dobre daniel Reputație: -426 Postat Februarie 3, 2017 Oras:pretutindeni Oras:pretutindeni Partajează Postat Februarie 3, 2017 A BAGAT RATATUL SEF TOTI CHIBITII LA INAINTARE ,IN ZADAR PISICULE ..ARHIVA RAMANE Link spre comentariu
alex891 Reputație: 77 Postat Februarie 3, 2017 Oras:Constantaa Oras:Constantaa Partajează Postat Februarie 3, 2017 Dobrica putza mica..arde-te-ar focul sa te ardă si trei negri "mititei".....pune poze cu ce mananci....lua-te-ar SMURD-ul sa te ia....a devenit thread-ul asta mai nou,expoziție gastronomica Link spre comentariu
leanasicostel Reputație: -122 Postat Februarie 3, 2017 Partajează Postat Februarie 3, 2017 Pofta buna Edy ,macar atat sa faca si mama ta pentru tine ,si asa esti marcat pe viata sa speram ca n-ajunge ca tine 1 1 Link spre comentariu
lorenalove Reputație: 542 Postat Februarie 3, 2017 Oras:Dacă dragoste nu e...facem Oras:Dacă dragoste nu e...facem Partajează Postat Februarie 3, 2017 As putea trai asa o viata intreaga...numai in ciuda lui Dobre lesinatul de foame Link spre comentariu
leanasicostel Reputație: -122 Postat Februarie 3, 2017 Partajează Postat Februarie 3, 2017 Daca nu ma stii de ce esti supozitor ,de unde stii ca am datorii daca nu de la Lorena .acele minciuni le am demontat de mult esti un sofer sageata, te freaca lumea toata ziua stai pe drumuri ca un boschetar si schimbi banii si zici cas ai tai 1 Link spre comentariu
sfantul_parinte_pipilica Reputație: 6819 Postat Februarie 3, 2017 Oras:Falastoaca Oras:Falastoaca Partajează Postat Februarie 3, 2017 As putea trai asa o viata intreaga...numai in ciuda lui Dobre lesinatul de foameCucoana,devii penibila cu astfel de poze,se pare ca meseria de prostituata ti-a afectat grav neuronii.Ti-as explica ce înseamna sa fi părinte,dar ar fi o pierdere de timp,n-ai sa înțelegi niciodată,ești o cauza pierduta. 5 1 Link spre comentariu
Vizitator Reputație: 0 Postat Februarie 3, 2017 Partajează Postat Februarie 3, 2017 parinte la biserica? Link spre comentariu
sfantul_parinte_pipilica Reputație: 6819 Postat Februarie 3, 2017 Oras:Falastoaca Oras:Falastoaca Partajează Postat Februarie 3, 2017 parinte la biserica? Dorești sa te spovedești fiica mea? Link spre comentariu
Vizitator Reputație: 0 Postat Februarie 3, 2017 Partajează Postat Februarie 3, 2017 supt patrafir Link spre comentariu
babardierul Reputație: -322 Postat Februarie 3, 2017 Oras:nairobi Oras:nairobi Partajează Postat Februarie 3, 2017 DOBRICA MANANCA PULE AL FRESCO Link spre comentariu
lorenalove Reputație: 542 Postat Februarie 3, 2017 Oras:Dacă dragoste nu e...facem Oras:Dacă dragoste nu e...facem Partajează Postat Februarie 3, 2017 Dobre, de la Constanta se aude cum iti chiortaie matele in tine de foame...hahaha Link spre comentariu
lorenalove Reputație: 542 Postat Februarie 3, 2017 Oras:Dacă dragoste nu e...facem Oras:Dacă dragoste nu e...facem Partajează Postat Februarie 3, 2017 Dar unde e lesinatul de Dobre? A murit de foame sau de pofta cand vede ce mananc eu cu fimiu? Ce ar mai manca si gura lui...hahaha Link spre comentariu
sfantul_parinte_pipilica Reputație: 6819 Postat Februarie 3, 2017 Oras:Falastoaca Oras:Falastoaca Partajează Postat Februarie 3, 2017 supt patrafir Cum o fi voia Domnului. Link spre comentariu
only-me Reputație: 17074 Postat Februarie 3, 2017 Oras:Bucale Oras:Bucale Partajează Postat Februarie 3, 2017 Care mai e scoru'?Loreno,de ce era draga carciuma asa de aglomerat,pffff,mai mai daca aveai loc in picioare ,sau ai inchiriat-o pe toata? 11 Link spre comentariu
lorenalove Reputație: 542 Postat Februarie 3, 2017 Oras:Dacă dragoste nu e...facem Oras:Dacă dragoste nu e...facem Partajează Postat Februarie 3, 2017 Off Dobre, stiu ca ti.e foame..ia vezi, poate au ramas niste resturi de la chiriasi.. 1 Link spre comentariu
Vizitator Reputație: 0 Postat Februarie 3, 2017 Partajează Postat Februarie 3, 2017 asteptam desertul 3 1 Link spre comentariu
rockefeler Reputație: 136 Postat Februarie 3, 2017 Oras:.... Oras:.... Partajează Postat Februarie 3, 2017 ai vandut tabloul ...lui Dobre! 1 Link spre comentariu
miky77 Reputație: -1394 Postat Februarie 3, 2017 Oras:In papuris ca sa ma chis Oras:In papuris ca sa ma chis Partajează Postat Februarie 3, 2017 Esti mai ceva ca adminul ,esti simpatic si apreciez umorul tau ! Ti-am cerut o parere dar eviti raspunsul referitor la aceasta curva ..si tacerea este tot un raspuns .De babardirerul ce zici ? Cam miroase ,asa-i ?Pute ...ce mai Du-te si ada "asociati" si da-le la temelie . Pai se poate asa ceva ? Link spre comentariu
miky77 Reputație: -1394 Postat Februarie 3, 2017 Oras:In papuris ca sa ma chis Oras:In papuris ca sa ma chis Partajează Postat Februarie 3, 2017 Dobre, ti.e foame sau pofta sau si una si alta? Hahaha Vorba lui pisicuts, Dobre ai mancat si tu ceva azi sau astepti sa termine chiriasii de mancat sa le infuleci resturile? Acum cateva luni vi se lipise stomacele de sirea spinarii acum calariti restaurantele prin Mall-uri Pune mana si strange bani si cumpara-i o casa , lasa dracu' laudatul asta de prost gust 21 9 Link spre comentariu
babardierul Reputație: -322 Postat Februarie 3, 2017 Oras:nairobi Oras:nairobi Partajează Postat Februarie 3, 2017 SARI PE PUTZULICI Link spre comentariu
picon Reputație: 1046 Postat Februarie 3, 2017 Oras:Satu' cu ministri Oras:Satu' cu ministri Partajează Postat Februarie 3, 2017 'ai de pula mea! 1 Link spre comentariu
dobre daniel Reputație: -426 Postat Februarie 3, 2017 Oras:pretutindeni Oras:pretutindeni Partajează Postat Februarie 3, 2017 'ai de pula mea! Nu rade Picoane ,am ceva poze dar le pun cand vine Lorena de la hotel Ibis ,acolo s a cazat ! Link spre comentariu
dobre daniel Reputație: -426 Postat Februarie 3, 2017 Oras:pretutindeni Oras:pretutindeni Partajează Postat Februarie 3, 2017 Dobrica putza mica..arde-te-ar focul sa te ardă si trei negri "mititei".....pune poze cu ce mananci....lua-te-ar SMURD-ul sa te ia....a devenit thread-ul asta mai nou,expoziție gastronomicaSa imi mananci pula de nu tu ai cazat boarfa la hotel IBIS Link spre comentariu
dobre daniel Reputație: -426 Postat Februarie 3, 2017 Oras:pretutindeni Oras:pretutindeni Partajează Postat Februarie 3, 2017 Cucoana,devii penibila cu astfel de poze,se pare ca meseria de prostituata ti-a afectat grav neuronii.Ti-as explica ce înseamna sa fi părinte,dar ar fi o pierdere de timp,n-ai sa înțelegi niciodată,ești o cauza pierduta.Stai nitel pipilica sa vezi poze maine .. Link spre comentariu
dobre daniel Reputație: -426 Postat Februarie 3, 2017 Oras:pretutindeni Oras:pretutindeni Partajează Postat Februarie 3, 2017 Dobre, de la Constanta se aude cum iti chiortaie matele in tine de foame...hahahaE frumos la Ibis Rebeca Rebe ,tocmai am vazut pozele trimise de tine si alea cu Camelia ,,pardon Larusa colega ta de show Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum