inegalabilul Reputație: 7 Postat Ianuarie 30, 2017 Partajează Postat Ianuarie 30, 2017 Buna ziua dragii mei. Azi mă găsiți la birou toată ziua. Pupici Cea mai frumoasă! !! Link spre comentariu
dobre daniel Reputație: -426 Postat Ianuarie 30, 2017 Oras:pretutindeni Oras:pretutindeni Partajează Postat Ianuarie 30, 2017 Nu mai expui viata de cand?Acu cateva sapt te dadeai in spectacol cu pozele lu doamna senatoare (erai jmecher cu 2 de jm) Link spre comentariu
dobre daniel Reputație: -426 Postat Ianuarie 30, 2017 Oras:pretutindeni Oras:pretutindeni Partajează Postat Ianuarie 30, 2017 Cea mai frumoasă! !!Corect ,dar cu mult căcat in cap ! Fugi că n-are bani de pizza . Link spre comentariu
goe_bulgaru Reputație: -209 Postat Ianuarie 30, 2017 Oras:Constanța Oras:Constanța Partajează Postat Ianuarie 30, 2017 Dobre ești irecuperabil băiatule. 6 Link spre comentariu
lorenalove Reputație: 542 Postat Ianuarie 30, 2017 Oras:Dacă dragoste nu e...facem Oras:Dacă dragoste nu e...facem Partajează Postat Ianuarie 30, 2017 Cea mai frumoasă! !!ms mult. Pupici Link spre comentariu
babardierul Reputație: -322 Postat Ianuarie 30, 2017 Oras:nairobi Oras:nairobi Partajează Postat Ianuarie 30, 2017 Dobre ești irecuperabil băiatule.I A LUAT PULA MINTILE LU DOBRICA , A FACUT MULT ANAL NEPROTEJAT CU IUBITU LUI SI ACUM SIFILISU II INTUNECA GANDIREA Link spre comentariu
Vizitator Reputație: 0 Postat Ianuarie 30, 2017 Partajează Postat Ianuarie 30, 2017 Daca scriu iar , ma trezesc cu Dobre ca imi da citeva dupa ceafa....desi eu sint pasnic de felul meu.Dobre , nu ti se pare suspect si simptomatic ca pe topicul asta esti cam singurul care o critica cu patima pe Lorena ?Si mai ales nu pentru sex...in privinta asta cred ca erai extaziat de Lorena...spune drept.Sa vad si eu alte critici ale altor barbati , critici legate de serviciile Lorenei.Vezi cum te descalifici singur...tot dai intr-o femeie....da , esti mascul tare pina la o limita...esti foarte obsedat....mai lasa-ne...asta este teoretic forum de relaxare , nu de incercare a nervilor si de dispute extreme...fii si tu uman si de treaba... 2 Link spre comentariu
babardierul Reputație: -322 Postat Ianuarie 30, 2017 Oras:nairobi Oras:nairobi Partajează Postat Ianuarie 30, 2017 Daca scriu iar , ma trezesc cu Dobre ca imi da citeva dupa ceafa....desi eu sint pasnic de felul meu.Dobre , nu ti se pare suspect si simptomatic ca pe topicul asta esti cam singurul care o critica cu patima pe Lorena ?Si mai ales nu pentru sex...in privinta asta cred ca erai extaziat de Lorena...spune drept.Sa vad si eu alte critici ale altor barbati , critici legate de serviciile Lorenei.Vezi cum te descalifici singur...tot dai intr-o femeie....da , esti mascul tare pina la o limita...esti foarte obsedat....mai lasa-ne...asta este teoretic forum de relaxare , nu de incercare a nervilor si de dispute extreme...fii si tu uman si de treaba...e dereglat hormonal , pentru ca negru ala nu poate sa il futa decat de 2-3 ori pe zi el vine aici si isi descarca frustrarile , fiindca are o boala rara la anus si are nevoie sa fie futut de minim 7-8 ori pe zi , iar un singur barbat nu poate sa il satisfaca la nivelu asta. Link spre comentariu
ruzckov Reputație: 187 Postat Ianuarie 30, 2017 Oras:Acolo Oras:Acolo Partajează Postat Ianuarie 30, 2017 Nu mai expui viata de cand?Acu cateva sapt te dadeai in spectacol cu pozele lu doamna senatoare (erai jmecher cu 2 de jm) Bulangiu e fiul lu mata Link spre comentariu
Vizitator Reputație: 0 Postat Ianuarie 30, 2017 Partajează Postat Ianuarie 30, 2017 e dereglat hormonal , pentru ca negru ala nu poate sa il futa decat de 2-3 ori pe zi el vine aici si isi descarca frustrarile , fiindca are o boala rara la anus si are nevoie sa fie futut de minim 7-8 ori pe zi , iar un singur barbat nu poate sa il satisfaca la nivelu asta. De ce exagerezi si esti rautacios...eu vorbeam serios ...sa vezi rever la Dobre...desi mie imi este simpatic.Poate isi revine.Hai sa ii uram sa fie sanatos si sa asteptam o minune. 2 Link spre comentariu
babardierul Reputație: -322 Postat Ianuarie 30, 2017 Oras:nairobi Oras:nairobi Partajează Postat Ianuarie 30, 2017 CEA MAI FERICITA DUPAMIAZA DIN VIATA LUI DOBRE 1 2 Link spre comentariu
lorenalove Reputație: 542 Postat Ianuarie 30, 2017 Oras:Dacă dragoste nu e...facem Oras:Dacă dragoste nu e...facem Partajează Postat Ianuarie 30, 2017 CEA MAI FERICITA DUPAMIAZA DIN VIATA LUI DOBREhahaha, rad cu lacrimi..Bv babardierule, te pup Link spre comentariu
trollescoviciulos Reputație: 260 Postat Ianuarie 30, 2017 Oras:pretutindeni Oras:pretutindeni Partajează Postat Ianuarie 30, 2017 Fără șto, dobrică, maine am programare la Lorena...ce să-i transmit??? 1 14 Link spre comentariu
alexqwerty1234 Reputație: -395 Postat Ianuarie 30, 2017 Oras:pa Oras:pa Partajează Postat Ianuarie 30, 2017 Pe Edy cine îl învață să fută? Tu, cao mamă iubitoare, sau o colegă de breaslă? Defapt la ce nume de poponar are, cred că mai degrabă îl fute în cur pe Dobre 2 Link spre comentariu
sfantul_parinte_pipilica Reputație: 6819 Postat Ianuarie 30, 2017 Oras:Falastoaca Oras:Falastoaca Partajează Postat Ianuarie 30, 2017 Fără șto, dobrică, maine am programare la Lorena...ce să-i transmit???Maine este cruce roșie si e mare păcat. 5 1 Link spre comentariu
n3control@tu Reputație: 167 Postat Ianuarie 30, 2017 Oras:DA Oras:DA Partajează Postat Ianuarie 30, 2017 Fără șto, dobrică, maine am programare la Lorena...ce să-i transmit???Spune-i ca o iubeste si ca vrea sa isi ceara scuze Cine stie ce se poate intampla ?!Viata bate filmul ! PS : Poate se înfiripă din nou ceva si te pune si naș 2 Link spre comentariu
trollescoviciulos Reputație: 260 Postat Ianuarie 30, 2017 Oras:pretutindeni Oras:pretutindeni Partajează Postat Ianuarie 30, 2017 Maine este cruce roșie si e mare păcat. Îmi cade tablou-n cap, zici? Link spre comentariu
trollescoviciulos Reputație: 260 Postat Ianuarie 30, 2017 Oras:pretutindeni Oras:pretutindeni Partajează Postat Ianuarie 30, 2017 Spune-i ca o iubeste si ca vrea sa isi ceara scuze Cine stie ce se poate intampla ?!Viata bate filmul ! PS : Poate se înfiripă din nou ceva si te pune si naș Nașu' e numai unu' pe forumul ăsta Link spre comentariu
n3control@tu Reputație: 167 Postat Ianuarie 30, 2017 Oras:DA Oras:DA Partajează Postat Ianuarie 30, 2017 Maine este cruce roșie si e mare păcat. Îmi cade tablou-n cap, zici? Eu zic sa te duci daca te-ai programat ...E pacat sa nu te duci !Poate iti da si o portie de sarmale 1 Link spre comentariu
n3control@tu Reputație: 167 Postat Ianuarie 30, 2017 Oras:DA Oras:DA Partajează Postat Ianuarie 30, 2017 Nașu' e numai unu' pe forumul ăsta Ai si tu dreptate , da' stii ca orice naș iși are nasu' ... 1 Link spre comentariu
picon Reputație: 1046 Postat Ianuarie 30, 2017 Oras:Satu' cu ministri Oras:Satu' cu ministri Partajează Postat Ianuarie 30, 2017 Mă svuzați vă rog ... minutul și scorul, pls!10q 2 22 Link spre comentariu
money_talks Reputație: -236 Postat Ianuarie 30, 2017 Oras:Acolo unde se da ora exacta Oras:Acolo unde se da ora exacta Partajează Postat Ianuarie 30, 2017 Mă svuzați vă rog ... minutul și scorul, pls!10qVine imediat Ilie Dobre si te lamureste!! 7 9 Link spre comentariu
picon Reputație: 1046 Postat Ianuarie 30, 2017 Oras:Satu' cu ministri Oras:Satu' cu ministri Partajează Postat Ianuarie 30, 2017 Vine imediat Ilie Dobre si te lamureste!! Link spre comentariu
babardierul Reputație: -322 Postat Ianuarie 30, 2017 Oras:nairobi Oras:nairobi Partajează Postat Ianuarie 30, 2017 Dobre nu poate sa intre in seara asta pe forum pentru ca e la o petrecere cu mascati, mascati cu pula tare 1 2 Link spre comentariu
remus jack Reputație: 1443 Postat Ianuarie 31, 2017 Oras:un satuc din china numit pu lan'g kwr Oras:un satuc din china numit pu lan'g kwr Partajează Postat Ianuarie 31, 2017 bravo dobre !!!acum sa nu te superi dar am de gand sa o fut pe lorena...in cur Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum