no_body Reputație: 6681 Postat Decembrie 14, 2016 Oras:outside Oras:outside Postat Decembrie 14, 2016 ce ai naibi sunteti de carne de porc ptr. sarmale nu intrebati N-avem bani dă sarmale, că s-a cam scumpit pizda. 1
raffaello Reputație: -6838 Postat Decembrie 14, 2016 Telefon: raffaello1709 Oras:Terra Telefon: raffaello1709 Oras:Terra Postat Decembrie 14, 2016 Tu pă ce raion mai ești? Branzeturi
sfantul pipilica Reputație: 6102 Postat Decembrie 14, 2016 Oras:FALASTOACA Oras:FALASTOACA Postat Decembrie 14, 2016 eu țin foarte mult la discreție și igiena. Nu am peste, manager, bodyguard si ce mai minte Dobre să vă sperie. Pt ca asta isi si doreste, să nu mai fac eu bani daca nu ii mai intra in buzunarul lui. Iar Dobre nu are ce căuta la mine la bloc pt ca are plângeri depuse la politie pt ca m.a bătut și pt hartuire. Singurul circ unde se poate desfășura în voie e pe forum. Domnii care au fost la mine pot confirma ca nu au avut parte de..surprize neplăcute...așa că te aștept cu drag la mine să ne îndeplinim împreună fanteziile erotice.Vin eu,dar fantezia mea este sa beau un vin cu Dobre in timp ce tu te masturbezi.Ce părere ai? 3
miky77 Reputație: -1394 Postat Decembrie 14, 2016 Oras:In papuris ca sa ma chis Oras:In papuris ca sa ma chis Postat Decembrie 14, 2016 Branzeturisi eu care credeam ca esti la feliate
miky77 Reputație: -1394 Postat Decembrie 14, 2016 Oras:In papuris ca sa ma chis Oras:In papuris ca sa ma chis Postat Decembrie 14, 2016 N-avem bani dă sarmale, că s-a cam scumpit pizda. aci ie ieftin , sa vezi dincolo si te alegi si cu un taraboi drept Bonus
dobre daniel Reputație: -426 Postat Decembrie 14, 2016 Oras:pretutindeni Oras:pretutindeni Postat Decembrie 14, 2016 Vin eu,dar fantezia mea este sa beau un vin cu Dobre in timp ce tu te masturbezi.Ce părere ai?
dobre daniel Reputație: -426 Postat Decembrie 14, 2016 Oras:pretutindeni Oras:pretutindeni Postat Decembrie 14, 2016 Imi place de tine ca esti baiat sincer Imi place de tine ca apreciezi sinceritatea
dobre daniel Reputație: -426 Postat Decembrie 14, 2016 Oras:pretutindeni Oras:pretutindeni Postat Decembrie 14, 2016 Acolo e apartamentul tau?Confirm !
madalin0602 Reputație: 9 Postat Decembrie 14, 2016 Oras:Londra Disponibila Oras:Londra Disponibila Postat Decembrie 14, 2016 eu țin foarte mult la discreție și igiena. Nu am peste, manager, bodyguard si ce mai minte Dobre să vă sperie. Pt ca asta isi si doreste, să nu mai fac eu bani daca nu ii mai intra in buzunarul lui. Iar Dobre nu are ce căuta la mine la bloc pt ca are plângeri depuse la politie pt ca m.a bătut și pt hartuire. Singurul circ unde se poate desfășura în voie e pe forum. Domnii care au fost la mine pot confirma ca nu au avut parte de..surprize neplăcute...așa că te aștept cu drag la mine să ne îndeplinim împreună fanteziile erotice. Pai sa ne zică și noua cineva care a fost la tine recent ...eu M.as risca, dar nu vreau "poliție ,ambulantă, pompieri ...știi ce zic???"
dobre daniel Reputație: -426 Postat Decembrie 14, 2016 Oras:pretutindeni Oras:pretutindeni Postat Decembrie 14, 2016 Pai sa ne zică și noua cineva care a fost la tine recent ...eu M.as risca, dar nu vreau "poliție ,ambulantă, pompieri ...știi ce zic???"Io zic sa te duci ca face sex total neprotejat ,recenzii isi scrie singura pentru ca a injurat toti membrii si administratorul
madalin0602 Reputație: 9 Postat Decembrie 14, 2016 Oras:Londra Disponibila Oras:Londra Disponibila Postat Decembrie 14, 2016 Io zic sa te duci ca face sex total neprotejat ,recenzii isi scrie singura pentru ca a injurat toti membrii si administratorul Pai anal.u mi.a spus ca l.a scos din meniu 😔😔😔😔😔
dobre daniel Reputație: -426 Postat Decembrie 14, 2016 Oras:pretutindeni Oras:pretutindeni Postat Decembrie 14, 2016 eu țin foarte mult la discreție și igiena. Nu am peste, manager, bodyguard si ce mai minte Dobre să vă sperie. Pt ca asta isi si doreste, să nu mai fac eu bani daca nu ii mai intra in buzunarul lui. Iar Dobre nu are ce căuta la mine la bloc pt ca are plângeri depuse la politie pt ca m.a bătut și pt hartuire. Singurul circ unde se poate desfășura în voie e pe forum. Domnii care au fost la mine pot confirma ca nu au avut parte de..surprize neplăcute...așa că te aștept cu drag la mine să ne îndeplinim împreună fanteziile erotice.Daca tineai la discretie nu mergeai la tv ,daca tineeai la discretie nu anuntai aici ca faci sex total neprotejat ,daca tineai la discretie nu puneai poze cu fata ta si a copilului tau ,daca tineai la discretie nu puneai poze cand ti o tragi cu aiaonut etc.De doi ani intra in buzunarul meu banii mei munciti de mine si atunci cand eram cu tine aveam bani ,ba chiar te am ajutat in dese randuri O sa pun aici hotararile judecatoresti la tote procesele avute cu tine .Toate le am castigat .Politia chiar te cauta pentru ca repet ai doua dosare pentru furt .Deocamdat decat aici pot sa spun ADEVARUL nu suport sa vad cat minti ,nu suport sa stiu ce vocabular ai cu domnii care it trec pragul si te mai si platesc Apropo finalizarea orala este fantezie doar pentru tine ,doar tu o taxezi suplimentar.
dobre daniel Reputație: -426 Postat Decembrie 14, 2016 Oras:pretutindeni Oras:pretutindeni Postat Decembrie 14, 2016 Io zic sa te duci ca face sex total neprotejat ,recenzii isi scrie singura pentru ca a injurat toti membrii si administratorul Pai anal.u mi.a spus ca l.a scos din meniu Iti spune in locatie ,nu mai spune aici ca si pune lumea in cap !!
Vizitator patrunjelnastratin Reputație: 0 Postat Decembrie 14, 2016 Postat Decembrie 14, 2016 eu țin foarte mult la discreție și igiena. Nu am peste, manager, bodyguard si ce mai minte Dobre să vă sperie. Pt ca asta isi si doreste, să nu mai fac eu bani daca nu ii mai intra in buzunarul lui. Iar Dobre nu are ce căuta la mine la bloc pt ca are plângeri depuse la politie pt ca m.a bătut și pt hartuire. Singurul circ unde se poate desfășura în voie e pe forum. Domnii care au fost la mine pot confirma ca nu au avut parte de..surprize neplăcute...așa că te aștept cu drag la mine să ne îndeplinim împreună fanteziile erotice.Mda , O sa va sun cum ajung in tara in câteva zile
lorenalove Reputație: 542 Postat Decembrie 14, 2016 Oras:Dacă dragoste nu e...facem Oras:Dacă dragoste nu e...facem Postat Decembrie 14, 2016 Domnilor, as vrea sa continui pe acest forum, dar dacă mizeria de Dobre continua să vă mintă si sa va indruge aberații doar de dragul de a.mi strica topicul de ciudă că banii mei nu mai ajung la el, va trebui să mă promovez pe alte situri si tot din cauza asta ma gândesc serios să plec din tara. Nu am probleme de sănătate, nu am probleme cu legea. Nu am peste, manager si bodyguard. Domnii care deja au fost la mine pot confirma. Si serviciile si preturile sunt fix acele spuse de mine...100 lei fin, 150 lei ora, oral nep cu fin, normal protejat. Fara anal. Jocuri cu vibratorul pt 50 de lei in plus. Ca fantezii..cunni, 69, fk, facesitting, annilingus din partea domnilor. Cer si ofer discreție, igiena maxima si seriozitate. Va rog inca o data nu luați în seamă nenorocirile indrugate de schizofrenicul de Dobre. Va mulțumesc. Va pup si va astept. Mă găsiți la nr de tel..0762899426. L-S 12-20. 1
enervantul Reputație: 150 Postat Decembrie 14, 2016 Oras:fara Oras:fara Postat Decembrie 14, 2016 Nu ma intereseaza ,stiu doar ca pisicuts ar face orice pentru trafic ,drept exemplu Lorenna dupa ce l a injurat si s a kkt in sarmalele lui este tot pe aici .Multumesc pentru grija ! Lasa, nene, felina si sarmalele. Oricum, se pare ca lumea te-a remarcat si te voteaza. Esti la un singur vot de locul 1!
no_body Reputație: 6681 Postat Decembrie 14, 2016 Oras:outside Oras:outside Postat Decembrie 14, 2016 Domnilor, as vrea sa continui pe acest forum, dar dacă mizeria de Dobre continua să vă mintă si sa va indruge aberații doar de dragul de a.mi strica topicul de ciudă că banii mei nu mai ajung la el, va trebui să mă promovez pe alte situri si tot din cauza asta ma gândesc serios să plec din tara. Nu am probleme de sănătate, nu am probleme cu legea. Nu am peste, manager si bodyguard. Domnii care deja au fost la mine pot confirma. Si serviciile si preturile sunt fix acele spuse de mine...100 lei fin, 150 lei ora, oral nep cu fin, normal protejat. Fara anal. Jocuri cu vibratorul pt 50 de lei in plus. Ca fantezii..cunni, 69, fk, facesitting, annilingus din partea domnilor. Cer si ofer discreție, igiena maxima si seriozitate. Va rog inca o data nu luați în seamă nenorocirile indrugate de schizofrenicul de Dobre. Va mulțumesc. Va pup si va astept. Mă găsiți la nr de tel..0762899426. L-S 12-20.Mai bine vino înapoi, că Carrefuru e pustiu fără tine. 2
machucambo Reputație: -974 Postat Decembrie 14, 2016 Oras:Ucea Oras:Ucea Postat Decembrie 14, 2016 Mai bine vino înapoi, că Carrefuru e pustiu fără tine.Ești pă Carfur?
viezuremanz Reputație: 13133 Postat Decembrie 14, 2016 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Decembrie 14, 2016 Domnilor, as vrea sa continui pe acest forum, dar dacă mizeria de Dobre continua să vă mintă si sa va indruge aberații doar de dragul de a.mi strica topicul de ciudă că banii mei nu mai ajung la el, va trebui să mă promovez pe alte situri si tot din cauza asta ma gândesc serios să plec din tara. Nu am probleme de sănătate, nu am probleme cu legea. Nu am peste, manager si bodyguard. Domnii care deja au fost la mine pot confirma. Si serviciile si preturile sunt fix acele spuse de mine...100 lei fin, 150 lei ora, oral nep cu fin, normal protejat. Fara anal. Jocuri cu vibratorul pt 50 de lei in plus. Ca fantezii..cunni, 69, fk, facesitting, annilingus din partea domnilor. Cer si ofer discreție, igiena maxima si seriozitate. Va rog inca o data nu luați în seamă nenorocirile indrugate de schizofrenicul de Dobre. Va mulțumesc. Va pup si va astept. Mă găsiți la nr de tel..0762899426. L-S 12-20.Atmosfera de pe forum dauneaza grav bishnitzului? E nevoie de o schimbare a peisajului? Una mai spre Occident? 7
machucambo Reputație: -974 Postat Decembrie 14, 2016 Oras:Ucea Oras:Ucea Postat Decembrie 14, 2016 Atmosfera de pe forum dauneaza grav bishnitzului? E nevoie de o schimbare a peisajului? Una mai spre Occident? Taci, că se retrage acu', după forum...! 1 4
no_body Reputație: 6681 Postat Decembrie 14, 2016 Oras:outside Oras:outside Postat Decembrie 14, 2016 Ești pă Carfur?Sunt badigard pă tura dă noapte, centura neagră 7dan.
picon Reputație: 1046 Postat Decembrie 14, 2016 Oras:Satu' cu ministri Oras:Satu' cu ministri Postat Decembrie 14, 2016 Sunt badigard pă tura dă noapte, centura neagră 7dan. Dan și mai CUM? 4 4
dobre daniel Reputație: -426 Postat Decembrie 14, 2016 Oras:pretutindeni Oras:pretutindeni Postat Decembrie 14, 2016 Domnilor, as vrea sa continui pe acest forum, dar dacă mizeria de Dobre continua să vă mintă si sa va indruge aberații doar de dragul de a.mi strica topicul de ciudă că banii mei nu mai ajung la el, va trebui să mă promovez pe alte situri si tot din cauza asta ma gândesc serios să plec din tara. Nu am probleme de sănătate, nu am probleme cu legea. Nu am peste, manager si bodyguard. Domnii care deja au fost la mine pot confirma. Si serviciile si preturile sunt fix acele spuse de mine...100 lei fin, 150 lei ora, oral nep cu fin, normal protejat. Fara anal. Jocuri cu vibratorul pt 50 de lei in plus. Ca fantezii..cunni, 69, fk, facesitting, annilingus din partea domnilor. Cer si ofer discreție, igiena maxima si seriozitate. Va rog inca o data nu luați în seamă nenorocirile indrugate de schizofrenicul de Dobre. Va mulțumesc. Va pup si va astept. Mă găsiți la nr de tel..0762899426. L-S 12-20.Iar o sa ti demonstrez ca minti ,ai probleme cu sanatatea si cu legea Faci sex total neprotejat dar le spui in atelier.Daca nu ai peste cine este ala care ma suna si ma ameninta sa nu mai scriu aici pentru ca nu mai faci bani ,care imi ameninta copilul Daca fugi din tara fugi de frica baietilor carora le datorezi bani si a politiei altfel nu te cautau la adresa unde ai buletin .In curand o sa afle unde prestezi ,suna si se dau drept clienti apoi iti baga o vizita.Te ai facut analizele la cap ? Cum ii pupi daca acum o luna i injurai?
no_body Reputație: 6681 Postat Decembrie 14, 2016 Oras:outside Oras:outside Postat Decembrie 14, 2016 .
no_body Reputație: 6681 Postat Decembrie 14, 2016 Oras:outside Oras:outside Postat Decembrie 14, 2016 Dan și mai CUM? Dan Pulea, normal.
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum