Sari la conținut

Lorena 0727546523

Postări Recomandate

• Oras:Satu' cu ministri

Uitati domnilor cum mafiotul de Dobre, ofiterul pulii din jandarmerie minte gagicile pe facebook ca el e tipul cu muschi de la profil..si proastele...vai dar ce bine arati...si caricatura de Dobre..multumesc.......ptiuuu vai de capul lui de parlit

Așa pârlit cum e, sărac, prost, impotent, urât, alcoolic, ai stat 5 ani cu el! Ce plm o sugi prin batistă?

Link spre comentariu
  • Oras:pretutindeni

Chiar nu reusesc sa va detensionez

N-ai cu cine ! Cam asa imi cerea boarfa astă vară bani pe facebook Lucra bonă si stătea in casa mea .. M-a pus să-i arăt dar am refuzat să-i dau ..in câteva zile a plecat si dupa p luna la Creffour ia dat Rusckov adica Victoras sau George babardierul .. Acum curva trage pentru ei !

post-222046-0-98916200-1486079227_thumb.png

post-222046-0-36057600-1486079286_thumb.png

Link spre comentariu

Așa pârlit cum e, sărac, prost, impotent, urât, alcoolic, ai stat 5 ani cu el! Ce plm o sugi prin batistă

Maestre ,nu ai cu cine ,,O sa schimb la doua zile cate doua trei sute de euro ,sa se vada data si numele ,,sa arate si ea portofelul gol dupa sapte ani de curvarie !

Link spre comentariu

Maestre ,nu ai cu cine ,,O sa schimb la doua zile cate doua trei sute de euro ,sa se vada data si numele ,,sa arate si ea portofelul gol dupa sapte ani de curvarie !

Mai du-te mă și tu! Curvă, mincinoasă, proastă așa cum e, ai stat 5 ani cu ea.

Și las- o jos cu ăia 3 dani! Cine ți i-a dat? Florentin?

Link spre comentariu

da  , pe ma-ta, dar nu mai prinde nici un client, o tin de dragu vremurilor apuse.

post-110402-0-18550500-1485970970.jpg

Sa vii sa-mi dai o frunte in buric ,esti facut din laba si aruncat la coltul gardului ..Te pun la uscat in pod si ma ps pe tine sa te invat sa inoti ciucinghezule !

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members and 1 guest

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...