dobre daniel Reputație: -426 Postat Ianuarie 24, 2017 Oras:pretutindeni Oras:pretutindeni Partajează Postat Ianuarie 24, 2017 Sex total neprotejat !Refuz să-mi fac analizele si mă kk pe voi de ratati ! Link spre comentariu
lorenalove Reputație: 542 Postat Ianuarie 24, 2017 Oras:Dacă dragoste nu e...facem Oras:Dacă dragoste nu e...facem Partajează Postat Ianuarie 24, 2017 Domnii mei, vă aștept la mine să ne iubim ca în filmele xxx. Ca servicii..100 lei fin, 150 lei ora, oral nep cu fin, normal protejat. Fara anal. Ca fantezii...Cunni, 69, fk, facesitting, annilingus din partea domnilor. Ca bonus va ofer masaj erotic și de relaxare cu uleiuri parfumate. Va pup si va astept. 2 Link spre comentariu
trollescoviciulos Reputație: 260 Postat Ianuarie 24, 2017 Oras:pretutindeni Oras:pretutindeni Partajează Postat Ianuarie 24, 2017 Cum ai constatat ?Nu-ți mai pasă dar eÅŸti zi lumină pe topicul ei...să mor de te înÅ£eleg 😞😞😞 2 14 Link spre comentariu
dobre daniel Reputație: -426 Postat Ianuarie 24, 2017 Oras:pretutindeni Oras:pretutindeni Partajează Postat Ianuarie 24, 2017 Nu-ți mai pasă dar eşti zi lumină pe topicul ei...să mor de te înţeleg Exact ,n-o las nici să respire ! Link spre comentariu
dobre daniel Reputație: -426 Postat Ianuarie 24, 2017 Oras:pretutindeni Oras:pretutindeni Partajează Postat Ianuarie 24, 2017 Domnii mei, vă aștept la mine să ne iubim ca în filmele xxx. Ca servicii..100 lei fin, 150 lei ora, oral nep cu fin, normal protejat. Fara anal. Ca fantezii...Cunni, 69, fk, facesitting, annilingus din partea domnilor. Ca bonus va ofer masaj erotic și de relaxare cu uleiuri parfumate. Va pup si va astept.Sex total neprotejat !Refuz să-mi fac analizele si mă kk pe voi de ratati .. Link spre comentariu
liviu16 Reputație: 647 Postat Ianuarie 24, 2017 Partajează Postat Ianuarie 24, 2017 Sex total neprotejat !Refuz să-mi fac analizele si mă kk pe voi de ratati ! mama cat de trist si penibil ai devenit si devii tot mai trist pe zi ce trece...mai ales cu postarea asta! nu vezi ca nu te baga nimeni in seama?? serios acum, incepi sa devii psihopat si bolnav, renunta cat inca mai ai sanse. stiu urmeaza sa imi zici sa o ling sa o fac etc. Nu am nici o treaba cu Lorena sau cu tine dar incepi sa ai simptome dalea.. (serios!) Link spre comentariu
babardierul Reputație: -322 Postat Ianuarie 24, 2017 Oras:nairobi Oras:nairobi Partajează Postat Ianuarie 24, 2017 mama cat de trist si penibil ai devenit si devii tot mai trist pe zi ce trece...mai ales cu postarea asta! nu vezi ca nu te baga nimeni in seama?? serios acum, incepi sa devii psihopat si bolnav, renunta cat inca mai ai sanse. stiu urmeaza sa imi zici sa o ling sa o fac etc. Nu am nici o treaba cu Lorena sau cu tine dar incepi sa ai simptome dalea.. (serios!) RADE CIOB DE OALA SPARTA , DOBRE A FACUT MULT SEX NEPROTEJAT CU NEGROTEIU ALA IN FUND ! SI TOT ASA REFUZA SA ISI PUNA ANALIZELE LA RANDUL LUI IPOCRIZIA ESTE MAXIMA ! Link spre comentariu
Administrator pisicuts Reputație: 114261 Postat Ianuarie 24, 2017 Oras:La butoane Oras:La butoane Administrator Partajează Postat Ianuarie 24, 2017 dobre scrie pe topic numarul tau de telefon ca vreau si eu si alti membrii sa te sunam Link spre comentariu
picon Reputație: 1046 Postat Ianuarie 24, 2017 Oras:Satu' cu ministri Oras:Satu' cu ministri Partajează Postat Ianuarie 24, 2017 dobre scrie pe topic numarul tau de telefon ca vreau si eu si alti membrii sa te sunamPentru programare? 1 21 Link spre comentariu
Vizitator Reputație: 0 Postat Ianuarie 24, 2017 Partajează Postat Ianuarie 24, 2017 dobre ai mancat si tu ceva azi ?http://i.makeagif.com/media/1-24-2017/JPj4Jq.gif 7 Link spre comentariu
dobre daniel Reputație: -426 Postat Ianuarie 25, 2017 Oras:pretutindeni Oras:pretutindeni Partajează Postat Ianuarie 25, 2017 dobre scrie pe topic numarul tau de telefon ca vreau si eu si alti membrii sa te sunamDupă ce esti clei de prost ai si probleme cu vederea , masochist incompetent !! Link spre comentariu
dobre daniel Reputație: -426 Postat Ianuarie 25, 2017 Oras:pretutindeni Oras:pretutindeni Partajează Postat Ianuarie 25, 2017 Pentru programare? Mosule , stai in săniuța ta si vezi de oițele tale !! Stii ce zic . Link spre comentariu
dobre daniel Reputație: -426 Postat Ianuarie 25, 2017 Oras:pretutindeni Oras:pretutindeni Partajează Postat Ianuarie 25, 2017 mama cat de trist si penibil ai devenit si devii tot mai trist pe zi ce trece...mai ales cu postarea asta! nu vezi ca nu te baga nimeni in seama?? serios acum, incepi sa devii psihopat si bolnav, renunta cat inca mai ai sanse. stiu urmeaza sa imi zici sa o ling sa o fac etc. Nu am nici o treaba cu Lorena sau cu tine dar incepi sa ai simptome dalea.. (serios!)Inseamnă că tu ai dat bani împrumut curvei să închirieze locatie , de aceea te agiti atât !! Nu esti obligat să te uiti la ceva care nu iti place dacă nu ai vreun interes ..Să fii iubit !! Link spre comentariu
dobre daniel Reputație: -426 Postat Ianuarie 25, 2017 Oras:pretutindeni Oras:pretutindeni Partajează Postat Ianuarie 25, 2017 http://i.makeagif.com/media/1-24-2017/JPj4Jq.gifAlt ratat pe care Lorena a făcut kk si pipi .. Link spre comentariu
dobre daniel Reputație: -426 Postat Ianuarie 25, 2017 Oras:pretutindeni Oras:pretutindeni Partajează Postat Ianuarie 25, 2017 mama cat de trist si penibil ai devenit si devii tot mai trist pe zi ce trece...mai ales cu postarea asta! nu vezi ca nu te baga nimeni in seama?? serios acum, incepi sa devii psihopat si bolnav, renunta cat inca mai ai sanse. stiu urmeaza sa imi zici sa o ling sa o fac etc. Nu am nici o treaba cu Lorena sau cu tine dar incepi sa ai simptome dalea.. (serios!) Link spre comentariu
xulescu89 Reputație: 452 Postat Ianuarie 25, 2017 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Ianuarie 25, 2017 Of of Link spre comentariu
picon Reputație: 1046 Postat Ianuarie 25, 2017 Oras:Satu' cu ministri Oras:Satu' cu ministri Partajează Postat Ianuarie 25, 2017 Mosule , stai in săniuța ta si vezi de oițele tale !! Stii ce zic .Nu știu ce zici și nici nu mă prea interesează, dar nici tu nu ai simțul umorului. Nici nu ai cum... Link spre comentariu
dobre daniel Reputație: -426 Postat Ianuarie 25, 2017 Oras:pretutindeni Oras:pretutindeni Partajează Postat Ianuarie 25, 2017 Nu știu ce zici și nici nu mă prea interesează, dar nici tu nu ai simțul umorului. Nici nu ai cum...Am simtul umorului dar nu aici ,oriunde in alta parte ! Link spre comentariu
dobre daniel Reputație: -426 Postat Ianuarie 25, 2017 Oras:pretutindeni Oras:pretutindeni Partajează Postat Ianuarie 25, 2017 Of of Link spre comentariu
picon Reputație: 1046 Postat Ianuarie 25, 2017 Oras:Satu' cu ministri Oras:Satu' cu ministri Partajează Postat Ianuarie 25, 2017 Am simtul umorului dar nu aici ,oriunde in alta parte ! Bine! Link spre comentariu
Vizitator Reputație: 0 Postat Ianuarie 25, 2017 Partajează Postat Ianuarie 25, 2017 =)) Link spre comentariu
dobre daniel Reputație: -426 Postat Ianuarie 25, 2017 Oras:pretutindeni Oras:pretutindeni Partajează Postat Ianuarie 25, 2017 Bine!Multumesc pentru intelegere . Link spre comentariu
picon Reputație: 1046 Postat Ianuarie 25, 2017 Oras:Satu' cu ministri Oras:Satu' cu ministri Partajează Postat Ianuarie 25, 2017 Multumesc pentru intelegere . Pentru putin.Hai cu egalarea! 1 22 Link spre comentariu
dobre daniel Reputație: -426 Postat Ianuarie 25, 2017 Oras:pretutindeni Oras:pretutindeni Partajează Postat Ianuarie 25, 2017 =)) Esti de belea să 1 Link spre comentariu
dobre daniel Reputație: -426 Postat Ianuarie 25, 2017 Oras:pretutindeni Oras:pretutindeni Partajează Postat Ianuarie 25, 2017 Pentru putin.Hai cu egalarea!Nu e cazul ,este KO in picioare Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum