Sari la conținut

Lorena 0727546523

Postări Recomandate

• Oras:nairobi
  • Oras:nairobi

VREAU RASPUNSURI !!NU FALSURI SAU MIZERII ,GUNOAIELOR !! GEORGE SI LORENA ,SUNTETI DEOSEBIT DE PROSTI ,ESENTE CHIAR !! BABARDIERULE-ADICA LORENA ,ESTI PENIBILA SI MULTI RATATI FARA SAU CU INTERES LA FEL   !

RASPUNSUL E CA ESTI DEPENDENT DE PULA DE NEGRU, orice specie , umana , rinocer, cal , babuin , orice mamifer cu ten inchis si pula , ITI PLACE SA O IEI ANKUR

post-110402-0-84652800-1485786793.jpg

Link spre comentariu
  • Oras:pretutindeni

dobre iar si-au batut joc de tine dusmanii pe topic si te-au facut de ras

Ratatule sef ,eu sa fiu asa cacat si pisat de Lorena cum esti tu as lasa ciocu mic !!Te faci zilnic de ras prin incompetenta ,,falsuri pot sa fac si eu pisic raios . :slap2

Link spre comentariu

Buna dimi domnii mei. Astazi si maine ma gasiti la birou toata ziua. Vineri, samb si dum voi fii plecata din Bucuresti. Va pup si va astept.

Zdreanta ,ar trebui sa mergi la mormantul mamei tale sa-i aprinzi o lumanare !! Mama cealalta repectiv d-na Mariana Dodoc nici nu vrea sa auda de tine ,surorile tale la fel .

Link spre comentariu
  • Oras:Dacă dragoste nu e...facem

Domnii mei, azi si maine ma gasiti la birou toata ziua. Vineri, samb si dum nu voi fii in Bucuresti. Ca servicii..100 lei fin, 150 lei ora, oral nep cu fin, normal protejat. Fara anal. Ca fantezii..cunni, 69, fk, facesitting. Ca bonus va ofer masaj erotic si de relaxare cu uleiuri parfumate. Va pup si va astept.

post-223415-0-59658300-1485939488_thumb.jpg

post-223415-0-16467700-1485939528_thumb.jpg

post-223415-0-95949800-1485939544_thumb.jpg

• Like 2
Link spre comentariu

Domnii mei, azi si maine ma gasiti la birou toata ziua. Vineri, samb si dum nu voi fii in Bucuresti. Ca servicii.. 100 lei fin, 150 lei ora, fin orala pt 50 lei in plus. Fara anal. Ca fantezii..cunni, 69, fk, Facesitting. Ca bonus va ofer masaj erotic si de relaxare cu uleiuri parfumate. Va pup si va astept.

post-223415-0-65271300-1485949649_thumb.jpg

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members and 4 guests

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...