea si Badea

• Like 7
  • Minus 4
Vizitator
Postat

Lopix te văd destul de inteligent sa-ți dai seama ca eu nu scriam aici dacă nu eram jignit de aceasta femeie ușoară. Știu ca ai urmărit tot circul de la început și cred ca poți sa apreciezi bine cum stau lucrurile.Nimeni nu cred ca suporta ca cineva sa spun minciuni despre el sau sa facă fel de fel de falsuri grosolane. Cineva care are toate pârghiile la îndemână poate sa facă dreptate,însă nu vrea.

Nu cunosc si nici nu este treaba mea sa cunosc daca tu sau Lorena aveti dreptate. Cum spuneau si domnii colegi de mai sus, este posibil ca adevarul sa fie undeva la mijloc, "bucati" din aceste "adevaruri" s-ar putea sa fie minciuni, iar la randul lor, minciunile s-ar putea sa fie adevaruri. Nu este treaba ma sa ma intereseze viata voastra personala, ce-ati avut de impartit, unde s-a gresit etc., pentru ca nu este problema mea si nici a celorlalti care citesc aici pe topic.

Ideea de baza este insa alta, asa cum a subliniat si Picon, si anume circul, balciul si atmosfera de mahala care efectiv ii/ne aduce pe cei ce citesc/citim pe aici la stadiul in care sa ne dorim o anumita pedeapsa pentru voi, pentru ca la un moment dat chiar devine tiganie... Nu mai bine te duci la o televiziune si spui acolo tot ce ai de spus, cred ca mai multe ai rezolva asa, decat sa pui probe/documente (probabil veridice) pe care sa le vada cei care nu au nevoie de asa ceva, nu ii ajuta cu nimic, iar ceea ce obtii tu este doar un calup de injuraturi si dezmintiri din partea Lorenei.

Ideea este ca amandoi va faceti de ras, prin comportamentul pe care il adoptati.

Ma rog, treaba voastra, nu sunt eu cel mai in masura sa pot decide pentru voi, dar daca continuati cu circul asta intr-un asemenea hal, nu stiu zau daca pana la urma rezultatul nu va fi banarea.

• Like 1
Postat

Și Voiculescu să aplaude :)

Nu poate ca doarme la ora asta,maine dimineata la 5 are inviorarea :laugh2

• Like 8
  • Minus 4
Postat

salut!

mi a zis fratimiu de tine ca te gasesc aici!

de la masina mercedes A classe aia 250 de e cand mii dai ? ai fost cu al tau ca ti dau cartea masinii cand imi dai diferenta de 250 de e,.

m am vazut cu dobre la piata sudului si mi a dat dobre numarul tau de tel la care cand ti am zis ca s eu de -pe mai multe nr ai inchis telefonul 

Banii aia cand ii vad de la tine? ca stii ca nu s genu sa amenint aici..ahita datoria de 1 an....ca nu e frumos ce faci.eu am muncit pentru masina aia

Vizitator
Postat

Și Voiculescu să aplaude :)

Dan Diaconescu sa strige "bis, bis" !

• Like 1
Postat

MULTA BAFTA !

Diferenta dintre noi este ca eu am acoperire in tot ce spun si aici ma refer la sms ,poze ,documente ..am si alte lucruri dar deocamdata nu le pot pune pana nu apar la tv .Asa am conventie cu postul respectiv.Curva vorbeste pe ursul din padure se victimizeaza ,inventeaza si minte de ingheata Dunarea.Este o vorba hotu striga hotii Nu imi pierdeam eu timpul sa scriu aici daca aceasta zdreanta ordinara nu se apuca sa manance rahat.

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members and 6 guests

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...