evlaviosu Reputație: 22 Postat Noiembrie 5, 2015 Oras:Catedala Mantuirii Oras:Catedala Mantuirii Postat Noiembrie 5, 2015 haladit pan' la dumnezeu . avea cevau' lui... si eu ii simt lipsa, mai ales c-am si vorbit cu el la telefon Serios ? si ce ti-a spus ? Da-mi si mie numarul ca vreau sa-l intreb ceva .
no_body Reputație: 6681 Postat Noiembrie 5, 2015 Oras:outside Oras:outside Postat Noiembrie 5, 2015 Comfirm cele spuse de tine ,ea este cu siguranta,s-a intors la vechea meserie dar o practica si pe cea mai veche in timpul liberBai parinte, mare bagabont esti! S-a intors femeia cu fata catre Dumnezeu si dumneata vrei sa i-o tragi pe la spate. 2
picon Reputație: 1046 Postat Noiembrie 6, 2015 Oras:Satu' cu ministri Oras:Satu' cu ministri Postat Noiembrie 6, 2015 Cine este Dobre ,fostul sot ? sau vreun client care a profitat de naivitatea ei ?
pamfil_007 Reputație: 2087 Postat Noiembrie 6, 2015 Oras:belgravistan Oras:belgravistan Postat Noiembrie 6, 2015 Cine este Dobre ,fostul sot ? sau vreun client care a profitat de naivitatea ei ?Da
p_morris Reputație: 1076 Postat Noiembrie 6, 2015 Oras:București Oras:București Postat Noiembrie 6, 2015 Hai lasa-ti-o ma,ea s-a retras,ea se intoarce.
p_morris Reputație: 1076 Postat Noiembrie 6, 2015 Oras:București Oras:București Postat Noiembrie 6, 2015 Ca ea are barbat bazat,da? A evoluat de la Jandarmi,la DIICOT )
jili bombardieru Reputație: 6952 Postat Noiembrie 6, 2015 Oras:Bd. LibertăÅ£ii, nr.14, sector 5 Oras:Bd. LibertăÅ£ii, nr.14, sector 5 Postat Noiembrie 6, 2015 urat sa pui mesajele private fara acordul ei 1
Vizitator Reputație: 0 Postat Noiembrie 6, 2015 Postat Noiembrie 6, 2015 urat sa pui mesajele private fara acordul eiNici regulamentul nu permite acest lucru!
jili bombardieru Reputație: 6952 Postat Noiembrie 6, 2015 Oras:Bd. LibertăÅ£ii, nr.14, sector 5 Oras:Bd. LibertăÅ£ii, nr.14, sector 5 Postat Noiembrie 6, 2015 Nici regulamentul nu permite acest lucru! 'ai c-o zisesi cu regulamentu... 1
p_morris Reputație: 1076 Postat Noiembrie 6, 2015 Oras:București Oras:București Postat Noiembrie 6, 2015 urat sa pui mesajele private fara acordul eiAm pus sa moara Dobre de ciuda )
picon Reputație: 1046 Postat Noiembrie 7, 2015 Oras:Satu' cu ministri Oras:Satu' cu ministri Postat Noiembrie 7, 2015 Urât Morrise, urât ceea-ce ai făcut!
killbill13 Reputație: 8009 Postat Noiembrie 7, 2015 Oras:Lost in the wind Oras:Lost in the wind Postat Noiembrie 7, 2015 Aceleasi prostii ca si la Bebelusha, de ce nu s-o putea accepta ca fata s-a retras ? La ce naiba trebuie sa mai analizam niste chestii personale de-ale ei, cat castiga, cum se descurca, cat plateste chiria ? Cata vreme nu traieste pe banii nimanui, e fix treaba ei si chiar daca ar fi intretinut-o cineva , sa te apuci sa scrii public lucruri personale este josnic ! 1
Vizitator Reputație: 0 Postat Noiembrie 7, 2015 Postat Noiembrie 7, 2015 Am pus sa moara Dobre de ciuda )asta nu e caterinca ................................
p_morris Reputație: 1076 Postat Noiembrie 7, 2015 Oras:București Oras:București Postat Noiembrie 7, 2015 Ieste )
p_morris Reputație: 1076 Postat Noiembrie 7, 2015 Oras:București Oras:București Postat Noiembrie 7, 2015 Daca nu este,imi cer yo scuze so rog un domn administrator sa stearga imaginea si sa imi dea warn
picon Reputație: 1046 Postat Noiembrie 7, 2015 Oras:Satu' cu ministri Oras:Satu' cu ministri Postat Noiembrie 7, 2015 Un bann ar fi mai corect, zic.
p_morris Reputație: 1076 Postat Noiembrie 7, 2015 Oras:București Oras:București Postat Noiembrie 7, 2015 Zici tu.Hai sa iti spun,cum mai mentiona cineva,aici pe forum.Ideea forumului,este ok,dar nu este moderat corespunzator.Daca as primi ban,in secunda 2 , as avea alt cont Deci,un warn ar fi mai corect
Andrei96 Reputație: 248 Postat Noiembrie 7, 2015 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Noiembrie 7, 2015 Eu am fost la Lorena in urma recomandarii lui p_morris.Ce a scris Lorena in PM-ul postat de morris nu conteaza daca e adevarat sau nu.Daca au avut asemenea discutii,ori erau mai "apropiati",ori a vrut sa fie lasata in pace.Daca morris a postat din prostie acel PM,e de iertat,daca a vrut sa o improste cu kk,a stat in directia gresita a vantului si a venit tot pe el!Daca s-a retras din domeniu,daca mai se intoarce,unde munceste si cu cine se fute,e treaba ei sau asa ar trebui sa fie! 1
picon Reputație: 1046 Postat Noiembrie 7, 2015 Oras:Satu' cu ministri Oras:Satu' cu ministri Postat Noiembrie 7, 2015 Zici tu.Hai sa iti spun,cum mai mentiona cineva,aici pe forum.Ideea forumului,este ok,dar nu este moderat corespunzator.Daca as primi ban,in secunda 2 , as avea alt cont Deci,un warn ar fi mai corect Ideea nu e de a goni membrii, ci de a-i face să renunțe la grosolănii, injurii, la postarea de detalii private fără acordul celei în cauză, amenințări, șantaje, guvidisme, la postarea de recenzii false etc. Ai dreptate, dacă forumul ar fi moderat corespunzător, aceste lucruri nu s-ar întâmpla. Ideea e că prin banare, userul respectiv, dacă își face alt cont, fie își reconsideră acțiunea și totul e ok, fie continuă pe aceeași cale și e este banat până când învață să se comporte civilizat.Deci ... ban! 4 3
p_morris Reputație: 1076 Postat Noiembrie 7, 2015 Oras:București Oras:București Postat Noiembrie 7, 2015 Deci,ar trebui banati 80% din membrii )
picon Reputație: 1046 Postat Noiembrie 7, 2015 Oras:Satu' cu ministri Oras:Satu' cu ministri Postat Noiembrie 7, 2015 Deci ar trebui banați toți cei ce inițiază și întrețin conflictele, cei postează lucruri ce nu ar trebui postate. Dacă aceștia nu ar proceda așa, nu ar primi răspunsuri pe măsură, pentru că nu ar avea la ce. Simplu. 6 3
p_morris Reputație: 1076 Postat Noiembrie 7, 2015 Oras:București Oras:București Postat Noiembrie 7, 2015 Imi recunosc greseala.Suport consecintele
futacios_de_nimfomane Reputație: 1483 Postat Noiembrie 8, 2015 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Noiembrie 8, 2015 Mai activeaza ??? 2
futacios_de_nimfomane Reputație: 1483 Postat Noiembrie 8, 2015 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Noiembrie 8, 2015 Mai activeaza ??? 2
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum