dobre daniel Reputație: -426 Postat Ianuarie 31, 2017 Oras:pretutindeni Oras:pretutindeni Partajează Postat Ianuarie 31, 2017 Se joacă prelungiri? Da nasule ,curva are sute de recenzii .Unele scrise chiar de ea ,uneori o ajuta si ratatul de babardier ! Link spre comentariu
picon Reputație: 1046 Postat Ianuarie 31, 2017 Oras:Satu' cu ministri Oras:Satu' cu ministri Partajează Postat Ianuarie 31, 2017 Da nasule ,curva are sute de recenzii .Unele scrise chiar de ea ,uneori o ajuta si ratatul de babardier ! Să înțeleg că tu nu ai scris? Link spre comentariu
dobre daniel Reputație: -426 Postat Ianuarie 31, 2017 Oras:pretutindeni Oras:pretutindeni Partajează Postat Ianuarie 31, 2017 Să înțeleg că tu nu ai scris? Asa a vrut pisicuts ,sorry ! Link spre comentariu
babardierul Reputație: -322 Postat Ianuarie 31, 2017 Oras:nairobi Oras:nairobi Partajează Postat Ianuarie 31, 2017 2 Link spre comentariu
dobre daniel Reputație: -426 Postat Ianuarie 31, 2017 Oras:pretutindeni Oras:pretutindeni Partajează Postat Ianuarie 31, 2017 PROSTU SI CU PROASTA AU RAMAS BLOCATI .LORENA SI GEORGE -JONY23 -BABARDIERUL FORMEAZA UN CUPLU DEMENT Link spre comentariu
dobre daniel Reputație: -426 Postat Ianuarie 31, 2017 Oras:pretutindeni Oras:pretutindeni Partajează Postat Ianuarie 31, 2017 VREAU RASPUNSURI !!NU FALSURI SAU MIZERII ,GUNOAIELOR !! GEORGE SI LORENA ,SUNTETI DEOSEBIT DE PROSTI ,ESENTE CHIAR !! BABARDIERULE-ADICA LORENA ,ESTI PENIBILA SI MULTI RATATI FARA SAU CU INTERES LA FEL ! Link spre comentariu
babardierul Reputație: -322 Postat Ianuarie 31, 2017 Oras:nairobi Oras:nairobi Partajează Postat Ianuarie 31, 2017 VREAU RASPUNSURI !!NU FALSURI SAU MIZERII ,GUNOAIELOR !! GEORGE SI LORENA ,SUNTETI DEOSEBIT DE PROSTI ,ESENTE CHIAR !! BABARDIERULE-ADICA LORENA ,ESTI PENIBILA SI MULTI RATATI FARA SAU CU INTERES LA FEL !RASPUNSUL E CA ESTI DEPENDENT DE PULA DE NEGRU, orice specie , umana , rinocer, cal , babuin , orice mamifer cu ten inchis si pula , ITI PLACE SA O IEI ANKUR Link spre comentariu
Administrator pisicuts Reputație: 114261 Postat Februarie 1, 2017 Oras:La butoane Oras:La butoane Administrator Partajează Postat Februarie 1, 2017 dobre iar si-au batut joc de tine dusmanii pe topic si te-au facut de ras 1 Link spre comentariu
picon Reputație: 1046 Postat Februarie 1, 2017 Oras:Satu' cu ministri Oras:Satu' cu ministri Partajează Postat Februarie 1, 2017 Dobrică, hai cu egalarea! Link spre comentariu
dobre daniel Reputație: -426 Postat Februarie 1, 2017 Oras:pretutindeni Oras:pretutindeni Partajează Postat Februarie 1, 2017 dobre iar si-au batut joc de tine dusmanii pe topic si te-au facut de rasRatatule sef ,eu sa fiu asa cacat si pisat de Lorena cum esti tu as lasa ciocu mic !!Te faci zilnic de ras prin incompetenta ,,falsuri pot sa fac si eu pisic raios . Link spre comentariu
dobre daniel Reputație: -426 Postat Februarie 1, 2017 Oras:pretutindeni Oras:pretutindeni Partajează Postat Februarie 1, 2017 Dobrică, hai cu egalarea!Maestre ,stiu dar nu vreau sa fac mizerii .Lorena si Gogu de la Giurgiu incearca sa distraga atentia ! Link spre comentariu
dobre daniel Reputație: -426 Postat Februarie 1, 2017 Oras:pretutindeni Oras:pretutindeni Partajează Postat Februarie 1, 2017 dobre iar si-au batut joc de tine dusmanii pe topic si te-au facut de ras , Link spre comentariu
dobre daniel Reputație: -426 Postat Februarie 1, 2017 Oras:pretutindeni Oras:pretutindeni Partajează Postat Februarie 1, 2017 dobre iar si-au batut joc de tine dusmanii pe topic si te-au facut de ras Link spre comentariu
dobre daniel Reputație: -426 Postat Februarie 1, 2017 Oras:pretutindeni Oras:pretutindeni Partajează Postat Februarie 1, 2017 dobre iar si-au batut joc de tine dusmanii pe topic si te-au facut de ras Link spre comentariu
dobre daniel Reputație: -426 Postat Februarie 1, 2017 Oras:pretutindeni Oras:pretutindeni Partajează Postat Februarie 1, 2017 dobre iar si-au batut joc de tine dusmanii pe topic si te-au facut de rasEsti cel mai prost admin de la Ciocan sau Gotti încoace ! Link spre comentariu
dobre daniel Reputație: -426 Postat Februarie 1, 2017 Oras:pretutindeni Oras:pretutindeni Partajează Postat Februarie 1, 2017 Boarfă ,să nu uiti ca astăzi ai termen in fosarul pentru furt !! Link spre comentariu
lorenalove Reputație: 542 Postat Februarie 1, 2017 Oras:Dacă dragoste nu e...facem Oras:Dacă dragoste nu e...facem Partajează Postat Februarie 1, 2017 Buna dimi domnii mei. Astazi si maine ma gasiti la birou toata ziua. Vineri, samb si dum voi fii plecata din Bucuresti. Va pup si va astept. Link spre comentariu
dobre daniel Reputație: -426 Postat Februarie 1, 2017 Oras:pretutindeni Oras:pretutindeni Partajează Postat Februarie 1, 2017 Buna dimi domnii mei. Astazi si maine ma gasiti la birou toata ziua. Vineri, samb si dum voi fii plecata din Bucuresti. Va pup si va astept.Zdreanta ,ar trebui sa mergi la mormantul mamei tale sa-i aprinzi o lumanare !! Mama cealalta repectiv d-na Mariana Dodoc nici nu vrea sa auda de tine ,surorile tale la fel . Link spre comentariu
n3control@tu Reputație: 167 Postat Februarie 1, 2017 Oras:DA Oras:DA Partajează Postat Februarie 1, 2017 Dobrică , unde pleci mă in weekend ? Link spre comentariu
lorenalove Reputație: 542 Postat Februarie 1, 2017 Oras:Dacă dragoste nu e...facem Oras:Dacă dragoste nu e...facem Partajează Postat Februarie 1, 2017 Domnii mei, azi si maine ma gasiti la birou toata ziua. Vineri, samb si dum nu voi fii in Bucuresti. Ca servicii..100 lei fin, 150 lei ora, oral nep cu fin, normal protejat. Fara anal. Ca fantezii..cunni, 69, fk, facesitting. Ca bonus va ofer masaj erotic si de relaxare cu uleiuri parfumate. Va pup si va astept. 2 Link spre comentariu
dobre daniel Reputație: -426 Postat Februarie 1, 2017 Oras:pretutindeni Oras:pretutindeni Partajează Postat Februarie 1, 2017 Buna dimi domnii mei. Astazi si maine ma gasiti la birou toata ziua. Vineri, samb si dum voi fii plecata din Bucuresti. Va pup si va astept să facem sex total neprotejat .Refuz să-mi fac analizele si mă kk pe voi de ratati ! Link spre comentariu
dobre daniel Reputație: -426 Postat Februarie 1, 2017 Oras:pretutindeni Oras:pretutindeni Partajează Postat Februarie 1, 2017 Dobrică , unde pleci mă in weekend ?Nu stiu mă ! Să văd ce zice iubita . Link spre comentariu
lorenalove Reputație: 542 Postat Februarie 1, 2017 Oras:Dacă dragoste nu e...facem Oras:Dacă dragoste nu e...facem Partajează Postat Februarie 1, 2017 Domnii mei, imi gasiti anuntul si pe ..anuntul telefonic..se pare ca pe forum, deja acest topic apartine lui Dobre jegosul.... Link spre comentariu
n3control@tu Reputație: 167 Postat Februarie 1, 2017 Oras:DA Oras:DA Partajează Postat Februarie 1, 2017 Nu stiu mă ! Să văd ce zice iubita . Pai iar stai mă la mâna iubitei ? Astepti sa iti dea voie ?Fii si tu barbat o data si ia decizia singur ! Link spre comentariu
lorenalove Reputație: 542 Postat Februarie 1, 2017 Oras:Dacă dragoste nu e...facem Oras:Dacă dragoste nu e...facem Partajează Postat Februarie 1, 2017 Domnii mei, azi si maine ma gasiti la birou toata ziua. Vineri, samb si dum nu voi fii in Bucuresti. Ca servicii.. 100 lei fin, 150 lei ora, fin orala pt 50 lei in plus. Fara anal. Ca fantezii..cunni, 69, fk, Facesitting. Ca bonus va ofer masaj erotic si de relaxare cu uleiuri parfumate. Va pup si va astept. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum