Sari la conținut

Lorena 0727546523

Postări Recomandate

Postat

Lorena o sa regrete mai tarziu cum sia batut joc de oameni si de viata. FIecare om care a incercat sa o ajute si a iubit-o, asa prosta si curva cum e la luat la rost si la pula. sis pe aia cu adevarat rai ii crede buni si ca o ajuta. curva asta e si proasta.tiai batut joc si de copil si sa nu te astepti sa te ajute la batranete.acu vrei sa ramai gravida ca sa agati un prost, sa mananci pensie alimentara, ce viata ai, esti ratata.

• Oras:pe forum
Postat

Deci Dobre muistul chiar are curaj si maxim tupeu sa le mintă pe proastele de pe facebook ca el are muschi, porsche, mitraliere si ca este mare mafiot. Cand de fapt este un aurolAc trist, nefericit, părăsit de toate femeile inclusiv de dumnezeu, burtos, chelios, cirozat, pisacios, cacacios, fara dinti in gura, impotent, nespalat si basinos. Deci are toate ,,calitățile,,sa le agațe pe amaratele de pe facebook. Dar am eu grija sa distribui poze reale cu moAca lui boccie. Sa vedem daca domnișoarele ii vor da likuri la pozele lui reale. Aspect de kk si caracter de kk..mincinos, fals, ipocrit, parsiv si maxim de frustrat. Asta e Dobre...vai morții lui.

HeloO sugativa ordinara acum am doar jumătate din prietenii pe care îi aveam pe celălalt cont șters intr-o noapte de și aveam și pozele alea pe care tu le tot pui.Ești vai de capul tău și Îți repet deosebit de retardata sa crezi ca așa vei avea mai multa credibilitate.Atata timp cât ai vocabularul ,comportamentul și faptul ca ești o penala mincinoasa cu multe dosare nu te ajuta la nimic.Faci sex total neprotejat si minti de îngheață dunarea.
  • Oras:craiova
Postat

Ba Dobre! Ba Daniel!Ba..!!!!Esti penibil.Esti mai rau ca ultimul om de pe pamantul asta!Opreste-te.Astia care te indemnam sa te opresti iti vrem binele,ba fraiere!!!Si tu ce faci? Ne ameninti si continui cu mascarada asta....

• Like 1
Postat

Fa panarama, aștept cu nerăbdare pozele cu tine și Ionut 2+3 .farsa nu faci cum ai făcut cu cazierul.Dobitoc se agita ca am pus o poza doar cu el.Îți închipui sa pui cu amândoi. Cred ca iti da bataie de apoi te învierii cu apa.Nu ai asemenea poze pentru ca nu vrea sa iasă nicăieri cu tine.Cu mine ai făcut în ianuarie la maal vreo zece poze dar sigur le-ai șters. Stați liniștiți ca am eu un set complet și cu Tine și Ionut și cu tine și cu Victor.dar făcute în fata blocului mai departe nu ați fost.

Postat

Ba Dobre! Ba Daniel!Ba..!!!!Esti penibil.Esti mai rau ca ultimul om de pe pamantul asta!Opreste-te.Astia care te indemnam sa te opresti iti vrem binele,ba fraiere!!!Si tu ce faci? Ne ameninti si continui cu mascarada asta....

Repet o sa mă opresc atunci când vreau eu fraiere Nu ai nici o legătură cu povestea ăsta dar te văd cam afectat .Îmi port singur de grija .
Postat

Cu ba sa vorbești cu tact sau fiți , nu vreau sa ma opresc .Ok ? Nu cred ca te-am amenintat cu ceva .Ești esență de prost și tot de bagi ca musca în curu Iepei Lorena.Stai relaxat ba fraiere.
  • Oras:Ma kk pe voi de ratati
Postat

Arat mai bine ca în poze și fut rău și apasat

post-67071-0-13094700-1458223817_thumb.jpgpost-67071-0-00093500-1458223836_thumb.jpg

Futi pe drak..nici nu ti se scoala pula,de aceea nu sta nici o femeie cu tine jegule

Vizitator
Reputație: 0
Postat

Auziti la dobre:lucreaza la marriott;la ce departament?

Degustator de vin...

• Like 3
  • Oras:bucuresti
  • Oras:bucuresti
Postat

Draga Corina...iti trebuie scoala pt a fi somelier.ori dobre cu babanul...

• Like 2
Postat

Cu ba sa vorbești cu tact sau fiți , nu vreau sa ma opresc .Ok ? Nu cred ca te-am amenintat cu ceva .Ești esență de prost și tot de bagi ca musca în curu Iepei Lorena.Stai relaxat ba fraiere.

Ma afecteaza dejectiile tale de pe acest forum.Nu am pomenit  nimic in ceea ce ti-am scris despre familia ta,asa ca fa bine si uita-te de 2 ori inainte de a-mi raspunde.Si daca ai fi citit cu atentie ce ti-am scris ( din pacate pe pagina Lorenei,Biancai,nu conteaza) ai fi inteles ca stiu ce inseamna viata.Si ca sa-ti mai dau un mic exemplu.Ai idee ce pateau pustanii de 16-17 ani din Sarajevo cand cadeau in mainile oamenilor lui Ratko Mladic?Iti raspund tot eu.Le rupeau toate degetele de la ambele maini.Ca sa nu poata sa mai traga.Stii cat dura operatia?Maxim 2 minute.Sunt chestii vazute si traite de mine.Asa ca potoleste-te.

Postat

Ma afecteaza dejectiile tale de pe acest forum.Nu am pomenit nimic in ceea ce ti-am scris despre familia ta,asa ca fa bine si uita-te de 2 ori inainte de a-mi raspunde.Si daca ai fi citit cu atentie ce ti-am scris ( din pacate pe pagina Lorenei,Biancai,nu conteaza) ai fi inteles ca stiu ce inseamna viata.Si ca sa-ti mai dau un mic exemplu.Ai idee ce pateau pustanii de 16-17 ani din Sarajevo cand cadeau in mainile oamenilor lui Ratko Mladic?Iti raspund tot eu.Le rupeau toate degetele de la ambele maini.Ca sa nu poata sa mai traga.Stii cat dura operatia?Maxim 2 minute.Sunt chestii vazute si traite de mine.Asa ca potoleste-te.

Dacă te afectează ce spun o sa scriu și mai mult.Nu îmi da tu lecții de viata Eu am fost un an în Kosovo și cunosc situația. Apropo ce făceai tu prin 2002 ?
Postat

Draga Corina...iti trebuie scoala pt a fi somelier.ori dobre cu babanul...

Ba pula bleaga eu în 89 am făcut școală de barman ospătar și chiar mă pricep.Tu atunci cred ca te încălțai cu fesu
Vizitator
Postat

Am spus ,sa raspunda Lorena la vreo patru intrebi sincer si eu va las .Jur .Insa voi folosi alte probe indubitabile la tv ,acolo este altceva .Vede o tara intreaga pe Lorena ,Ionut ,Victoras promit

incearca la cartoon network sau trinitas :))))

Vizitator
Postat

Circ sa fie, ca painea venim cu ea... :slap2 :slap2 :slap2

Postat

Pe tine te-am rupt în ianuarie anul ăsta. Cine nu crede sa mă încerce. Apoi sigur mă suna sa mă mai duc odată

Cine te incearca pe tine face hepatita din cauza mirosului si mizeriei

Postat

Corino, tre sa-ți trag o vizita sa te potolesc.

Sa-ti iei borcanul cu tine sa nu te pisi prin casa fetei

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members and 1 guest

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...