Sari la conținut

Lorena 0727546523

Postări Recomandate

Vizitator
Reputație: 0
Postat

Mister Dobre , tu cum arati de fapt , ca cel de pe feisbuc sau ca cel in tandreturi cu Lorena ?

De ce amesteci viata personala si un **spam editat** pe aici ?

Ce obtii ?

Asta nu este forum de socializare....

Vin sarbatorile , trebuie sa iertam si sa ne cerem iertare.

Si sa iubim.

Si inchide usa trecutului , altfel il retraiesti....

Citeste-l mai bine pe Coelho sau pe Page....

Nu exista oameni buni sau rai 100 % , depinde de situatie....

Capul sus , inima si mai sus !

• Like 6
  • Minus 1
  • Oras:pretutindeni
Postat

Dobre, gunoiule. A murit bunica.ta. de aia ai avut bani să îi iei garsoniera lui fitu. Nu ca te.ai spetit muncind. Duceate.ai după ea. Ca trăiești degeaba, spurcăciune.

Si tu ai avut bani sa cumperi doua apartamente dar ai preferat masinile ,acum ai decat o bicicleta si foamea in gat Esti un monument de prostie si deosebit de frustrata .Mori de ciuda da te drraku :laugh2

• Oras:Dacă dragoste nu e...facem
Postat

Stai relaxata ca nu a murit bunica zdreanta ordinara Corect cu masina visinie te am plimbat si pe tine da ti am trimis pe telefon cu masina mea personala si te anunt ca peste o luna plec in Germania sa iau alta masina sefei mele .o sa fie neagra si alta marca Parazit al societatii nu mai veni la usa mea ,nu ma mai deranja ,nu mai umbla ca bezmetica prin cartier .Este posibil sa cazi si sa te lovesti la ceas .Hai sictir si mars la pula

a înviat bunica. A venit sa te ia si pe tine. Ca acum o lună murise...jeg mincinos. Cine morții tăi umbla după tine si te caută? Eu în nici un caz. Vedete.as mort și îngropat. Nu e treaba ta ce fac eu cu pizda mea, cu copilul meu, cu clienții, pe forum, în viața personală etc. Vezi.ti în morții matii de viața ta. O să mai stau pe forum inca 5-10 ani. Tot atâta timp vei scrie aici? Tu îți vomiti ura si frustrarea si ciuda ca banii mei nu mai ajung în buzunarul tău. ce îmi place să văd cum te chinui si cum te distrugi murind de oftica...
  • Like 1
  • Oras:giurgiu
Postat

Dobre,pune poze cu actele garsonierei,talonul masinii si cu iubita ta normala,sa moara Bikut de necaz!

• Like 3
Postat

Domnii mei dragi, va astept în locația mea intima si discreta, să ne jucăm ca în filmele xxx. Mă găsiți la nr de tel.. 0762899426. Ca servicii..100 lei fin, 150 lei ora, oral nep cu fin, normal protejat. Jocuri cu vibratorul pt 50 de lei în plus. Ca fantezii..cunni, 69, facesitting, annilingus din partea domnilor, fk. Ca bonus va ofer masaj erotic si de relaxare cu uleiuri parfumate la alegere. Pt doritorii de show lesbi am si o prietena, showl fiind la prețul de 400 lei. Va pupam si va așteptăm.

post-223415-0-48315900-1481701031_thumb.png

• Like 7
Vizitator
Reputație: 0
Postat

Domnii mei dragi, va astept în locația mea intima si discreta, să ne jucăm ca în filmele xxx. Mă găsiți la nr de tel.. 0762899426. Ca servicii..100 lei fin, 150 lei ora, oral nep cu fin, normal protejat. Jocuri cu vibratorul pt 50 de lei în plus. Ca fantezii..cunni, 69, facesitting, annilingus din partea domnilor, fk. Ca bonus va ofer masaj erotic si de relaxare cu uleiuri parfumate la alegere. Pt doritorii de show lesbi am si o prietena, showl fiind la prețul de 400 lei. Va pupam si va așteptăm.

Lorena , esti o bruneta focoasa si frumoasa , trebuie sa te vizitez.

Ma primesti ?

• Like 3
  • Minus 1
  • Oras:belgravistan
  • Oras:belgravistan
Postat

In Carrffour am vb cu tine ;)

Încercai sa intri pe unde este ieșirea si erai mirta de ce nu se deschid ușile =))

Ți-am spus ca nu pe acolo este intrarea :)

Chiar atât dă tâmpit e?

Sare şi peste liniile de tramvai să nu se curenteze?

• Oras:Buc
  • Oras:Buc
Postat

Tu esti esenta de prost si indragostit de curva ,pe mine nu m a intretinut nimeni niciodata si daca sunt sarac sau nu am aratat aici ,dar esti deosebit de penibil sau nu stii sa citesti .Mars la cacat si daca o singura data ma mai deranjezi in sectia de politie te bat pana se schimba banii

sa mori tu?

• Oras:Arad
  • Oras:Arad
Postat

până la urmă această Lorena :pimp o i-a la buci, se lasă analizată profund?

Postat

Uite de ce fugi iarasi in Germania !Ai inca un dosar pentru furt de data asta ,nu uita ca si celelalte trei sunt pe rol

Postat

a înviat bunica. A venit sa te ia si pe tine. Ca acum o lună murise...jeg mincinos. Cine morții tăi umbla după tine si te caută? Eu în nici un caz. Vedete.as mort și îngropat. Nu e treaba ta ce fac eu cu pizda mea, cu copilul meu, cu clienții, pe forum, în viața personală etc. Vezi.ti în morții matii de viața ta. O să mai stau pe forum inca 5-10 ani. Tot atâta timp vei scrie aici? Tu îți vomiti ura si frustrarea si ciuda ca banii mei nu mai ajung în buzunarul tău. ce îmi place să văd cum te chinui si cum te distrugi murind de oftica...

Dementa pamantului ,bunica amurit camacum un an si daca domnii isi amintesc tu erai in Germania si ma puneai sa ti trimit poze de la inmormantarea ei sau sa pun aici .Cealata bunica din partea mamei traieste .Saracia pamantului Banii tai ajung in buzunarele altora ,ai mei este treaba mea Te cauta iar politia saracie si le am dat nr tau personal sau asta de munca.Mars draku de distrusa si nu mai manca rahat pe aici.Cand ai timp sa povestesti domnilor ultima ta aventura.Unde te am gasit si ce urmat dupa

Postat

tu nu vezi ca rade lumea de tine pe aici...ca vrei sa iesi pe usa unde se intra???

Ai zis bine lumea ,insa eu prefer Oamenii Cu astfel de gunoi nu pot 

Postat

Azi la 16 merg la Bianca. Revin maine cu o recenzie detaliata.

Spor!

Face treaba buna,nu o sa regreti!De fapt,e singura treaba pe care stie sa o faca bine,acest..inger pierdut!
  • Like 2
  • Oras:Bucharest
  • Oras:Bucharest
Postat

@lorena,tu crezi ca mai ai pic de credibilitate dupa ce ne-ai injurat pe toti?

Pisicutz iti tine topicul inca activ nu pentru bani ci pentru circul pe care-l faceti.Nu castiga atat de mult prin CPC sau CPM ce afiliere are el....

Nu vedeti ca sunteti penibili dincolo de orice,parca sunteti niste vasluieni care se ataca pe branza de pe pula :))

De cand zice dobre ca vine cu nush ce plm dovezi,lovituri decisive si alte elucubratii a unui veritabil pacient la nebuni

• Like 6
  • Minus 5
Postat

Uite de ce fugi iarasi in Germania !Ai inca un dosar pentru furt de data asta ,nu uita ca si celelalte trei sunt pe rol

La puscarie cu ea!

• Like 3
Postat

La puscarie cu ea!

juliano...nici aici nu scap de tine? Bine ai revenit pe forumul care te.a consacrat, vedeta masculina...
  • Like 1

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...