ramses969 Reputație: 1 Postat Ianuarie 4, 2017 Partajează Postat Ianuarie 4, 2017 BINE CA RECUNOSTI ,IO ZIC SA TI ANALIZELE CURVA EXPIRATAANALFABETULE Link spre comentariu
trollescoviciulos Reputație: 260 Postat Ianuarie 4, 2017 Oras:pretutindeni Oras:pretutindeni Partajează Postat Ianuarie 4, 2017 Băăăă, juriul s-a zăpăcit...care cum poola mea scrieÅ£i??? 😂😂 3 14 Link spre comentariu
dobre daniel Reputație: -426 Postat Ianuarie 4, 2017 Oras:pretutindeni Oras:pretutindeni Partajează Postat Ianuarie 4, 2017 domnilor, sunt eu LORENA ..DE PE CONTUL LUI JULIANO1...CA I-AM SCHIMAT PAROLA, FIIND IUBITI I-O STIAM.....NU DOBRE A SCRIS INJURATURILE LA ADRESA MEBRILOR, SI A LUI PISICUTS, NICI EU NU LE-AM SCRIS......JULIANO 1..ADICA GEORGE, JOHNY23..A FACUT CONTUL IN NUMELE MEU, SA SE RAZBUNE CAND NE-AM DESPARTIT ACUM 2 LUNI...DE PE CONTUL ACELA AU FOST POSTATE INJURATURILE LA ADRESA MEMBRILOR SI AL LUI PISICUTS...NU V ATI DESPARTIT ACUM DOUA LUNI SI ACUM VREO OPT ...LORENNA DE LANGA MINE A INJURAT MEMBRII SI PA PISC ,LORENA DE LANGA MINE A SCHIMBAT PAROLA DAR LA ALT CONT Link spre comentariu
dobre daniel Reputație: -426 Postat Ianuarie 4, 2017 Oras:pretutindeni Oras:pretutindeni Partajează Postat Ianuarie 4, 2017 doar tu ai ramas cu dormitoarele inchiriate .. hahaha , boul baltiiIar ai aparut Lorenna ? du te si lasa ne cu toate minciunile tale ,proasta forumului ,saracia pamantului Link spre comentariu
sfantul pipilica Reputație: 6102 Postat Ianuarie 4, 2017 Oras:FALASTOACA Oras:FALASTOACA Partajează Postat Ianuarie 4, 2017 :no2 Nu stiu ce sa zic dar acolo a fost o faza penibila tare. Efectiv asa ceva nu se face. Ca s-a nevrozat Loredana, o fi, dar sa te comporti ca o nebuna de la balamuc intr-o emisiune publica, fie ea si de scandal, emisiunea, nu se face. Si intre noi fie vorba, normal ca Cristian a preferat sa fie cu Bianca, e de doua ori mai frumoasa ca Loredana, aici nu incape indoiala....Așa ceva nu se face între oameni.Nu uita că aici este vorba de prostituate dezumanizate.Iti garantez eu ca genul asta de prostituate pot îndura orice umilință.Daca îți povestesc ce văzu ochiul meu de-a lungul anilor,sigur nu ai mai merge în viața ta la prostituate. 2 Link spre comentariu
dobre daniel Reputație: -426 Postat Ianuarie 4, 2017 Oras:pretutindeni Oras:pretutindeni Partajează Postat Ianuarie 4, 2017 Băăăă, juriul s-a zăpăcit...care cum poola mea scrieţi??? Sa vina Marean 2 Link spre comentariu
dobre daniel Reputație: -426 Postat Ianuarie 4, 2017 Oras:pretutindeni Oras:pretutindeni Partajează Postat Ianuarie 4, 2017 domnilor, sunt eu LORENA ..DE PE CONTUL LUI JULIANO1...CA I-AM SCHIMAT PAROLA, FIIND IUBITI I-O STIAM.....NU DOBRE A SCRIS INJURATURILE LA ADRESA MEBRILOR, SI A LUI PISICUTS, NICI EU NU LE-AM SCRIS......JULIANO 1..ADICA GEORGE, JOHNY23..A FACUT CONTUL IN NUMELE MEU, SA SE RAZBUNE CAND NE-AM DESPARTIT ACUM 2 LUNI...DE PE CONTUL ACELA AU FOST POSTATE INJURATURILE LA ADRESA MEMBRILOR SI AL LUI PISICUTS... :laugh2DE CE V ATI DESPARTIT CA O AVEA MARE ? Link spre comentariu
dobre daniel Reputație: -426 Postat Ianuarie 4, 2017 Oras:pretutindeni Oras:pretutindeni Partajează Postat Ianuarie 4, 2017 JOHNY 23, JULIANO 1, BAGABONTUXXX, ANDREI96, TOATE SUNT CONTURILE TALE, VREI SA PUN SI POZA CU TINE? CA AM SUTE...DOAR AM FOST IUBITI...AI FC CONTUL LORENA10 SA MA DENIGREZI DE A DRAK CE E PIELEA PE TINE, VEZI-TI DE APT TAU LUAT IN RATE, SI DE MUNCA TA, SI LASA-TE DE MANCAT KK CA TI SE APLEACA...LORENO ,TE OFTICI ? ASA I OMU SI A CUMPARAT APARTAMENT SI DUPA CE TI A RUPT GAOZU TE A LASAT CU OCHII IN SOARE .ACUM STA IN CASA LUI CU IUBITA .TU PE DRUMURI AM SPUS ACESTE LUCRURI CU CATEVA PAGINI IN URMA Link spre comentariu
phoothai19cm Reputație: -41 Postat Ianuarie 4, 2017 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Ianuarie 4, 2017 La cererea publicului... https://youtu.be/oy5iF9_9gBQ 1 3 Link spre comentariu
dobre daniel Reputație: -426 Postat Ianuarie 4, 2017 Oras:pretutindeni Oras:pretutindeni Partajează Postat Ianuarie 4, 2017 domnilor, sunt eu LORENA ..DE PE CONTUL LUI JULIANO1...CA I-AM SCHIMAT PAROLA, FIIND IUBITI I-O STIAM.....NU DOBRE A SCRIS INJURATURILE LA ADRESA MEBRILOR, SI A LUI PISICUTS, NICI EU NU LE-AM SCRIS......JULIANO 1..ADICA GEORGE, JOHNY23..A FACUT CONTUL IN NUMELE MEU, SA SE RAZBUNE CAND NE-AM DESPARTIT ACUM 2 LUNI...DE PE CONTUL ACELA AU FOST POSTATE INJURATURILE LA ADRESA MEMBRILOR SI AL LUI PISICUTS...PAI ZICEAI CA EU AM SCRIS DE PE CONTUL TAU ,ACUM TE AI SUCIT ,,SI EU SI GEORGE AM REUSIT SA TE FACEM SA RENUNTI DE TREI ORI LA CURVARIE ,TU AI FACUT ACESTE MIZERII PE AICI ,TU AI DE PIERDUT PENTRU MINCIUNILE SI AMBITIA TA PROSTEASCA ,ORGOLIU FARA MARGINI SI PROSTIE MAXIMA ...REPET ,TU AI INJURAT DE LANGA MINE ADMINISTRATORUL SI MEMBRII ,TU AI VRUT SA TI DEZACTIVEZE CONTUL PISICUTS,,,ATUNCI LUCRAI BONA SI STATEAI IN CASA MEA Link spre comentariu
dobre daniel Reputație: -426 Postat Ianuarie 4, 2017 Oras:pretutindeni Oras:pretutindeni Partajează Postat Ianuarie 4, 2017 ANALFABETULEC U R V O Link spre comentariu
dobre daniel Reputație: -426 Postat Ianuarie 4, 2017 Oras:pretutindeni Oras:pretutindeni Partajează Postat Ianuarie 4, 2017 La cererea publicului... https://youtu.be/oy5iF9_9gBQ :clapp :clapp :clapp Link spre comentariu
phoothai19cm Reputație: -41 Postat Ianuarie 4, 2017 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Ianuarie 4, 2017 Așa ceva nu se face între oameni.Nu uita că aici este vorba de prostituate dezumanizate.Iti garantez eu ca genul asta de prostituate pot îndura orice umilință.Daca îți povestesc ce văzu ochiul meu de-a lungul anilor,sigur nu ai mai merge în viața ta la prostituate. Zi-le Parinte! Am vazut cu ochii mei iarna trecuta la Busteni cum a scos un tigan o panarama in fata cabanei, goala pusca in zapada, i-a tras o flegma pe ochi si a trimis-o pe jos la Bucuresti.Dupa 15 minute de circ in care nu s-a bagat nici dracu' ce crezi ca a facut proasta, s-a dus la el a mai luat o flegma si au mers in camera unde probabil si-a luat pumnii.True story... Eu cand am zis ca astea sunt animale si nu merita sa le tratezi ca pe oamenii normali mi-a sarit lumea in cap ca sunt femei...Sunt niste obiecte. Asta e o curva nenorocita.Nici Dobre nu e normal la cap, dar cretina asta a nenorocit un copil, l-a omorat pe ta-su si a mai cauzat si niste probleme de sanatate pentru alti oameni daca citim putin.E o imbecila nenorocita, da-o-n mortii ei de sclava infecta! (Da coane Picon, e limbaj de om cu 15 facultati ca sa fii multumit!)Cu asa animale nu se poate altfel... Link spre comentariu
dobre daniel Reputație: -426 Postat Ianuarie 4, 2017 Oras:pretutindeni Oras:pretutindeni Partajează Postat Ianuarie 4, 2017 poate faci referire la mine, dar habar nu ai ca sunt proxenetul lui ma-taLASA NE PRAPADITO ,DU TE TARE Link spre comentariu
phoothai19cm Reputație: -41 Postat Ianuarie 4, 2017 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Ianuarie 4, 2017 Sa-mi zica mersi proasta ca am respectat-o suficient cat sa o injur corect dpdv gramatical, ca doar are facultati... idioata curului. Link spre comentariu
pryvatestrip Reputație: 15 Postat Ianuarie 4, 2017 Partajează Postat Ianuarie 4, 2017 Zi-le Parinte! Am vazut cu ochii mei iarna trecuta la Busteni cum a scos un tigan o panarama in fata cabanei, goala pusca in zapada, i-a tras o flegma pe ochi si a trimis-o pe jos la Bucuresti.Dupa 15 minute de circ in care nu s-a bagat nici dracu' ce crezi ca a facut proasta, s-a dus la el a mai luat o flegma si au mers in camera unde probabil si-a luat pumnii.True story... Eu cand am zis ca astea sunt animale si nu merita sa le tratezi ca pe oamenii normali mi-a sarit lumea in cap ca sunt femei...Sunt niste obiecte. Asta e o curva nenorocita.Nici Dobre nu e normal la cap, dar cretina asta a nenorocit un copil, l-a omorat pe ta-su si a mai cauzat si niste probleme de sanatate pentru alti oameni daca citim putin.E o imbecila nenorocita, da-o-n mortii ei de sclava infecta! (Da coane Picon, e limbaj de om cu 15 facultati ca sa fii multumit!)Cu asa animale nu se poate altfel...Si voi daca erati baieti destepti nu mai postati nimic pe aici ca tine-ti topicul sus si tot ea profita de pe urma asta.In fond cineva ma invatatcand eram mic ca daca vreu sa ard pe cineva sa il ard exact unde il doare adica exact in cazul de fata la bani.Nu mai postati nimic si daca e asa nenorocita o sa se trieze clientii singuri si o sa mai faca in plm bani Link spre comentariu
picon Reputație: 1046 Postat Ianuarie 4, 2017 Oras:Satu' cu ministri Oras:Satu' cu ministri Partajează Postat Ianuarie 4, 2017 Zi-le Parinte! Am vazut cu ochii mei iarna trecuta la Busteni cum a scos un tigan o panarama in fata cabanei, goala pusca in zapada, i-a tras o flegma pe ochi si a trimis-o pe jos la Bucuresti.Dupa 15 minute de circ in care nu s-a bagat nici dracu' ce crezi ca a facut proasta, s-a dus la el a mai luat o flegma si au mers in camera unde probabil si-a luat pumnii.True story... Eu cand am zis ca astea sunt animale si nu merita sa le tratezi ca pe oamenii normali mi-a sarit lumea in cap ca sunt femei...Sunt niste obiecte. Asta e o curva nenorocita.Nici Dobre nu e normal la cap, dar cretina asta a nenorocit un copil, l-a omorat pe ta-su si a mai cauzat si niste probleme de sanatate pentru alti oameni daca citim putin.E o imbecila nenorocita, da-o-n mortii ei de sclava infecta! (Da coane Picon, e limbaj de om cu 15 facultati ca sa fii multumit!)Cu asa animale nu se poate altfel...Da ... care e baiul? Link spre comentariu
sfantul pipilica Reputație: 6102 Postat Ianuarie 4, 2017 Oras:FALASTOACA Oras:FALASTOACA Partajează Postat Ianuarie 4, 2017 Zi-le Parinte! Am vazut cu ochii mei iarna trecuta la Busteni cum a scos un tigan o panarama in fata cabanei, goala pusca in zapada, i-a tras o flegma pe ochi si a trimis-o pe jos la Bucuresti.Dupa 15 minute de circ in care nu s-a bagat nici dracu' ce crezi ca a facut proasta, s-a dus la el a mai luat o flegma si au mers in camera unde probabil si-a luat pumnii.True story... Eu cand am zis ca astea sunt animale si nu merita sa le tratezi ca pe oamenii normali mi-a sarit lumea in cap ca sunt femei...Sunt niste obiecte. Asta e o curva nenorocita.Nici Dobre nu e normal la cap, dar cretina asta a nenorocit un copil, l-a omorat pe ta-su si a mai cauzat si niste probleme de sanatate pentru alti oameni daca citim putin.E o imbecila nenorocita, da-o-n mortii ei de sclava infecta! (Da coane Picon, e limbaj de om cu 15 facultati ca sa fii multumit!)Cu asa animale nu se poate altfel...Pe vremuri am participat si eu la niște orgii organizate de "baietasii de cartier"Pot să spun că au o imaginație incredibilă când sunt matoi,iar curvele n-au comentat nimic și crede-ma că erau puse să facă lucruri inumane. Link spre comentariu
dobre daniel Reputație: -426 Postat Ianuarie 4, 2017 Oras:pretutindeni Oras:pretutindeni Partajează Postat Ianuarie 4, 2017 Zi-le Parinte! Am vazut cu ochii mei iarna trecuta la Busteni cum a scos un tigan o panarama in fata cabanei, goala pusca in zapada, i-a tras o flegma pe ochi si a trimis-o pe jos la Bucuresti.Dupa 15 minute de circ in care nu s-a bagat nici dracu' ce crezi ca a facut proasta, s-a dus la el a mai luat o flegma si au mers in camera unde probabil si-a luat pumnii.True story... Eu cand am zis ca astea sunt animale si nu merita sa le tratezi ca pe oamenii normali mi-a sarit lumea in cap ca sunt femei...Sunt niste obiecte. Asta e o curva nenorocita.Nici Dobre nu e normal la cap, dar cretina asta a nenorocit un copil, l-a omorat pe ta-su si a mai cauzat si niste probleme de sanatate pentru alti oameni daca citim putin.E o imbecila nenorocita, da-o-n mortii ei de sclava infecta! (Da coane Picon, e limbaj de om cu 15 facultati ca sa fii multumit!)Cu asa animale nu se poate altfel...Ai dreptate in mare masura ,eu nu scriam daca acesta sugativa nu mintea ,Uneori am putin timp liber la dispozitie sau alte treburi mult mai importante de rezolvat insa am vrut sa stiti cam ce fel de Om este aceasta pocnitoare .Tot ce am spus aici este perfect adevarat si poate fi verificat sau dovedit oricand .Are dreptate intr o singura privinta si anume ca i place pula indiferent de dimensiune sau culoare fara balonas evident pentru ca are alergie la cauciuc.Si mama mea a facut de doua ori preinfarct din cauza boarfei ,si eu mi am pierdut ,timp bani si job din cauza acestei nevertebrate ,,,Dureros pentru ea si tragic este ca in sapte ani de curvarie nu a realizat nimic ,copilul ei cerseste pe strada si locuieste in conditii mizere cu bunica lui .Aceasta petarda a furat din trei locatii unde aprestat si a lasat si datorii ,aceasta javra are datorii la niste domni unde eu mi am pus obrazul pt ea ,aceasta schizofrenica isi ia copilul **spam editat** in locatie in trecut a pus si poze cu fata lui ,aceasta jigodie vine si acum pe la usa mea sau ma suna in speranta ca i mau dau o sansa .........De aceea am scris aici zeci de pagini ,Eu am o viata ordonata ,am tot ce vreau ,am o iubita si un copil realizat Link spre comentariu
dobre daniel Reputație: -426 Postat Ianuarie 4, 2017 Oras:pretutindeni Oras:pretutindeni Partajează Postat Ianuarie 4, 2017 Si voi daca erati baieti destepti nu mai postati nimic pe aici ca tine-ti topicul sus si tot ea profita de pe urma asta.In fond cineva ma invatatcand eram mic ca daca vreu sa ard pe cineva sa il ard exact unde il doare adica exact in cazul de fata la bani.Nu mai postati nimic si daca e asa nenorocita o sa se trieze clientii singuri si o sa mai faca in plm baniCorect ,dar ce face pisicul fara trafic ? Link spre comentariu
dobre daniel Reputație: -426 Postat Ianuarie 4, 2017 Oras:pretutindeni Oras:pretutindeni Partajează Postat Ianuarie 4, 2017 Sa-mi zica mersi proasta ca am respectat-o suficient cat sa o injur corect dpdv gramatical, ca doar are facultati... idioata curului.Nu are nici o facultate ,ambasadorul a inscris o dar curva dupa un an a renuntat .Se intampla acum multi ani in Caracas Venezuela Link spre comentariu
miky77 Reputație: -1394 Postat Ianuarie 4, 2017 Oras:In papuris ca sa ma chis Oras:In papuris ca sa ma chis Partajează Postat Ianuarie 4, 2017 Te-ai albastrit automat bre, dupa 1000 postari, e un script automat care te albastreste. Mai fa 4000 si o sa fii mov ! Doamne ajuta ....ma duc sa ma fac mov cu Soprana :laugh2 18 14 Link spre comentariu
phoothai19cm Reputație: -41 Postat Ianuarie 4, 2017 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Ianuarie 4, 2017 Pe vremuri am participat si eu la niște orgii organizate de "baietasii de cartier"Pot să spun că au o imaginație incredibilă când sunt matoi,iar curvele n-au comentat nimic și crede-ma că erau puse să facă lucruri inumane. Toate fac orice. Sa nu comenteze una ca nu e asa. Cand vine malacu' nu il mai scoate nici dracu', iar malacu' vine cand vrea. Si daca vrea limbi in cur, o sa dea limbi in cur !Iar asta e cazul soft...Whatever, offtopic! Ce mai face Lorena ? 1 3 Link spre comentariu
pryvatestrip Reputație: 15 Postat Ianuarie 4, 2017 Partajează Postat Ianuarie 4, 2017 Corect ,dar ce face pisicul fara trafic ?Se reprofileaza Isi face salon de masaj Link spre comentariu
sfantul pipilica Reputație: 6102 Postat Ianuarie 4, 2017 Oras:FALASTOACA Oras:FALASTOACA Partajează Postat Ianuarie 4, 2017 Si voi daca erati baieti destepti nu mai postati nimic pe aici ca tine-ti topicul sus si tot ea profita de pe urma asta.In fond cineva ma invatatcand eram mic ca daca vreu sa ard pe cineva sa il ard exact unde il doare adica exact in cazul de fata la bani.Nu mai postati nimic si daca e asa nenorocita o sa se trieze clientii singuri si o sa mai faca in plm baniDa cine a spus că noi nu vrem să aibă clienți????Ne doare in floci dacă sunt sau nu papagali flausati care o vizitează.De supărare că are Lorena are clienți desfac o sticlă de vin să-mi înec amarul. 3 Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum