tonysoprano34 Reputație: 183 Postat Ianuarie 4, 2017 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Ianuarie 4, 2017 Da cine a spus că noi nu vrem să aibă clienți????Ne doare in floci dacă sunt sau nu papagali flausati care o vizitează.De supărare că are Lorena are clienți desfac o sticlă de vin să-mi înec amarul.Cand unde cum ramane cu sticla aia Link spre comentariu
tonysoprano34 Reputație: 183 Postat Ianuarie 4, 2017 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Ianuarie 4, 2017 Doamne ajuta ....ma duc sa ma fac mov cu Soprana :laugh2 Cred ca iti fac eu mov altceva ca beau cu Sfantul 2-3 pahare si pe urma te vad cel mai frumos dintre toate bagaboantele si ti-o scap un pic.Ca asa iti doresti sa fi mov dar nu ai precizat unde Link spre comentariu
phoothai19cm Reputație: -41 Postat Ianuarie 4, 2017 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Ianuarie 4, 2017 Da ... care e baiul? Mi-ai lasat impresia ca veghezi la inalta mea conduita morala de baiat educat din familie buna si ma asteptam sa fiu apostrofat pentru limbajul folosit...My bad ! 2 3 Link spre comentariu
miky77 Reputație: -1394 Postat Ianuarie 4, 2017 Oras:In papuris ca sa ma chis Oras:In papuris ca sa ma chis Partajează Postat Ianuarie 4, 2017 Cred ca iti fac eu mov altceva ca beau cu Sfantul 2-3 pahare si pe urma te vad cel mai frumos dintre toate bagaboantele si ti-o scap un pic.Ca asa iti doresti sa fi mov dar nu ai precizat undeai uitat sa spui cum doresti s-o suji SOLZOS mic si fraier :laugh2 Am intuit eu bine ca incepe sa-ti placa gustul , dupa cum te tii dupa mine Ia uitati-va la asta si-a lasat "taraba" (Cuibarul) descoperit si a venit sa latre de foame aici 19 14 Link spre comentariu
picon Reputație: 1046 Postat Ianuarie 4, 2017 Oras:Satu' cu ministri Oras:Satu' cu ministri Partajează Postat Ianuarie 4, 2017 Mi-ai lasat impresia ca veghezi la inalta mea conduita morala de baiat educat din familie buna si ma asteptam sa fiu apostrofat pentru limbajul folosit...My bad !E tardiv. 3 19 Link spre comentariu
sfantul pipilica Reputație: 6102 Postat Ianuarie 4, 2017 Oras:FALASTOACA Oras:FALASTOACA Partajează Postat Ianuarie 4, 2017 Toate fac orice. Sa nu comenteze una ca nu e asa. Cand vine malacu' nu il mai scoate nici dracu', iar malacu' vine cand vrea. Si daca vrea limbi in cur, o sa dea limbi in cur !Iar asta e cazul soft...Whatever, offtopic! Ce mai face Lorena ?Aproape toate prostituatele trec prin umilințe externe,pentru că este inevitabil.Asta este o situație pe care n-au cum s-o înțeleagă cei care merg la curve îmbrăcați în frac,papion si cu buchetul de trandafiri in mâna. 3 Link spre comentariu
tonysoprano34 Reputație: 183 Postat Ianuarie 4, 2017 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Ianuarie 4, 2017 ai uitat sa spui cum doresti s-o suji SOLZOS mic si fraier :laugh2 Am intuit eu bine ca incepe sa-ti placa gustul , dupa cum te tii dupa mine Chiar a inceput sa imi placa de tine bagaboanta mica ce esti si vreau sa te fut si sa te fac mov si la propriu si la figurat Link spre comentariu
miky77 Reputație: -1394 Postat Ianuarie 4, 2017 Oras:In papuris ca sa ma chis Oras:In papuris ca sa ma chis Partajează Postat Ianuarie 4, 2017 Chiar a inceput sa imi placa de tine bagaboanta mica ce esti si vreau sa te fut si sa te fac mov si la propriu si la figuratDispari ,ba , ca aici se duc lupte grele de luni de zile , nu faci fata pe aici ...eventual spate . Am priceput vrei sa deprinzi DEBANDADA s-o practici si tu la tine in cuibar ?Totul are un inceput... dar tot mai distractiv este finalul Link spre comentariu
tonysoprano34 Reputație: 183 Postat Ianuarie 4, 2017 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Ianuarie 4, 2017 Dispari ,ba , ca aici se duc lupte grele de luni de zile , nu faci fata pe aici ...eventual spate . Am priceput vrei sa deprinzi DEBANDADA s-o practici si tu la tine in cuibar ?Totul are un inceput... dar tot mai distractiv este finalul Cand eram eu pe forumul asta nici floci la cur nu aveai Link spre comentariu
miky77 Reputație: -1394 Postat Ianuarie 4, 2017 Oras:In papuris ca sa ma chis Oras:In papuris ca sa ma chis Partajează Postat Ianuarie 4, 2017 Cand eram eu pe forumul asta Sa stii , ba , ai grait un adevar Iti dai seama .....cate realizari 17 14 Link spre comentariu
sfantul pipilica Reputație: 6102 Postat Ianuarie 4, 2017 Oras:FALASTOACA Oras:FALASTOACA Partajează Postat Ianuarie 4, 2017 Cand unde cum ramane cu sticla aia Ai puțina răbdare să ajung la a 4 sticlă de vin, 2 Link spre comentariu
dobre daniel Reputație: -426 Postat Ianuarie 4, 2017 Oras:pretutindeni Oras:pretutindeni Partajează Postat Ianuarie 4, 2017 Se reprofileaza Isi face salon de masaj Link spre comentariu
dobre daniel Reputație: -426 Postat Ianuarie 4, 2017 Oras:pretutindeni Oras:pretutindeni Partajează Postat Ianuarie 4, 2017 Da cine a spus că noi nu vrem să aibă clienți????Ne doare in floci dacă sunt sau nu papagali flausati care o vizitează.De supărare că are Lorena are clienți desfac o sticlă de vin să-mi înec amarul.Poti sa desfaci doua ,ajung si eu repede sa i facem un parastas frumos Link spre comentariu
dobre daniel Reputație: -426 Postat Ianuarie 4, 2017 Oras:pretutindeni Oras:pretutindeni Partajează Postat Ianuarie 4, 2017 Ai puțina răbdare să ajung la a 4 sticlă de vin, Link spre comentariu
dobre daniel Reputație: -426 Postat Ianuarie 4, 2017 Oras:pretutindeni Oras:pretutindeni Partajează Postat Ianuarie 4, 2017 Ai puțina răbdare să ajung la a 4 sticlă de vin,Nu fii egoit pipilica ,trebuie sa particip si eu .Vreau sa ti zic ceva la urechea dreapta Link spre comentariu
dobre daniel Reputație: -426 Postat Ianuarie 4, 2017 Oras:pretutindeni Oras:pretutindeni Partajează Postat Ianuarie 4, 2017 UNDE I CURVA ? CAT ZACE DUPA PIERCINGUL ALA DIN BURIC ? Link spre comentariu
sfantul pipilica Reputație: 6102 Postat Ianuarie 4, 2017 Oras:FALASTOACA Oras:FALASTOACA Partajează Postat Ianuarie 4, 2017 Ai puțina răbdare să ajung la a 4 sticlă de vin, Nu fii egoit pipilica ,trebuie sa particip si eu .Vreau sa ti zic ceva la urechea dreapta Dacă lupți la categoria grea,te astep.Dupa vin urmează coniac Jidvei. 1 Link spre comentariu
dobre daniel Reputație: -426 Postat Ianuarie 4, 2017 Oras:pretutindeni Oras:pretutindeni Partajează Postat Ianuarie 4, 2017 Dacă lupți la categoria grea,te astep.Dupa vin urmează coniac Jidvei.Asa te lauzi ? pune ma la incercare si nu te dezamagesc .Promit ! Link spre comentariu
dobre daniel Reputație: -426 Postat Ianuarie 4, 2017 Oras:pretutindeni Oras:pretutindeni Partajează Postat Ianuarie 4, 2017 Ai puțina răbdare să ajung la a 4 sticlă de vin, Pipilica ,mi a scris boarfa in privat .Cica nu mai intra aici ca am fost rai cu ea ... Link spre comentariu
kkmitz Reputație: 4244 Postat Ianuarie 4, 2017 Oras:Miami FL Oras:Miami FL Partajează Postat Ianuarie 4, 2017 Dobre te-ai facut vip bravo man! Link spre comentariu
Vizitator patrunjelnastratin Reputație: 0 Postat Ianuarie 4, 2017 Partajează Postat Ianuarie 4, 2017 La cererea publicului... https://youtu.be/oy5iF9_9gBQ Deci asta era Peștele la amandoua ?? https://youtu.be/P-dS3F4QgGc Am cam pierdut firul poveștii , devine complicat Link spre comentariu
thecat Reputație: 10279 Postat Ianuarie 4, 2017 Oras:all over (NU e o ironie...) Oras:all over (NU e o ironie...) Partajează Postat Ianuarie 4, 2017 Ultima data cand m-am uitat pe topicul asta, era cam pe la pag. 330-si-ceva. Acum, surprins sa vad cat s-a mai scris, am dat click pe sarite, asa din 2 in 3 pagini (cum fac de obicei cand ajung prin zona asta), pana la 360... apoi m-am plictisit si am sarit direct aici, la final. Rog pe cineva care a avut suficienta rabdare, sa ma puna in tema... s-a mai intamplat ceva semnificativ in ultimele 32 de pagini? Mersi anticipat! 4 Link spre comentariu
miky77 Reputație: -1394 Postat Ianuarie 4, 2017 Oras:In papuris ca sa ma chis Oras:In papuris ca sa ma chis Partajează Postat Ianuarie 4, 2017 Ultima data cand m-am uitat pe topicul asta, era cam pe la pag. 330-si-ceva. Acum, surprins sa vad cat s-a mai scris, am dat click pe sarite, asa din 2 in 3 pagini (cum fac de obicei cand ajung prin zona asta), pana la 360... apoi m-am plictisit si am sarit direct aici, la final. Rog pe cineva care a avut suficienta rabdare, sa ma puna in tema... s-a mai intamplat ceva semnificativ in ultimele 32 de pagini? Mersi anticipat!nu ai pierdut nimic interesantscorul este tot 0-0 20 14 Link spre comentariu
Vizitator Reputație: 0 Postat Ianuarie 4, 2017 Partajează Postat Ianuarie 4, 2017 Ultima data cand m-am uitat pe topicul asta, era cam pe la pag. 330-si-ceva. Acum, surprins sa vad cat s-a mai scris, am dat click pe sarite, asa din 2 in 3 pagini (cum fac de obicei cand ajung prin zona asta), pana la 360... apoi m-am plictisit si am sarit direct aici, la final. Rog pe cineva care a avut suficienta rabdare, sa ma puna in tema... s-a mai intamplat ceva semnificativ in ultimele 32 de pagini? Mersi anticipat!Un fel de Die Hard 1 (cu mentiunea ca scena in care Bruce Wills calca pe cioburi descult s-a repetat pe topic cu ambii protagonisti principali calcand pe cioburi si racnind de mama focului... de placere :laugh2 ). Si oricum fiecare dintre cei doi eroi isi schimba rolul (cand erou bun, cand erou negativ). 3 Link spre comentariu
dobre daniel Reputație: -426 Postat Ianuarie 4, 2017 Oras:pretutindeni Oras:pretutindeni Partajează Postat Ianuarie 4, 2017 Mah ,ce i cu linistea asta aici ? Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum