dobre daniel Reputație: -426 Postat Februarie 2, 2017 Oras:pretutindeni Oras:pretutindeni Partajează Postat Februarie 2, 2017 ms iubita meaAr trebui sa ai iubit ,dar cine dracu s-ar cupla cu o curva penala ,o vedeta odioasa fara scrupule !Exceptie face babardierul pentru ca are interes . Link spre comentariu
picon Reputație: 1046 Postat Februarie 2, 2017 Oras:Satu' cu ministri Oras:Satu' cu ministri Partajează Postat Februarie 2, 2017 Zi.i licenta poetica dom profesorNu are cum să fie licență poetică, e doar agramatism. Ia DEX-ul și citește ce e o licență poetică.Succes! Link spre comentariu
dobre daniel Reputație: -426 Postat Februarie 2, 2017 Oras:pretutindeni Oras:pretutindeni Partajează Postat Februarie 2, 2017 Un buchet de....supozitoare Un flacon de supozitoare cu glicerina pentru constipati ca Lorena ! Link spre comentariu
Vizitator Reputație: 0 Postat Februarie 2, 2017 Partajează Postat Februarie 2, 2017 Nu..sunt obisnuita sa nu scriu conform sintaxei si morfologiei.. pe net se poate scrie oricum..eu scriu cu puncte multe intre propozitii...numele mi.l scriu cu dublaj multiplu de consoana..asa vreau eu Link spre comentariu
dobre daniel Reputație: -426 Postat Februarie 2, 2017 Oras:pretutindeni Oras:pretutindeni Partajează Postat Februarie 2, 2017 Nu are cum să fie licență poetică, e doar agramatism. Ia DEX-ul și citește ce e o licență poetică.Succes!Ai putin pana la pensie ,multi elevi o sa planga dupa tine . Link spre comentariu
dobre daniel Reputație: -426 Postat Februarie 2, 2017 Oras:pretutindeni Oras:pretutindeni Partajează Postat Februarie 2, 2017 Nu..sunt obisnuita sa nu scriu conform sintaxei si morfologiei.. pe net se poate scrie oricum..eu scriu cu puncte multe intre propozitii...numele mi.l scriu cu dublaj multiplu de consoana..asa vreau eupunctatele fac diferenta de limbi zic . Link spre comentariu
Vizitator Reputație: 0 Postat Februarie 2, 2017 Partajează Postat Februarie 2, 2017 Stiu cum se scrie corect..dar mie imi place sa scriu incorect ..pt ca vreau si pt ca pot. Link spre comentariu
dobre daniel Reputație: -426 Postat Februarie 2, 2017 Oras:pretutindeni Oras:pretutindeni Partajează Postat Februarie 2, 2017 Stiu cum se scrie corect..dar mie imi place sa scriu incorect ..pt ca vreau si pt ca pot.Asta deranjeaza pe multi ,vor sa para ce nu sunt . Link spre comentariu
Vizitator Reputație: 0 Postat Februarie 2, 2017 Partajează Postat Februarie 2, 2017 punctatele fac diferenta de limbi zic . Link spre comentariu
dobre daniel Reputație: -426 Postat Februarie 2, 2017 Oras:pretutindeni Oras:pretutindeni Partajează Postat Februarie 2, 2017 Dar ce ? Spune din toti plamanii ! Link spre comentariu
Vizitator Reputație: 0 Postat Februarie 2, 2017 Partajează Postat Februarie 2, 2017 Asta deranjeaza pe multi ,vor sa para ce nu sunt .Asa e...toti vrem sa parem ce nu suntem...altfel am iesi in poola goala pe strada.. Link spre comentariu
dobre daniel Reputație: -426 Postat Februarie 2, 2017 Oras:pretutindeni Oras:pretutindeni Partajează Postat Februarie 2, 2017 Lorena adora sa primeasca de la ratati ,, Link spre comentariu
Vizitator Reputație: 0 Postat Februarie 2, 2017 Partajează Postat Februarie 2, 2017 Dar ce ? Spune din toti plamanii ! Pepsi...face diferenta. Link spre comentariu
dobre daniel Reputație: -426 Postat Februarie 2, 2017 Oras:pretutindeni Oras:pretutindeni Partajează Postat Februarie 2, 2017 Asa e...toti vrem sa parem ce nu suntem...altfel am iesi in poola goala pe strada..Eu nu ,,, Link spre comentariu
Vizitator Reputație: 0 Postat Februarie 2, 2017 Partajează Postat Februarie 2, 2017 Lorena adora sa primeasca de la ratati ,,Sa nu vorbim in lipsa persoanei..altfel se cheama barfa Link spre comentariu
picon Reputație: 1046 Postat Februarie 2, 2017 Oras:Satu' cu ministri Oras:Satu' cu ministri Partajează Postat Februarie 2, 2017 Nu..sunt obisnuita sa nu scriu conform sintaxei si morfologiei.. pe net se poate scrie oricum..eu scriu cu puncte multe intre propozitii...numele mi.l scriu cu dublaj multiplu de consoana..asa vreau euNu înțelegi că nu e vorba de scriere specifică netului, ci de o greșeală specifică agramaților, repetată? Și nu, totuși pe net nu se scrie oricum! Link spre comentariu
dobre daniel Reputație: -426 Postat Februarie 2, 2017 Oras:pretutindeni Oras:pretutindeni Partajează Postat Februarie 2, 2017 Pepsi...face diferenta. De plamanii tai ziceam ! Link spre comentariu
dobre daniel Reputație: -426 Postat Februarie 2, 2017 Oras:pretutindeni Oras:pretutindeni Partajează Postat Februarie 2, 2017 Sa nu vorbim in lipsa persoanei..altfel se cheama barfaSe uita babardierul ,tot aia e ! Link spre comentariu
picon Reputație: 1046 Postat Februarie 2, 2017 Oras:Satu' cu ministri Oras:Satu' cu ministri Partajează Postat Februarie 2, 2017 Ai putin pana la pensie ,multi elevi o sa planga dupa tine .Mai am destul de mult. Deci ... care e minciuna aia de care zici? Link spre comentariu
Vizitator Reputație: 0 Postat Februarie 2, 2017 Partajează Postat Februarie 2, 2017 Da...si mie imi place tot de la ratati..omul capabil are poola..intelegi?..limba e substitutul pt lipsa pooolei Link spre comentariu
dobre daniel Reputație: -426 Postat Februarie 2, 2017 Oras:pretutindeni Oras:pretutindeni Partajează Postat Februarie 2, 2017 Nu înțelegi că nu e vorba de scriere specifică netului, ci de o greșeală specifică agramaților, repetată? Și nu, totuși pe net nu se scrie oricum! De Lorena ce zici ca scrie dupa contul babardierului numai cu majuscule ,incearca sa ma imite . Link spre comentariu
Vizitator taki Reputație: 0 Postat Februarie 2, 2017 Partajează Postat Februarie 2, 2017 cam suspect ca aic apare adelina.milf, o infecta ca face neprotejat in cur de anii... chiar cred despre asta dobre i serios, despre neprotejat in cur. Link spre comentariu
dobre daniel Reputație: -426 Postat Februarie 2, 2017 Oras:pretutindeni Oras:pretutindeni Partajează Postat Februarie 2, 2017 Mai am destul de mult. Deci ... care e minciuna aia de care zici? Sunt multe minciuni ,spune una la alegere .Eu cred ca ai depasit de mult etatea de pensionare si lucrezi part -time . Link spre comentariu
babardierul Reputație: -322 Postat Februarie 2, 2017 Oras:nairobi Oras:nairobi Partajează Postat Februarie 2, 2017 Link spre comentariu
Vizitator Reputație: 0 Postat Februarie 2, 2017 Partajează Postat Februarie 2, 2017 De Lorena ce zici ca scrie dupa contul babardierului numai cu majuscule ,incearca sa ma imite cam suspect ca aic apare adelina.milf, o infecta ca face neprotejat in cur de anii... chiar cred despre asta dobre i serios, despre neprotejat in cur.E bine ca am cur..cand n.o sa mai am.voi face neprotejat in gura altora care ma musca acum de acel cur Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum