Sari la conținut

Lorena 0727546523

Postări Recomandate

• Oras:pa
  • Oras:pa
Postat

sarutarile pe gura țin de dragoste, de sentimente. In.. jobul.. asta nu exista asa ceva, deci nu accept sărutări.

http://s14.postimg.org/6qkz0e275/Untitled-1.jpg

S-a inteles, DA?

• Like 1
  • Minus 5
  • Oras:Ma kk pe voi de ratati
Postat

http://s14.postimg.org/6qkz0e275/Untitled-1.jpg

S-a inteles, DA?

hai sictir. Ala e doar un film de cacat si asa era scenariu. La job nu sunt obligată sa ma pup cu nimeni pt ca nu e nici un sentiment. E pur mecanic. Teatru, prefacatorie, nimic mai mult. Asa ca mars cu insinuările.
  • Like 1
  • Oras:outside
Postat

Inainte te sarutai, acu ti s-a luat da tot.

Vrei sa zici cand era cu DoBRE?

Postat

Se vede si in film ca nu prea iti place

Cristiane, tu cu Sarlotata va faceati filme d-astea porcoase?

• Oras:...
Postat

Se vede si in film ca nu prea iti place

Pentru bani ii place orice si smantana pe botic asa cum si-a luat.

Postat

Pentru bani ii place orice si smantana pe botic asa cum si-a luat.

habar nu aveti de nimic dar va dati cu parerea. Mai bine v.ati vedea de treburile voastre personale si nu va mai băgați ca musca in kk in viata treburile si alegerile mele. Mă cunoasteti personal de undeva sa decideți voi ce imi place si ce nu? Altceva de cat sa latrati pe forum nu mai stiti.
Postat

habar nu aveti de nimic dar va dati cu parerea. Mai bine v.ati vedea de treburile voastre personale si nu va mai băgați ca musca in kk in viata treburile si alegerile mele. Mă cunoasteti personal de undeva sa decideți voi ce imi place si ce nu? Altceva de cat sa latrati pe forum nu mai stiti.

Nu ti-ai luat sloboz pe mecla sau a fost trucat.Ce dracu vorbim aici?Iti place nu-ti place pentru bani ai facut orice.asta apropo ca nu te saruti si ai luat foc cand ti-au zis colegii ceva.

Postat

Nu ti-ai luat sloboz pe mecla sau a fost trucat.Ce dracu vorbim aici?Iti place nu-ti place pentru bani ai facut orice.asta apropo ca nu te saruti si ai luat foc cand ti-au zis colegii ceva.

e treaba mea ce am facut si de ce in prezent nu mai fac si am taiat de pe lista unele servicii sau daca in curand ma voi retrage de tot. Parca topicul asta ar fi subiect international de il dezbateti atat si nu aveti liniste nici ziua nici noaptea de grija mea. Alte treburi in familie sau la munca nu mai aveti. Numai la forumul asta si la topicul asta va sta capul.
  • Oras:Bucuresti
  • Oras:Bucuresti
Postat

SI TU NU STAI....mititica,da mi place ca esti nervoasa mai cu toata lumea si pe deasupra si generalizezi starea personajelor !

Adica "nu va mai bagati ca mudsca in kk" era cumva pentru toti interlocutorii care totusi te au vizitat si ti au lasat ceva banuti pe noptiera...iar rasplata ta :slap2

Si daca ma gandesc ca toate astea se intampla din vina noastra....

1.ca venim si va dam importanta(unii dintre noi)

2.ca venim si va respectam(unii dintre noi)

3.ca venim si va aducem aport financiar(toti,atii dau si bonusuri)

si dupa ce va cizelati(unele dintre voi) nu va mai ajunge nimeni la nas !

RUSINE !unora dintre voi :laugh2

• Like 1
  • Minus 2
Postat

e treaba mea ce am facut si de ce in prezent nu mai fac si am taiat de pe lista unele servicii sau daca in curand ma voi retrage de tot. Parca topicul asta ar fi subiect international de il dezbateti atat si nu aveti liniste nici ziua nici noaptea de grija mea. Alte treburi in familie sau la munca nu mai aveti. Numai la forumul asta si la topicul asta va sta capul.

Normal ca e treaba ta dar nu mai fi tare in gura asa.oamenii te-au intrebat de niste servicii.raspunzi si atat e suficient.ca te retragi sau nu iar e traba ta.ca ai scos din servicii nu-i bai,e piata plina,dar termina cu atitudinea asta de doi lei ca nu e frumos.Oamenii ti-au zis ca aveai in servicii fk si mai multe.Nu te-a injurat nimeni.Succes la supt!

Postat

Ce o fi cu Dobrica? ... ori e suparat pe sat ... ori si-o fi facut femeie si e ocupat ... ori l-au prins baietii aceia pe care-i vedea el ca-l urmaresc si l-au cocosat. Sau si-a spar ultimii banuti si n-are nici de net ...

• Like 1
  • Oras:all over (NU e o ironie...)
  • Oras:all over (NU e o ironie...)
Postat

ce dezbatem astazi ?

Zi sincer, te asteptai sa-si faca alt user in secunda doi, si-amu ca vezi ca intarzie, parca-ti pare pe undeva rau ca l-ai miruit? :)

Edit: ...sau are deja alt user (stii tu mai multe decat stim noi, de-acolo de-unde stai cu pernitele pe butoane), si-ncerci sa-l amorsezi...?  :laugh2

• Oras:ploiesti
  • Oras:ploiesti
Postat

Nu este nicio paguba !

Are balta fete destule (cum spunea un coleg) !

Oricum,cu atitudinea asta de MAHALA,nu cred ca o sa o mai duci mult.

MULTA BAFTA !

• Like 1

Postat

Lu' Dobrica ii place carnea,pana nu pune  lorena o poza cu  pizda   nu e entuziasmat :)))Ati facut prea mare caz pe seama lui.Daca era barbat isi vedea de  treaba lui nu plangea  nonstop ca nu il mai lasa lorena sa o linga in pizda,,pe bune acuma.Ia dat cu flit si face scandal degeaba. Tind sa cred  ca  e doar un job pt ea    si nimic mai mult .nu ii mai sariti in cap atat pentru simplul fapt ca  plange unul dupa ea.ce vina are ea ca sa indragostit   ala de ea?el nu stia ca merge doar la futut credea ca  se si insoara de acum:)))si  mai incepe si cu faze ca are copil lorena si ca nu are grija de el sau ceva.eu cred ca exagereaza doar pt ai face rau atata  tot  nu e treaba nimanui cu cine se fute ea .La ea mergi sa o futi nu mergi la ''Nora pentru mama'' :))

O femeie ca ea credeti ca sta dupa unul ca Dobre?:))))

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members and 1 guest

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...